ساکنین مناطق: میرزاده عشقی، هنرستان،سعیدیه،رکنی، میدان دانشگاه
واحد دختران مجموعه تربیتی مسجد مهدویه کمال آباد#ثبت_نام می کند.
#ترم_تابستان 👇👇👇👇
📣 «دوره تابستانه کلاس های دخترانه ضحی»
🔻ویژه دختران ۷ تا ۱۴ سال
💥کلاس های متنوع و کاربردی
❇️کلاس های #تربیتی_قرآنی
❇️برنامه های #اردویی
❇️مسابقات #ورزشی
❇️کلاس های #مهارتی_دخترانه
طریق ثبت نام
آیدی : @zoha_admin_ham
شماره تماس :۰۹۰۵۶۱۶۷۳۸۳
⏳«ثبت نام فقط تا ۶ تیرماه
هدایت شده از بلد طیّب/منان رئیسی
یک پیشنهاد ناصحانه: برای رضا خدا عنوان «اسلامی» را از شورای اسلامی شهرها حذف بفرمایید
حسب آنچه منتشر شده است وزن تغییر کاربری در بودجه پیشنهادی شهرداری تهران از ۱۵ درصد در سال جاری به ۲۲درصد در سال آتی افزایش یافته است و به این ترتیب قرار است درآمد ۷هزار میلیارد تومانی شهرداری از تغییر کاربری در سالجاری به ۱۷هزار میلیارد تومان در سال آینده افزایش پیدا کند (یعنی افزایش بیش از ۱۲۰ درصدی).
خب معنای این چیست؟ معنایش آن است که بخش قابل توجهی از طرح تفصیلی شهر تهران نقض خواهد شد تا شهرداری بتواند درآمد بیشتری را کسب نماید. در چه شرایطی؟ در شرایطی که همین الان افق جمعیت پذیری این کلانشهر (طبق طرح جامع تهران) تکمیل شده است و هر نوع بارگذاری اضافه در این کلانشهر (در قالب تراکم فروشی و تغییر کاربری و ...) در تعارض آشکار با اسناد بالادست است.
از همه مهمتر، این نوع شهر فروشی برای اداره شهر، با ابلاغ مقام معظم رهبری نیز در تعارض آشکار است. معظمله در بند دهم از سیاستهای کلی نظام در امور شهرسازی در تاریخ ۸۹/۱۱/۲۹ به صراحت چنین ابلاغ فرموده اند: «جلوگیری از افزایش و گسترش بی رویه کلان شهرها».
اما ظاهرا هیچ یک از این اسناد بالادست نه برای شهرداری و نه برای شورای شهر تهران هیچ محلی از اِعراب ندارد و دوستان کما فی السابق در حال اداره شهر با چنین سیاستهای اشتباهی هستند که نتیجه آن را امروزه در بحرانهای مختلف اجتماعی و ترافیکی و زیست محیطی نظیر تعطیلیهای مکرر شهر به دلیل آلودگی هوا شاهد هستیم.
اینکه شهری که همین الان ظرفیت زیست محیطی آن تکمیل شده است را چطور می توان دوباره گسترش داد و این دیوار کج تا کجا بالا خواهد رفت را والله اعلم.
اینکه با شعارهای اسلامی و انقلابی، حدود ۱.۵ میلیون متر مربع تغییر کاربری و افزایش تراکم را در کمیسیون ماده ۵ تصویب کنیم آن هم در شرایطی که همین الان سالانه بیش از ۶۰۰۰ نفر از شهروندان تهرانی به دلیل آلودگی هوا جان میسپارند نه اسلامی است و نه اخلاقی و نه حتی انسانی.
شورای اسلامی شهر به عنوان نهاد ناظر بر شهرداری، وظیفه دارد جهت جلوگیری از این نوع تضییع حقوق عامه، از تصویب چنین بودجه ای اجتناب نماید.
در غیر این صورت پیشنهاد میشود برای جلوگیری از تخریب بیش از پیش سرمایه های اجتماعی و برای احترام به خون بیش از ۲۰۰ هزار شهید انقلاب اسلامی، پسوند اسلامی از شورای اسلامی این کلانشهر و سایر کلانشهرهایی که با روشهای مشابه، مشغول اداره شهرهایشان هستند حذف شود.
پی نوشت: واضح است که این یادداشت، ناظر بر اقلیت خداترس، متعهد و متخصص حاضر در شوراهای شهر نیست بلکه ناظر بر اکثریتی است که به دلایل روابط سیاسی، به جای اداره عالمانه شهر، چشم بر همه این نوع تعارضات و تخلفات فروبسته اند و لب نمی گشایند تا خدای نکرده فلان رئیس و یا بهمان مدیر به تریش قبایش برنخورد و آینده سیاسی شان خراب نشود. پناه می برم به خدای متعال از این همه تضییع حقوق عامه و حق الناس به دلیل مصلحت اندیشیهای بی جا.
@baladetayyeb
گاهی وقتا لازمه یه نکات کوچکی در حوزه سیاست در این کانال بیارم.
تا هم موضعم روشن بشه😊
هم یه شبهه رایج و بدیهی رو بتونید به سادگی برا روشنفکرای اطرافتون جا بندازید👌☘️
👇👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الان که بازار ثبت جهانی هم داغه، جاداره یکبار دیگه سیاستهای کلی حوزه گردشگری رو که سال گذشته در شورا تصویبش کردیم یه مروری کنیم. 👇👇
سیاست های گردشگری، ویرایش تیرماه.pdf
457.1K
سیاستهای حوزه گردشگری
شورای اسلامی شهر همدان- دور ششم
کمیسیون فرهنگی
فراخوان مواکب برای حضور در جشن بزرگ عید بزرگ غدیر
جشن عید غدیر امسال در مسیر بلوار ارم شهر همدان برگزار خواهد شد
خیرین،موکب داران ،اصناف وبازاریان ،هیئتها حسینی ،هیئت های ورزشی،حوزه های علمیه،مساجد،پایگاه های بسیج،کانونهای فرهنگی هنری وتبلیغی،گروه های جهادی،گروه های فرهنگی هنری،تشکل های فعال ،شورای محلات وادارات وسازمانهایی که برای پذیرایی از مهمانان غدیر خم آمادگی دارند به شماره همراه ۰۹۱۸۶۰۸۶۱۶۴ تماس حاصل نمایند
#ستاد_مردمی_غدیر_استان_همدان
#عید_غدیر
هدایت شده از پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات
❇️ سیاستگذاری مسجد در ایران
🕌 پیش نشستهای همایش ملیِ مسجد و نظم اجتماعی در ایران
نشست نهم: مسجد و نظم اجتماعی در ایران
با حضور:
🎙دکتر رسول عباسی
🎙حجتالاسلام سید ناصر میرمحمدیان
🎙محمدعلی موظف رستمی (دبیر نشست)
🗓️ یکشنبه ۴ تیر ۱۴۰۲
🕙 ساعت ۱۰ تا ۱۲
📱پخش زندهی نشست:
https://www.skyroom.online/ch/ricac/culture
@ricac_ac_ir
هدایت شده از ✅ فرهنگ در شهر👌
این کانال نما و سیمای همدان رو خودم دارم اداره میکنم
توصیه میکنم عضو بشید و پیگیری کنید
و کمک کنید ذائقه مردم و معماران ما در نماکاری ساختمانها تغییر کنه و درست بشه...
این کار هم به استقرار دین در جامعه و هم به تحقق حجاب، کمک شایانی میکنه👌
#حجاب
#نما
☘️ @Nama_Sima_Hamedan 👈
گردشگران حرفه ای به دنبال مشاهده و (احیانا مطالعه) شهرها و کشورها هستند و لذا آنچه را که در هر سفری می یابند وقتی ارزشمند است که متفاوت از دیگر سفرهای آنها باشد..
گردشگر وقتی که این تفاوت را میبیند از این چیز تازه ای یافته و ذهن او را مشغول مقایسه نموده است لذت میبرد..
مثلا در ایران ما و در میان غذاها، وقتیکه قرمه سبزی را میخورد خاطره یک چیز متفاوت در ذهن او نقش میبندد اما در پیتزا و همبرگر چنین حسی ندارد..!
اساسا آن وقت رنج سفر از تن گردشگر بیرون میرود که در هر مقصدی، چیز جدیدی، متفاوت از آنچه قبلا دیده بود را ببیند...
همانطور خوراک، رستوران و غذا و سوغات را به شکل سنتی آن باید عرضه کرد تا گردشگرپسند شود؛ در آداب و رسوم و رفتارهای عمومی هم حفظ اصالت و باورها مردم (در شهر مقصد) برای گردشگر بامزه و قابل تامل است..
دیدن زنانی با حجاب و لباس بومی برایش جالب و جذاب است و الا زن برهنه ی در خیابان و بوستان برای گردشگر، نماد وادادگی و سست بنیادی است چراکه از لحاظ تنوع طلبی جنسی گردشگران در موطن یا در خلوات خود به این موارد دسترسی داشته دارند و غالبا این دست از لذایذ انگیزه اصلی سفرها و هزینه های آنها نمیباشد..
آیا نمیشود این حقیقت را به مردم یاد داد که رونق هتل و رستوران شما در گرو ایرانی بودن شماست و در گرو همدانی بودن همه عناصر محیطی اعم از دکور و محتوا و رفتار عوامل است؛ و در این میان رفتار برخاسته از فرهنگ کارکنان یک هتل [مثلا] مهمتر از بقیه عناصر آن محیط است
و این همان معنای نهفته در بیانیه اکوتوریسم می باشد👌🏻
پس ما میتوانیم از مسیر گردشگری، هویت خود را بازسازی و برجسته کرده و بدان افتخار کنیم
قطعا گام بعدی، رقابت فرهنگها در عرصه هنجارهای انسانی است که دست برتر ما در آن فضا هویدا خواهد شد.
#گردشگری_هویت
شاید بگویید در این شرایطی که جامعه ی ما درش هست، اون فضا(فوق الذکر) هیچ وقت محقق نمیشه!
بلکه بدترم میشه!
خیر لزوما اینطور نیست یعنی میشه کاری کرد که اینطور نباشه..
ببینید مثلا فرض کنید یک مسابقه ای در کشور یا در دنیا برگزار شده که اقوام باید داشته ها و باورها و رسوم خود رو به نمایش بگذارند...
این رقابت اصلا نفرات برتر ندارد
مثل مسابقه ثبت ملی غذا یعنی هرکسی تونست تفاوت، اصالت و هماهنگی اجزای (غذای) خود را به مخاطبان و ارزیابان اثبات بکنه، نام او ثبت شده و مورد تحسین واقع میشه و جهت بازدید به دیگران معرفی میشه...
در چنین شرایطی همه ملت ها، اقوام، شهرها و روستاها به دنبال برجسته کردن تفاوتها(ی غذای خود در عین قبول عناصر مشترک آن) خواهند بود...
وجود این فرایند و تحقق این فضا در جامعه ملی و بین المللی، قطعا انسانها رو به اصل خودشون دعوت و بلکه وادار میکنه...
بازگشت به اصالت و قومیت با شاخص های فرهنگی در واقع همان انسجام فرهنگی است که باعث الفت اجتماعی هم خواهد شد
و مهمتر از همه اینکه بیماری وادادگی و گسست را نیز درمان خواهد کرد.
این مسابقه و فضای رقابت را میتوان در بستر گردشگری ایجاد نمود..
و اساسا گردشگری کارش همین است. 👌🏻
#گردشگری_هویت
قابل توجه دوستان
لطفا چنانچه مساجدی رو در داخل محدوده شهر همدان میشناسید که نیاز ضروری به تعمیر یا تکمیل دارن اطلاع بدید تا پس از بازدید و اولویت بندی(توسط کارشناسان تعیین شده) بتونیم بودجه ای رو که بابت این امر اختصاص داده شده بنحو عادلانه ای توزیع کنیم.
لطفا تعجیل بفرمایید
ارسال تصویر و مشخصات هم کمک بیشتری خواهد کرد
باتشکر🙏
May 11
آیتاللهمیرباقری.mp3
1.7M
مهم/ آیتالله میرباقری: اگر مالهای بزرگ درست کردید میوه اخلاقیاش را هم میچینید؛ وقتی به جای شهر افقی، شهر عمودی و متراکم ساختید اقتضائات فرهنگیاش را هم باید بپذیرید.
پیشنهاد میکنم این صوت ۴دقیقهای را با دقت گوش دهید و بعد از آن قضاوت بفرمایید که در خصوص مسئله عفاف و حجاب، چه کسانی بیشتر مستحق امر به معروف هستند؟ بانوان بدحجاب و بیحجاب و یا مدیرانی که با سیاستهای اشتباهشان شهرهای ما را برای چنین اقتضائات و میوههای فرهنگی آماده کردهاند؟
تمیز کردن شیشه با دستمال کثیف!
تاکنون به تفاوت معماری بازارهای سنتی و معاصر دقت کردهاید؟ بازار سنتی با فرم خطی و به صورت راسته راسته (نظیر راسته بزازها، راسته مسگرها و ...) ساخته میشد اما مالهای معاصر اغلب با هندسه متمرکز و عمودی و با کاربریهای مختلط تجاری ساخته میشوند به نحوی که معمولا بعد از ورود به مال، با انبوهی از کالاهای مختلف تجاری مواجه میشوید. فلسفه این تفاوت در چیست؟ اولا مالها با وُیدها و کریدورهای بصری گسترده، دامنه دید بیشتری را به مشتری عرضه میکنند تا در راستای ترویج مصرفگرایی و اقتصاد تکاثری (در مقابل اقتصاد کوثری) او را به خرید هرچه بیشتر، ترغیب کنند.
ثانیا رکن دیگر تفاوت بازارهای سنتی و معاصر را بایستی در تفاوت مفهوم جمعگرایی و فردگرایی جستجو نمود. فرهنگ سنتی ما، مبتنی بر آموزههای دینی، فرهنگی جمعگرا بود که نمود معمارانهاش، خانههای گسترده بود؛ همانطور که نمود دیگرش در جمع شدن همه شاغلان یک صنف در یک راسته از بازار بود. اما فرهنگ معاصر غرب که مبتنی بر فردگرایی (Individualism) است هم در معماری ابنیه مسکونی جلوهگر شده (با آپارتمانهای مستقل در مقابل خانههای گسترده) و هم در معماری مالهای متشکل از کالاهای مختلف. نهادهای انقلابی و یا دوستان متشرعی که با مالسازی در حال ترویج فردگراییِ غربی و تقویت اقتصاد تکاثری در مقابل اقتصاد کوثری هستند و درعین حال، بخشی از عایدیِ مالها را صرف امور خیریه میکنند و مثلا بخشی از درآمد فلان مال را صرف تهیه فرشهای حرمهای مطهر میکنند! بدانند که با دستمال کثیف نمیتوان شیشه را تمیز کرد.
@baladetayyeb
فردا روز عرفه است
طلب حلالیت و دعای خیر از همه تون دارم
چند روزی ایران نیستم
کربلا نایب الزیارتون هستم
احتمالا تا۵روزی نتونم مطلب بذارم
هدایت شده از بلد طیّب/منان رئیسی
12.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به تعبیر حکما هر چیزی حتی فرمها و مصالح و ... طبع یا مزاج مشخصی دارد. بر این اساس، سهم معماری خانه در تقویت و یا تضعیف روابط خانوادگی و تعاملات اعضای خانواده چیست؟
مدت زمان: ۱ دقیقه و ۳۰ ثانیه
@baladetayyeb
🌎🌎🌎
❎ نکته مهم بصیرتی.
📌رهبر انقلاب خطاب به علما و طلاب:
🔻اگر انبيا فقط احکام میگفتند، کسی با آنها دشمنی نمیکرد
#رهبر_انقلاب:
🔹انبيا كارشان مسئلهگويى فقط نبود. اگر انبيا فقط به اين اكتفا ميكردند كه حلال و حرامى را براى مردم بيان كنند، اينكه مشكلى وجود نداشت؛ كسى با اينها درنمىافتاد.
🔹در اين آيات شريفهاى كه اين قارى محترم با صوت خوش و با تجويد خوب در اينجا تلاوت كردند: « اَلَّذِينَ يُبَلِّغُونَ رِسٰالاٰتِ اللّٰهِ وَ يَخْشَوْنَهُ وَ لاٰ يَخْشَوْنَ أَحَداً إِلاَّ اللّٰهَ » ؛ اين چه تبليغى است كه خشيت از مردم در او مندرج است كه انسان بايد از مردم نترسد در حال اين تبليغ؟
🔹اگر فقط بيان چند حكم شرعى بود كه ترس موردى نداشت كه خداى متعال تمجيد كند كه از مردم نميترسند؛ از غير خدا نميترسند.
🔹اين تجربههاى دشوارى كه انبياى الهى در طول عمر مبارك خودشان متحمّل شدند، براى كى بود؟ چهكار ميكردند؟ « وَ كَأَيِّنْ مِنْ نَبِيٍّ قٰاتَلَ مَعَهُ رِبِّيُّونَ كَثِيرٌ فَمٰا وَهَنُوا لِمٰا أَصٰابَهُمْ فِي سَبِيلِ اللّٰهِ وَ مٰا ضَعُفُوا وَ مَا اسْتَكٰانُوا » ؛ چى بود اين رسالتى كه بايد برايش جنگيد؟ بايد جنود الله را براى او بسيج كرد، پيش برد؛ فقط گفتن چند جملهى حلال و حرام و گفتن چند مسئله است؟!
🔹انبيا براى اقامهى حق، براى اقامهى عدل، براى مبارزهى با ظلم، براى مبارزهى با فساد قيام كردند، براى شكستن طاغوتها قيام كردند. طاغوت آن بتى نيست كه به فلان ديوار يا در آن زمان به كعبه آويزان ميكردند؛ او كه چيزى نيست كه طغيان بخواهد بكند. طاغوت آن انسان طغيانگرى است كه به پشتوانهى آن بت، بت وجود خود را بر مردم تحميل ميكند.
🔹طاغوت، فرعون است؛ « إِنَّ فِرْعَوْنَ عَلاٰ فِي الْأَرْضِ وَ جَعَلَ أَهْلَهٰا شِيَعاً يَسْتَضْعِفُ طٰائِفَةً مِنْهُمْ » ؛ اين، طاغوت است. با اينها جنگيدند، با اينها مبارزه كردند، جان خودشان را كف دست گذاشتند، در مقابل ظلم ساكت ننشستند، در مقابل زورگويى ساكت ننشستند، در مقابل اضلال مردم سكوت نكردند. انبيا، اينند.
🚩 بیانات در ديدار روحانيّون و طلّاب، ۱۳۸۸/۰۲/۲۳
مدیر کل بانک Exim که در اغلب کشورهای دنیا شعبه داره، پرده از حقیقت اقتصاد لیبرالی حاکم بر دنیا برداشته و با یک مثال مطلب رو چه زیبا جا انداخته: 👇👇👇
«یک دوچرخه سوار برای اقتصاد کشور فاجعه بار است، زیرا او ماشین نمی خرد و برای خرید ماشین هم وام نمی گیرد... پولی برای بیمه پرداخت نمی کند و سوخت هم نمی خرد. برای نگهداری و تعمیرات دوچرخه هزینه ای پرداخت نمی کند، پولی صرف پارکینگ نمی کند و منجر به تصادفات شدید هم نمی شود!
اون به بزرگ راه های چند لاینه نیاز ندارد. به باشگاه ورزشی و داروهای لاغری نیاز ندارد زیرا چاق نمی شود!
این افراد سالم، برای اقتصاد فایده ای نداشته و لازم هم نیستند، زیرا آنها پولی برای خرید انواع داروها نخواهند پرداخت... همچنین به بیمارستان و دکتر نیاز ندارند!
دوچرخه سواران هیچ چیز به تولید خالص ملی نخواهند افزود!
در نقطه مقابل، هر رستوران مک دونالد علاوه بر افرادی که بطور مستقیم در آن کار می کنند، حداقل 30 شغل ایجاد می کند :
10 متخصص قلب
10 دندانپزشک و
10 متخصص تغذیه
و این مساله ای است که ارزش درنظر گرفته شدن دارد!»
ضمیمه : پیاده روی و نرمش از آن هم بدتر است! زیرا افراد پیاده و ورزشکار حتی همان دوچرخه را هم نمی خرند!👌🏻
امام جمعه اصفهان در مراسم رونمایی..:
... بدون شک اذان، از نمادهای مهم اسلامی است که اگر به گوش هر کسی برسد، اثرات معنوی خود را خواهد داشت، فراگیر شدن پخش اذان در سطح شهر معابر و کوچه ها سنت حسنه و میراث ماندگار از نیاکان ما در سطح شهر اصفهان بوده، بنابراین پخش اذان به صورت گسترده اقدام شایسته است که باید امروزه در جامعه ما ترویج داده شود و همت مدیریت شهری در دوره ششم برای این امر قابل تقدیر است.
عضو خبرگان رهبری افزود: ما باید تلاش کنیم در موضوع معنویت، رتبه اول را در سطح کشور کسب کنیم، چرا که سیره و روش نیاکان ما در شهر اصفهان اینگونه بوده است، به عنوان مثال روحانیت شیعه در عرصه ایثار و چه شهادت به گواه آمار و ارقام شهدا در دفاع مقدس، پیشتاز بوده و شهر اصفهان نیز بر این مدار قرار گرفته است و بیشترین تعداد شهدای روحانیت را تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.
آیت الله طباطبایی تأکید کرد: هوشمندی سامانههای پخش اذان، کار مفید دیگری است که در این طرح توجه شده، چراکه باید خرابی بلندگوها در لحظه به مسئولین مربوطه اطلاع داده شود تا مانع از کار افتادن آن شود.
امام جمعه اصفهان در رابطه با پخش اذان توسط سامانه هوشمند پخش اذان در سطح شهر اصفهان گفت: باید در این عرصه دو نکته را رعایت کرد، نخست آنکه صدای خوش در پخش اذان بسیار حائز اهمیت است، چراکه باعث دلپذیرتر شدن و نشستن بر روح و جان افراد می شود، دومین نکته آن است که صدای اذان نباید در معابر شهری خیلی بلند و باعث اذیت افراد شود، بنابراین تعداد بلندگو ها را در سطح شهر زیاد تر کرده و سطح صدا را کمتر کنیم.
بنده از روز اول شورا بر اهمیت پخش اذان تاکید داشته ام و امسال هم بودجه خوبی براش گنجاندیم ولی خیلی امیدوار نیستم که در همدان اتفاق مثبتی بیفته..!!
درخواست ما ۱۵ میلیارد بود که ۵ میلیارد مصوب شد و الان چک کردم دیدم شده ۴میلیارد و ۳۰۰میلیون..
مهم عزم و اعتقاد به اهمیت این اقدام است.. 👌🏻
بیسببنیستاگرعادتشاحسانشدهاست
نوهیارشدآقایخراسانشدهاست...
#ولادت_امام_هادی_ع_مبارک_باد
🅾 حقیقت غدیر، عدالت
امام خمینی اعلی الله مقامه الشریف:
⭕️مسئله غدیر، مسئلهای نیست که بنفسه برای حضرت امیر یک مسئلهای پیش بیاورد، حضرت امیر مسئله غدیر را ایجاد کرده است. آن وجود شریف که منبع همه جهات بوده است، موجب این شده است که غدیر پیش بیاید. غدیر برای ایشان ارزش ندارد؛ آن که ارزش دارد خود حضرت است که دنبال آن ارزش، غدیر آمده است. خدای تبارک و تعالی که ملاحظه فرموده است که در بشر بعد از رسول الله کسی نیست که بتواند عدالت را به آن طوری که باید انجام بدهد، آن طوری که دلخواه است انجام بدهد مأمور می کند رسول الله را که این شخص را که قدرت این معنا را دارد که عدالت را به تمام معنا در جامعه ایجاد کند و یک حکومت الهی داشته باشد، این را نصب کن.»
صحیفه امام؛ ج ۲۰، ص ۱۱۲
#عدالت__روح_غدیر
الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ
🌼عیدتون مبارک☘️🌻