6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مهدی رسولی: جایزۀ سر ترامپ را ما میدهیم
@Farsna
9.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 زیارت مزار شهدای وطن در کربلای ایران
@Farsna
2.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 خیلی به تو میآید پسر فاطمه بودن
◾️لحظاتی از شورخوانی محمدرضا بذری در مراسم عزاداری شب تاسوعا در حسینیه امام خمینی(ره)
@Farsna
سخنگوی وزارت خارجه: از خشم مردم هیچکس جرئت صحبت دربارۀ مذاکره را ندارد
🔹بقایی در مصاحبه با اسکاینیوز: ما پنج دور با آمریکاییها مذاکره کردیم. آنها پیشنهاد خود را ارائه دادند و ما نیز باید پیشنهاد خود را ارائه میدادیم. این همان چیزی بود که قرار بود روز یکشنبه انجام دهیم و این یک جلسه از پیشبرنامهریزی شده بود. بنابراین آنچه اتفاق افتاد نمیتوانم واژۀ بهتری از خیانت پیدا کنم. یک خیانت به دیپلماسی و فرآیند دیپلماتیک بود.
🔹در حال حاضر ما بر آنچه اتفاق افتاده متمرکز هستیم. مردم ما شوکه و خشمگین از آنچه رخ داده هستند. ما هنوز در حال برگزاری مراسم تشییع برای عزیزانی هستیم که در طول این ۱۲ روز تجاوز و دفاع در برابر آن از دست دادیم.
🔹بنابراین همه چیز در حال بررسی است، اما فکر میکنم در حال حاضر افکار عمومی آنقدر خشمگین است که هیچ کس حتی جرئت صحبت دربارۀ مذاکره و دیپلماسی را ندارد.
@Farsna
خبرگزاری فارس
🎥 مدیحهسرایی سنتی مازندرانیها در حرم رضوی 🔹جمعی از مازندرانیها دیشب با حضور در صحن قدس حرم رضوی
5.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مدیحهسرایی سنتی عزاداران هرمزگانی در حرم رضوی
@Farsna
هدایت شده از فارس معارف
34.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ای شیعۀ آزاده برخیز که مرحب نمرده
مداحی امشب میثم مطیعی
@FarsMaaref
خبرگزاری فارس
ترامپ: جنگ غزه ممکن است هفتۀ آینده تمام شود 🔹ترامپ در جمع خبرنگاران بار دیگر وعدۀ توقف جنگ غزه را د
رویترز: حماس به پیشنهاد آتشبس پاسخ مثبت داده است
🔹خبرگزاری انگلیسی رویترز به نقل از یک مقام ارشد فلسطینی مدعی شد جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس به پیشنهاد برقراری آتشبس در غزه پاسخ مثبت داده است.
@Farsna
نعیم قاسم: همه در لبنان باید در پی اخراج اسرائیل باشند
🔹حزب الله در حال مقابله با اشغالگری رژیم صهیونیستی است و این رژیم باید از خاک لبنان خارج شود.
🔹دفاع از لبنان، نیازمند اجازه از هیچ کس نیست. به کسانی که خواستار تسلیم سلاح حزبالله هستند، میگوییم که خروج اسرائیل را مطالبه کنید.
🔹آیا عقلانی است که برخی از افراد در داخل لبنان، از حملات اسرائیل انتقاد نکنند و خطاب به ما بگویند که ابتدا، شما سلاحتان را تحویل دهید؟
@Farsna