هدایت شده از موسسه مصاف
🎊 مراسم احیای شب نیمهشعبان بهمناسبت میلاد منجی عالم بشریت، حضرت مهدی موعود (عجلالله فرجه)
👤 سخنران:
استاد علیاکبر رائفیپور
👥 مداحان:
حاجسیدمهدی میرداماد
حاجبهنام بخشی
👤 قاری قرآن:
محمد صادقزاده
📆 زمان: سهشنبه ۱۴ بهمنماه
⏰ ساعت: ۲۳:۳٠
📍مکان: مهدیه بزرگ تهران
📡 پخش زنده از صفحه آپارات مصاف👇
🔗 Aparat.com/masaf/live
🆔 @Masaf
تبعات رفتار غیرحرفهای روانخواه به AFC کشید
🔹روانخواه، سرمربی تیم ملی امید ایران، پساز شکست مقابل لبنان در جام ملتهای زیر ۲۳ سال آسیا که با قعرنشینی ایران و حذف بدون گل زده همراه شد، در نشست خبری اظهاراتی غیرفنی و خارج از چارچوب فوتبال مطرح کرد.
🔹بسیاری معتقد بودند روانخواه بهجای ارائه توضیحات فنی درباره دلایل ناکامی و قعرنشینی تیم ایران، مواضعی سیاسی را در نشست خبری مطرح کرده است.
🔹به گفته تاج، کمیته اخلاق کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) نیز به این موضوع ورود کرده و روانخواه را برای ارائه توضیحات احضار کرد؛ فدراسیون فوتبال ایران نیز ناچار شده توضیحاتی را در اختیار این نهاد انضباطی قرار دهد.
🔹اکنون باید دید کمیته اخلاق AFC چه تصمیمی در قبال این رفتار غیرحرفهای سرمربی تیم ملی امید خواهد گرفت.
@Farsna
list (1).xls
حجم:
370.7K
📎 دولت اسامی جانباختگان حوادث دیماه را اعلام کرد
🔹دفتر رئیسجمهور در اطلاعیهای با تجمیع اسامی که توسط پزشکی قانونی کشور تهیه و با سامانۀ سازمان ثبتاحوال تطبیق داده شده، فهرست مشخصات ۲۹۸۶ نفر از جانباختگان حوادث اخیر را منتشر کرد.
🔹دفتر رئیسجمهور اعلام کرده که «علت اختلاف ۱۳۱ نفری با آمار اعلامشدۀ قبل، مجهولالهویه بودن تعدادی از جانباختگان و مغایرت در ثبت شناسۀ ملی تعدادی از جانباختگان با سامانۀ ثبت احوال است که بهمحض اصلاح، در فهرست تکمیلی ارائه خواهد شد.
@Farsna
خبرگزاری فارس
عزل مدیر شبکۀ افق و توقف برنامۀ «خطخطی» 🔹در پی پخش برنامهای از شبکه افق با محتوای موهن نسبت به شه
عباس صانعی سرپرست شبکه افق شد
🔹عباس صانعی، قائممقام سازمان هنری اوج بهعنوان سرپرست شبکه افق منصوب شد.
🔹رئیس پیشین شبکه افق درپی انتشار محتوای موهن نسبت به شهدا و جانباختگان حوادث تروریستی اخیر، ساعاتی پیش از سمت خود برکنار شد.
@Farsna