🔴عدم تعطیلی برخی شرکتها در روز چهارشنبه در خوزستان
🔻 با وجود اعلام تعطیلی از سوی استانداری خوزستان برای چهارشنبه ، این بخشنامه در برخی شرکتها از جمله #فولاد_خوزستان ، برخی #پتروشیمی ها و #شرکت_ترابری و حمل و نقل #نفت و #پالایشگاه_آبادان و #شرکتهای_پخش_دارو و #سیمان_خوزستان اجرا نشده است
#فریاد_خوزستان:
#ایتا:
Http://eitaa.com/faryad_khz
#سروش:
Http://sapp.ir/faryad_khz
#سایت:
www.faryadkhz.ir
🔴 وظایف مديريت بحران در این روزها!!
💎امروز صبح براي كاري مسير خيابان انقلاب بطرف فلكه ساعت را پيمودم با اينكه مديريت بحران استان بعلت گرماي زياد امروز را تعطيل اعلام كرده اما مشاهده شد كه هيچ يك از دستگاههاي مورد نياز در بحران شهري مداخله نكرده و دقيقا مديريت محترم بحران منتظر اتفاق افتادن حادثه و فاجعه بود تا ورود كند
💎شما تصور كنيد يك فرد در اين گرما ضعف كند
💎موتور سواري تصادف كند
💎فرد سالخورده اي از گرما نقش زمين شود
💎فرد بيماري مجبور باشد دقايقي در خيابان باشد چه ميشود ؟
💎حتي يك امبولانس در مناطق پرجمعيت وجود نداشت
💎در چنين روزي مديريت بحران
مي بايست 👇👇👇
💎امادگي بيمارستانها در برابر پذيرش گرمازدگي و پذيرش رايگان افراد گرمازده
💎شهرداران را مكلف كند كه در سطح شهر آب توضيع كنند
💎از ماشينهاي مه پاش در سطح شهر استفاده كنند
💎ايستگاههاي اورژانس در مناطق پرجمعيت مستقر كنند
💎امنيت رواني جامعه را تامين ميكرد
💎لاقل از يك هفته پيش از رسانه ها و صداوسيما كمك ميگرفت تا مردم متوجه بحران پيش رو باشند
💎نظارت و ابلاغ به بخش خصوصي نسبت به تعطيلي كارگراني كه مستقيم زير افتاب مشغول كار هستند
💎ابلاغ به اتحاديه هاي كشاورزان در خصوص قرار نگرفتن كشاورزان از ساعت٩ تا٦ عصر زير افتاب
💎اموزش به مردم در خصوص جمع اوري حيوانات اهلي خود از گرماي خورشيد و در سايه نگهداري كردن انها
💎ايجاد اطاقك هاي تهويه و خنك در خيابانهاي پرتردد
💎اموزش به گروههاي حساس مثل بزرگسالان سالخورده، کودکان و افراد مریض یا اضافه وزن در معرض خطر بیشتر از گرمای شدید قرار نگيرند
اما دريغ از اين كارها قبل از انتشار اين جستار چند بار با مديريت بحران تماس گرفتم اما بحران به تلفن انها هم سرايت كرده است
✍جواد الهايي سحر
⭕️ #فریاد_خوزستان:
✅ ارتباط با ادمین:
@Farayadkhzadmin
#ایتا:
@Faryad_khz
http://eitaa.com/joinchat/1933312000Cd6b376f134
#سروش:
http://sapp.ir/faryad_khz
فریاد خوزستان
🔴 پروفسور آخوندعلی در گفتگو با فریاد خوزستان: 🔻 نگوید برنج نکارید/سیاست ممنوعیت کامل کشت برنج، غلط ا
🔴 پرونده ویژه شماره دوم فریاد خوزستان:
🔻 ممنوعیت کشت برنج در استان خوزستان/آب در خانه و ما تشنه لبان می گردیم...
#پرونده_ویژه
#شماره ۲
🔹 برنج جزو اقلام اصلی کشت در ایران محسوب می شود. 95 درصد از کل برنج دنیا در قارّه آسیا تولید می شود و ایران هم سطحی معادل 630 هزار هکتار از اراضی را به زیر کشت این محصول برده است. در خوزستان در سال های گذشته 70 هزار هکتار از اراضی زیر کشت برنج می رفت که به تولید بین 300 تا 350 هزار تن انواع برنج دانیال، عنبربو، چمپا،... منجر می شود. خوزستان بخاطر منابع آبی فوق العاده مکان مناسبی برای کشت برنج بوده و رتبه سوم تولید برنج کشور را به خود اختصاص داده. شوش، شوشتر، اهواز، ایذه،باغملک و دشت آزادگان مناطقی هستند که کانون کشت این محصول چشم نواز و پربرکت به شمار می روند.
🔹برنج عنبربو که در واقع در کشور به برند اختصاصی خوزستان تبدیل شده، برنج مطلوب خوزستانی هاست که علت اقبال خوزستانی ها به آن علاوه بر عطر و طعم دلچسب، تحمل بالای این محصول به شرایط اقلیمی دشوار مثل گرما، شوری آب و زمین می باشد.
🔹اما در سال های اخیر عواملی سبب شده سطح زیر کشت برنج هر ساله کاهش پیدا کرده و تولید آن در استان کاهش یابد. تا جایی که امسال کشت برنج در خوزستان به طور کلی ممنوع اعلام شد. نگاهی به آمار وزارت جهاد کشاورزی درباره میزان کاهش کشت برنج در استان در این سال ها قابل تأمل و تأسّف بار است:
🔹سطح زیر کشت برنج در سال 92، صدوده هزار هکتار، در سال 93، شصت و پنج هزار هکتار، در سال 94، چهل و پنج تا پنجاه هزار هکتار، در سال 95، چهل و شش هزار هکتار و در سال 96، سی و پنج هزار هکتار بوده است. یعنی در طول 4-5 سال سطح زیر کشت برنج به یک سوم تقلیل پیدا کرد! امسال هم به کلّی کشت برنج ممنوع اعلام شد.
✅ ادامه در لینک زیر:
http://www.faryadkhz.ir/parvandeh2gozaresh/
✅ اختصاصی #دوهفتهنامه #فریاد_خوزستان:
#ایتا:
Http://eitaa.com/faryad_khz
#سروش:
Http://sapp.ir/faryad_khz
#سایت:
www.faryadkhz.ir
♦️فرماندار ویژه خرمشهر: امشب آب غدیر ۲ افتتاح میشود
🔸 ولی الله حیاتی طی اعلام این خبر افزود: امشب راس ساعت ۲۲ ، طرح خط آب غدیر ۲ با حضور "اردکانیان" وزیر نیرو و "شریعتی" استاندار خوزستان در "ام الدبس" افتتاح خواه
د و در مدار قرار خواهد گرفت.
#فریاد_خوزستان:
#ایتا:
Http://eitaa.com/faryad_khz
#سروش:
Http://sapp.ir/faryad_khz
#سایت:
www.faryadkhz.ir
🔴رهبر انقلاب در پیامی از اقدام پیگیرانه و حضور میدانی امام جمعه خرمشهر برای رفع مشکل آب شرب شهرهای خرمشهر و آبادان و روستاهای همجوار قدردانی کردند.
🔸بدنبال پدید آمدن مشکل جدی برای آب شرب مردم خرمشهر و آبادان، امام جمعه خرمشهر ضمن حضور در کنار کارگران تعمیر خط لوله و جوشکاری لوله انتقال آب، از نزدیک پیگیر رفع مشکل مردم منطقه شد.
#فریاد_خوزستان:
#ایتا:
Http://eitaa.com/faryad_khz
#سروش:
Http://sapp.ir/faryad_khz
#سایت:
www.faryadkhz.ir
هدایت شده از فریاد خوزستان
faryadkhz3.pdf
5.36M
🔴 فایل pdf #شماره سوم فریاد خوزستان
🔻پرونده ویژه: "خاموشی در خوزستان" بزرگترین تولید کننده برق در کشور
🔹شبکه تولید،انتقال و توزیع برق استان فرسوده است
🔹آقای وزیر نیرو؛ لطفا در زمین نتانیاهو بازی نکنید
🔹قطعی آب ۱۳ روستای باغملک
🔹پاسخ به شبهه معروف:اگر کارون را نبریم به خلیج میریزد!
🔹تربیت جنسی کودکان
🔹گفتگو باهمسر شهید مختاربند
🔹خیاطی
🔹بازاریابی
Faryadkhz.ir
Eitaa.com/faryad_khz
Sapp.ir/faryad_khz
فریاد خوزستان
دعوت بسیج دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز از مسعود شجاعی برای حضور در کنار گروههای جهادی و پاسخ او
حضور مسعود شجاعى به دعوت بسيج دانشجويى دانشگاه شهيد چمران اهواز در جمع جهادگران در آبادان
@Faryad_khz
⭕️وقوع آتشسوزی علت قطعیهای برق امروز در اهواز بود
🔸مدیرعامل برق منطقهای خوزستان گفت: قطعیهای برق امروز در اهواز بهعلت افزایش دما و بروز آتشسوزی در یکی از پستهای برق بود.
#فریاد_خوزستان:
#ایتا:
Http://eitaa.com/faryad_khz
#سروش:
Http://sapp.ir/faryad_khz
#سایت:
www.faryadkhz.ir
فریاد خوزستان
🔴 پرونده ویژه شماره دوم فریاد خوزستان: 🔻 ممنوعیت کشت برنج در استان خوزستان/آب در خانه و ما تشنه لبان
🔴 پیشنهادات فریاد خوزستان برای حل ممنوعیت کشت برنج:
#پرونده_ویژه
#شماره ۲
🔻از تفاوت قائل شدن برای مناطق مختلف تا پرداخت معوض به کشاورزان و توقف انتقال آب به کویر
🔹اعتراضات اردیبهشت ماه و اوایل خرداد کشاورزان خوزستانی نشان از وجود نارضایتی آنان از سیاست های اعمال ممنوعیت کشت برنج و کشت تابستانه در خوزستان بود. فریاد خوزستان که پیگیری مطالبات مردم خوزستان را رسالت خود می دانند در دومین شماره خود به بررسی عوامل نارضایتی کشاورزان که قشر عظیمی از مردم خوزستان را تشکیل دادهاند، پرداخت. نظر کارشناسان و کشاورزان و نیز اظهارات مسئولین را مورد بررسی قرار دادیم. اعتقادمان بر این است که مطالبه گری بدون ارائه راهکار عملی بی نتیجه است. از این رو نتیجه بررسیهای خود را در قالب راهکارهای زیر ارائه میدهیم. امید است این راهکارها به مسئولان محترم کمک کنند این موضوع را تمام شده و در بن بست نبینند و در تصمیمات و سیاست های خویش تجدید نظر نمایند.
1⃣ پیگیری ایجاد صندوق که قرار است شرکتهای نیشکر، نفت و فولاد (فولاد اصفهان و خوزستان) در آن پول واریز کنند، تا از طریق آن صندوق، معوقات کشاورزان پرداخت شود. این کار موجب می شود پرداخت ها به کشاورزان سریعتر انجام گیرد.
2⃣ دولت باید سندی ارائه دهد که ثابت کند پشت سدها آبی برای کشت وجود ندارد. این موضوع را کاظم نسب نماینده اهواز مطرح کرده بود. کشاورزان معتقدند آب هست و توزیع غیر عادلانه است و همین حس بی عدالتی آنان را به خشم آورده. باید این احساس جدی گرفته شود.
3⃣ ممنوعیت کشت تابستانه در صورتی پذیرفتنی است که همراه با ممنوعیت انتقال آب فراتر از شرب به فلات مرکزی باشد. نمی توان شاهد بود کشت در خوزستان ممنوع و در فلات مرکزی با آب انتقالی خوزستانی ها کشت جالیزی و برنج و فضای سبز زینتی ادامه داشته باشد.
4⃣ مسئولان خوزستانی به جای فشار به کشاورزان به وزارت نیرو برای تامین حق آبه فشار بیاورند. اگر ریاست جهاد کشاورزی توان گرفتن سهمیه کافی برای کشاورزان را ندارد، رسما این را بیان کند. کشاورزان مشاهده میکنند مسئولان آب و برق و جهاد کشاورزی مادام درحال پاسکاری مشکل به یکدیگر هستند و نیت شان فقط رضایت وزارتخانههای متبوع شان است نه حل مشکل کشاورزان.
5⃣ در مناطقی مثل حوضه مارون و برخی مناطق حوضه کارون بحران آب پذیرفتنی ست و البته باید به کشاورزان محروم از کشت آن مناطق، معوض کشت پرداخت شود تا معیشت ایشان به خطر جدی نیافتد. اما به گفته کارشناسان، منع کشت در همه مناطق پذیرفتنی نیست. باید بین مناطق مختلف تفکیک قائل شد و لااقل اجازه درصدی از کشت به آنان داده شود. کشاورز نمیپذیرد آب باشد و او از کشت ممنوع شود یا بابت کشت غیر مجاز متحمل جریمههای سنگین شود.
6⃣ نظر بسیاری از کارشناسان این است که مدیریت مصرف آب را باید به کشاورز سپرد. مثلاً به او بگویید به خاطر کمبود آب باید با ۵۰% مقدار سابق کشت کند. او خود تصمیم بگیرد با این مقدار آب چه چیزی و چه مقدار از زمین را کشت کند. این سیاست، نارضایتی را کشاورز را کاهش می دهد. این ایده کارشناسی برای کارون و کرخه و دز قابل اجرا است.
✅ اختصاصی #دوهفتهنامه #فریاد_خوزستان:
#ایتا:
Http://eitaa.com/faryad_khz
#سروش:
Http://sapp.ir/faryad_khz
#سایت:
www.faryadkhz.ir