❇️ چگونه هوش هیجانی کودک را بالا ببریم؟
1⃣ بیان و تأیید احساسات کودک.
✅ بگویید: میدونم الآن ناراحتی.
❌ نگویید: این که ناراحتی نداره.
✅ بگویید: میترسی؟ منم بچه بودم میترسیدم.
❌ نگویید: این که ترس نداره.
✅ بگویید: انگار الآن خیلی عصبانی هستی.
❌ نگویید: این کارا یعنی چی، دوباره عصبانی شدی.
🔰 تأیید احساسات منفی کودک نه تنها باعث تقویت آن احساس نمیشود، بلکه او را آرام خواهد کرد. اگر احساسات او را رد کنید کودک دچار سردرگمی خواهد شد. با تأیید احساسات کودک وی احساس میکند که او را درک میکنید.
#تربیت_فرزند
#هوش_هیجانی
[💕 فرزنــد رضوے 💞]
🦋🔎 @FarzandeRazavi
❇️ چگونه هوش هیجانی کودک را بالا ببریم؟
2⃣ با کودک به دنبال راهکار کنترل احساسش بگردید.👇👇
✔️ میدونم خیلی ناراحتی. به نظرت الآن چی کار میتونی بکنی که حالت بهتر بشه؟
✔️ پسرم الآن خیلی عصبانی هستی. میخوای بهم بگی از چی اینقدر عصبانی شدی؟
✅ اجازه دهید کودک دنبال راهکار باشد. از راهکارش استقبال کنید. اگر هیچ راهکاری نداشت یک پیشنهاد دهید.
✔️ مثلا: میخوای الآن یکم آب بخوری که آروم بشی ببینم باید چی کار کنیم؟
👈 سریعا خودتان راهکار ندهید، تنها کودک را هدایت کنید.
#تربیت_فرزند
#هوش_هیجانی
[💕 فرزنــد رضوے 💞]
🦋🔎 @FarzandeRazavi
❇️ چگونه هوش هیجانی کودک را بالا ببریم؟
3⃣ الگوی خوبی باشید.
به خودتان نگاه کنید. وقتی عصبانی هستید، وقتی از چیزی بسیار ناراحت هستید چه میکنید؟
4⃣ نقاشی
از کودک بخواهيد احساسات خودش را نقاشی کند.
به او بگوييد فکر میکنی وقتی عصبانی هستی چه شکلی میشی؟!
#تربیت_فرزند
#هوش_هیجانی
[💕 فرزنــد رضوے 💞]
🦋🔎 @FarzandeRazavi
❇️ چگونه هوش هیجانی کودک را بالا ببریم؟
5⃣ احساسات و عواطف کودکان را نامگذاری کنید.
کودک را با عواطفی که دارد، آشنا سازید و رفتارهای او را توصیف کنید.
✔️ اگر کودک به شما محبت میکند برای مثال دست شما را میبوسد به او بگویید که چقدر مهربان است. با نشاندادن عکسالعمل به رفتار کودک نشان میدهید که کار او ارزشمند بوده است.
✔️ همچنین رفتار بد کودک را نیز به او تذکر دهید تا متوجه شود؛ برای مثال اگر با همسالان خود دعوا کرد به او متذکر شوید که کار او باعث ناراحتی دوستش میشود.
#تربیت_فرزند
#هوش_هیجانی
[💕 فرزنــد رضوے 💞]
🦋🔎 @FarzandeRazavi
✳️ 🏴 ماه محرم، فرصتی برای تربیت عاطفی کودک 🏴
ماه محرم ماه تربیت و خودسازی در کنار عزاداری برای واقعه عاشورا است.
شرکت در عزاداریهای امام حسين(علیهالسلام) بهترین فرصت برای کسب تجربه و ساخت هویت دینی است.
محرم فرصتی است برای مادران که عاطفه و محبت به اهلبیت را به کودکان خود انتقال دهند. ماه محرم پر از درسهای تربیتی است که خانوادهها میتوانند از این فرصت استفاده کنند. درسهایی همچون ایثار، ازخودگذشتگی، مبارزه با استکبار، اطاعت از امام، شناخت دشمن و ... میتوان همانگونه که عشق و علاقه به ائمه اطهار را با پوشیدن لباس مشکی و شرکت در مراسمهای مذهبی در ماه محرم به کودک منتقل کنیم، درسهای تربیتی قیام امام حسین(علیهالسلام) را نیز به کودکان در قالبهای مختلف آموزش دهیم.
✅ عزاداری برای امام حسین به کودک میآموزد برای مقدسات دینی باید ارزش قائل بود و والدین سعی کنند احساسات هماهنگ با آنها را دائماً تقویت کنند.
مشارکت کودکان در مراسم عزاداری و سیاه پوشیدن و تعزیه دیدن باعث تقویت این ارتباط میشود و ارتباط عرفانی و معنوی که همراه با هیجان هست در بین کودکان و امام حسین شکل میگیرد.
کودکان، شکوه یک حماسه و شور عزاداری و همدردی و عواطف موجود در فضای عزاداری را درک میکنند و همین حضور در مجالس عزاداری باعث میشود که زمینهٔ پیدا کردن معرفت برای درک دانشهایی در مورد ائمه اطهار را پیدا کنند.
👌 این شور و هیجان با شناخت اگر همراه شود کودک عاشق و دلباخته امام حسین(علیهالسلام) میشود و به دنبال معرفت که هدف اصلی قیام عاشورا چه بوده است میگردد.
#تربیت_فرزند
#محرم
#تربیت_عاطفی
[💕 فرزنــد رضوے 💞]
🦋🔎 @FarzandeRazavi
✅ نکاتی برای تربیت دینی و عاطفی در محرم
از نکات مهمی که در ماه محرم برای تربیت مذهبی کودک باید در نظر بگیریم این است که:
🔸 کودک در مراسم عزاداری هم کودک است. با او مثل کودک رفتار کنید. حوصلهاش سر میرود یا تحملش تمام میشود. مادران میتوانند مقداری اسباببازی و خوردنی بردارند تا کودک مشغول شود و سعی کنند همپای کودک باشند.
🔸 شیوه برخورد والدین قبل از عزاداری و حین عزاداری و بعد از عزاداری خیلی مهم است. والدین، صبوری کنند و با تحکم با فرزندان برخورد نکنند تا فرزندان نسبت به حضور در این مراسم بیعلاقه نشوند.
🔸 در برابر سؤالات کودکان زمان بگذارید و به سؤالات ذهنی آنها پاسخ منطقی بدهیم و از شوکه کردن کودکان و بیان چیزهایی که موجب وحشت کودکان میشود بپرهیزید.
🔺 اگر خود قادر به پاسخگویی نیستید از افرادی که میتوانند، مثل روحانیون، کمک بگیرید.
🔰 کودکان پر از سؤال هستند و پاسخ صحیح به سؤالات آنها در مورد واقعه عاشورا با توجه به سن آنها باعث ایجاد معرفت در کودکان به اقتضای فهم و درک آنها میشود.
🔸 از برخوردهای خشن یا تحقیر کودک در این مجالس خودداری کنید، سعی کنید تا آنجا که میتوانید کودکان را آرام نگه دارید. اگر کودکان را از هم جدا نگه دارید و با خوراکیهای مختصری آنها را سرگرم کنید و خودتان از هرگونه خطای رفتاری که مخالف با کرامت مجالس عزاداری است، پرهیز کنید، امید است که فضای معنوی مجلس بر قلب کودکان تأثیر لازم را بگذارد.
🔸 عزاداری را محدود به مسجد و هیئت نکنید. سعی کنید خانه هم رنگ و بویی از عزا را داشته باشد تا کودک دچار احساس دوگانگی و دورویی نشود.
🔸 عزای امام حسین(علیهالسلام) کسالتبار نیست بلکه تقویتکننده عشق و ایمان و حساسیت در مورد بدیها وزشتیها است. والدین اگر خود عامل به عمل باشند بیشترین تأثیر را بر کودکان خود خواهند داشت.
#تربیت_فرزند
#محرم
#تربیت_عاطفی
[💕 فرزنــد رضوے 💞]
🦋🔎 @FarzandeRazavi
🏴 شعر کودکانه 🏴 «محرم» 🖤
پیچیده توی کوچه
بوی گلاب و اسفند
خشکیده بر لب مـا
گلهای سرخ لبخند
ماه محرم آمد
دلها چـه سوگوار اسـت
خورشید هم از این داغ
غمگین و داغدار اسـت
#شعر_کودکانه
#محرم
[💕 فرزنــد رضوے 💞]
🦋🔎 @FarzandeRazavi
✳️ رابطهٔ طبیعی کودک با مادر و پدر و برعکس
رابطهٔ طبیعی کودک با مادر و پدر در ١٠ سال اول تولد، به علت رشد سریع کودک دچار تغییرات و دگرگونی میگردد.
✔️ رابطهٔ بین کودک و مادر بسیار حساس و تغییرات آن بسیار چشمگیر است، ولی رابطهٔ بین کودک و پدر کمتر دچار تغییرات میگردد و باثباتتر است.
👈 اگر پدر و مادر هر دو از حالات و رفتارهای کودک خود چه دختر و چه پسر آگاه باشند، برخورد آنها با یکدیگر کمتر و زندگی داخلی خانواده آرام و توأم با لذت خواهد بود. مادری که میداند رابطهٔ کودکش با او باید چگونه باشد، بهتر میتواند با کودک خود ارتباط حقیقی و صمیمی برقرار کند. والدین باید کودک را بهعنوان فردی منحصربهفرد بپذیرند و از مقایسهٔ او با خواهر و برادرها و سایر کودکان اجتناب کنند، زیرا هر کودکی ویژگیهای خاص و منحصربهفرد خود را دارد که باید توسط والدین پذیرفته شود.
#تربیت_فرزند
#رابطه_کودک_با_مادر_وپدر
[💕 فرزنــد رضوے 💞]
🦋🔎 @FarzandeRazavi
❇️ رابطه کودک و مادر
برای برقرار شدن رابطهٔ صحیح میان مادر و کودک، نه فقط مهارت و آشنا بودن مادر به وظایف مادری مهم است، بلکه آشنایی مادر با خصوصیات روانی و رفتاری کودکی که در حال رشد است نیز اهمیت دارد. موقعی که مادر میبیند کودکش در مقابل او لجاجت میکند، اگر بداند که همه کودکان در این سن چنین هستند، نگرانی مادر و برخوردهای او با کودک به حداقل خواهد رسید و مشکلات رفتاری کمتری به وجود خواهد آمد.
اینک به اختصار به بیان رفتار کودکان در سنین مختلف می پردازیم.... 👇👇👇
#تربیت_فرزند
#رابطه_کودک_با_مادر_وپدر
#رابطه_کودک_ومادر
[💕 فرزنــد رضوے 💞]
🦋🔎 @FarzandeRazavi
❇️ رابطهٔ کودک و مادر
🔰 کودک در سن ٢ سالگی
👧🏻 مادر دختر کوچک دو سالهٔ خود را صدا میکند و میگوید: «فرشتهجان بیا اینجا عزیزم». کودک با اشتیاق به طرف محلی که مادر نشسته است میرود و از روی زانوهای مادر بالا میرود و او را در آغوش میگیرد. همین کودک در شش ماه قبل یعنی در سن ۱۸ ماهگی موقعی که مادر او را صدا میکرد، در جهت مخالف او میدوید و یا همانجا میایستاد و فریاد میزد: «نه! نه!» و تمایل به آمدن نزد مادر نداشت. آیا در خلال این شش ماه اتفاقی افتاده است؟ بله، شش ماه از سن کودک گذشته و بزرگتر شده و رفتار او عوض شده است.
✔️ کودک ۱۸ ماهه، کودکی است که به آنچه به او گفته میشود، با رضایت و راحتی عمل نمیکند و لجاجت و سرشختی و یا به عبارت دیگر منفیگرایی دارد، در صورتی که 👈
💥 کودک ٢ ساله به راحتی و با صفا و آرامش، آنچه را به او گفته میشود، قبول میکند.
👌 اگر مادر این اصل مهم را بداند، در مقابل سرسختی و لجاجت کودک ۱۸ ماههٔ خود نگران نخواهد بود و صبر خواهد کرد تا سن او به دو سالگی برسد و از حرفشنوی و رفتار پسندیدهی کودک خود لذت ببرد.
✨ موقعی که فرشته (کودک دو ساله) آمادگی دارد که اگر مادرش او را صدا کردی بیدرنگ به طرف او برود، بدون شک برای چیزهای دیگر هم آمادگی دارد. اگر کار اشتباهی کرد و به او گفته شد، قبول میکند، و یا اگر مادر خواست حروف یا کلماتی را به او یاد بدهد، آمادگی دارد، بنابراین موقع یاد دادن مادر و یاد گرفتن کودک باید زمانی باشد که کودک آمادگی لازم را داشته باشد.
🔖 روانشناس معروف کارل راجرز، دو سال اول زندگی کودک را دوران توجه مثبت میداند، یعنی در این مرحله کودک نیازمند توجه بدون قید و شرط از جانب والدین است، بنابراین والدین باید در دسترس کودکان باشند و از هرگونه امر و نهی تنبیه او خودداری کنند.
#تربیت_فرزند
#رابطه_کودک_با_مادر_وپدر
#رایطه_کودک_ومادر
#دوسالگی
[💕 فرزنــد رضوے 💞]
🦋🔎 @FarzandeRazavi
❇️ رابطهٔ کودک و مادر
🔰 کودک در سن ٢ و نیم سالگی
🧒🏻 مادر برای بیرون رفتن از خانه میخواهد لباس کودک دو و نیم سالهٔ خود را عوض کند، او لباسهایش را آماده کرده است و موقعی که میخواهد آنها را به وی بپوشاند، کودک میگوید: «خودم میپوشم، خودم میپوشم». اگر مادر به او بگوید: «خوب، خودت بپوش»، او ناگهان تغییر عقیده میدهد و میگوید: «مامان، خودت لباسهام را بپوشان». اگر در این هنگام پدر برسد، کودک باز تغییر عقیده میدهد و میگوید: «مامان، نمیخوام بابا باید لباسهام را بپوشاند».
💥 کودک دو و نیم ساله در دنیایی از میخواهم-نمیخواهم، میتوانم-نمیتوانم و بله و نه قرار گرفته است. انتخاب دلخواه و پسند او متعدد است، او هم میخواهد و هم نمیخواهد. اگر مادر از کودک بپرسد، آیا سیب میخواهی؟ میگوید: بله، ولی موقعی که میخواهد به او سیب بدهد، میگوید: «نمیخوام». اگر مادر در این سن، مستقیما از کودک سؤال کند آیا میخواهی با هم برای خرید از خانه بیرون برویم؟ او جواب میدهد: «نه».
✨ در این سن تمام حرکات و خواستههای کودک آمرانه است. بعضی از مادران به رفتار کودک با تعجب و ناامیدی نگاه میکنند، ولی اگر مادر صبر و شکیبایی و آرامش داشته باشد، سبب میشود که زندگی روزمرهٔ کودک و خود را به راحتی بگذراند.
👈 مادران باید بدانند که رفتار کودک در سن دو نیم سالگی با مادر خود، بدترین و بهترین رفتار خواهد بود، او کاملاً مادر خود را دوست دارد و از طرف دیگر، خواستههای او زیاد و رفتار او تند و آمرانه است.
❗️کودک در این سن میخواهد مادرش با او مانند دوران و سنن شیرخواری رفتار کند. موقعی که کودک خسته میشود، میخواهد مادرش او را بغل کند، او را تکان دهد و حتی شیر را با شیشه شیر به او بدهد. کودک گاهگاهی طوری حرف میزند که گویی هنوز یاد نگرفته است که حرف بزند. او میگوید: «من نینی کوچولو هستم و میخواهم در گهواره بخوابم... ». مادر باید با رفتار کودک در این سن آشنا باشد و او را به خاطر اعمال بچهگانهاش (رفتار کمتر از سن خود) تنبیه نکند یا به او نخندد. کودک به تدریج این حالت بچهگانهٔ خود را از دست میدهد و به خودش خواهد آمد و به پیشرفت سنی و فکری خود ادامه خواهد داد.
#تربیت_فرزند
#رابطه_کودک_با_مادر_وپدر
#رایطه_کودک_ومادر
#دو_ونیم_سالگی
[💕 فرزنــد رضوے 💞]
🦋🔎 @FarzandeRazavi
❇️ رابطهٔ کودک و مادر
🔰 کودکی که ٣سال او تمام شده است
✔️ سن سه سالگی، زمانی است که رابطهٔ بین مادر و کودک بهتر و راحتتر میباشد و مادر و کودک به یکدیگر بسیار نزدیک شدهاند و از همدیگر لذت میبرند. در این سن، کلمهٔ «ما» یعنی مادر و کودک (به جای کلمهٔ من، که در سن دو و نیم سالگی وجود داشت)، به میان خواهد آمد.
🔸 در این سن، کودک در جهت مخالف مادر عمل نخواهد کرد.
🔸 سن سه سالگی، زمانی است که مادر میتواند با تشویق کردن و جایزه دادن به کودک او را راضی کند تا هرچه مادر میخواهد انجام دهد. کودک در این سن به صحبتها و توصیههای مادر گوش میدهد، به طور مثال: کودک ممکن است بخواهد عملی را که صحیح نیست انجام دهد، اگر مادر با دلیل او را از این کار باز دارد، وی از انجام آن منصرف میگردد.
🔸 کودک در این سن کاملاً به زبان مادری خود آشناست و قادر است آنچه میخواهد بیان کند. اگر مادر موضوع مهم محرمانهای را در این سن به کودک بگوید، او خوشحال میشود.
🔸 به طور کلی کودکی که سال سوم تولد او تمام شده باشد، کودکی است که خواستههای او تمام شده و به راحتی میتوان با او کنار آمد و زندگی با او لذتبخشتر از قبل است.
#تربیت_فرزند
#رابطه_کودک_با_مادر_وپدر
#رایطه_کودک_ومادر
#سه_سالگی
[💕 فرزنــد رضوے 💞]
🦋🔎 @FarzandeRazavi
✳️ #بازی_زیر_یک_سال
✔️ مناسب کوچولوهای ۴ماه به بالا
🎯 هدف:
تقویت انگشتان دست
هماهنگی چشم و دست
دقت و تمرکز
دستورزی
تقویت حس کنجکاوی
💥 با استفاده از نوارچسبهای رنگی و چسباندن آنها مطابق شکل، کودک را سرگرم کنید. اگر نوارچسبها را کمی بالاتر نصب کنید این بازی میتونه تمرینی برای کسب مهارت ایستادن به دیوار هم باشه.
#تربیت_فرزند
#بازی
#زیر_یک_سال
[💕 فرزنــد رضوے 💞]
🦋🔎 @FarzandeRazavi
✳️ #بازی_زیر_یک_سال
✔️ مناسب کوچولوهای ۴ماه به بالا
🎯 هدف:
تقویت انگشتان دست
هماهنگی چشم و دست
دقت و تمرکز
دستورزی
تقویت حس کنجکاوی
💥 نوار چسب پنج سانتی را به دور پایه های میز یا صندلی بچسبانید و توپهای رنگی یا اسباببازیهای کوچکی که کودک دوست دارد را به نوارچسب بچسبانید تا کودک با جدا کردن و چسباندن آنها سرگرم شود.
#تربیت_فرزند
#بازی
#زیر_یک_سال
[💕 فرزنــد رضوے 💞]
🦋🔎 @FarzandeRazavi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ❇️ مواظب اعتیاد اینترنتی فرزندانمان باشیم.
🔺 مواظب باشیم علاوه بر این که نباید فرزندانمان مبتلا به کرونا شوند، مبتلا به اعتیاد اینترنتی یا پرسه زدنهای اینترنتی و رها شدن در فضای مجازی هم نشوند...
#تربیت_فرزند
#فضای_مجازی
#سواد_رسانه
#کلیپ
#کرونا
[💕 فرزنــد رضوے 💞]
🦋🔎 @FarzandeRazavi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥✨ کلیپ از استاد پناهیان در مورد تربیت هفت سال دوم...
✅ بچه ها را راحت طلب تربیت نکنیم
باید کودک را در هفت سال اول آماده کنیم و از هفت سال به بعد به او بیاموزیم که زندگی با رنج و سختی است.
#تربیت_فرزند
#کلیپ
[💕 فرزنــد رضوے 💞]
🦋🔎 @FarzandeRazavi
✅ نکات تربیتی
🔰 از نصیحت تا الهام
✨ والدین ناتوان، همواره نصیحتکننده هستند.
✨ والدین خوب، نشاندهندهٔ رفتارهای نیک هستند.
✨ والدین بسیار خوب، الهامدهندهٔ فضیلتهای بزرگ هستند.
#تربیت_فرزند
#نکات_تربیتی
#والدین_خوب
[💕 فرزنــد رضوے 💞]
🦋🔎 @FarzandeRazavi
✅ تدبر در قرآن 🤔... 👈 اطعام نیازمندان
📖 الحاقه:
وَلَا يَحُضُّ عَلَىٰ طَعَامِ الْمِسْكِينِ ٣۴ فَلَيْسَ لَهُ الْيَوْمَ هَاهُنَا حَمِيمٌ٣۵وَلَا طَعَامٌ إِلَّا مِنْ غِسْلِينٍ ٣۶
🔰 ترجمه:
ﻭ ﻣﺮﺩم ﺭﺍ ﺑﻪ ﺍﻃﻌﺎم ﻧﻴﺎﺯﻣﻨﺪﺍﻥ ﺗﺸﻮﻳﻖ ﻧﻤﻰﻛﺮﺩﻩ٣۴
ﭘﺲ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺍﻳﻨﺠﺎ ﺩﻭﺳﺖ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﻭ ﺣﻤﺎﻳﺖﮔﺮی ﻧﻴﺴﺖ٣٥ ﻭ ﻧﻪ ﻏﺬﺍﻳﻲ ﻣﮕﺮ ﭼﺮﻛﺎﺏ ﻭ ﻛﺜﺎﻓﺎﺕ[ ی ﺍﺯ ﺑﺪﻥ ﺍﻫﻞ ﺩﻭﺯﺥ !]٣٦
❇️ تفسیر:
کیفر در قیامت با گناهان متناسب است. کسی که در دنیا برای مسکین سوز ندارد، در آخرت دوست دلسوزی ندارد. و کسی که در دنیا به کسی طعام نداد، در آن روز با طعام شکنجه میشود.
✨ بر فرض كه خود، توان كمك نداشته باشيم، بايد ديگران را براى كمك به گرسنگان تشويق كنيم.
📚تفسیر استاد قرائتی
#خادم_الرضا
#امام_رضا
#تدبر_در_قرآن
[💕 فرزنــد رضوے 💞]
🦋🔎 @FarzandeRazavi
❇️ رابطهٔ کودک و مادر
🔰 کودک در سن سه و نیم سالگی
دختر زیبای سه ساله و نیمهای به نام فرشته، کنار مادر نشسته است. در این موقع پدر از سر کار خود برمیگردد. پدر و مادر و کودک دور هم جمع میشوند و در مورد وقایعی که در طول روز برایشان اتفاق افتاده است با هم صحبت میکنند (این خانواده زندگی زناشویی و خانوادگی شیرینی دارند). ناگهان کودک با پرخاش و عصبانیت و به صورت انفجاری به پدر و مادر خود رو میکند و میگوید: «حرف نزنید، حرف زدن بس است». پدر و مادر با تعجب از رفتار کودک به یکدیگر نگاه میکنند. آیا چه شده است؟ مادر برای تهیه غذا به آشپزخانه میرود و پدر کتاب یا روزنامهای که در دسترس اوست برمیدارد و مطالعه میکند. کودک ناگهان میگوید: «پدر کتاب نخوان، با من حرف بزن، با من بازی کن».
👈 شب سپری میشود و موقعی که کودک برای خواب به رختخواب خود میرود، پدر و مادر درمورد رفتار انفجارآمیز کودک با یکدیگر صحبت میکنند. مادر میگوید به نظر من فرشته حالت شک و تردید پیدا کرده و گمان میکند که ما او را دوست نداریم. بارها از من پرسیده است: «مادر دوستم داری؟». او کارهایی میکند که من بیشتر به او توجه کنم. اگر من در حضور او با کودک یا با فرد دیگری صحبت کنم، فوراً ناراحت میشود، مانند آنچه امشب اتفاق افتاد و عمل کد. آیا رفتار ما با او غیر طبیعی بوده است که احساس عدم اطمینان و بیثباتی در خود میکند و فکر میکند ما او را دوست نداریم؟
✅ بله، کودکان در سن ۳ و نیم سالگی بهطور موقت در مرحلهی بیثباتی قرار دارند و ممکن است حتی دچار لکنت و گرفتگی زبان شوند. کودکان در این سن ممکن است احساس کنند که همهٔ افراد، مخصوصاً پدر و مادر، آنها را دوست ندارند.
👌 کودکان در این سن احتیاج دارند که پدر و مادر به آنها نشان دهند و اطمینان بدهند که آنها را دوست دارند. این وضع طبیعی روانی کودک است و پدر و مادر آن را به وجود نیاوردهاند، ولی آنها میتوانند از شدت یافتن چنین احساسی در کودکان جلوگیری کنند و اگر پدر فرشته، موقعی که به خانه میآمد با او صحبت میکرد و او را بغل میگرفت و نوازش میکرد، او هیچگاه پرخاش نمیکرد و از محبت و علاقه و دوست داشتن پدر و مادر خود اطمینان حاصل میکرد.
#تربیت_فرزند
#رابطه_کودک_با_مادر_وپدر
#رایطه_کودک_ومادر
#سه_ونیم_سالگی
[💕 فرزنــد رضوے 💞]
🦋🔎 @FarzandeRazavi
✳️ #بازی_زیر_یک_سال
✔️ مناسب کوچولوهای ۴ماه به بالا
🎯 هدف:
تقویت انگشتان دست
هماهنگی چشم و دست
دقت و تمرکز
دستورزی
تقویت حس کنجکاوی
#تربیت_فرزند
#بازی
#زیر_یک_سال
[💕 فرزنــد رضوے 💞]
🦋🔎 @FarzandeRazavi
❇️ برخی از رفتارهایی که والدین باید در مورد فرزندان خود به آنها توجه ویژهای داشته باشند... 👇👇
🔺 به کودک خود برچسب نزنید.
🔺 او را با کودکان دیگر مقایسه نکنید.
👈 بیش از حد توان او از او انتظار نداشته باشید.
👈 طبیعت کودک خود را (درونگرا و برونگرا) نفی نکنید.
❗️ از حمایت بیش از حد بپرهیزید.
❗️ به جای او تصمیم نگیرید و به جای او مشکلاتش را حل حل نکنید.
❎ از احساس دلسوزی، ترحم، و مداخلهی حمایتگرانه پرهیز کنید.
❎ از محکوم کردن او در نزد دیگران بهویژه همسالان اجتناب کنید.
❌ همهی خواستهها و توقعات فرزند خود را برآورده نکنید.
❌ تا حد امکان او را تنبیه بدنی نکنید.
#تربیت_فرزند
#نبایدها
#نکات_تربیتی
[💕 فرزنــد رضوے 💞]
🦋🔎 @FarzandeRazavi
❇️ برخی از رفتارهایی که والدین باید در مورد فرزندان خود به آنها توجه ویژهای داشته باشند... 👇👇
🔺 از کلمات توهینآمیز و سبک پرهیز کنید.
🔺 حس انتقام و کینهتوزی را به او القا نکنید.
❎ قوانین و مقررات مدرسه را در نزد کودک به تمسخر نگیرید.
❎ مشکلات عاطفی کودک را در نزد او بیان نکنید.
❌ از پاداشهایی که جنبهی رشوه و باجخواهی دارد، پرهیز کنید.
❌ از آموزشهای زودرس و یا دیررس، بهویژه در مسائل جنسی، به کودکان پرهیز کنید.
👈 از سرکوب نیازهای کودکان خودداری کنید.
👈 با همهی فرزندان خود با روش یکسان برخورد نکنید و انتظار یکسان نیز نداشته باشید.
❗️ در برابر کودک از نزاع و درگیری بین خود و همسرتان خودداری کنید.
❗️ از یاری کردن دائمی کودک در انجام تکالیف درسی او خودداری کنید.
✖️ از جهت دادن و برجسته کردن استعدادهای خاص او زودتر از موعد خودداری کنید.
✖️ سؤالات و کنجکاویهای مربوط به مسائل جنسی او را سرکوب نکنید.
#تربیت_فرزند
#نبایدها
#نکات_تربیتی
[💕 فرزنــد رضوے 💞]
🦋🔎 @FarzandeRazavi