هدایت شده از ماون
6.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥در این شرایط #کرونایی مهمترین امر به معروف توصیه به رعایت پروتکلهای بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک است.
#امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر
🆔 @Boordar
هدایت شده از 『مُهجَة』
🔴چرا «ترک فعل» زنگنه و آخوندی باید پیگرد قضایی شود؟
♦️«ابوترابی» نماینده مجلس:ترک فعلهایی که آقایان زنگنه و آخوندی در زمان تصدی مسئولیتشان انجام دادهاند، جزو حقوق عامه است حتی طبق قانون نیاز به شکایت نمایندگان نیز ندارد و دادستان بهعنوان مدعیالعلموم باید رأسا ورود کند.
♦️ترک فعل آقای آخوندی در زمان تصدی وزارت راه و شهرسازی و عدول از قانون موجب شد تا مردم امروز با بحران اجاره مسکن و قیمتهای نجومی مسکن روبهرو شدهاند.
♦️آقای زنگنه به صراحت اعلام میکرد که اعتقادی به ایجاد پالایشگاه ندارد.
♦️همین تفکر امروز ما را در شرایط تحریم با بحران مواجه کرده است زیرا به راحتی نفت خام کشور قابل رصد، کنترل و نیز قابل تحریم است؛ این هم یک ترک فعل بزرگ در حوزه مدیریتی آقای زنگنه است.
هدایت شده از «متن و مقالات»
طرح "شام جدید" و اهداف ضد ایرانی آن ...
🔸️مصطفی الکاظمی نخست وزیر عراق پس از بازگشت از واشنگتن طرح شام جدید را رونمایی کرد.در این پروژه عظیم ۳ کشور عراق ، اردن و مصر همکاری های خود را در عرصه های اقتصادی ، صنعتی و فناوری بالا خواهند برد.
🔸️البته این طرح مختص به زمان کنونی نیست و در دوره نوری مالکی و حیدرالعبادی نیز مطرح بود اما هیچگاه عملیای نشد. اکنون با توجه به رابطه نخست وزیر کنونی با ایالات متحده ، فرصتی برای کاخ سفید دست داده تا بتواند از این طریق عراق را از ایران جدا کرده و به آغوش کشورهای عربی ( البته به قول خودشان ) بازگرداند.
🔸️لازم است بدانیم این پروژه بر اساس نظریات کارکردگرایانه تدوین شده و صرفا اقتصادی ، صنعتی و تکنولوژیکی ست و اثرات سیاسی آن در وهله بعد آشکار می شود.
🔸️کارکردگرایان در علوم سیاسی معتقدند همکاری های صنعتی و اقتصادی می تواند به همگرایی سیاسی منتهی شود و برای وابسته کردن یک کشور ، باید ابتدا با آن پیوندهای اقتصادی ، اجتماعی و تکنولوژیکی برقرار نمود .
🔸️در پروژه "شام جدید" ، عراق قرار است منبع تامین انرژی ارزان برای کشورهای مصر و اردن ( متحدان نزدیک سعودی و آمریکا ) شود و در قبال آن منافع تکنولوژیکی، تجاری و صنعتی دریافت کند.
🔸️در این طرح به سان زمان صدام ، بناست باتوجه به مشکلات بنادر فعلی عراق ، مجددا بندر عقبه اردن ، اصلی ترین درگاه ورود کالا و نیازهای اساسی عراق شود که در صورت وقوع این امر چند اتفاق رخ میدهد:
🔸️اول ، عراق به پادشاهی اردن وابستگی بیشتری پیدا خواهد کرد و نیازش به ایران کم خواهد شد.
🔸️دوم ، مسیر زمینی به بندر عقبه از استان الانبار (که از مراکز اصلی اهل تسنن ناراضی از حکومت کنونی است ) خواهد گذشت. ( از زمان سقوط صدام تاکنون بیش از ۱۰۰ راننده شیعه در این مسیر سربریده شده اند ). فلذا احتمالا مشکلات امنیتی جدی برای واردات کالاهای اساسی عراق و خصوصا تجار طایفه شیعه ایجاد می شود.
🔸️سوم ، بندر عقبه در خلیج عقبه در دریای سرخ واقع شده است و در صورت عملی شدن این پروژه ، ارزش خلیج فارس برای عراق و نیاز این کشور به آن کم خواهد شد.
🔸️چهارم ، بندر عقبه بسیار نزدیک به فلسطین اشغالی ست و دولت اسرائیل بر مبادلات عراق اشراف کامل خواهد داشت .
شاید پرسیده شود چرا دولت عراق بنادر کنونی این کشور مانند ام القصر یا فاو را احیا نمی کند ؟
🔸️پاسخ اینست در دوره های گذشته ، یکی از وزرای دولت در خیانتی آشکار به منافع عراق ، جزایر وربه و بوبیان را که مورد مناقشه با کویت بود ، کاملا به این کشور بخشید و به همین علت خورعبدالله تقریبا به کویت تعلق پیدا کرد و بندر ام القصر ارزش خود را از دست داد.
🔸️بندر فاو هم با توجه به عمق کم آب ( حداکثر ۱۶ متر ) در آن قسمت نیاز به لایروبی گسترده با صرف هزینه بسیار بالا دارد که البته در دستور کار دولت عراق هست اما در کوتاه مدت عملی نخواهد شد.
🔸️بصره نیز که حدود ۹۰ کیلومتر تا خلیج فارس فاصله داشته و همچنین اروندرود با توجه به عدم لایروبی و نیاز آن به تعمیق ، قابلیت پذیرایی از کشتی های غول پیکر را ندارد و نمی تواند فعلا بندرگاه اصلی عراق برای واردات شود.
🔸️نکته اعلام شده دیگر در مورد پروژه شام جدید تامین برق مورد نیاز عراق و قطع نیازش در این مورد مهم به ایران است که نگارنده هر چه که بررسی کرد متوجه نشد اردن و مصر با توجه به زیرساخت های نیروگاهی ضعیفی که دارند چگونه خواهند توانست جای همسایه شرقی عراق را پر کنند. البته باید متوجه باشیم این پروژه یک طرح کلان مدت است که اثراتش بعدا مشخص خواهد شد.
🔸️ایران هم البته دست و پا بسته نیست و می تواند با اتصال خطوط ریلی خرمشهر به بصره و یا اتصال خط آهن از طریق مرز خسروی موقعیت خود را در رابطه با تجارت عراق تحکیم کند .
🔸️ایران در صورتی که خط آهن بصره را به خرمشهر متصل کند می تواند از طریق خورموسی و بندر امام خمینی جذابیت تجاری بالایی برای تجار جنوب عراق فراهم کند .
🔸️و نیز با توجه به قرار داد تجاری چین با ایران ، در صورتی که راه آهن از طریق مرزهای غربی به بغداد وصل شود ، موقعیت ژئواکونومیکی ایران برای مردم و دولت عراق ، فزونی می یابد.
📌در نهایت باید گفت از گذشته نام شام با سوریه و دمشق گره خورده بود ، اما با توجه به ناامیدی کشورهای غربی و حاشیه جنوبی خلیج فارس از جدایی این کشور و لبنان از ایران ، "شام جدید" پروژه ای اقتصادی برای مقابله با این محور بوده و هدف نهایی این همکاری ۳ جانبه ، قطع نیازهای معیشتی و اقتصادی عراق به ایران است و جمهوری اسلامی در این خصوص قطعا حساسیت های خود را خواهد داشت.
هدایت شده از بیداری ملت
هدیه ۴ میلیارد دلاری زنگنه به عربستان!
🔹در حالی که عربستان در حال برداشت از سهم ایران در میادین گازی فرزاد است، وزارت نفت با غفلتی طولانی از این میدان هدیه بزرگی را به عربستان داده است. سعودیها روزانه حدود ۴.۵ میلیون دلار از سهم گاز ایران در این میدان را برداشت میکنند.
▪️برای اینکه بدانید چطور این اتفاق افتاده، این ۴ پاراگراف را بخوانید
🔸پس از روی کار آمدن دولت روحانی و با تصمیم زنگنه در تغییر کارفرمایی طرح توسعه میادین فرزاد الف و ب، عملا توسعه این میدان در رفتوبرگشتهای کارفرمایان، تا امروز تعطیل شد. حالا وزیر نفت از انعقاد قراردادهای جدید طرح توسعه میادین فرزاد در هفتههای آینده خبر میدهد اما حرفی از این خسارتها به میان نمیآید.
🔸نکته جالب توجه اینکه در آن سوی مرز، کشور عربستان از سال ۲۰۱۶ بهرهبرداری از میدان فرزاد را آغاز کرده و روزانه معادل ۳۸ میلیون متر مکعب گاز تولید میکند.
🔸اگر روند توسعه این میادین در ایران با تصمیمات ناگهانی زنگنه متوقف نمیشد، سال ۹۷ بهرهبرداری از این میادین میتوانست آغاز شود و ایران نیز میتوانست دستکم معادل حجم گاز تولیدی عربستان را برداشت کند؛ و بدتر آنکه ظرفیت تولید از این میادین حدود ۹۰ میلیون متر مکعب در روز برآورد میشود.
🔸تاکنون و بعد از گذشت ۲.۵ سال، میزان خسارتی که به کشور وارد شده رقمی معادل ۴ میلیارد دلار بوده و هر روز تاخیر نیز حدود ۴.۵ میلیون دلار به مجموع خسارت اضافه میکند.
🔴 بیداری ملت
@bidariymelat
@bidariymelat
هدایت شده از 『مُهجَة』
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️تشکر دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر از رئیس قوه قضائیه
♦️جلیلی محبی: رئیس قوه قضائیه بهترین مدافع از آمران به معروف و ناهیان از منکر است.
هدایت شده از ثامن الائمه🌷
🖤 لوح| بصیرت اباالفضل العبّاس
◾ حضرت آیتالله خامنهای: «بصیرت اباالفضل العبّاس کجاست؟ در روز تاسوعا، به او پیشنهاد تسلیم و اماننامه کردند و گفتند ما تو را امان میدهیم؛ چنان برخورد جوانمردانهای کرد که دشمن را پشیمان نمود. گفت: من از حسین جدا شوم؟ وای بر شما! اف بر شما و اماننامه شما. ۷۹/۱/۲۶
🖨 سایر کیفیتها👇
http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=37810
هدایت شده از بیداری ملت
📸 بصیرت اباالفضل العبّاس
رهبر معظم انقلاب:
🔹 «بصیرت اباالفضل العبّاس کجاست؟ در روز تاسوعا، به او پیشنهاد تسلیم و اماننامه کردند و گفتند ما تو را امان میدهیم؛ چنان برخورد جوانمردانهای کرد که دشمن را پشیمان نمود. گفت: من از حسین جدا شوم؟ وای بر شما! اف بر شما و اماننامه شما. ۷۹/۱/۲۶
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
هدایت شده از فاطمه❤💖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبر امامحسین علیهالسلام در مقابل خیرخواهی های ناشیانه
#رهبر_معظم_انقلاب
#امام_خامنهای
#محرم
#سلام_بر_حسین
@video_khamenei
@t_manzome_f_r
هدایت شده از معیار
🔴یادداشت اختصاصی/
❇️مسئله فرزند آوری از نگاه توحیدی
🔻در منابع اسلامی، به فرزندآوری به منظور سنگین شدن زمین از گوینده «لاإله إلا الله»، توصیه شده است. اساساً نگاه دین به جمعیت، نگاهی راهبردی، بنیادین و تمدنی به منظور تحقق اهداف توحیدی است. راهبردی که با آیات و روایات فراوان دیگری تأیید شده و سنتهای تکوینی و تشریعی الهی نیز با آن همراهی و سازگاری دارد.
🔺امروزه هرچند کشف توحیدگریزی در عرصه فکری برخی از افراد نیازمند دقت و ژرفکاوی است، اما در عرصههای عملی همچون سبک فرزندآوری و فرزندپروری آنها مشهود است. اگر افراد جامعه به خاطر بی اعتنایی و عدم اهتمام به آموزههای اسلامی، نسبت به سرنوشت جمعیت خود حساس نباشند، انقراض نسل و ضعف جوامع توحیدی، دور از انتظار نیست. حقیقت تلخی که دلسوزان جامعه بارها نسبت به وقوع آن هشدار داده اند.
🔹امروزه سایه فرهنگ مدرن بر سبک فرزندآوری و فرزندپروری به شدت سنگینی میکند، به گونهای که حتی استدلال آوری برای اقناع جامعه دینی نسبت به افزایش جمعیت، تنها در این چارچوب قابل فهم و پذیرش شده است. هرچند که در حال حاضر حتی تأکید بر منافع دنیوی فرزندآوری نیز کارآیی زیادی نداشته و مخالفان افزایش جمعیت نیز منافعی برای عدم فرزندآوری ذکر میکنند.
🔻با توجه به نقش و اهمیت جمعیت فراوان توحیدباور در بسط و توسعه توحیدباوری در سطح جهان، نقش یک متکلم در این زمینه چه خواهد بود؟ آیا متکلم نمیتواند در اثبات نظریه جمعیتی اسلام و تبیین مسائل آن و دفاع از شبهات مطرح نقش آفرینی کند؟ مگر نه این است که یکی از وظایف متکلم، تقویت باورهای مؤمنان و حفظ آنها از انحرافات اعتقادی است؟
🔺آیا یک متکلم نباید جایگاه حقیقی و اسلامی بسیاری از مسائل مرتبط با فرزندآوری زیاد را از نگاه توحیدی تبیین کند؟ چرا بسیاری از مذهبیها در مسائل مرتبط با جمعیت از جمله مسأله رزق و روزی، کیفیت و کمیت تحصیلات، تعیین سطح کمی و کیفی زندگی، وظایف زن و مرد، جایگاه و ارزش فرزند، ارزش و جایگاه ازدواج و …دچار التقاط شده اند؟
✅ به نظر میرسد یک متکلم به هر یک از این ابعاد که بپردازد و با انجام پژوهشهای کلامی، جایگاه واقعی و اسلامی هر یک از این موضوعات را تبیین و معرفی کند، گام مهمی برای افزایش جمعیت توحیدی برداشته و سنگلاخهای التقاط و انحراف را از مسیر واقعی سبک فرزندپروری اسلامی برداشته است.
🔷با سرلوحه قرار دادن توحیدمحوری در طرح مباحث جمعیتی و اثبات کارکردهای مثبت آموزههای جمعیتی اسلام در حل مسائل و چالشهای جمعیتی، علاوه بر اینکه میتوان به شیوهای کاربردی از آموزههای توحیدی در مقابل هجوم اندیشههای الحادی و سکولاریسم دفاع کرد، میتوان فواید دنیوی و مادی فرزندآوری را نیز در چارچوب خداباوری و معادباوری تعریف کرد و افقهای ارزشمندتر، والاتر و پایدارتری را فراروی بینش و تصمیم گیری افراد نسبت به افزایش جمعیت گشود.
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از ثامن الائمه🌷
🚩🌴ماجرای حسین بن علی علیه السلام حقیقتا موتور حرکت قرون اسلامی در جهت تفکرات صحیح اسلامی بوده است. هر آزادی خواه و هر مجاهدِ فی سبیل اللّه و هرکس که می خواسته است در میدان خطر وارد شود از آن ماجرا مایه گرفته و آن را پشتوانه روحی و معنوی خود قرار داده است. در انقلاب ما این معنی به صورت بینّی واضح بود...
🚩🏴 مقام معظم رهبری(مدظله العالی) 70/4/20
#نشستهای_بصیرتی
#شهید_کمالی
#ثامن