فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اعتراض سران قبایل عرب خوزستان به جهانگیری
آقای جهانگیری عملکرد شما نه احترامی برای خودتان باقی گذاشت نه سرزمین آبادی برای ما😔
ننگ بر کسانی که هیچ گونه توانایی برای انجام کارها ندارند اما برای مسئولیت له له می زنند.
@fatemi_ar
🇮🇷🌸
🍀
✅ طرح یک خبر، یک تحلیل (۷)
🌀 به بهانه تنش آبی در خوزستان!
🍃🌻🍃
🔻 ایران در منطقه خشک خاورمیانه قرار دارد. خاورمیانه با کشف نفت، با جنگ و ناامنی مواجه گردید. به نظر می رسد قرن ۲۱ قرن جنگ آب در دنیا خاصه در خاورمیانه باشد. لذا باید کشورهایی چون ایران خود را برای مواجهه با این بحران آماده سازند.
🔹 در در خصوص کمبود آب پنج نگرش وجود دارد که به اختصار به این ۵ نگرش اشاره می شود:
1⃣ رویکرد امنیتی: در این دیدگاه بین مسئله کمبود منابع و ایجاد کشمکش و نزاع رابطه مثبتی برقرار می شود. بسیاری از رئالیست ها برای توضیح بین مسئله امنیت آب و امنیت ملی، آب را با نفت مقایسه می کنند.
2⃣ آب از منظر اقتصادی: اقتصاد آب یکی از مباحثی است که تحت عنوان مدیریت صلحآمیز منطقهای بر آن تاکید می شود. از منظر اقتصادی، آب کالایی است مانند سایر کالاهای مورد نیاز برای برطرف کردن احتیاجات زندگی.
3⃣ آب از منظر حقوقی: در این رویکرد یکی از ضروریات در بحث آب پای ریزی حقوق آب در سطح ملی و در سطح بین المللی است. در این حوزه واقعا مشکل وجود دارد.
4⃣ آب از منظر تکنولوژیکی: در این نگرش بر مهارت و نوآوریهای تکنولوژیکی در بحث آب تاکید می شود. مردم مهارتها یا روش های مناسبی را با بهره گیری از تکنولوژی برای حل معضل کمبود آب پیدا میکند.
5⃣ آب از منظر زیست محیطی: در این نگرش، بحران آبی که امروزه با آن مواجه شده ایم بخش جدایی ناپذیر از بحران زیست محیطی جهانی است. آنها معتقدند که زمین سیارهای محدود با منابع و ظرفیت های محدود است.
✅ و اما در ایران:
🔸 در ایران در بحث آب هیچ راهبردی تا الان دنبال نشده است، عموما نگاه به آب، نگاه کالایی است. یعنی آب به وفور وجود دارد و هر چه دلمان بخواهد مصرف می کنیم. در حاکمیت هم نگاه واحدی به مسأله آب وجود ندارد. نه از منظر امنیتی، تکنولوژیکی، حقوقی و زیست محیطی و حتی نگاه اقتصادی به آب. غالب دستگاههای مربوط به این بخش نگاه کاملا بخشی داشته اند.
❌ و اما چند نکته:
🔹 الف) اتخاذ نگاه راهبردی به آب.
🔸 ب) ایجاد مرکز راهبری آب در شورای عالی امنیت ملی برای آسیب زدایی در کشور در این حوزه.
🔹 ج) تنظیم سیاستهای سخت گرایانه در مدیریت آب کشور.
🔸 د) مطالعه طرحهای ملی آب با نگاه زیست محیطی و امنیتی و رصد پیامدهای احتمالی آن.
🔹 و) کاهش مصرف آب در مزارع، صنعت از طریق نوآوریهای تکنولوژیکی و توسعه ظرفیت های نمک زدایی وشیرین سازی آب دریا.
💯 کمبود آب در ایران را باید جدی گرفت. باید با این واقعیت مواجه شد و برای آن راهکار پیدا کرد.
✍ دکتر نصرت الله حیدری
#روشنگری
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
👇👇جواب مسابقه
۱۳۴۱۳۱
برندها .گلهای عفیف
✨نفراول.پور جلال
✨نفردوم.محدثه پیوندی
✨نفرسوم.محبوبه سنچولی🌟
نفر چهارم. حسن جوانبخت
نفر پنجم.زهره شمسایی
نفر شششم.وهابvahab
✨✨✨✨✨✨
@ fatemi_ar
☀️☀️☀️
💥💥💥
جوایز نقدی 👇👇
نفرات اول تاسوم
۳۵و۲۵و۲۰
🏝🏝🏝🏝🏝🎁🎁🎁🎁
به نفرات چهارم تا ششم
شارژ ۱۰۰۰۰ تومانی
🎍🎍🎍🎍لطفا شماره حسابتونرا شخصی من لطف بفرمایید
@fatemi_ar
🌺بسم الله الرحمن الرحیم 🌺
🔴 امروز شنبه
۲ مرداد ۱۴۰۰
۱۳ ذیالحجه ۱۴۴۲
۲۴ ژوئیه ۲۰۲۱
#ذکر_روز: "یَا رَبَّ العَالَمِینَ"
"ای پروردگار جهانیان"
💠 امام علی (علیه السلام) فرمودند:
إنَّ العَبدَ إذا اَرادَ اَن یَقرَأَ أَو یَعمَلَ عَمَلاً فَیَقُولُ: بِسمِ اللّه الرَّحمنِ الرَّحیمِ فَإنَّهُ یُبارَکُ لَهُ فیهِ؛
هرگاه بنده ای بخواهد چیزی بخواند و یا کاری انجام دهد و بسم اللّه الرحمن الرحیم بگوید در کارش برکت داده میشود.
📚 بحارالأنوار، ج۹۲، ص۲۴۲، ح۴۸
@fatemi_ar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☑️ حاج قاسم سلیمانی:
قربانی مهم است، اما مهمتر از قربانی آن چیزی است که انسان برای آن قربانی میشود. عظمت آن چیزی که برایش قربانی میشود مهمتر از خود قربانی است.
امام حسین عظیم است اما اعظم از امام حسین (علیهالسلام) آن چیزی است که امام حسین برای آن قربانی شد.
🔹شهید حاج قاسم سلیمانی
@ fatemi_ar
22.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تفسیرآیه ۱۰ سوره بقره.نفاق مرضی روحی
✅ نشر آثار استاد قرایتی
@fatemi_ar
🔴 حمله پهپادی به پایگاه نظامیان آمریکایی در اربیل
گروه مقاومت لواء الثائرین:
🔹 مسئولیت عملیات هدف قرار دادن پایگاه الحریر در استان اربیل در کردستان عراق را بر عهده میگیریم که اشغالگران ترسوی آمریکایی، جاسوسان و مزدورانشان در آن پناه گرفتهاند.
🔹 در این عملیات که ساعت ۲ بامداد روز جمعه با پهپادهای مسلح انجام شد خسارتهایی به تجهیزات نظامیان آمریکایی وارد شد
@fatemi_ar
✋
صبحانه خبری
🔺در بسته خبری پیش رو، مهمترین اخبار ۲۴ ساعت گذشته را با هم مرور میکنیم. این صبحانه خبری مفید و مختصر را بخوانید.
🔵 طالبان: خواهان برکناری اشرف غنی نشدهایم
سخنگوی دفتر سیاسی گروه طالبان در واکنش به گزارش منتشر شده در یکی از رسانهها درباره برکناری رئیسجمهور افغانستان گفت که این گروه خواهان برکناری رئیسجمهور بهعنوان پیششرط آتشبس نشده است و میخواهد مسائل را از راه مذاکره حل و فصل کند.
🔵 طالبان، مترجم نیروهای آمریکایی را سر برید
شبکه خبری «سیانان» گزارش کرده است که طالبان سهیل پردیس را که بهعنوان ترجمان نیروهای امریکایی در افغانستان کار کرده بود، در مسیر کابل – خوست سر بریدهاند. این رویداد ۱۲ روز پس از آغاز رسمی روند بیرون شدن نیروهای خارجی از افغانستان رخ داده است. بر اساس گزارش پردیس پیش از وقوع رویداد به یک دوست خود گفته بود که از سوی طالبان تهدید به مرگ شده است؛ زیرا طالبان دریافتهاند که او [پردیس]مدت ۱۶ ماه به عنوان ترجمان نیروهای امریکایی کار کرده است.
🔵 رهبر معظم انقلاب دوز دوم واکسن ایرانی کرونا را دریافت کردند
حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب صبح جمعه دوز دوم واکسن کوو ایران برکت را دریافت کردند. ایشان جمعه چهارم تیرماه دوز اول واکسن کوو ایران برکت را دریافت کرده بودند.
🔵 نخستین محموله واکسن کرونا از ژاپن وارد کشور شد
نخستین محموله از واکسنهای ساخت ژاپن، شامل «یک میلیون و ۸۷ هزار و ۵۷۰» دوز واکسن وارد کشور شده و از طریق سازمان ملل به وزارت بهداشت ایران تحویل شد. ژاپن تاکنون بیش از ۳۴ میلیون دلار تجهیزات فنی از طریق سازمانهای بینالمللی در اختیار پرسنل و مراکز درمانی ایران قرار داده است.
🔵 تایید مرگ یک جوان ۲۰ ساله در الیگودرز
خبرگزاری صدا و سیما درباره ناارامیهای پنجشنبه شب در الیگودرز نوشت: عدهای که مدعی بودند برای موضوع مشکلات آبی خوزستان به خیابان آمده اند اقدام به ایجاد آتش در معابر و تخریب اموال عمومی کردند. در پی این اقدامات تیراندازیهای مشکوکی از طرف برخی عوامل ناشناس آغاز شد. نتیجه این تیراندازیها هدف قرار گرفتن یک جوان ۲۰ ساله بود. همچنین در این تیراندازیها دو نوجوان ۱۶ ساله نیز زخمی شدند. خبرگزاری صدا وسیما همچنین در گزارش دیگری نوشت: شهرهای خوزستان با هوشیاری مردم پنجشنبه شب در آرامش بودند.
🔵 شناسایی ۲۱ هزار بیمار جدید و فوت ۲۱۰ تن دیگر با کرونا
بنابر اعلام وزارت بهداشت، در ۲۴ ساعت منتهی به نیمروز ۱ مردادماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۱ هزار و ۸۱۴ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۲۴۳۲ نفر از آنان بستری شدند و مجموع بیماران به سه میلیون و ۶۴۵ هزار و ۶۵۴ نفر رسید. همچنین ۲۱۰ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۸۸ هزار و ۲۷۳ نفر رسید.
🔵 واکنش رهبر معظم انقلاب به رویدادهای خوزستان
حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب به مشکلات مردم خوزستان اشاره کردند و گفتند: در روزهای اخیر یکی از نگرانیهای واقعاً دردآور، مسئله آب خوزستان و مشکلات مردم بود. ایشان با گلایه از رعایت نشدن توصیههای متعدد قبلی درباره آب خوزستان و فاضلاب اهواز افزودند: اگر آن توصیهها مورد توجه قرار میگرفت مسلماً این وضع ایجاد نمیشد که مردم وفادار خوزستان را با وجود اینهمه امکانات و استعدادهای طبیعی و کارخانجات در استان، ناراضی و ناراحت کند. حضرت آیتالله خامنهای خاطرنشان کردند: مردم ناراحتی خود را بروز دادند اما هیچ گلهای از آنها نمیتوان داشت چراکه مسئله آب آنهم در آن آبوهوای گرم خوزستان مسئله کوچکی نیست. حضرت آیتالله خامنهای همچنین مردم را به مراقبت در مقابل توطئههای دشمن توصیه کردند و گفتند: دشمن به دنبال آن است که از هر چیز علیه انقلاب و کشور و مصالح مردم استفاده کند بنابراین باید مراقبت شود که بهانهای به دست آن داده نشود.
🔵 نرخ تورم تیر ۴۴.۲ درصد
مرکز آمار اعلام کرد: نرخ تورم سالانه تیرماه ١۴٠٠ برای خانوارهای کشور به ۴۴.۲ درصد رسیده که نسبت به همین اطلاع در ماه قبل، ١.٢ واحد درصد افزایش نشان میدهد.
🔵 تکذیب کنترل طالبان بر ۹۰ درصد مرزها
وزارت دفاع افغانستان روز جمعه اعلام کرد که ادعای طالبان درباره کنترل بر بیش از ۹۰ درصد از مرز افغانستان "کذب محض" است. وی گفت که نیروهای دولتی بر مرزها کنترل دارند و چنین ادعایی کذب محض است.
🔵 احتمال سخت تر شدن صادرات نفت ایران به چین
یک مقام آمریکایی به خبرگزاری رویترز گفت که واشنگتن با در نظر گرفتن احتمال عدم بازگشت ایران به مذاکرات هستهای یا اتخاذ موضعی تندتر توسط جمهوری اسلامی میخواهد اعمال سختگیری علیه صادرات نفت ایران به چین را بررسی کند.
@fatemi_ar
✨﷽✨
#پندانه
✍مراقب باشیم، لذتهای گذرا ما را از رستگاری محروم نکند
مردی نابینا درون قلعهای گرفتار شده بود و نومیدانه میکوشید خودش را نجات دهد. چاره را در این دید که با لمسکردن دیوارها، دری برای رهایی پیدا کند.
پس، گرداگرد قلعه را میگشت و با دقت به تمام دیوارها دست میکشید. همچنان که پیش میرفت با چندین در بسته روبرو شد اما به تلاش و جستجو ادامه داد.
ناگهان برای لحظهای دست از دیوار برداشت تا دست دیگرش را که احساس خارش میکرد لمس کند، درست در همان زمان کوتاه، مرد نابینا از کنار دری گذشت که قفل نشده بود و چه بسا میتوانست رهاییاش را به ارمغان آورد، پس به جستجوی بی سرانجامش ادامه داد.
بسیاری از ما در تکاپوی دستیابی به آزادی و خوشبختی هستیم، متاسفانه، گاهی تلنگری شبیه خارش دست، لذتهای گذرا یا چیزهایی از این دست، ما را از جستجو و دستیابی به دری گشوده به سوی رهایی و رستگاری محروم میکند.
✅ نشر آثار استاد قرائتی
┄┅┅❅❁❅┅┅┄
@fatmi_ar