11.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺اگر دلتون برای حاج قاسم تنگ شده ببینید....
👌فوق زیبا
#فراق
#نشرحداکثری
#اتحادیه_عماریون
دهه هفتادیا 👇
@dahehaftadiihay_amariyon
✨﷽✨
🌼اگر زمان ظهور امام زمـان مشخص است، تقاضای تعجیل فرج چه معنی ای دارد؟
✍ پاسخ: زمان ظهور امام زمان نزد خداوند مشخص است،اما نزد دیگران مشخص نمیباشد. امام صادق: هر کسی برای ظهور امام قائم، زمانی را تعیین کند، او را تکذیب کنید.۱
در علم الهی گرچه همهی مقدرات مشخص است، اما مشخص شدن مقدرات بر اساس اسباب و علل های آنها است.یکی از آنها، علل و اسباب های معنوی، دعا است که سبب شکل گیری بسیاری از مقدرات میشود. چنان که خداوند فرموده است: اگر حضرت یونس اهل تسبیح و راز و نیاز با خدا نبود، تا روز قیامت او را در شکم ماهی نگاه میداشتم.۲
🔺 علاوه بر اینکه علم خداوند به زمان ظهور به معنای نفی اسباب و علل ظهور نیست، بلکه، علم خداوند به زمان ظهور همراه با علل و اسباب آن از جمله دعا تعلق گرفته است و دعا، نقش بسزائی در تغییر مقدرات الهی دارد.
📚 ۱-صافی گلپایگانی، لطف الله، منتخب الاثر، ص۵۷۳. ۲-سورهی صافات، آیه۱۴۶
✅کانال استاد قرائتی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
http://eitaa.com/joinchat/3818061843C235cbc6c5e
✍امام کاظم علیه السلام می فرماید:
✍طوبى لشيعتنا المتمسكين بحبلنا في غيبة قائمنا ، الثابتين على موالاتنا والبراءة من أعدائنا . أولئك منا ونحن منهم ، قد رضوا بنا أئمة ورضينا بهم شيعة .
خوشا به حال شیعیان ما در زمان غیبت قائم ما که به ریسمان ما تمسّک جستهاند و بر موالات ما و بیزاری از دشمنان ما ثابت قدم ماندهاند. آنان از ما هستند و ما از ایشانیم، به امامت ما راضی شدند و ما به شیعه بودن آن ها راضی شدیم.
📚 كمال الدين وتمام النعمة
┄┅┅❅💠❅┅┅┄
➥ @Qaraati313_ir
#فضایل_و_کمالات_اخلاقی
#شکر👆
#اخلاص👆
#صبر👆
#توکل👆
#علم_آموزی👆
#دین_شناسی👆
#همت_و_تلاش👆
#عدالت_محوری👇
《إنَّ اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَ الْإِحْسانِ وَ إِيتاءِ ذِي الْقُرْبى وَ يَنْهى عَنِ الْفَحْشاءِ وَ الْمُنْكَرِ وَ الْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ》
《همانا خداوند (مردم را) به عدل و احسان و دادن (حق) خويشاوندان، فرمان مىدهد و از كارهاى زشت و ناپسند و تجاوز، نهى مىفرمايد او شما را موعظه مىكند باشد كه متذكّر شويد.》٩٠،نحل
🔶تدبر می کنیم 👇
آیه فوق در بردارنده ی جامع ترین دستورات اخلاقی برای اجتماع دینی است.شش اصل مهم مطرح شده دراین آیه عبارت اند از:عدالت،احسان،نیکی به خویشاوندان،پرهیز از زشتی ها و منکرات و دوری از ظلم و ستم.
عدالت به آن معناست که هر چیزی در جای خودش و در مسیر هدف مقصودش،قرار گیرد.عدالت هم جنبه ی فردی دارد و هم جنبه ی اجتماعی.آیه ی فوق به عدالت اجتماعی اشاره می کند؛یعنی تحقق شایسته محوری و استحقاق واقعی افراد جامعه.مقصود از احسان نیز،نیکی به خویشاوندان است که به دلیل اهمیت فوق العاده ی آن به طور خاص نیز به آن اشاره شده است.
عدل واحسان در كنار هم جاذبه دارد، وگرنه مقرّرات خشك، دلها را التيام نمىدهد.سفارش به عدل و نهى از فحشا، سنّت ابدى خداوند است.مردم فطرتاً به عدل واحسان گرايش دارند واز فحشا ومنكر متنفرّند، ليكن وسوسهها و غرايز موجب غفلت او مىباشند كه بايد با تذكّر آنان را متذكّر نمود.
⭐️پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم ❤️
عصاره ی تقوا در این گفتار خدا است که می فرماید:
خداوند به عدل و احسان فرمان می دهد.⭐️
http://eitaa.com/joinchat/3575775262C48b4ac68a3
بصیرت حضرت زینب.mp3
2.54M
#استاد_حجت الاسلام والمسلمین رفیعی
💠بصیرت حضرت زینب کبری سلام الله علیها💠
🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹
https://eitaa.com/joinchat/2932801582C2ed7324716
005 Zahraye Zahra.mp3
5.78M
زهرای زهرای نور خونه مولایی
🌹🌼🌹🌼🌹🌼🌹🌼🌹
یگانه دورانی مفسر قرآنی معلم شیدایی
🌹🌼🌹🌼🌹🌼🌹🌼🌹