استادبزرگوار چرابااینک حضرت آقا تأکید کردن این گرانی هاتوجیه ندارد
بازم دولت به وزرادستوردادن اجازه لغومصوبات روندارن
پاسخ استاد مختاری :
متاسفانه دولت همراه نیست، اگر همراه باشد از این وضعیت خلاص میشویم
سلام علیکم و خدا قوت استاد بزرگوار
جناب استاد مختاری همیشه یک عده ای هستند که انتخابات امریکا رو در کشور ما خیلی پررنگ می کنند و به فکر بهره برداری سیاسی هستند این ها به دنبال چه اهدافی هستند؟
پاسخ استاد مختاری:
هرچقدر ساخت درونی قدرت قوی بشه ، تاثیر انتخابات کم میشه،
به تعداد نفوذیها هم نسبت مستقیم داره،
🌷﷽🌷
عنوان کنفرانس
#تربیت درفضای مجازی
باحضور و روشنگری: استادقاسمی
⏰ ساعت گفتگو: ۱۸:۳۰
🗓 زمان شنبه:۱۳۹۹/۸/۱۷
🌍 مکان:#ابرگروه_فدائیانامامخامنهایعزیز
🛑برای گفتگوی#آنلاین و مناظره با میهمان برنامه دوستان خود رابه این سمینار دعوت نمایید🛑
لینک #ابرگروه_فدائیانامامخامنهایعزیز
https://eitaa.com/joinchat/2128871435C7db9a13d97
لینک آرشیو کنفرانس
@Fedayeen
بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام و درود خدمت همه بزرگواران
ان شاالله با بحث تربیت و فضای مجازی در خدمت شما هستم
با توجه به اینکه امکان ضبط صوت نبود مطالب را بصورت متنی خدمت شما عرض میکنم
هر چقدر فضای جامعه حقیقی ما آلوده تر و امکان ابتلا به بیماری های اخلاقی در آن فراوان تر باشد والدین و مربیان برخوردار از تعهد، شدت مراقبت و وسعت نظارت خود را بر رفتار فرزندان خود بیشتر می کنند. آن ها به حق نگران از آینده و تربیت فرزندشان از کوچکترین بی توجهی از او غفلت نمی کنند. با این حساب، مسئله نگرانی، مراقبت و توجه حداکثری می بایست بیش از فضای حقیقی جامعه در دنیای مجازی بروز داشته باشد. لذا یکی از اساسی ترین وظایف والدین و مربیان در امر تربیت، تربیت رسانه ای فرزندان است. وارد شدن در فضای مجازی بدون اطلاع کافی و مهارت لازم و زودتر از موعد مقرر می تواند بسیار خطرناک باشد .
امروزه فضای مجازی رقیب جدی در امر تربیتی است اگر در گذشته های نه چندان دور این تنها والدین و مربیان موثر در تربیت بودند امروزه با گسترش فضای مجازی و گروه های اجتماعی کار تربیت سخت تر و پیچیده تر شده است و به همین میزان نیاز به مهارت حوصله و علم بیشتری نیز دارد. یک پیام نا صحیح اخلاقی و یا عضویت در یک گروه منحرف تلگرامی میتواند زحمات خالصانه شما را در کوتاه ترین زمان از بین ببرد و نتیجه را چیزی بر خلاف آن چه شما می خواهید و طبق میل خود رقم بزند.
در دنیای امروز یکی از اصول تربیتی تربیت کودک و نوجوان جهت استفاده از فضای مجازی است. در غیر این صورت آثار مخرب بی توجهی به این مسئله دامن گیر ما خواهد بود. در حقیقت به وجود آمدن فضاهای مجازی و گروه های اجتماعی علاوه بر این که موجب پدید آمدن فصل تازه ای در مسائل تربیتی و در حقیقت دغدغه ای مضاعف برای مربیان و والدین ایجاد کرده است وظیفه ایشان را در مسئله تربیت بیش از گذشته سخت و دشوار کرده است. امروزه عدم توجه به لوازم نوپدید فضای مجازی و نا آگاهی از آن نقص و خللی برای مربیان و اولیا محسوب می شود. لذا امروزه قطعا یکی از لوازم موفقیت در امر تربیت تسلط به مباحث مورد نیاز جهت ورود و استفاده زا فضای مجازی است. تربیت مربیان ویژه دنیای مجازی در عالی ترین سطوح علمی گویای اهمیت این مسئله است.
شاید بتوان منظومه ای از آموزه ها را در امور تربیتی مربوط به فضای مجازی لازم دانست که بعضی از آن ها عبارت اند از:
1⃣ بصیرت رسانه ای
آن چنان که از بزرگان معرفت به ما رسیده است زندگی در دنیای واقعی زمانی شکل واقعی به خود می گیرد که انسان پاسخی صحیح به سه سوال داشته باشد:
از کجا آمده ام؟ آمدنم بهر چه بود؟ به کجا می روم آخر؟
همین سه سوال در زندگی مجازی بشر امروزی نیز مطرح است و دانستن پاسخ آن ها نشانه بصیرت وی در این حیات نو پدید مدرن است.
چه شده که ما وارد فضای مجازی شدیم؟ دقیقا چه کسانی ما را به این ورطه سوق داده اند؟ مالکان این دنیا چه کسانی هستند؟ فضای مجازی برای چه کسانی منافع دارد؟ اصلا ما برای چه این جاییم؟ دقیقا چه کاری از ما بر می آید؟ سرانجام این حضور چه خواهد بود؟
داشتن پاسخ درست و صحیح به این سوالات نشان دهنده اوج فهم، بصیرت و دید نافذ کاربران خواهد بود.
2⃣ مدیریت زمان
شاید بتوان گفت اولین لازمه موفقیت در استفاده از فضای مجازی قدرت مدیریت زمان است. در حقیقت زمان و مکان ورود و خروج به فضای مجازی و میزان استفاده از آن باید کاملا در اختیار و تحت اراده او باشد. مهمانی و جمع های خانوادگی، کلاس درس، کتابخانه و موقع درس خواندن اصلا وقت خوبی برای استفاده از فضای مجازی نیست. عدم توانایی در مدیریت زمان حتی می تواند منجر به اعتیاد به اینترنت به عنوان یکی از بیماری های بشر مدرن شود. کمپ های ترک اعتیاد به اینترنت که در بعضی کشورها از جمله ژاپن روز به روز در حال گسترش هستند حاصل شکست کاربران در مدیریت زمان است. این مسئله می تواند به عنوان یکی از عوامل اصلی اتلاف عمر به عنوان گران ترین سرمایه بشر مورد توجه و دقت قرار گیرد.
3⃣ دوست یابی مجازی
این را همه می دانیم که در موقعیت حقیقی جامعه نمی توان و نباید به هر کسی اعتماد کرد. این مسئله در فضای مجازی – به علت شرایط ویژه آن- صورت جدی تری به خود می گیرد و آگاهی به این مطلب نیز ضروری است. قدرت فریبندگی در فضای مجازی، به دلیل عدم مواجهه رو در رو، شدیدا افزایش می یابد و طبیعتا وسواس و دقت در دوست یابی نیز لازم تر است. در حالی که آمار طلاق و در حقیقت شکست ازدواج های به عمل آمده در دنیای واقعی رو به افزایش است ازدواج های نا موفق اینترنتی به عنوان حساس ترین و سرنوشت ساز ترین بُعد این مسئله قابل بررسی مفصل و جداگانه است.