#اندیشکده_فطرت
#جشنواره_منهای_فجر
9️⃣ نهمین فیلم بدِ سال: #جاندار
کارگردان: حسین امیری دوماری❗️
👇🏻👇🏻👇🏻
اندیشکده فطرت
#اندیشکده_فطرت #جشنواره_منهای_فجر 9️⃣ نهمین فیلم بدِ سال: #جاندار کارگردان: حسین امیری دوماری❗️
9️⃣ #جاندار
🖋 کارگردان : #حسین_امیری_دوماری
🖋 گونه هنری: اگر دقیق توصیف کنیم می توان گفت: بدبختی و فلاکت ( همان "دارک" خارجیها)
🔴 داستان فیلم :
جان دار داستان خانواده ای است که بر اثر یک اتفاق در شب عروسی دخترشان درگیر موضوع قتل و #قصاص میشوند و برای رهایی از آن راهی جز یک جنایت دیگر پیش روی خود نمیبیند.
🔴 همانطور که در فیلم های طنز یک فرمول طلایی برای رسیدن به فروش بالا و جلب توجهات وجود دارد و آن هم ترکیب بازیگران مثلا سوپراستار، رنگ و لعاب های چشمگیر و شوخیهای رکیک و جنسی است، در ملودارمهای تلخ هم یک فرمول طلایی وجود دارد و آن فلاکت و بدبختی و استیصال محض است و هرچه غلظت این عوامل بیشتر باشد درصد توجه به فیلم هم بالا میرود، البته که پرداخت چنین فیلمنامههایی فقط از یک ذهن روانرنجور برمیآید و هیچ انسان سالمی با فطرتی پاک، توان تماشای این حجم از بدبختی را ندارد چه رسد به تهیه و ساخت آن.
🔴 فیلم داستانی دارد سرتاسر گره که هرچه جلو میرود غیرقابل تحملتر میشود و هیچ کدام از شخصیتها امیدی به بهبود شرایط ندارند بلکه اندک افراد فیلم که در ابتدا مخاطب حس میکند میتوانند گره مشکلات را باز کنند در نهایت کاشف به عمل میآید خود مسبب ایجاد مشکلات هستند. در #جاندار هیچ شخصیتی وجود ندارد که مخاطب با آن همزاد پنداری کند یا بخواهد جای آن باشد، همه ضد قهرمان هستند و دنیایی رو به زوال دارند
🔴 در کنار شخصیتهای پر از خطا و گناه داستان و زیر لایههای خشونت عریان و افسارگسیختهی آنان، فیلم مفاهیم بنیادینی مانند #غیرت و #قصاص را هدف گرفته و هر دو را تماما مذموم دانسته و آنها را عامل ایجاد تنش و خشونت معرفی میکند.
عجیب آنکه در سالهای اخیر، بازیگر پای ثابت فیلمهای ضدقصاص و ضدغیرت سینمای ایران یعنی #باران_کوثری، در این فیلم هم قربانی غیرت و آبروداری خانواده است و به عنوان دختر یک خانواده سنتی خودش مسبب پارهای از مشکلات است.
🔴 این فیلم هم مبتلا به ویروس پایان بی سر و ته {پایان باز} است، به صورتی که در انتها مخاطب بین دو انتخاب یکی از دیگری بدترِ سقط جنین تازه عروس، طلاق از همسرش و ازدواج با خواستگارِ لاتِ قبلی و برادر مرده فعلی یا قصاص شدن برادر عروس باید یکی را انتخاب کند
🔴 #جاندار دست شما را میگیرد و آرام آرام در یک خلا دردناک برده و رها میکند. اگر میخواهید از زمین و زمان حالتان بهم بخورد، جاندار یک پیشنهاد درجه یک و مناسب است.
🔴 سال اکران : ۱۳۹۹
🔴 میزان فروش : متاسفانه 3 میلیارد
🆔@FetratArak
هدایت شده از دیدبان هنر و رسانه
1⃣5⃣1⃣
#هنر_و_رسانه_در_اندیشه_بزرگان
#استاد_شهریار_زرشناس
✨محتوا و فرم✨
ما میخواهیم میان فرم و محتوا، یکی را اصل بدانیم. در اینجا نمیخواهیم یکی را نفی کنیم بلکه نزد ما، مهم تشخیص اصل و فرع است. ما میپذیریم که فرم مرحله تحققیافتگی اثر است. تحققیافتگی همواره قدر و اندازهای دارد که به آن فرم میگوییم. به گمان ما محتوا نسبت به قالب تقدم وجودی دارد. این به آن معنا نیست که محتوا میتواند بدون فرم وجود داشته باشد. آن دو یک رابطه تنگاتنگ دارند به طوری که میتوان گفت هر محتوایی قالب خویش را دارد.
#هنر #هنرمند
#فرم #محتوا
🍃دیدبان هنر و رسانه🍃
@Didban_Art_Media
#اندیشکده_فطرت
#جشنواره_منهای_فجر
8️⃣ هشتمین فیلم بدِ سال: #جهان_با_من_برقص
کارگردان: سروش صحت❗️
👇🏻👇🏻👇🏻
اندیشکده فطرت
#اندیشکده_فطرت #جشنواره_منهای_فجر 8️⃣ هشتمین فیلم بدِ سال: #جهان_با_من_برقص کارگردان: سروش صحت❗️
8️⃣ #جهان_با_من_برقص
🖋 کارگردان : #سروش_صحت
🖋 گونه هنری: طنز
🔴 داستان فیلم :
جهانگیر (شخصیت اصلی فیلم ) بیمار است و احتمالا چند ماه بیشتر زنده نیست ، به همین دلیل دوستانش به بهانه تولد او، دور هم جمع می شوند و...
🔴 بازهم یک فیلم طنز پر از صحنههایی که اگر 10 سال قبل اکران میشد فقط یک مورد از آنها برای توقیف فیلم کفایت میکرد اما چه اتفاقی افتاد که در یک بازه زمانی نسبتا کوتاه این دست فیلمها به راحتی مجوز گرفته و اکران میشوند و میلیاردی فروش دارند؟ دقیقا با ساخت #جهان_با_من_برقص ها و تغییر نرم و زیر پوستی سلیقه مخاطب و سبک زندگی افراد.
🔴 #سروش_صحت و سبک خاص فیلمسازیاش{"پوچ سازی" به عنوان مثال تمام اتفاقات و گفتگو های مهم در مورد مرگ و زندگی در یک طویله و با یک گاو اتفاق می افتد!} در این فیلم هم مشهود است و علی رغم رنگ و لعاب چشمگیر فیلم، از صحنههای فیلم برداری و ابعاد تکنیکی تا بازیگران مطرح و فضای روشنفکری، هیچ کدام نمی توانند انتظارات را برآورده کنند و حتی میتوان گفت این تناقض به منطق مخاطب هجوم می آورد.
🔴 نکات آموزنده فیلم در مورد روابط انسانی و ارزش خوب زیستن قابل انکار نیست اما نویسنده، در کاربرد انواع فحش ها دست و دلبازی زیادی بخرج داده است ، گویا هنر فیلم نامه نویس ته کشیده و دست به دامن عبارات و شوخی های رکیک می شود تا فضای فیلم را از یکنواختی بیرون بیاورد.
🔴 علی رغم دیالوگهای بعضا سنگین و ادعاهای بزرگی که فیلم به دنبال آن است، مولفههای روشنفکری عوامانه مثل مصرف دخانیات، طلاق، روابط انسانی و عاطفی دچار زوال شده از جمله دختری که به خاطر یک پسر خودکشی کرده یا زنی که به خاطر پول شوهرش با او ازدواج کرده، حرکات موزون و ... همگی سطح فیلم را تنزل میدهند دقیقا مثل یک رقص بی قیدانه در محفل اندیشمندان.
🔴اگر به نظرتان صحبت های فلسفی با یک گاو جذاب است، فیلم را ببینید تا نظرتان عوض شود
🔴 سال اکران : ۱۳۹۹
🔴 میزان فروش : متاسفانه 3 میلیارد
🆔@FetratArak
هدایت شده از دیدبان هنر و رسانه
1⃣5⃣2⃣
#هنر_و_رسانه_در_اندیشه_بزرگان
#استاد_حسن_رحیم_پور
✨هنر
فاقد غایت✨
آن که به فقدان غایت متعالی برای حیات انسانی باور آورده و موجودیّت انسان را به مثابه منشأ هنر و مصرف کننده آن، فارغ از غایت دانسته، طبیعی است که برای آثار هنری نیز غایتی منطقی و جهتی اخلاقی نپذیرد و آن که حیات و انسان را غایتمند دانسته و نمیتواند زندگی را پوچ و فاقد معنا بداند، هنر را چگونه پوچ بداند؟ هنر برای انسان بی غایت، سرگرمی و بازی است زیرا غایت هستی برای او بازی است.
#هنر #هنرمند
#غایت_متعالی
#غایت
🍃دیدبان هنر و رسانه🍃
@Didban_Art_Media
هدایت شده از دیدبان هنر و رسانه
🎊✨🎊✨🎊✨🎊
1⃣5⃣
#همراه_با_ایام
🌸 عرض تبریک و تهنیت به مناسبت
ولادت حضرت زهرا (سلاماللهعلیها)
❇️مربی انسانها زن است. سعادت و شقاوت کشورها بسته به وجود زن است.
✅زن با تربیت صحیح خودش انسان درست میکند؛ با تربیت صحیح خودش کشور را آباد میکند.
❇️مبدأ همه سعادتها از دامن زن بلند میشود. زن مبدأ همه سعادتها باید باشد.
♦️مع الاسف زن را به صورت یک لعبه در آوردند این پدر و پسر و خصوصاً پسر. (رضا شاه و محمدرضا پهلوی) آنقدر جنایات که به زن کردند به مردان نکردند.
✅زن مبدأ همه خیرات است.
❇️شما دیدید، ما دیدیم که زن در این نهضت چه کرد... ما نهضت خودمان را مرهون زنها میدانیم. مردها به تبع زنها در خیابان میریختند.
✅تشویق میکردند زنها مردها را.
✅خودشان در صفهای جلو بودند.
✅ زن یک همچو موجودی است که میتواند یک قدرت شیطانی را بشکند.
#حضرت_زهرا
#روز_مادر
🍃دیدبان هنر و رسانه🍃
@Didban_Art_Media
#اندیشکده_فطرت
#جشنواره_منهای_فجر
7️⃣ هفتمین فیلم بدِ سال: #گیلدا
کارگردان: #امید_بنکدار و #کیوان_علیمحمدی❗️
👇🏻👇🏻👇🏻
7️⃣ #گیلدا
🖋 کارگردان : #امید_بنکدار و #کیوان_علیمحمدی
🖋 گونه هنری: نامشخص!
🔴 داستان فیلم :
ماجرای فیلم در مورد بازیگری است که یک کافه هم دارد و در حال آماده شدن برای فیلم جدیدش می باشد، گیلدا در دنیای خیالی اش و در آن کافه با مردان متفاوتی ملاقات می کند...
🔴 مشخص است فیلمی که بعد از 4 سال توقیف بالاخره با فشارهای متعدد اکران میشود نه در حد و اندازه های یک فیلم تراز سینمای ایران بلکه در تراز یک فیلمِ با مخاطب خاص هم نیست، به قول مسعود فراستی حتی مقوا هم نیست.
🔴 اشتباه آنجا بود که سازندگان سالها قبل فیلم کوتاه "عشق تنهاست و از پنجرهای کوتاه به بیابانهای بیمجنون مینگرد" را ساختند و پس از مورد استقبال قرار گرفتن تصمیم گرفتند همان داستان را در یک فیلم بلند 2 ساعته با مقداری مخلفات اضافه جای دهند که البته نتیجه آن از فاجعهی پیش آمده مشخص است.
🔴 در استفاده هنرمندانه از تصویر و تمام جزئیات و امکانات هنر هفتم در این فیلم همین بس که اگر چشمهایتان را ببندید و فیلم را صرفا بشنوید هیچ چیزی از دست ندادهاید، چراکه بیشتر شبیه یک پخش رادیویی است تا فیلم سینمایی، که البته در همان پخش رادیویی هم موفق نیست.
🔴 نه حرفی برای گفتن، نه فراز و فرودی در داستان، نه درگیر کردن مخاطب، #گیلدا صرفا تلاشی مذبوحانه برای نوگرایی دارد
🔴 #گیلدا به حدی کسل کننده و حوصله سر بر است که اگر عزم جدی برای تماشای کامل آن دارید، پیشنهاد میکنیم 2 الی 3 روز در برنامهتان خالی کنید، چرا که همین اندازه طول خواهد کشید.
🔴 سال اکران : ۱۳۹۹
🔴 میزان فروش : متاسفانه 5 میلیارد
#اندیشکده_فطرت
#جشنواره_منهای_فجر
#هفتمین_فیلم_بد
🆔@FetratArak
هدایت شده از دیدبان هنر و رسانه
1⃣5⃣3⃣
#هنر_و_رسانه_در_اندیشه_بزرگان
#آیت_الله_میرباقری
✨هنر حقیقی✨
هنر حقیقی زمانی شکل میگیرد که احساسی از جمال و جلال حضرت حق و قرب کلی عالم در مسیر تکامل تاریخ بر محور ولایت حقّه در هنرمند شکل گیرد، به جامعه منتقل گردد و جامعه را به سوی مراتب قرب هدایت کند.
#هنر #هنرمند
#هنر_حقیقی
🍃دیدبان هنر و رسانه🍃
@Didban_Art_Media
#اندیشکده_فطرت
#جشنواره_منهای_فجر
6️⃣ ششمین فیلم بدِ سال: #زنها_فرشتهاند_2
کارگردان: #آرش_معیریان❗️
👇🏻👇🏻👇🏻
اندیشکده فطرت
#اندیشکده_فطرت #جشنواره_منهای_فجر 6️⃣ ششمین فیلم بدِ سال: #زنها_فرشتهاند_2 کارگردان: #آرش_معیریا
6️⃣ #زنها_فرشتهاند_2
🖋 کارگردان : #آرش_معیریان
🖋 گونه هنری: طنز، خانوادگی(!)
🔴 داستان فیلم :
داستان زن ها فرشته اند (۲) ، مجزا از داستان فیلم قبلی یعنی زن ها فرشته اند (۱) که در سال ۱۳۸۶ ساخته شد میباشد، یعنی در ادامه آن نیست اما با همان ایده و کلیشه ساخته شده و در حقیقت ضعیفتر از کار قبلی است.
🔴 همچنان شاهد استفاده از فرمول طلایی فروش فیلمهای طنز یعنی شوخیهای رکیک، مقادیر متنابهی حرکات موزون، زرق و برق های لاکچریستی و بازیگران سرشناس هستیم و مشخص نیست مخاطب چه زمانی میخواهد علیه این استحماق رنگی! دست به اعتراض بزند.
واضح است که فیلم به نیت سینمای عامه پسند ساخته شده است اما قطعا سطح عامه جامعه انقدرها هم پایین نیست!
🔴 #زنها_فرشتهاند_2 حرفی که برای گفتن ندارد اما داستان در مورد دو زن (سحر قریشی و نیوشا ضیغمی) است که از همسران خود جدا شدهاند و برای گرفتن مهریه وارد یک بازی کلاهبرداری و نقشه کشیدن برای همسران سست عنصر داستان می شوند و هر یک به فریب همسر دیگری می پردازد.
🔴 مدتی هست که خط قرمز استفاده از الفاظ و شوخیهای رکیک و رقص علنی و رسمی در سینمای ما کاملا از بین رفته و عادی قلمداد میشود اما این فیلم گامهایی رو به جلو در راستای زدودن هرچه بیشتر خط قرمزها برداشته از جمله نمایش خشونت و زد و خورد بین یک زن و مرد یا استفاده از شلوار پاره برای بازیگر زن فیلم.
🔴 هم چنین در فیلم اشارات متعددی به یک کلیپ منقضی در فضای مجازی صورت میگیرد که خب دستاویز جالبی برای طنز بخشی به فیلم به نظر نمی رسد.
باید توجه داشت نیاز مردم و اقتضای سینما به وجود فیلم های طنز، به هیچ وجه دلیل که نه، حتی بهانه ی مقبولی برای پذیرش چنین آثار ابزورد و سخیفی نخواهد بود.
🔴 اگر فیلم را دیده اید و به علت و حکمت صحنه رقص هندی پی بردید لطفاً ما را هم در جریان بگذارید! برداشتی که انگار مستقیما در سینمای بالیوود ضبط شده است. در پایان سوال کلیدی این است که واقعا چه کسی این فیلمنامهها را مینویسد؟ چه کسی مجوز میدهد؟ و کلیدیتر از همه، واقعا عوامل سازنده و بازیگران با طیب خاطر این آثار را تهیه میکنند؟؟؟
🔴 سال اکران : ۱۳۹۹
🔴 میزان فروش : متاسفانه 3 میلیارد
#اندیشکده_فطرت
#جشنواره_منهای_فجر
#ششمین_فیلم_بد
🆔@FetratArak
#اندیشکده_فطرت
#جشنواره_منهای_فجر
5️⃣ پنجمین فیلم بدِ سال: #چشم_و_گوش_بسته
کارگردان: #فرزاد_موتمن❗️
👇🏻👇🏻👇🏻
اندیشکده فطرت
#اندیشکده_فطرت #جشنواره_منهای_فجر 5️⃣ پنجمین فیلم بدِ سال: #چشم_و_گوش_بسته کارگردان: #فرزاد_موتمن❗
5️⃣ #چشم_و_گوش_بسته
🖋 کارگردان : #فرزاد_موتمن
🖋 گونه هنری: طنز، مسلما غیر خانوادگی غیر دوستانه غیر انسانی
🔴 داستان فیلم :
ماجرا از این قرار است که یک فرد نابینا و یک فرد ناشنوا، به اشتباه متهم به قتل می شوند و برای اثبات بی گناهی شان با یک باند خلاف کار درگیر می شوند...
🔴 باز هم فرمول طلایی فروش فیلمهای طنز ابزورد اما اینبار با خط شکنیهایی بیشتر و وقیحانهتر! دیالوگهای مستقیم و غیر مستقیم جنسی،افکار و نگاههای هرزه شخصیتها، طراحی اغواگرانه و شهوتران زن داستان و به نمایش درآوردن صحنههایی که معلوم نیست عوامل سازنده فیلم با خانوادههایشان میتوانند آنها را نگاه کنند یا نه، همگی نشان میدهد این فیلم اصلا چشم و گوش بسته نیست و مرزهای بیحیایی سینما را جابه جا کرده است.
🔴 در کنار موارد ذکر شده بالا، از نگاه غیرانسانی کارگردان و نویسنده و تمسخر افراد دارای معلولیت هم نمیتوان گذشت گویا همزمان با ته کشیدن سوژههای جدید جنسی برای شوخی در فیلمها باید منتظر ورود به هر عرصهای برای تمسخر باشیم و هیچ حد و مرز اخلاقی و انسانی جلودار این ابزوردپردازان بیهنر نیست
🔴 قهرمانپردازی و فرهنگسازیهای مفید برای جامعه سالهاست در این دست فیلمها جایی ندارد و ما هم یادگرفتهایم انتظارات بیجا از هنربازان نداشته باشیم اما احمق و بی فکر نشان دادن نیروی پلیس که محور امنیت جامعه است نه یک گزاره هنری بلکه به عنوان یک مولفه استراتژیک در جامعه سازی مطرح میشود و حفظ شان و اقتدار آن از مفروضات بنیادی است و ای کاش امثال چشم و گوش بسته ها به خاطر بازی با این گزاره مهم مورد توبیخ قرار میگرفتند
🔴 اگر رسالت یک فیلم کمدی را نقد مسائل جامعه و تلنگر به افکار فرسوده بدانیم، این فیلم به هیچ وجه رسالت خود را انجام نداده است و حتی در جهتی معکوس القائات نامناسبی برای مخاطب دارد، از نظر داستان هم کششی برای مخاطب ایجاد نمیکند چراکه قصه کاملا تکراری و نخ نماست
🔴 از اذهان مریض سازنده انتظاری نمیرود اما سوال اینجاست که واقعا چه سازمانی به این فیلمها مجوز پخش میدهد؟ وزارت ارشاد؟ اغوا؟؟ یا اضلال؟؟؟
🔴 سال اکران : ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹
🔴 میزان فروش : با کمال تاسف 12 میلیارد
#اندیشکده_فطرت
#جشنواره_منهای_فجر
#پنجمین_فیلم_بد
🆔@FetratArak
هدایت شده از دیدبان هنر و رسانه
1⃣5⃣7⃣
#هنر_و_رسانه_در_اندیشه_بزرگان
#علامه_جوادی_آملی
✨لهو و فلاح✨
کار خیالمحور، سرگرمی است که از آن به لهو تعبیر میشود و رجال دینی، هرگز مبتلا به آن نخواهند شد. اندیشه و یا انگیزه عقلمدار، هنر است که از آن به فلاح یاد میشود و صلای «حی علی الفلاح»سالکان کوی خرد را به سمت آن فرا میخواند.
#هنر #هنرمند
#خیال #قوه_واهمه
#سرگرمی #لهو
#عقل #فلاح
#حی_علی_فلاح
🍃دیدبان هنر و رسانه🍃
@Didban_Art_Media
اندیشکده فطرت
#اندیشکده_فطرت #جشنواره_منهای_فجر 4️⃣ چهارمین فیلم بدِ سال: #مطرب کارگردان: #مصطفی_کیایی❗️ 👇🏻👇🏻👇🏻
4️⃣ #مطرب
🖋 کارگردان : #مصطفی_کیایی
🖋 گونه هنری: طنز، ضد اجتماعی
‼️ببینیم پرفروشترین فیلم تاریخ سینمای ایران چه چیزی در چنته دارد❓
🔴 داستان فیلم :
ابراهیم یک خواننده کوچه بازاری قصد دارد خواننده بزرگی شود، از بخت بد او، انقلاب می شود و او در حسرت مطربی باقی می ماند اما فرصتی فراهم می شود تا در ترکیه یک کنسرت برگزار کند
🔴 #مطرب با موضوع جالبی که داشت، میتوانست به یک طنز قوی تبدیل شود اما افراط در شوخی و اتفاقات دم دستی و غیر منطقی و هجمه به فرهنگ خودی، از آن فیلمی بی در و پیکری ساخته و صرفا با افراط در استفاده از همان فرمول طلایی ابزورد سازی به این حجم از فروش دست یافته است.
🔴 فیلم ظاهری انتقادی دارد و قرار است با نقد هایی که به جامعه وارد میکند حرف و اعتراض خود را به مخاطب القا کند اما همه این مفاهیم جدای از منصفانه یا غیرمنصفانه بودنشان زیر لایهای ضخیم از مسخره بازی و لودگی پنهان شدهاند و جلب توجهی نمیکنند.
🔴 مطرب بستری مناسب دارد و میتوانست با یک فکر صحیح به موضوعاتی مثل مهاجرت، آقازادگی، غرب زدگی و کنسرت و ... بپردازد اما کاملا بی هدف پیش رفته و به مثابه آش شله قلمکاری است که هر چیزی را که مسبب افزایش فروش فیلم میشود در خود جای داده و هدف بیشتری ندارد.
🔴 همانطور که انتظار میرود با فیلمی مواجه هستیم تشکیل شده از مقادیر زیادی طنز جنسی، اعتراض به انقلاب اسلامی، تحقیر ایران و ایرانی و نمایش ایران به عنوان محل بدبختی و بیچارگی، درمورد باقی خط قرمزهای عرفی جامعه هم اصلا نیازی به اشاره نیست چراکه از رعایت کردنشان در این فیلم باید تعجب میکردیم.
🔴 مطرب بهترین اثر برای ایران زدایی و تبلیغ ترکیه به عنوان شهر رویایی ما ایرانی ها است، روندی که در چند سال اخیر در سینما و تلویزیون شدت گرفته. نکته تاسفبرانگیز دیگر فیلم بازیگر نقش اول آن است و میتوان گفت فاصله پرويز پرستوييِ آژانس شيشه اي تا مطرب، از كرخه تا راين است.
🔴 سال اکران : ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹
🔴 میزان فروش : با کمال تاسف 35 میلیارد
#اندیشکده_فطرت
#جشنواره_منهای_فجر
#چهارمین_فیلم_بد
🆔@FetratArak
هدایت شده از دیدبان هنر و رسانه
1⃣5⃣8⃣
#هنر_و_رسانه_در_اندیشه_بزرگان
#استاد_مجید_شاه_حسینی
✨سینمای مردمی✨
سینمایی که به مردم احترام میگذارد، تصویر درستی از آنها روی پرده نشان میدهد؛ تصویری امیدآفرین، نه چاپلوسانه و نه موهن و نه هتّاک. سینمایی که به مردم احترام میگذارد و مطلوب مردم است، رؤیاهای مردم را به رسمیّت میشناسد و در مخاطب خود ایجاد امید میکند. و نهایتاً سینمایی که در وقت ضرورت، مشکلات را با ارائۀ راه حل مناسب به نمایش میکشد.
#هنرمند #هنر
#سینما #مردم
#مخاطب
🍃دیدبان هنر و رسانه🍃
@Didban_Art_Media
#اندیشکده_فطرت
#جشنواره_منهای_فجر
3️⃣ سومین فیلم بدِ سال: #خوب_بد_جلف2
کارگردان: #پیمان_قاسم_خانی❗️
👇🏻👇🏻👇🏻
اندیشکده فطرت
#اندیشکده_فطرت #جشنواره_منهای_فجر 3️⃣ سومین فیلم بدِ سال: #خوب_بد_جلف2 کارگردان: #پیمان_قاسم_خانی❗️
3️⃣ #خوب_بد_جلف2
🖋کارگردان : #پیمان_قاسم_خانی
🖋 گونه هنری : طنز_غیرخانوادگی (تماشای این فیلم حتی با دوستان هم توصیه نمیشود🔞)
⚠️ احتمال کهیر زدن
🔴داستان فیلم :
یک گروه تروریستی به دستور ترامپ، برای نفوذ به تاسیسات امنیتی، در قالب یک تیم فیلمسازی وارد ایران می شوند و از سام درخشانی و پژمان جمشیدی به عنوان بازیگر و پوشش برای کار خود استفاده می کنند...
🔴اگر با نهایت تسامح و تساهل نگاه کنیم زوج سینمایی سام درخشانی و پژمان جمشیدی تنها برگ نصفه و نیمه برندهی فیلم هستند که البته حلاوت و تازگی لازم را ندارند و اگر از شوخی و اشارت جنسی که پای ثابت فیلمهای طنز سال های اخیر هستند بگذریم، به سختی میتوانند خندهای بر لب بنشانند، گویا سرچشمه خلاقیت قاسم خانی هم خشک شده و دیگر چیز جدید برای ارائه ندارد و حتی صحنههای جیمزباند بازی هم کمکی به او نکرده
از ترکیب دو مورد فوق میتوان به کلیت فیلم پی برد، بگذریم از اینکه قصه تکراری باعث میشود از همان ابتدا، پایان فیلم لو برود
🔴شاید بتوان گفت جذاب ترین سکانس فیلم خوب بد جلف 2 آنجاییست که مینویسد: این داستان ادامه دارد.
البته به شرط آنکه دیگر ادامهاش ساخته نشود
🔴 میزان فروش: متاسفانه ۱۴ میلیارد
🔴 سال اکران:۱۳۹۹
#اندیشکده_فطرت
#جشنواره_منهای_فجر
#سومین_فیلم_بد
🆔@FetratArak
هدایت شده از دیدبان هنر و رسانه
1⃣5⃣7⃣
#هنر_و_رسانه_در_اندیشه_بزرگان
#شهید_مرتضی_آوینی
✨ذائقهسازی✨
ذائقه تماشاگران سینما بیمار است، اما همه گناه به گردن آنها نیست. آیا سینمای ایران نیز همچون سینمای غرب، باید در مسیری گام بردارد که فرصت بازگشت به فطرت اصیل انسان را از مخاطبان خویش دریغ کند؟
#هنرمند #هنر
#سینما
#سینمای_ایران
#سینمای_غرب
#فطرت
🍃دیدبان هنر و رسانه🍃
@Didban_Art_Media
اندیشکده فطرت
#اندیشکده_فطرت #جشنواره_منهای_فجر 2️⃣ دومین فیلم بدِ سال: #لتیان کارگردان: #علی_تیموری❗️ 👇🏻👇🏻👇🏻
2️⃣ #لتیان
🖋کارگردان : #علی_تیموری
🖋 گونه هنری : #غیر خانوادگی❗️
🔴داستان فیلم :
داستان زوجی (سلما و طاها) که بزودی قرار است با هم ازدواج کنند و در یک سفر دوستانه شوهر سابق زن به طور اتفاقی به جمعشان اضافه می شود...
🔴#لتیان و لتیانهای سالهای اخیر، علفهای هرز ناقصالخلقه بوجود آمده از بذری هستند که اصغر فرهادی با ملودرامهایش در سینمای ایران کاشت، فیلمهایی به ظاهر برخاسته از بطن جامعه اما در حقیقت مملو از شعار و آروغهای روشنفکرانه در بستری از سیاه نمایی، بلاتکلیفی و فاقد هرگونه شخصیت تراز و قهرمان.
🔴 در سالهای اخیر، گونه #خانوادگی به راحتی به هر فیلمی که به روابط مثلثی یا مربعی یا نامحدود ضلعی بپردازد اطلاق میشود حتی وقتی هنوز خانوادهای شکل نگرفته باشد. در این فیلم پردازش بی پروا به #روابط_مثلثی میان افراد از همان ابتدای داستان شروع می شود: سلما نمی داند که به کدامیک از دو مرد داستان علاقه دارد❗️ شوهر سابق یا همسر آینده اش؟؟
🔴اضلاع روابط فیلم وقتی پیچیدهتر میشود که میبینیم دوست سلما که خودش متاهل است، به همسر سابق سلما علاقه دارد! داستانی بیهویت و کاملا بی ربط با فرهنگ جامعه ما و البته که کاملا کلیشهای و نخ نما.
فیلمساز سعی کرده با یک دورهمی روشنفکرانه اثری معمایی یا تأثیرگذار خلق کند، اما لتیان به دلیل روند فاجعهباری که در محتوا دارد، تبدیل به فیلمی بیسروشکل شده است
🔴 میزان فروش: اندکی خوشبختانه، فقط 1 میلیارد
🔴 سال اکران:۱۳۹۹
#اندیشکده_فطرت
#جشنواره_منهای_فجر
#دومین_فیلم_بد
🆔@FetratArak
هدایت شده از دیدبان هنر و رسانه
1⃣5⃣8⃣
#هنر_و_رسانه_در_اندیشه_بزرگان
#استاد_علی_صفائی_حائری
✨ذوق و بینش✨
هنرمند برای هماهنگ کردن شخصیّتش با طلب، تمرکز، شعور و شهود خویش و هماهنگ کردن این همه با محتوا و بار هنری و هماهنگ کردن محتوا با امکانات خط و رنگ و حجم و نت و حرکت و کلمهها و شخصیّتها و صحنهها و هماهنگ کردن امکانات با حالتها و خصلتهای مخاطبهایی که در نظر میگیرد، هنرمند برای این هماهنگیها محتاج ذوق است، محتاج بینش است و با همین ذائقه و حساسیّت است که خطها و رنگها و حرکتها و حالتها و کلمهها را میچشد و سبک و سنگین میکند.
#هنرمند #هنر
#مخاطب #ذوق
#بینش #ذائقه
🍃دیدبان هنر و رسانه🍃
@Didban_Art_Media
هدایت شده از مشق استراتژی | حائری زاده
همانقدر که حاج قاسم، نقش مالک اشتر امیرالمومنین را برای امام خامنهای داشت، #آیت_الله_مصباح نقش حضرت عمار را.
امشب عزادار کدام یک باشیم... #مالک_ولایت یا #عمار_ولایت ؟
هر دو #مرد_میدان بودند؛ #علامه_مصباح در بذل آبرو و حاج قاسم در بذل جان.
حضرت علامه همانقدر که دقیق در اندیشهورزی بود، صریح در موضعگیری هم بود؛ دو مولفهای که کمتر در کسی جمع میشود که نشانهای از حکمت است.
در دوران فتنه ۱۳۷۸ مرد میدان مبارزه با عوامفریبی و اسلامستیزی بود. جهادگر تمامعیار #جهاد_تبیینی ؛ از تریبون نمازجمعه در سخنرانیهای پیش از خطبه، تا منبر و خطابههایی که در جاهای دیگر داشت. پاسخگوی شبهات متعددی که علیه ولایت و اسلام به صورت روزمره وارد میشد. در غربتی که مومنین در هجمه همهجانبه شیاطین و منافقین قرار داشتند، تکیهگاه معرفتی و انگیزشی بود. دوره بصیرتی #طرح_ولایت برای دانشجویان بر پایه اندیشه ایشان استوار شد که برکاتی بیانتها داشته است. در فتنه ۸۸ هم #عمار_ولایت بود. در خبرگان رهبری آنچنان وزنهای بود که در دوره قبلی که به دلیل سمپاشی منافقین رای نیاورد، حضرت آقا پیام داده و اظهار تأسف کردند.
ادامه در پست بعدی