M T:
جلسات هفتگی گفتمان انقلاب اسلامی
جمعه ۲۶ مهر ۱۳۹۸ ساعت ۱۶
اندیشکده فطرت
برنامه:
نظریه مقاومت ۱۶ تا ۱۶.۳۰ با ارائه آقای مهدی تابنده
پرسش و پاسخ و گفتگو حول و حوش مسائل انقلاب اسلامی ۱۶.۳۰ لغایت ۱۸
طرح مسائل و موضوعات مختلف در این زمینه آزاد است.
اراک میدان نماز خیابان نوید حسینیه شهدا
@FetratArak
هدایت شده از اندیشهجویان استاد حسن عباسی
🔘 فردا، ۷۰ روز از اجرای حکم حبس استاد حسن عباسی به دلیل شکایت سید محمود علوی وزیر اطلاعات، میگذرد..
🔘 از فردا فقط ۶۱۹ روز تا پایان دولت دوازدهم باقیست..
🔘 و تنها ۱۲۳ روز تا پایان مجلس دهم باقیست..
🔸واصبروا..
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
هو الولی الحکیم
گام دوم در نبرد رؤیاها، به سوی ایران 1444
مقدمه
در طول تاریخ، جوامع بشری و گروههای انسانی همواره به دنبال یک وضع مطلوب بودهاند. آرمانی که همواره سبب حرکت انسانها به سوی تعالی یا توسعه و یا هر دو شده است. این آرمان ابتدا در فکر یک فیلسوف و یا قلب یک حکیم به شکل یک رؤیا تجلی مییابد و آنچه در آینده یا عاقبت مد نظر است پیشتر میسازد و میبیند. البته در صورتی که مردمی فاقد یکی از دو عنصر فیلسوف ـ حکیم و یا هر دو باشند، طبیعتاً رشدی برای آنها متصور نیست. در سیر تطور این آرمان سه گام باید تبیین شده باشد. وضع موجود، وضع مطلوب و مسیر حرکت از وضع موجود به وضع مطلوب.
در غربِ تاریخی همیشه فلاسفه ابتدا در فکرشان رؤیای شهر آرمانی را رقم زده اند و بعد به سمت اتوپیا سازی رفته اند. آنها ناظر به وضع موجودشان که عمدتاً هم با یکدیگر متفاوت است، برای رسیدن به رؤیای خود یا همان وضع مطلوب که اتفاقاً آن هم به شدت متشتت و دارای تضاد با رؤیای سایر فلاسفه است، راه رسیدن را نمایانده اند. میتوان ادعا کرد که هیچ دو فیلسوفی را نمیتوان یافت که یک وضع مطلوب مشابه را ترسیم نموده باشند.
در شرقِ تاریخی امّا آنجا که با حرکت انبیاء مواجهایم نیز شاهد تبیین یک رؤیا هستیم. عمده انبیاء مانند عمده فلاسفه در وضع موجودهای متفاوت باید تصمیم سازی میکردند، امّا به عکس فلاسفه هیچ دو نبی یا انسان الهی را نمیتوان یافت که در تبیین مسیر حرکت به سوی وضع مطلوب و همچنین در توصیف آرمان، کوچکترین تضادی با هم داشته باشند. با این وصف با دو گونه رؤیا و دیدن در حوزه اندیشه مواجهایم؛ رؤیای فلاسفه و رؤیای حکما.
پروسه رؤیا سازی به طور کلی از دو سطح برخوردار است، سطح بالادستیِ ایدئولوژی و سطح پائین دستی اجرا، که خود به سه زیر سطح استراتژی، تاکتیک و تکنیک تقسیم میشود. البته الزاماً نیازی به اتصال این چهار سطح به هم نیست. یعنی میتوان رؤیای ایدئولوژیک یا رؤیای استراتژیک یا رؤیای تاکتیکی و یا حتی رؤیای تکنیکی و خرد داشت، بدون طی کردن سطح های بالا دستی یا پایین دستی. اما طبیعتاً یک رؤیای جامع باید از هر چهار سطح برخوردار باشد و نسبت به هر کدام موضع و برنامه مشخص داشته باشد.
رویاهای قرن اخیر
در قرن اخیر از 1300 تا 1400 شاهد تبلور سه رؤیا و چند خرده رؤیا هستیم. رؤیای نخست رؤیای مارکسیستی – لنینیستی و مشتقات آن اعم از مائوئیسم تا کاستروئیسم بود. این رؤیا در همین قرن نا کارآمدی خود را نشان داد و به موزه تاریخ پیوست. رؤیای دوم رؤیای لیبرال دموکراسی با شاکلۀ رؤیای آمریکایی است که باز در این قرن به اوج خود رسید، امّا به دلیل نقص گسترده در ایدئولوژی پشتیبان، امروز در لبه پرتگاه سقوط قرار گرفته است. کسانی مانند رابرت دال، تا دم مرگ خود، هر چه کردند برای بقای آن! اما درست همان سالی که دال مرد، ترامپ روی کار آمد و صراحتاً دم از مرگ American Dream زد.
پس از جنگ جهانی دوم آلمانها شاید نخستین مردمی بودند که خواستند چیزی شبیه رؤیای آمریکایی بسازند. اما حداکثر، رؤیای تکنیکی را رقم زدند که در بنز و ب ام دبلیو تا زیمنس قابل مشاهده است. یعنی فقط بستن پیچها، محکم و محکمتر.
انگلیس خبیث نیز به خصوص در دوره خانم تاچر سعی کرد تا حدّی از رؤیای آمریکایی را رقم بزند، که البته آن هم به دلیل فقر ایدئولوژی پشتیبان، بیشتر سبب دنباله روی دائم این کشور از آمریکا شد. یعنی عملاً رؤیایی که نیامده، در رؤیای بزرگ تر الحاق و نابود شد.
چینی ها هم به دنبال JUCCCE یا رؤیای چینیِ خود هستند. روسها که شوکه از فروپاشی رؤیای دیرین شان، به دام رؤیای آمریکایی افتاده اند، آن هم فقط برای ازدیاد نسل تا شاید سرزمینشان نابود نشود.
اما ایران
ایران پس از شاه عباس تا انقلاب اسلامی را شاید بتوان ایرانی بدون رؤیا وصف کرد. هر چند رویاهایی تکنیکی نظیر رؤیای امیرکبیر و عباس میرزا و رؤیای استراتژیک نادر را شاهد هستیم، اما این رویاها به دلیل عدم اتصال منطقی به سایر سطوح، عملاً عقیم ماندند و یا حتی به ضد خود مبدل شدند.
پس از انقلاب اسلامی امّا با دو رؤیا مواجه ایم. رؤیای مرحوم هاشمی رفسنجانی و رؤیای امام خامنه ای.
مبانی ایدئولوژیک رؤیای هاشمی یا هاشمیسم را میتوان در کتاب امیرکبیر قهرمان مبارزه با استعمار که در 33 سالگی هاشمی نگاشته شده کاملاً خواند و فهمید. سیاست های عصر سازندگی او تلاشی بود برای پیاده سازی آنچه امیرکبیرِ هاشمی هم به آن میاندیشید. اما عجیب آنجا است که تفاوتی در حد تضادّ میانی هاشمی جوان و هاشمی پیر وجود دارد که فقط و فقط با خواندن کتاب میتوان بدان پی برد. آنچه هاشمی پیر میگفت اصلاً شباهتی به هاشمی جوان و جوانیهای هاشمی نه تنها نداشت، بلکه گویا ما را با دو هاشمی مواجه میساخت!
دلیل این تضاد را باید در یک نکته جستجو نمود: رؤیای هاشمی درست مانند شخصیت الهام بخشش امیرکبیر تنها یک رؤیای تکنیکی است که در بهترین حالت و در اوج موفقیت، یک آلمانِ پس از جنگ دومِ دیگر به وجود میآورد، همین! کما اینکه همچنان هم شاگرد اصلیاش در منصب حکومتداری از همان رؤیا پیروی میکند، که صد البته به دلیل عدم پشتیبانی رؤیای هاشمی توسط یک ایدئولوژی منسجم و عدم وجود استراتژی ها و تاکتیک های بالادستی نه تنها به همان هم نرسید، بلکه به ضد خود تبدیل شد و هاشمیسمِ ضد انگلیسی را به ورطۀ هاشمیسمِ انگلوفیل انداخت.
اما رؤیای دوم، رؤیای است که همزمان در این سالها توسط رهبر انقلاب اسلامی به شدت پیگیری و سازماندهی شده است. رؤیای که در قالب الگوی اسلامی ـ ایرانی پیشرفت از آن یاد میشود، همان است که خامنه ایِ جوانِ 35 ساله در سخنانش در طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن روایت کرده و اکنون خامنه ای 79 ساله همان را در گام دوم انقلاب اسلامی در ابعادی جدید و بدون کمترین تضاد و عقب نشینی پیریزی و اجرا میکند.
سیر نامهها، بیانات و بیانیههای عمدتاً خطاب به جوانانِ ایشان طی این سالها ، از روز اولش رنگ و بوی تمدن سازی اسلامی دارد، آنهم چیزی در قوارۀ یک تمدن جهانی! بیش از صد و هشتاد مورد ترندگذاری یا فرانمادهی که طی این سالها توسط ایشان به عنوان قله هایی که باید فتح شوند مطرح شده است، همه و همه نقشه های اجرایی همان ابر نقشه تمدن سازی اسلامی است که در قلب معظم له به شکل یک رؤیای حاصل از تفکر و تعقل الهی نقش بسته است.
رؤیای اسلامی ـ ایرانی در برابر رؤیای امریکایی، سبک زندگی اسلامی ـ ایرانی در برابر سبک زندگی امریکایی، معرفت توحیدی در مقابل مدرنیته تثلیثی، انسان تراز در مقابل حیوان شگفت انگیز، خانوادۀ تراز به جای خانواده تک والدی و هم باشی و ازدواج سیاه، جامعه اسلامی به جای جامعه بورژوایی و بسیاری ترندهای دیگر خبر از مواجهه انسان ایرانی با یک ابر نقشۀ جامع میدهد که مدیر پروژه اش شخص امام خامنه ای مد ظله العالی است.
در میان رؤیاها
در میان رویاهای اشاره شده در این مقاله تنها سه رؤیا از ایدئولوژی جدی و عمیق بر خوردار بود یا هست. رؤیای مارکسیست ـ لنینیستی و رؤیای آمریکایی که هر دو از ایدئولوژی اومانیسم تغذیه میشود و آبشخوری مشترک دارند و رؤیای اسلامی ـ ایرانی پیشرفت که سرچشمه آن در وحی است و از عقبۀ مجاهدت جهانی انبیاء، ائمه، صلحا و شهدا تا خمینی کبیر برخوردار است. این سه رؤیا تمام چهار سطح را طی کرده و یا پشتیبانی میکنند اما تفاوت اصلی شان در سطح ایدئولوژیک است و بنابر این آشتی ناپذیری ابدی دارند.
اما رؤیای چینی، رؤیای روسی، رؤیای آلمانی و درون انقلاب اسلامی رؤیای هاشمی، تنها در حد رؤیای تکنیکی باقی ماندند و میمانند و نتوانستند و نمی توانند سئوالات اصلی سه حوزه بالادستی شان را پاسخ دهند و همان هم سبب نابودی شان شد یا میشود. چیزی که در هاشمیسم اتفاق افتاد، تنها یک نمونه ساده از نیاز و اهمیت پشتیبانی ایدئولوژیک از رؤیای ملتها است. رؤیایی که سرنوشتش تضاد با مبانی اش شد.
با این وصف، باید گفت در قرن جدید شاهد نابودی و یا پوسیدگی تمامی رویاهای اومانیسیتی بشر هستیم و قرن جدید را باید قرنِ به تعبیرِ ریچارد واتسون جستجوی معنا در بشریت نامید. در این قرن که رهبر انقلاب مقدمۀ ورود آن را در قالب رؤیای خامنئیسم طی سالهای امامتشان تبیین نموده اند، باید گام دوم را به سوی ایران 1457 با هدف تحقق تمدن اسلامی برداشت. بسیار پر معناست که همچنان که قرن اخیر را قرن خمینی نامیدیم و نامیدند، قرن آتی نیز قرن خامنه ای نامیده شود. و این همه فقط و فقط در سایه معرفت و هجرت توحیدی از استکبار به اسلام ممکن است. ان شاء ا...
مهدی تابنده
﷽
✳️گزارههای سبک زندگی
~~~~~~~~~~~~~~
گزاره6⃣5⃣
شبیه حرکت انبیا و ائمه ، ما باید جامعه آرمانی و انسان آرمانی را هدف بگیریم و خود را لایق آن جامعه کنیم و زمینه تحقق آن را آماده کنیم.
جلسه شماره 1⃣6⃣3⃣
علوم اقتدار افرین (1)
سرفصل: طرح ریزی استراتژیک
علوم اقتدار افرین (4)
لینک دانلود:
http://kolbehkeramat.org/video/nq/361.mp4
~~~~~~~~~~~~~~~~
#روشهایاستراتژی
😍هر هفته سهشنبهها، یک گزاره سبک زندگی منتشر میشود.
🆔@FetratArak
هدایت شده از پاسخ به شبهات فجازی
اسلام برای ایرانیان #حجاب_نیاورد؛ بلکه #حجاب_را_آسان_کرد!
🆔 @shobhe_ir
دین اسلام علی رغم تمام احکامی که در قالب دینی کامل و جامع به مردم ایران منتقل کرد در مسئله حجاب حکم جدیدی برای ایرانیان نداشت. چرا که حجاب در تاریخ بلند ایرانیان همواره وجود داشته است. در واقع اسلام برای ایرانیان حجاب را آسان کرد! مورخان بزرگ تاریخ در آثار خود صراحتا اعتراف کرده اند ایرانیان به لحاظ قانون حجاب؛ دستور تازه ایی از دین جدید خود دریافت نکردند. بلکه حجاب اسلامی به مراتب راحت تر از حجاب خود ایرانیان بوده است و بعبارت دیگر اسلام حجاب را برای ایرانیان آسان تر کرد!
ویل دورانت؛ مورخ نامدار جهان میگوید: زنان طبقات بالای اجتماع؛ جرات آن را نداشتند که جز در تخت روان روپوش دار از خانه بیرون آیند. #هرگز به آنها اجازه داده نمیشد که آشکارا با مردان اختلاط کنند. زنان شوهردار [بعد از ازدواج] حق نداشتند هیچ مردی؛ ولو پدر یا برادرشان را ببینند. [۱] برجستگی پوشش در ميان زنان ايران چنان چشمگير است که برخي از انديشمندان و تمدن نگاران، ايران را منبع اصلي ترويج حجاب معرفي کرده اند. [۲]
پلوتارک؛ مورخ مشهور یونان باستان میگوید: مردم آسیا به ویژه ایرانیان غيرت زنان را سخت نگه میدارند. آنچنان نگاهشان میدارند که همیشه باید درون خانه باشند و از در بیرون نیایند و هرگاه سفر بکند آنان را در چادرهای در بسته که از هر سوی آنان را فرا میگیرد جا داده بر روی گردونه ها مینشانند. [۳]
جلیل ضیاء پور؛ مورخ ایرانی میگوید: زنان در دوره هخامنشیان چادری مستطیل بر روی همه لباس خود افکنده و در زیر آن، یک پیراهن با دامن بلند و در زیر آن نیز، پیراهن بلند دیگری میپوشیدند که تا مچ پا بوده است. [۴]
استرابون؛ جغرفیدان بزرگ یونان باستان میگوید: ایرانیان اینکه بخشی از بدنشان برهنه باشد را بیشرمی می دانستند و لباس های بلند که تا ساق پا را در بر میگرفت میپوشیدند. [۵]
با توجه به منابع ذکر شده و دیگر منابع موجود؛ به اختصار میتوان گفت زن در ایران باستان بشدت محدود بود و حجاب سختی داشت. تا حدی که محارم زن هم برای او بیگانه شمرده میشدند! #اسلام صراحتا حجاب را برای زنان آسان تر کرد؛ رعایت حجاب را در برابر محارم واجب نشمرد اما از جنبه احترام رعایت آن را بهتر دانست. اختلاط زن با مردان را با حفظ شرایطی که وقار و ارزش زن حفظ شود جایز دانست. حق کار و تحصیل و کسب درآمد و پس انداز را مستقلا به زن داد.
[۱]: تاریخ تمدن؛ جلد ۱؛ پارس ها؛ اخلاق و آداب پارسیان؛ زنان
[۲]: تاريخ تمدن؛ جلد ۲؛ ص ۷۸
[۳]: ایرانیان و یونانیان؛ ترجمهٔ احمد کسروی؛ ص ۶١
[۴]: ضیاء پور؛ پوشاک باستانی ایرانیان؛ ص۵۶
[۵]: تاريخ اقوام ايرانی؛ ص ۱۲۴
☆گردآوری توسط کانال حقیقت
🚩 پاسخ شبهات ف. مجازی👇
🆔 @shobhe_ir
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
🚩 یک مقام بانکی: نقدینگی از ۲۰۰۰ هزار میلیارد تومان فراتر رفت
🔹عضو هیات مدیره بانک توسعه تعاون گفت: نقدینگی کشور از ۲۰۰۰ هزار میلیارد تومان فراتر رفته است.
https://tn.ai/2126577
. @TasnimNews
اندیشکده فطرت
🚩 یک مقام بانکی: نقدینگی از ۲۰۰۰ هزار میلیارد تومان فراتر رفت 🔹عضو هیات مدیره بانک توسعه تعاون گفت:
این خبر بدین معناست که قیمت واقعی کالاها هم اکنون ۲۵ درصد بیش از ان چیزی است که ما می خریم
#بانک_ربا_خوار هر روز بیش از پیش مردم را فقیر می کند.
جلسات هفتگی گفتمان انقلاب اسلامی
جمعه ۳ ابان ۱۳۹۸ ساعت ۱۵.۴۵
اندیشکده فطرت
برنامه:
نظریه مقاومت ۱۵.۴۵ تا ۱۶.۱۵ با ارائه آقای مهدی تابنده
پرسش و پاسخ و گفتگو حول و حوش مسائل انقلاب اسلامی ۱۶.۱۵ لغایت ۱۷.۴۵
طرح مسائل و موضوعات مختلف در این زمینه آزاد است.
اراک میدان نماز خیابان نوید حسینیه شهدا
@FetratArak
﷽
✳️دکترینها در علوم استراتژیک
🏷 #اختصاصی_اندیشکده
____________________________
دکترین 7⃣5⃣
استاد حسن عباسی:
📋بیحجابی زنان، معلول بیغیرتی مردان است.
وقتی در جامعهای اقتدار مردان از دست رفت،
زنان بیحیا میشوند.
____________________________
جهت مطالعه بیشتر در خصوص این دکترین، جلسه 3⃣6⃣3⃣کلبه کرامت را مشاهده نمائید.
عنوان جلسه: سبک زندگی (5) - فتنه
لینک دانلود جلسه3⃣6⃣3⃣ : http://kolbehkeramat.org/video/nq/363.mp4
____________________________
#دکترینها_در_علوم_استراتژیک
😍هر هفته پنجشنبهها، یک دکترین منتشر میشود.
____________________________
🌐با ما همراه باشید:
▶️eitaa.com/Fetratarak
▶️sapp.ir/Fetratarak
▶️t.me/fetratarak
▶️instagram.com/andishkadefetrat
هدایت شده از کانال رسمی استاد حسن عباسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ حسن عباسی میآید...
کانال رسمی استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
004 شیطان.mp3
14.75M
امام خامنهای: نظریه مقاومت در مقابل دشمن قوی پنجه را تبیین کنید.
نظریه مقاومت
جلسه چهارم: شیطان
اندیشکده فطرت اراک
جلسات نظریه مقاومت جمعهها ساعت 15:45 در اندیشکده برگزار میگردد.
اراک - مصطفی خمینی - خ نوید - حسینیه شهدا
@FetratArak
هدایت شده از کانال رسمی استاد حسن عباسی
✅ حسن عباسی بازگشت
🔸 twitter.com/hasan_abbasi/status/1189511798833188864?s=19
کانال رسمی استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
هدایت شده از اندیشکده مطالعات راهبردی لقمان
✅❇️ نظر به لطف حضرت حق و آزادی استاد عزیزمان از زندان، فردا پنجشنبه نهم آبانماه، پایانی خواهد بود بر تعطیلی دورهی طرحریزی استراتژیک کلبه کرامت، و تداوم بلندمدتترین کرسی آزاداندیشی دورهی معاصر، در علم اقدارآفرین دکترینولوژی.
◀️ معاونت آموزش از ساعت 7:15 صبح پذیرای قدوم اندیشهجویان و علاقهمندان به مباحث دکترینولوژی خواهد بود.
جلسات هفتگی گفتمان انقلاب اسلامی
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۹۸ ساعت ۱۵.۴۵
اندیشکده فطرت
برنامه:
نظریه مقاومت ۱۵.۴۵ تا ۱۶.۱۵ با ارائه آقای مهدی تابنده
پرسش و پاسخ و گفتگو حول و حوش مسائل انقلاب اسلامی ۱۶.۱۵ لغایت ۱۷.۴۵
طرح مسائل و موضوعات مختلف در این زمینه آزاد است.
اراک میدان نماز خیابان نوید حسینیه شهدا
@FetratArak
هدایت شده از نکات و تمثیلات آیت الله حائری شیرازی
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸شما سپاهی ها می توانید؛ چرا بیکار نشسته اید؟🔸
من به برادران سپاه که خودشان این جنگ [و مشکلاتش] را تجربه کرده اند می گویم شما چرا بیکار نشسته اید؟ چرا اینجور می کنید؟ چرا طبق این الگوی [ربوی] عمل می کنید؟
ما آرزو داریم که همه ی این بانک ها ورشکست بشوند؛
قالب این خشت تو بر هم بزن
خشت نو از قالب دیگر بزن
من مطمئنم بانک های سپاه هم ورشکست می شوند! من انتظار این روز را دارم.
چرا؟
چون خدا از اول گفته: یمحق الله الربا: من ربا را نابود می کنم!
«خدا» پشت سر این نابودی نشسته. وقتی خدا می گوید من «نابودش» میکنم، شما چطور می توانید «بودش» کنید؟
به سپاه توصیه می کنم که خودش بیاید و پولی را با پشتوانه ی طلا خلق کند و بگوید ضمانت می کنم که این مقدار پول در مقابلش بدهم. لازم هم نیست که اگر کسی اسکناس آورد، شما در عوضش طلا بدهید. [بلکه] به اندازه ی این طلا، کالا بدهید تا طلا از کشور خارج نشود. طلا [صرفاً] به عنوان «واحد اندازه گیری» باشد.
+ خبرنگار: قطعا نمی تواند این کار را بکند. چون متولی اش بانک مرکزی است.
چرا نمی تواند؟ آن موقعی که سپاه آمد چی دستش بود؟ تخصص داشت؟ سلاح داشت؟ دست خالی آمد در میدان. از صفر شروع کرد. همه چیز دست ارتش بود. سپاه، سیستمش را عوض کرد. با یک سیستم جدید به میدان آمد. با گوشت و پوست و استخوانش مسائل را حل کرد. ارتشی ها وقتی داخل اینها شدند و اینها را دیدند، اگر هم از اولش اینجور نبودند، اینجور شدند. بعضی ارتشی ها از نظر دیانت و تقوا از سپاه کم نبودند و بلکه جلوتر هم بودند. اما «سیستم» ارتش مشکل داشت. سیستم دولتی مجبورشان می کرد [که اینطور باشند].
من به سپاه میگویم شما می توانید. بیایید وارد بشوید [و همانطوری که سیستم نظامی جدیدی در عرض ارتش ایجاد کردید، سیستم بانکی غیر ربوی ایجاد کنید]
﷽
✳️دکترینها در علوم استراتژیک
~~~~~~~~~~~~~~
دکترین8⃣5⃣
استاد حسن عباسی:
جامعه مقتدر مد نظر ما جامعهایست که اراده الهی یعنی حرف انبیا و ائمه را بر جهان تحمیل کند.
جلسه شماره 9⃣6⃣3⃣ علوم اقتدار آفرین (4)
لینک دانلود:
http://kolbehkeramat.org/video/nq/369.mp4
~~~~~~~~~~~~~~~~
#دکترینها_در_علوم_استراتژیک
😍هر هفته پنجشنبهها، یک دکترین منتشر میشود.
🆔@FetratArak
امروز معلمم را زیارت کردم
اما دیگر آن #حسن_عباسی سابق نبود
اینبار ابراهیم وار و سیاوش گونه از آتش بلای نمرودیان گلستان ساخته بود
چون شیر می غرید، چون کوه استوار بود، چون دریا آرام و چون آسمان سربلند
خورشید آسمانش گرمایی داشت و خنکای نفسش نسیم رودخانه ها بود
ُمعلم آمد...
مومن تر از قبل
مجاهدتر از قبل
مبارز تر از پیش
و تازه نفس
چه اشتباهی کرد #وزیر_نقاش و یار نا #آشنا یش
او خستگی از بدن شسته
و روحش را به چله عبادت حق نشانده بود
بر سر همان عهد بود
آماده تر از قبل
با برنامه
پر روحیه
خستگی در رفته و قبراق
معلم آمده، انقلابیون به خط باشید...
هر که دلارام دید
از دلش آرام رفت
دود نخیزد از او
هر که در این دام رفت
یا رب
م.ت
.
﷽
✳️روشها در دانش استراتژی
~~~~~~~~~~~~~~
روش 6⃣5⃣
زبان ابزار اقتدار است. در زبان به اتیمولوژی و ریشه شناسی نیاز داریم. یکی از علومی که می ارزد در آن کار کرد همین ریشه شناسی است.
جلسه شماره 5⃣6⃣3⃣
علوم اقتدار افرین (2)
لینک دانلود:
http://kolbehkeramat.org/video/nq/365.mp4
~~~~~~~~~~~~~~~~
#روشهایاستراتژی
😍هر هفته یکشنبهها، یک روش علم استراتژی منتشر میشود.
🆔@FetratArak