🔺واکنش وزیر نفت به ناپدید شدن دکل نفتی در خوزستان و ارتباط آن با بابک زنجانی
🔺جواد اوجی وزیر نفت گفت: این دکل متعلق به دولت و آقای بابک زنجانی نیست، مربوط به شرکت خصوصی است و مدتی هم این دکل رها بوده است.
🔺اوجی همچنین در رابطه با آخرین وضعیت انتقال اموال زنجانی به وزارت نفت گفت: کارگروهی متشکل از حوزه شرکتملی نفت و دستگاه های نظارتی کار را انجاممی دهد و تاکنون دستاورد های خوبی داشته است.
@GANDO_ZE
8.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 ملیحه محمدی در گفتگو با بیبیسی: سردار سلیمانی قهرمان ملی است، این را در تاریخ خواهند نوشت
🔺«ملیحه محمدی» فعال و تحلیلگر سیاسی:
🔺 صحبت آقای خامنهای درست است؛ اگر کشورهای منطقه روی اسرائیل شرط بندی کنند و هر آنچه آمریکا میخواهد را بپذیرند، آینده خودشان را به خطر میاندازند.
@GANDO_ZE
🔺 رئیس سازمان انرژی اتمی: هر زمان که تحریمها لغو بشود، همۀ مفاد برجام را اجرا میکنیم.
@GANDO_ZE
گاندو (ضدِّ اِستکبار)
🔺 رئیس سازمان انرژی اتمی: هر زمان که تحریمها لغو بشود، همۀ مفاد برجام را اجرا میکنیم. @GANDO_ZE
🔺 رئیس سازمان انرژی اتمی: بازرسان تبعۀ چند کشور اروپایی که مرتب رفتار سیاسی تند علیه ایران دارند را از فهرست حذف کردیم.
@GANDO_ZE
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺یک دکل نفتی که در خوزستان و در هفتاد کیلومتری جاده اهواز به هفتگل قرار دارد طی یک هفته گذشته توسط افرادی که هویت آنها مشخص نیست تکه تکه شده و به غارت رفته است. این دکل دارای وسایل و موتورهای فوق پیشرفته بوده و طی یک هفته گذشته با اره آهنبر و برنالهای برش فولاد سخت صنعتی برش داده شده است.
@GANDO_ZE
🔺دستیابیِ ارتش به قابلیت پرواز جمع پهپادی با هوش مصنوعی
🔺سخنگوی رزمایش مشترک پهپادی ۱۴۰۲ ارتش: در ادامۀ اجرای مراحل اصلی و عملیاتی رزمایش مشترک پهپادی ارتش عملیات انهدام هدف راداری با بهرهگیری از هوش مصنوعی با موفقیت اجرا شد.
🔺 پرواز انبوه این تعداد پهپاد از پایگاههای مختلف زمینی، زیرزمینی و دریایی و اجرای عملیات در این حجم تاکنون سابقه نداشته.
@GANDO_ZE
🔺 یکی از کانال های وابسته به سلطنت طلبان و رضا پهلوی یادداشتی را پیرامون آرمیتا گراوند نوشته است که در بخشی از آن اعتراف کرده است که مترو تهران پر است از افراد بی حجاب و اصلا کسی به بی حجاب ها در مترو گیر نمی دهد
🔺دروغگویی های ضد انقلاب صدای رفقای خودشان را هم در آورده است.
@GANDO_ZE
🔺کوه دروغگویی براندازها در ماجرای مترو تهران موش زایید
🔺صفحات ضد انقلاب که پیش از منتشر شدن ویدیوهای مترو تهران مدعی بودند که در مترو گشت ارشاد باتوم به سر او زدند، پس از نشر ویدیوها خط را عوض کردند و مدعی شدند بابت بی حجابی او را هل دادند!
🔺اما این سناریو هم شکست خورده است چون از همان واگن خانم های بی حجاب برای کمک به آرمیتا به بیرون می آیند و سپس به داخل واگن بر میگردند تا ثابت شود نه درگیری بوده است نه ضرب و شتمی.
@GANDO_ZE
🔺توافق ایران و جمهوری آذربایجان برای برگزاری رزمایش مشترک در دریای خزر
🔺وزارت دفاع جمهوری آذربایجان در بیانیهای از توافق جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان برای برگزاری رزمایش مشترک در دریای خزر خبر داد.
@GANDO_ZE
🔺جمهوری آذربایجان و اسرائیل برای ساخت و پرتاب دو ماهوارهی جاسوسی توافق کردند.
@GANDO_ZE
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺لحظه دستگیری شرور قمهکش در بابلسر
🔺قمه کش بابلسری که با خفت گیری یک شهروند با حرفهای ناهنجار از وی خواسته بود کلماتش را تکرار کند، بعد از انتشار فیلم کوتاهی از وی در فضای مجازی در کمتر از ۲۴ ساعت توسط ماموران نیروی انتظامی دستگیر شد.
@GANDO_ZE
🔺صدور حکم ممنوعیت رسانهای برای ترامپ
🔺پس از آنکه دونالد ترامپ رئیس جمهوری سابق آمریکا در شبکه اجتماعی خود موسوم به تروث سوشیال، به یکی از کارکنان عالی رتبه دادگاه توهین کرد، قاضی پرونده حکم ممنوعیت اظهارنظر رسانهای و پخش اخبار مربوط به جلسات دادگاه را برای وی و دیگر متهمان پرونده صادر کرد.
@GANDO_ZE