⭕️ ۵۵ هزار نفر از زنان کرهای جنوبی در اعتراض به دوربین های مخفی به خیابان ها آمدند!
‼️مردان کرهای با نصب دروبین مخفی در سرویسهای بهداشتی ، ورزشگاهها ، استخر ، رستورانها و اماکن عمومی از اندام زنان فیلمبرداری میکنند و به صورت آنلاین آن را در اینترنت به اشتراک میگذارند و میلیون ها نفر آن را میبینند! برخی زنان از پیدا شدنه دروبین های کوچک وصل شده به دامن های خود خبر داده اند!
❌سوسانو رفسنجانی: رفتار کره جنوبی با زنان داعش گونه است😆
#ارزش_زن_در_غرب
@Afsaran_ir
#اول_هر_سپیده
#سلام_امام_زمانم
چــه بگویم ؟
سحـرت خیـر !
تــو خودت ...
صبـح جهــانی !
سلام آقا جان✋
صبحت بخیر ای سپیده دم عاشقان
اللهم العجل لولیک الفرج❤️
بهاردرراه است؛
و زمین، بهانه ای دارد،برای سبزشدن!
امابهانه ی من
بزرگترین بهانه ی زندگی ست.
انتظارکسی که
هرقلب مرده ای را زنده میکند!
من به شوقش..
هرروزبه دنیا سلام میکنم🙏🏻🌹🌹
🔶🔹به مناسبت ۲۲ اسفند روز شهدا
در تقویم ایران ۲۲ اسفند به روز شهداء موسوم شده است،
باسلام بر شهیدان والامقام، که مؤذّن صبح اند و مکبّرِ آزادگی،
این قطعه شعر زیبا را به یاران شهیدان تقدیم می دارم:
یادِ یاران سفر کرده بخیر
جسم و جان را در خطر کرده بخیر
یاد سرداران بی سر، یاد باد
وارثان بدر و خیبر، یاد باد
فِعلشان در جبهه، یک فرهنگ شد
مشقِ هر فرمانده و سرهنگ شد
ای شهیدان، از شما شرمنده ایم
ما رفیقانِ ز ره وامانده ایم
خصم، تدبیر دگر آهنگ کرد
قصدِ دین و مذهب و فرهنگ کرد
او بِتازد بی امان، در جنگ نرم
ما به دینار و به دنیا گشته گرم
از اصولِ خویش غافل گشته ایم
درفرایض، سُست و کاهل گشته ایم
اندک اندک، کوخ هامان،کاخ شد
نفسِ سرکش، از درون، گستاخ شد
زرق و برق شهر، چشمان ، خیره کرد
حرص دنیا را به دینم، چیره کرد
رفت ایمان و زما، اخلاص رفت
حفظ بیت المال و حق النّاس، رفت
ما در این وادی، بسی حیران شدیم
بند مال و بند آب و نان شدیم
ای شهیدان، از کرم کاری کنید
دوستانِ مانده را یاری کنید
دست ما گیرید در بیگاه و گاه
شمع ما گردید در بیراه و راه
➖💐➖🌷➖☘
یادشان در دل
➖💐➖🌷➖☘
@GOOLLEYAS
1_29870888.mp3
5.53M
ای روح من و ریحان من ای آیه آیه قرآن من...
جواد مقدم...
✨التماس دعاے فرج✨
🍃🌺اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 🌺🍃✨
🌺🍃✨اللهم عجل لولیک الفرج🍃✨
@GOOLLEYAS🌾🌹🌾
⚡️بحرانزایی با قیاسهای اینجا و اکنونی
🔹لیبرالهای ایرانی همواره گرایش شدیدی به تجویز نظامات و استانداردهای غربی برای کشور داشته و دارند و یکی از ریشههای بحرانهای اقتصادی را باید در همین رویکرد جست و جو کرد. مراد ما اینجا از بحرانزایی استانداردهای غربی، این نیست که بر تجارب غرب چشم بپوشیم و هیچ بهرهای از آن نبریم. رهبر حکیم انقلاب با تعابیری نظیر "دلیل پیشرفت آمریکا به کار گیری اقتصاد مقاومتی است"، راه را بر هرگونه جزمگرایی درباره بهرهگیری از تجربه غرب بستهاند. منتهی تفاوت است میان بهرهگیری از تجارب غرب با تجویز استانداردهای غرب.
🔹شاید بهترین تمثیل برای تفکیک تجارب غرب از استانداردهای غرب در نظام مدیریتی کشور، توجه به تفاوت میان بهرهگیری از تجارب یک فرد ثروتمند، با معیار قرار دادن استانداردهای زندگی امروزی وی، برای ثروتمند شدن است. شخص ثروتمند با طی یک مسیر به ثروت رسیده که در قالب تجارب وی دستهبندی میشود. اما پس از ثروتمند شدن، سبک زندگیاش، مخارج و مصارفش، ویژگیهایی پیدا کرده که میتوان نامش را استانداردهای زندگی او گذاشت. آیا هیچ عقل سلیمی به فردی که قصد ثروتمند شدن دارد، توصیه میکند که برای رسیدن به ثروت، سبک زندگی و مخارج و مصارف خود را شبیه افراد ثروتمند نماید؟ یا راه درست، تامل در مسیری است که توسط فرد ثروتمند طی شده است؟ فرد فقیر، با تنظیم سبک زندگی خود بر اساس الگوی افراد ثروتمند، ممکن است مدتی بتواند #تظاهر_به_ثروت نماید، اما حتما فقیرتر و بدبختتر میشود.
🔹بلایی که در عصر استعمار فرانو توسط غرب بر سر کشورهای در حال پیشرفت آمده و آنان را در چرخه باطل عقبماندگی حفظ کرده، همین توجه به استانداردها به جای تجارب است. کشور در حال پیشرفت به جای اینکه در تجربه
کشورهای پیشرفته دقیق شده و دریابد که دیگران از چه طریقی پیشرفت کردهاند، بیشتر به دنبال رساندن شاخصهای خود به سطح شاخصهای امروزی کشورهای پیشرفته و ملاک قرار دادن استانداردهای امروزی آنهاست.
🔹از آنجائیکه استانداردهای امروزی کشورهای پیشرفته، محصول یک فرآیند است، و کشور عقب مانده یا در حال پیشرفت، این فرآیند را طی نکرده است، آنچه اتفاق میافتد، تلاش برای تظاهر به این استانداردهاست، که با انحراف در تخصیص منابع و حراج سرمایههایی همراه است که باید برای طی کردن مسیر پیشرفت هزینه میشد. نتیجه این رویکرد، جز تثبیت عقبماندگی نیست و این عقب ماندگی، شرط لازم تداوم استعمار است.
🔹با این همه، حتی رسیدن به یک شاخص و استاندارد مشابه کشور پیشرفته، گاهی برای کشور در حال پیشرفت سم است. برای نمونه، کشورهای پیشرفته پس از طی قرنها مسیر و رسیدن به توان تولید انبوه، بخش خدمات خود را با عنوان مکمل تولید گسترش داده اند و مثلا سهم بخش خدمات از تولید ارزش افزوده آنها به ۵۰ درصد رسیده است. اما برای کشوری نظیر ما که هنوز به آن مرحله از توان تولید نرسیده، سهم ۵۰ درصدی خدمات نشاندهنده یک بیماری در اقتصاد است.
🔹خلاصه اینکه که گرفتار شدن در شاخصهای بینالمللی، دلخوشی به شباهت برخی شاخصها با شاخصهای اقتصادی غرب، و در یک کلام مقایسه اینجا و اکنون خودمان با اینجا و اکنون غرب، ما را دچار دور باطل عقبماندگی خواهد کرد.
🔹یک بار برای همیشه باید ملاک و معیار بودن شاخصهای کشورهای پیشرفته برای اقتصاد، در نظام برنامه ریزی و مدیریت کشور کنار گذاشته شده و شاخصهایی متناسب با یک کشور در حال پیشرفت ملاک عمل و ارزیابی قرار گیرد.
@syjebraily
📺آخرین برنامه ثریا در سال ۹۷؛ صریح و صمیمی با هنرمندان جوان انقلابی
🔹از مطالبه عدالت تا روشنگری و امیدآفرینی؛ رسالت رسانه ای در گام دوم انقلاب
⏰امشب، ساعت ۲۳ شبکه یک سیما
🔵به کمپين #صدای_مردم بپيونديد 👇
http://eitaa.com/joinchat/2427125773C9e377925d3
7.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
داستان به شدت جالب و شنیدنی از یک شهید زنده که تیر مستقیم به جمجمه اش خورد ولی اکنون زنده است و کارمند فرودگاه کیش است! داستانی تکان دهنده می گوید که شنیدنش خالی از لطف نیست!