eitaa logo
بازی زندگی | سعید آهنگر
55 دنبال‌کننده
13 عکس
1 ویدیو
0 فایل
مطالعاتم در حوزه های طراحی رفتار و بازی، سواد بازی و رسانه همچنین هوش مصنوعی را با رویکرد علوم شناختی از این طریق با شما به اشتراک می‌گذارم. ارتباط با من: @GameResearcher
مشاهده در ایتا
دانلود
2️⃣ پیام دوم ⬆️ رفتن به ابتدای یادداشت شیوه اجرای این تحقیق: محققان هاروارد هزاران مکالمه معمولی را بین شرکت‌کننده‌‌‌هایی که همدیگر را می‌‌‌شناختند - چه در چت‌‌‌های آنلاین و چه در قرار ملاقات‌‌‌های حضوری - موشکافی کردند. آنها از یکسری از این افراد خواستند حداقل در مدت ۱۵ دقیقه ۹ سوال بپرسند و بقیه در همین مدت زمان، بیشتر از چهار سوال نپرسند. در چت‌‌‌های آنلاین، افرادی که به صورت رندوم انتخاب شده بودند تا سوالات بیشتری بپرسند، از نظر طرف صحبتشان دوست‌‌‌داشتنی‌‌‌تر بودند. در میان افرادی که مکالمه حضوری داشتند، افرادی که طرف صحبتشان سوالات بیشتری می‌‌‌پرسیدند، بیشتر تمایل داشتند که برای بار دوم با آنها قرار ملاقات بگذارند. 🔸 بازی زندگی | عضو شوید.
3️⃣پیام سوم ⬆️ رفتن به ابتدای یادداشت چرایی موثر بودن پرسشگری در تقویت روابط: افراد دوست دارند زیاد در مورد خودشان صحبت کنند، به‌‌‌ویژه وقتی می‌‌‌خواهند بر شخص مقابل اثر بگذارند. اما این استراتژی مناسبی برای اثرگذاری مثبت نیست. شما وقتی می‌توانید بر دیگران اثر بگذارید که با پرسیدن سوالاتی در مورد زندگی، افکار و احساسات آنها در موردشان اشتیاق به خرج دهید و تمرکز مکالمه را از خودتان به سمت فرد مقابل تغییر دهید. 🔸 بازی زندگی | عضو شوید.
4️⃣پیام چهارم ⬆️ رفتن به ابتدای یادداشت شیوه استفاده صحیح از این تکنیک: اما یک مساله هم وجود دارد. طبق یافته‌‌‌های این تحقیق، ترتیب سوالاتی که از یک نفر می‌‌‌پرسید، بر نحوه پاسخگویی آنها اثر قابل‌توجهی دارد. اگر می‌‌‌خواهید ایجاد اعتماد، صمیمیت و تفاهم کنید، باید با سوالات سطحی و غیرمهم شروع کنید و بعد از اینکه ارتباط ویژه‌‌‌ای شکل گرفت و طرف مقابل آنقدر به شما اعتماد کرد که بتوانید هر سوالی از او بپرسید، وارد سوالات خصوصی‌‌‌تر یا عمیق‌‌‌تر شوید. تصور کنید به کسی معرفی شده‌‌‌اید و بعد از اینکه اسم‌‌‌های هم را پرسیدید، اولین سوالی که از طرف مقابل می‌‌‌کنید این باشد که بزرگ‌ترین ترس تو یا بزرگ‌ترین حسرت تو در زندگی چیست. آیا چنین سوالی طرف مقابل را معذب نمی‌‌‌کند؟ با اینکه این دو سوال می‌توانند به یک مکالمه جالب و عمیق منجر شوند، نمی‌توانید همان اول هر چه را که در دل دارید برای کسی که شناختی از او ندارید، تعریف کنید. قبل از اینکه وارد مسائل عمیق شوید، ابتدا سعی کنید ارتباطی بین شما و طرف مقابل شکل بگیرد. همیشه با سوالات ساده شروع کنید. مثلا بپرسید اهل کجا هستند، چه سرگرمی‌‌‌هایی دارند و آیا حیوان خانگی دارند یا نه. بعد به تدریج وارد سوالات شخصی‌‌‌تر شوید. سوالات بعدی برگ‌‌‌های برنده‌‌‌ای هستند که برای رو کردن آنها باید صبر کنید. وقتی سعی می‌‌‌کنید بر طرف مقابلتان تاثیر خوبی بگذارید، این سوالات دارایی‌‌‌های بزرگی محسوب می‌‌‌شوند، چون این سیگنال را می‌‌‌فرستند که فردی که با او صحبت می‌‌‌کنید، برای شما دارای اهمیت است. این سوالات، فضا را برای یک مکالمه واقعی باز می‌کنند و صرفا تبادل غیرماهرانه و سریع پرسش و پاسخ‌‌‌های تک‌‌‌خطی نیستند. چند مثال که می‌توانید برای بهبود جریان مکالمه و تاثیرگذاری به عنوان یک فرد دوست‌‌‌داشتنی استفاده کنید، عبارتند از: می‌توانی در مورد... بیشتر توضیح دهی؟ چرا چنین فکری می‌‌‌کنی؟ منظورت از... چیست؟ نظر تو درباره... چیست؟ مطمئن شوید که این سوالات را با لحنی دوستانه می‌‌‌پرسید، نه لحنی مرموزانه که صرفا می‌‌‌خواهد اطلاعات بگیرد. نباید مثل یک مصاحبه‌‌‌کننده به نظر برسید. 🔸 بازی زندگی | عضو شوید.
5️⃣پیام پنجم ⬆️ رفتن به ابتدای یادداشت جمع بندی و نتیجه گیری: به صورت خلاصه، دوست‌‌‌داشتنی بودن یک ویژگی شخصیتی نیست که با آن به دنیا آمده باشید. ممکن است در برخی افراد نسبت به برخی دیگر، به شکل طبیعی‌‌‌تری وجود داشته باشد، اما همه می‌توانند آن را در خود تقویت کنند. مهم نیست دانش و دستاوردهای شما چقدر قابل تحسین باشد. وقتی صرفا در مورد خودتان برای کس دیگری حرف می‌‌‌زنید، از استراتژی خوبی برای اثرگذاری بر او استفاده نمی‌‌‌کنید. دوری کلارک، نویسنده کتاب «بازآفرینی: برند، تصویر و آینده خودتان را تعریف کنید» می‌‌‌گوید، «یکی از متداول‌‌‌ترین اشتباهات افراد وقتی سعی می‌کنند بر دیگران تاثیر خوب بگذارند این است که فکر می‌کنند باید با دانش گسترده خود دیگران را تحت‌تاثیر قرار دهند. اما واقعیت این است که هدف شما این نیست که دیگران را مبهوت خود کنید. بلکه باید مکالمه‌‌‌ای ایجاد کنید که به یادماندنی و درگیرکننده باشد. بنابراین سعی کنید طرف مقابل را جذب کنید و به آنچه او می‌‌‌گوید گوش دهید.» این کار به شما امکان می‌دهد از آنچه فرد به آن اشتیاق دارد، بهره ببرید؛ یک پروژه جدید، یک سفر پیش رو یا خط تولید یک محصول جدید. تمرکز صحبت را به سمت فرد مقابل ببرید. این حس را در او ایجاد کنید که شما به شنیدن صحبت‌‌‌های او در مورد خودش علاقه‌‌‌مند هستید و این کار را از مسائل کوچک شروع کنید تا اعتماد ایجاد شود. به تدریج سوالات شخصی‌‌‌تر بپرسید، همیشه لحن خود را دوستانه نگه دارید تا جادوی تاثیر این اقدامات را ببینید. 🔸 بازی زندگی | عضو شوید.
📌 آیا از دستورات مخفی در بیانتان بهره می برید؟ سلام 💐 طاعات و عباداتتون 🤲🏻 قبول. (۱۴۰۲/۰۱/۲۰) 🕋 تو مراسم احیا یه سوالی فکرم رو به خودش مشغول کرد: ❓ آیا مداح و سخنران می تونستند برای تشویق حاضران به تکرار یک بند یا همراهی کردن در موضوعات دیگر، از شیوه غیر امری استفاده کنند؛ در حالی که بطور ضمنی مخاطب به آن وادار شود؟ بله می شود از طریق اقدامات ذیل به این هدف دست یافت: ۱- طراحی پیام به قالب سوال-پیشنهادی برای القای حس خود مختاری ۲- و استفاده از چینش و لحن مناسب کلمات در سوال پیشنهادی برای تاکید به عمل مورد نظر و قرار دادن دستور مخفی در آن ⭕️ فهرست: برای اطلاع از چرایی موثر بودن روش بالا و تشریح دقیق تر این اقدامات به پیام شماره 1️⃣ و برای جمع بندی به پیام شماره 2️⃣ مراجعه کنید. 🟢 برای مطالعه ادامه این یادداشت به کانال بازی زندگی بپیوندید. 🔸 بازی زندگی | عضو شوید.
پیام شماره 1️⃣ رفتن به ابتدای یادداشت ⬆️ ✅ با توجه به مقاله ای که در پیام های قبلی به آن اشاره شد. بهتر است از سوال استفاده بشود. برای تعیین نوع سوال لازم هست بدانید هیچ کس از امر و نهی به ذاته خوشش نمیاد و دوست داره به اختیار عمل کنه. بنابراین لازم هست از "سوال پیشنهادی" به جای یک جمله امری استفاده کنید تا حس مختار بودن را به طرف مقابل القا کنید. 🔻 طبق نظریه های گوناگون احساس خودمختاری از نیازهای بنیادین بشر محسوب می شود و تامین آن به منزله کلید نفوذ به وی می باشد. 🔻 به این مثال توجه کنید: جمله امری: مداح بعد از خواندن اوج مداحیش می گوید ----> یه صلوات بفرستید. جمله سوالی: مداح بعد از خواندن اوج مداحیش از جمع می پرسد----> بنظرتون صلوات نداره؟ 🔻 در جمله اول شما فقط باید اطاعت کنید اما در جمله دوم بین پاسخ مثبت یا منفی حق انتخاب دارید. در مورد دوم آزادی عمل بیشتری دارید در نتیجه تمایل افراد به شنیدن چنین جملات پرسشی-پیشنهادی بیشتر می باشد. ✅ اما شما برای ایجاد دستورات مخفی در پیام خود و تاکید بر اجرا گزینه مورد تایید خود به ابزار دیگری هم نیاز دارید و آن چینش و لحن بیان کلمات می باشد؛ که این موضوع در علم برنامه ریزی زبان شناختی(NLP) مورد بحث قرار می گیرد. 🔸 بازی زندگی | عضو شوید.
پیام شماره 2️⃣ رفتن به ابتدای یادداشت ⬆️ جمع بندی: بنابراین شما در پوشش طرح یک سوال-پیشنهادی که ترکیب کلمات و لحن بیان آنها از قبل برنامه ریزی شده است می توانید جمله امری خود را به مخاطب ارائه کنید و با احتمال بالایی او بصورت ناخودآگاه دستور شما را به اراده خود اجرا می کند. ⚠️ چینش و لحن نامناسب کلمات کارایی دستورات مخفی را از بین می برد. 📚 توصیه مطالعاتی: برای فهم بیشتر این مفهوم، به فصل برنامه ریزی زبان شناختی عصبی(NLP) از کتاب مهندسی اجتماعی اثر کریستوفر هدنگی مراجعه کنید. 🔸 بازی زندگی | عضو شوید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚦چرا ایلان ماسک و بسیاری از بزرگان فناوری معتقد هستند که باید جمع یا محدود شود؟! ◽️سواد رسانه-حسین کیا 🔸 بازی زندگی | عضو شوید.
🚦اگر هنوز به قدرت شک دارید یا آن‌ را صرفا ابزاری برای تسهیل کارهای روزمره انسان متصورید... 📍سریال «هیچی برای همیشه-Nothing Forever» سریالی ۲۴ساعته و همیشگی‌ست که با استخراج پترن‌های گوناگون از اپیزودهای سریال محبوب ساینفیلد (Seinfeld) توسط هوش مصنوعی، نوشته و تولید شده است و حتی صدای خنده‌ی مخاطب (مانند فرندز) با تشخیص هوش مصنوعی کم و زیاد می‌شود. 🔸این سریال در پلتفرم توییچ در حال پخش است و شما می‌توانید با جستجوی WatchMeForever این سریال را در هرساعت از شبانه‌روز ببینید. 🔹این سریال در هر روز با الگوریتم‌های مختلف یادگیری ماشین، کیفیت تصاویر، جذابیت فیلم‌نامه و میزان کمدی بودن موقعیت خود را افزایش میدهد تا مخاطب را بیشتر از قبل راضی نگه دارد! ◽️سواد رسانه-حسین کیا 🔸 بازی زندگی | عضو شوید.