#اطلاعیه
#لباس_فرم
اولیای گرامی لطفا جهت اندازه گیری لباس فرم دانش آموزان روز یکشنبه دوم شهریور جهت اندازه گیری لباس طبق برنامه زمان بندی زیر در #باغ_مدرسه حضور یابید .
پیش دبستانی و پایه اول ساعت ۹ تا ۱۰
پایه دوم ساعت ۱۰ تا ۱۱
پایه سوم ، چهارم ، پنجم ، ششم ساعت ۱۱ تا ۱۲
جهت جلوگیری از ازدحام جمعیت و رعایت پروتکل های بهداشتی لطفا طبق برنامه زمان بندی حضور یابید .
هزینه لباس دانش آموزان همان روز یکشنبه تسویه شود .
از آنجایی که کلاس های مدرسه حضوری برگزار خواهد شد دانش آموزان ملزم به استفاده از لباس فرم خواهند بود .
با تشکر
#باغ_مدرسه_گام_دوم
🛤 @Gameedovom
#اطلاعیه
#سرویس
اولیای گرامی لطفا جهت انعقاد قرارداد سرویس روز یکشنبه دوم شهریور به آدرس مندرج در کارت مراجعه نموده و سرویس فرزند خود را قطعی کنند .
پیامدهای ناشی از عدم مراجعه بر عهده مدرسه نخواهد بود .
اسامی درخواست کنندگان برای آژانس ارسال شده است .
#باغ_مدرسه_گام_دوم
🛤 @Gameedovom
مدارک مورد نیاز جهت تکمیل ثبت نام 👇
✅ کپی و اصل شناسنامه دانش آموز
✅ کپی صفحه اول و صفحه ازدواج و فرزندان پدر و مادر
✅ کپی کارت ملی پدر و مادر
✅ کپی اخرین مدرک تحصیلی پدر و مادر
✅ فرم تطبیق ( پایه های دوم به بالا )
✅ فرم شهاب ( پایه چهارم به بالا )
✅ کارت واکسن
✅ برگه سنجش
✅ مدرک پیش دبستانی ( پایه های اول به بالا )
✅ کارنامه ها
✅ ۶ قطعه عکس ۳*۴
#باغ_مدرسه_گام_دوم
🛤 @Gameedovom
12.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به لطف خدا محرم امسال در فضای باز #باغ_مدرسه میزبان یکی از هیئت های عزاداری اسلامشهر با رعایت پروتکلهای بهداشتی خواهیم بود .
ان شاءالله آثار و برکات این مراسم در کار تربیتی پیش رو اثر داشته باشه و بتونیم فرزندانی حسینی تربیت کنیم .
#باغ_مدرسه_گام_دوم
🛤 @Gameedovom
9.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مدارس_مهارت_محور
#مدارس_دانش_محور
مدارس ابتدایی باید #مهارت_محور شوند .
#باغ_مدرسه_گام_دوم
🛤 @Gameedovom
باغ مدرسه گام دوم
#مدارس_مهارت_محور #مدارس_دانش_محور مدارس ابتدایی باید #مهارت_محور شوند . #باغ_مدرسه_گام_دوم 🛤 @
مدارس دانش محور در مقایسه با مدارس مهارت محور
مدرسه حجمی از دانش و اطلاعات مورد نیاز و شاید هم به درد نخور را در حافظه ی دانش آموزان می ریزد و از همین حجم اطلاعات در پایان ترم و یا سال تحصیلی امتحانی می گیرد . دانش آموز هم اگر بتواند از این امتحان نمره بگیرد، قبول تلقی شده و به پایه بالاتر می رود. این روند تا پایان دوره ی متوسط و حتی دانشگاه ادامه دارد ؛
اما سوال این است آیا این دانش آموزان و دانشجویان مهارتی نیز کسب کرده اند؟ چقدر مهارت کسب کرده اند؟
آیا همان مقدار از مهارتی که آموخته اند می تواند در زندگی روزمره پس از مدرسه و دانشگاه کمکشان کند؟
جواب همه ی این سوالات متاسفانه خیر است ؛ یعنی بیشتر دانش آموزان ما نه تنها مهارتی جز همین مهارت خواندن و نوشتن و مقداری اطلاعات راجع به ریاضی و علوم و فیزیک و سایر دروس کسب نکرده اند. بلکه اگر چیزی هم یاد گرفته اند در زندگی روزمره برایشان فایده ای ندارد.
مدارس موجود را من«مدارس دانش محور» می نامم . این مدارس اولویت را به آموزش چند درس تخصصی می دهند ، مثلا در دوره ی ابتدایی اولویت و تمرکز بیشتر معلمان این دوره به درس ریاضی است.
این سنت و رویه غلط از دوره ی دانش آموزی من و قبل از من تا همین امروز ادامه دارد.
امروزه برای همه ی خانواده ها یقین حاصل شده است که مهمترین درس زندگی هر کسی درس ریاضی و پس از آن علوم است (در دوره ی ابتدایی) و در دوره های تحصیلی بالا تر فیزیک و شیمی هم به آن اضافه می شود تا جایی که بسیاری از معلمان و مسئولان مدارس و آموزش و پرورش از این چند درس با نام دروس پایه نام می برند.
البته این دروس در زمینه علوم تخصصی بسیار مهم و تاثر گذار هستند، اما برای دانش آموزان دبستانی وحتی دبیرستانی استفاده از این عنوان غلط و بی پایه، رویه آموزش را دچار مشکل می کند.
« #مدارس_دانش_محور »به اشتباه دانش آموزان را به سمتی می برند که کمترین تاثیر مثبت را در آینده شغلی و حتی زندگی آنها دارد.
بیشترین وقت دانش آموزان مدارس ابتدایی و حتی متوسطه صرف درس ریاضی می شود که به نوعی کمترین تاثیر را در زندگی آنها دارد.
مدارس باعث این نگاه اشتباه شده اند.
درس ریاضی تاثیری در زندگی شغلی بیش از ۹۹ درصد از دانش آموزانی که در مدارس ما تحصیل می کنند ندارد. شاید این ۹۹ درصد در تمام طول عمرشان هیچ استفاده ای از فرمول های ریاضی نکنند اما یک فرد هر روز باید از #مهارت_های_زندگی و #اجتماعی در هر کجا استفاده نماید. هر چند که خود کسانی هم که به سبب تحصیلات مرتبط با ریاضی و اشتغال ، به مدد تکنولوژی های جدید از دانش ریاضی دوره ی تحصیلی استفاده نمی کنند یا کمتر استفاده می کنند. بقیه دروس پایه ( به قول گروهی به اشتباه دروس پایه) نیز همین گونه هستند.
متاسفانه در مدرسه اگر دانش آموزی علاقه ای به ریاضی نداشته باشد یا کم به این درس توجه کند و نمره نگیرد با برچسب های تنبل و کم هوش و خنگ و …نامیده می شود. در صورتی که ممکن است همین فرد در مهارت های زندگی و اجتماعی به بهترین نحو ممکن بتواند #نیازهای_خودش_را_برطرف_کند و فردی #مستقل محسوب شود.
چاره کار تغییر جهت آموزشی مدارس است. حرکت از مدارس دانش محور به سمت مدارس مهارت محور!
« #مدرسه_مهارت_محور» مدرسه ایست که #اولویت_اولش آموزش مهارت های زندگی و اجتماعی است و #پس از آن آموزش دروس تخصصی دیگر مانند ریاضی و علوم و…!
در دوره ی ابتدایی باید فشار ناشی از آموزش دروس تخصصی از روی دانش آموزان برداشته شود و میزان موفقیت یک دانش آموز را نه از روی نمره ی ریاضی و علوم آو که از روی میزان یادگیری مهارت های اساسی زندگی ارزیابی نمایند.
ابتدا باید به دانش آموزان یاد داده شود که چگونه بتوانند #نیازهای_روزمره ی خود را خودشان برطرف کنند و در نهایت #مستقل شوند . چگونه #ارتباط_موثری با دیگران از جمله ،همکلاسی ، معلمان و سایر افراد جامعه برقرار نمایند. چگونه با دیگران #ابراز_همدلی کنند و #همکاری نمایند.چگونه #مسئولیت_پذیر باشند و اولویت را به #کار_گروهی_و_تیمی بدهند تا کار فردی.چگونه از تک روی و خودمحوری به سمت #گروهی_عمل_کردن و #با_هم_بودن برود.
این مهارتها و مواردی مشابه ، باید مهمترین اولویت در آموزش دانش آموزان در مدارس باشد. البته این نوع مهارت ها در کلاس درس و با سخنرانی معلم آموزش داده نمی شود بلکه باید در #کارهای_گروهی و #اردوهای_دانش_آموزی (که واقعا جای شان در سیستم آموزشی ما خالی است) آموزش داده شود..
« #مدارس_مهارت_محور» دانش آموزی تربیت می کنند که برای خود و جامعه ای که در آن زندگی می کند یک #یاری_دهنده است تا یک کمک گیرنده صرف و سربار!
مدارس مهارت محور علاوه بر آموزش #مهارتهای_زندگی_و_اجتماعی به آموزش #مهارت_های_تخصصی مورد نیاز دانش آموزان برای آینده شان نیز می پردازد.
به نظر می رسد بخش زیادی از مسائل و آسیب های اجتماعی که امروز
باغ مدرسه گام دوم
مدارس دانش محور در مقایسه با مدارس مهارت محور مدرسه حجمی از دانش و اطلاعات مورد نیاز و شاید هم به د
به نظر می رسد بخش زیادی از مسائل و #آسیب_های_اجتماعی که امروز گریبان جامعه ی ما را گرفته است، ناشی از #نداشتن_مهارت_های_زندگی_و_اجتماعی مورد نیاز افراد جامعه است. این مهارت ها می بایست قبلا در خانواده و مدرسه به فرد آموزش داده می شد تا بعد از رسیدن به سنین جوانی بتواند یک زندگی مستقل را شروع کند ؛ اما به دلیل کوتاهی خانواده ها و مدارس و رسانه ها ( که ناشی از تاکید و تمرکز بر آموزش دانش و اطلاعات غیر کاربردی و بی توجهی به آموزش مهارتهای زندگی است) وضعیت نسل جوان ما این گونه است که می بینیم.
بسیاری از جوانان ما حتی پس از اشتغال و ازدواج همچنان #وابسته_به_کمک_های_مادی_و_غیر_مادی خانواده ها یشان می باشند.
از سوی دیگر آسیب های اجتماعی مانند، بیکاری، اعتیاد، طلاق و… از یک زاویه به #نداشتن_مهارت_های_اساسی_زندگی و اجتماعی و حتی تخصصی جوانان و فارغ التحصیلان مدارس و دانشگاه های ما بر می گردد.
برای کاهش و حتی برطرف کردن آسیب های اجتماعی در میان مدت و بلند مدت تغییر روند آموزشی مدارس از دانش محور به مهارت محور است.
#باغ_مدرسه_گام_دوم
🛤 @Gameedovom
🔸مهلت ثبت سفارش کتابهای درسی دانشآموزان امروز در سامانه irtextbook.ir به پایان میرسد.