🔹️خلاصه ای از بیانات رهبر معظم انقلاب و نایب امام زمان (عج) در نیمه شعبان :
⚘1. آسایش لزوما آرامش نمی آورد.
⚘2. علم لزوما گره گشا نیست و در خدمت قدرتمندان است و نیاز به معنویت است.
⚘3.عدالت در ثروت، کرامت، منزلت و رشد لازم است که از آستین بقیه الله بیرون می آید.
⚘4. وعده فرج در همه ادیان داده شده.
⚘5. زندگی واقعی از زمان ظهور رقم می خورد.
⚘6. انتظار فراتر از نیاز است. به معنی امید است و سازنده.
⚘7. امید، تحرک و اقدام در انتظار فرج است.
⚘8. افضل اعمال انتظار فرج است.
⚘9.خود انتظار فرج، یک فرج و گشایش است.
⚘10. انتظار به معنی آماده شدن، اقدام و تلاش است در راه ایجاد
جامعه مهدوی و دگر سازی. با عجله کردن و با تعیین وقت سازگار نیست.
⚘11. جامعه مهدوی جامعه قسط، برادری، علم و معرفت است.
⚘12. آرامش روانی ناشی از انتظار فرج را با دعا می توان افزایش داد.
⚘13. یاد خدا بهجت و آرامش می دهد.
⚘14. دعای نیمه شعبان برکات گسترده دارد.
⚘15. حادثه کرونا آزمون است.
⚘16. ملت ایران در آزمون کرونا
خوش درخشید. و اوج این افتخار مدیون کادر درمان است.
⚘17.داوطلبان، طلاب، دانشجویان و آحاد مردم و نیروهای مسلح ارائه خدمات داشتن.
⚘18. کشف ظرفیتها در جامعه بعد از کرونا
⚘19. مشارکت های مردمی زیبا.
⚘20. احساس ارزشهای قوی در مردم.
⚘21. غرب محصول تربیت خود را نشان داد. مصادره ماسک و لوازم پزشکی. تخلیه فروشگاه ها، خرید اسلحه، اولویت قراردادن برای بیماران، خودکشی از دست کرونا. نتیجه فلسفه مادی گری و فردگرایی و بی خدایی حاکم در غرب.
⚘22. رفتار عمومی مردم ایران در بکار بستن توصیه های قاطع.
⚘23. پذیرش نظم عمومی در مواجهه با کرونا.
⚘24. کرونا در قیاس با مشکلات و حوادث دیگر بزرگ نیست.
⚘25. کرونا نباید ما را از توطئه دشمنان غافل کند.
⚘26. کمک به اقشار آسیب پذیر. مردم توانمند هم وظیفه دارند.
⚘27. انفاق و کمک در ماه رمضان.
⚘28. در غیاب جلسات معنوی ماه رمضان بهره گیری از خشوع، عبادت و تضرع انفرادی در خلوت.
⚘29. مسئولین و جوانان عرصه فناوری: جهش تولید دنبال شود. ساخت و ساز و تولید آزمایشگاهی نیاز است.
لطفا و حتما ابتدا متن را خوانده، و سپس فیلم را تا آخر مشاهده نمایید. و پس از دیدن ویدیو، دوباره یکبار دیگر متن را با دقت بخوانید.
🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲
*یک سیاستی وجود دارد -یک سیاست دنیایی، بینالمللی؛ که حالا آن سیاست در داخل هم یک شُعَبی پیدا میکند- برای «به فراموشی سپردن نمادهای انقلاب»؛ که یکی [از این نمادها] و «برترینش؛ مجاهدت و شهادت در راه خدا» است؛ برای اینکه نام «شهدا را، یادشان را، حرکاتشان را به فراموشی بسپرند.»*
رهبر معظم انقلاب
۱۳۹۸/۰۹/۲۵
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
*امروز «رسانهها» در دنیا «فکر، فرهنگ، رفتار» و در حقیقت «هویت فرهنگی» انسانها را القاء میکنند و تعیینکننده هستند. .... رسانهها میتوانند «عادات و آداب و رفتارهای مضر» را در «میان مردم رایج» کنند؛ میتوانند «ملتهایی را از هویت انسانی» خودشان و «هویت ملیشان» تهی کنند. رسانهها امروز نقششان خیلی زیاد است.*
رهبر معظم انقلاب
۱۳۸۵/۰۲/۲۶
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
به مناسبت سالگرد شهادت شهید سپهبد صیاد شیرازی
📚معرفی کتاب
🌹#در_کمین_گل_سرخ 🌹
در کمین گل سرخ روایت داستانی است از زندگی یکی از شخصیت های مهم جمهوری اسلامی ایران، فرمانده سابق ارتش و از رزمندگان هشت سال دفاع مقدس که ضمن به تصویر کشیدن پرده هایی از زندگی ایشان، تصویری از جبهه و جنگ ارائه می دهد.
#شهید_علی_صیاد_شیرازی کسی است که کتاب حاضر به او پرداخته است،علی صیاد شیرازی (۲۳ خرداد ۱۳۲۳ – ۲۱ فروردین ۱۳۷۸) فرماندهِ اسبق نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران و عضو شورای عالی دفاع ملی بودهاست. او زادهٔ روستای کبودگنبد شهرستان درگز استان خراسان رضوی است . مردی که پس از سی و دو سال خدمت در ارتش، در 21 فروردین سال 78توسط منافقین(در پوشش یک پاکبان شهرداری و متقاضی مساعدت ) به شهادت می رسد و صدام برای این اقدام، از منافقین تشکر کرد و به آنان پاداش زیادی داد و به آنان گفت: ای کاش اوایل جنگ این کار را کرده بودید .
✍️#محسن_مؤمنی(نویسنده این کتاب ) داستان نویس است. به همینخاطر روایت زندگی صیادشیرازی را کاملاً غیرمنتظره و با تعلیق آغاز میکند؛ از آنجا که یک سرهنگ حکم بازداشت صیادشیرازی را صادر میکند و نمیداند چند روز بعد او ضامن جانش میشود.
بعد قصه را از پدر صیادشیرازی که نظامی بوده شروع میکند تا برسد به کودکی و نوجوانی و جوانی صیاد. حالا او به عنوان یک نظامی در آستانه انقلاب، فعالیتهای انقلابی میکند و سرهنگ شعیبی او را به همین جرم به بازداشت میفرستد.
چند روز بعد که انقلاب به ثمر میرسد جوانان انقلابی اصفهان میخواهند سرهنگ را اعدام کنند که صیادشیرازی شفاعتش را میکند. باقی قصه خواندنی مؤمنی، خواباندن غائله کردستان است و پاکسازی بانه و مریوان به دست صیاد شیرازی؛ رسیدنش به فرماندهی نیروی زمینی ارتش، فرماندهی عملیاتهای بزرگ جنگ، حضور موثر در آزادسازی هویزه و خرمشهر، انجام عملیات مرصاد و بعد شهادت گل سرخ داستان ما...
🌷مرجان، گلبرگ آن گل سرخ است؛ گل سرخی به نام علی صیاد شیرازی که دمی عطری خوش پراکند و رفت؛ و مرجان نام دختر اوست که عقبافتاده ذهنی بوده و تا صفحات پایانی «در کمین گل سرخ» هیچ نامی از او نیست؛ چرا که پدرش در کوران جنگ چنان نگران همه فرزندان ایرانزمین بوده که نمیتوانسته تنها به فرزند خود بیندیشد و......
📚این کتاب در سال 1383 از سوی انتشارات سوره مهر به چاپ رسید و تاکنون به چاپ 30 ام رسیده است . علاقه مندان می توانند کتاب صوتی در کمین گل سرخ را از سایت « کتابراه » یا «طاقچه » به قیمت 7000 تومان و متن چاپی کتاب را از سایت «موسسه گسترش فرهنگ و مطالعات» به قیمت 30000 تومان خریداری نمایند .
به دوستانتان توصیه کنید به کانال گرا بپیوندند
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🔸«گِرا» در ایتا :
Eitaa.com/Gera_97
🔹«گِرا» در سروش:
Sapp.ir/Gera_97
🔸 «گِرا» در بله :
http://ble.im/gerabale
🦠آینده پژوهی پیامدهای کرونا
«بخش ششم و پایانی »
6️⃣-شکل گیری حکمرانی نوین
بیش از دو دهه است که حرکت به سمت دولت الکترونیک(E- Governmen ) در ایران آغاز شده است .در شیوه نامه اجرایی بند۶ سند چشمانداز بیست ساله ج.ا.ا ( 1384-1404)تشکیل دولت الکترونیک به عنوان یکی از مقدمات و مؤلفههای مهم حکمرانی خوب(good governance) معرفی شده است.اما قصور و تقصیر دولت ها در تحقق سند چشم انداز (بویژه دولت الکترونیک) آتش زیر خاکستری بود که منتظر وزش نسیمی ملایم بود که آن را شعله ور سازد.
وقوع پدیده کرونا، طوفانی است که ضعف بنیادی و حرکت لاکپشتی دولت به سمت «دولت الکترونیک» ،«جامعه هوشمند» یا «دولت همراه(M- Governmen) » و... را نمایان ساخت . بطوری که:
مجلس تعطیل شد ونتوانست جلسات را در بسترالکترونیک برگزار نماید و بودجه سال 99 با حکم حکومتی از بن بست خارج شد.تشکیل جلسات دولت با تاخیر چند هفته ای از طریق ویدئو کنفرانس میسر شد. با رعایت پروتکل های بهداشتی اغلب کسب و کارها تعطیل است و امور قضایی، اداری، اقتصادی، درمانی و ... کاملا مختل شده است. مراکز آموزشی و دانشگاهی و حوزه های علمیه بسته شده اند و آموزشهای مجازی به روشهای بسیار ابتدایی صورت می گیرد.
♦️دولتمردان علت عدم تحقق دولت الکترونیک را «بودجه»، «فرهنگ مدیران و مردم» و «ساختار نامناسب سازمانی» معرفی کرده اند.
کرونا بطور ناگهانی هر سه مانع را برطرف کرد:
⬅️مجلس و دولت فهمیدند که هزینه آماده کردن زیر ساخت های دولت الکترونیک و انجام کارها به شکل غیر حضوری، بسیار کمتر از هزینه توسعه شبکه حمل ونقل وپذیرش در مان و مرگ و میر ناشی از رفت و آمدهاست.
⬅️مردم از نظر فرهنگی نه تنها مقاومتی در برابر تغییر نمی کنند بلکه به یک مدعی تبدیل شده اند.
⬅️سازمان ها به ناچار خودر ا با شرایط کنونی مثل دور کاری و چابک سازی و ارائه خدمات الکترونیکی در حال وفق دادن هستند ( البته بانک ها نسبت به سایر ادارات پیشقدم بودند)،
به عنوان نمونه: چند دانشگاهی که من تدریس می کنم، کاری را که در عرض دو دهه برای آموزش مجازی و راه اندازی سیستم آنلاین انجام نداده اند، در تلاشند در عرض دو ماه انجام دهند.
پدیده کرونا نه تنها شکل گری «دولت الکترونیک» را در همه کشور ها ( از جمله ایران) به شدت تسریع خواهد کرد، بلکه زمینه شکل گری «حکمرانی نوین»و «حکمرانی خوب » در بستر الکترونیک را فراهم خواهد ساخت.
✅«دولت الکترونیک» در پی تسهیل در ارائه خدمت به شهروندان است ولی «حکمرانی نوین» به دنبال فراهم کردن #مشارکت_عامه_در_تصمیم_سازی، #پاسخگو کردن دولت و #شفافیت در عملکرد سه قوه و #بسط_عدالت همه جانبه و #ملاقات_آنلاین عامه مردم با دولتمردان و... خواهد بود.
یقین بدانید دوران #پساکرونا شیوه ی حکمرانی دلتمردان،به نفع مردم تغییر اساسی خواهد کرد.
💫استقرار حکمرانی نوین و خوب در جهان ،می تواند نوید بخش زمینه چینی حکومت جهانی مهدوی باشد. انشالله
.✍️#امیر_حمزه_مهرابی
25 فروردین 99
به دوستانتان توصیه کنید به کانال گرا بپیوندند
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🔸«گِرا» در ایتا :
Eitaa.com/Gera_97
🔹«گِرا» در سروش:
Sapp.ir/Gera_97
🔸 «گِرا» در بله :
http://ble.im/gerabale