مضجع شریف رسوالله (ص) و قبورائمه مظلوم بقیه( علیهم السلام )
مامورین سعودی در مقایسه با گذشته برای خواندن زیارت و توقف مزاحمتی ایجاد نمی کردند
🕋یاد داشتی متفاوت از سفرحج
🔸ولایت و حج🔸
✍️#امیر_حمزه_مهرابی
قسمت«1»
در اولین پست کانال «گرا» بعد از سفر حج نوشتم:
در همه اماکن مشرفه ی مدینه و مکه و در حین انجام تمامی مناسک و اعمال واجب و مستحبی، آنچه (از نگاه من) همه جا به چشم می خورد، دعوت به امامت و ولایت پذیری بود .
این برداشت من بی پایه و اساس و یک برداشت شخصی نیست بلکه برخاسته از کلام معصوم(ع) است.👇
✅چنانکه در آموزه های اسلام ، حج یکی از پایه های پنچگانه دین اسلام است ولی «ولایت» محورهمه عبادات است و هیچ دعوتی از طرف خداوند به اندازه دعوت به «ولایت» و «امامت» نیست.
امام باقر (ع) در این زمینه میفرمایند: « بُنِیَ الْإِسْلَامُ عَلَى خَمْسٍ: عَلَى الصَّلَاةِ وَ الزَّکَاةِ وَ الصَّوْمِ وَ الْحَجِّ وَ الْوَلَایَةِ وَ لَمْ یُنَادَ بِشَیْ ءٍ کَمَا نُودِیَ بِالْوَلَایَةِ . لِأنّها مِفتاحُهُنّ، و الْوالی هوَ الدّلیل عَلَیهنّ. »
امام باقر «ع»: بنیان و ارکان دین اسلام پنج چیزاست: نماز، زکات، حج ، روزه و ولایت. امّا هیچ اعلان و دعوتی از جانب خدا به اندازه امامت و ولایت نبوده است. ، چرا که «ولایت» کلید همه آنهاست، و «امام و ولی» راهنما و هادی مردم است برای برپایی و اقامه این فرائض.
براساس این بیان روشن، نه تنها «حج» بلکه سایر فرائض، وقتی پذیرفتنی است که بر محور ولایت و امامت باشد. چرا که کلید و راهنمای همه آنها، امام است.
🔵پس راز همه ی اعمال، مناسک ، نیات ، ادعیه و در یک جمله پی بردن به اسرار معنوی حج و مانند آن، در پرتو ولایت تکوینی و تشریعی امام معصوم (ع) امکان پذیر است . همچینین رهبری سیاسی حج در عصر ظهور و حضور در پرتو امامت امام معصوم علیه السلام و در عصر غیبت، در شعاع ولایت فقیه جامع الشرائط که نائب آن حضرت است، خواهد بود.
زکات و روزه و حج و عبادت
ز اسراری مبین دارد حکایت
تمام حرف آدم تا به خاتم (ص)
بود اصلی ترین بنیان، «ولایت»
این بحث ادامه دارد
کانال نخبگانی "#گرا" را به دوستان خود معرفی کنید :
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
🔹«گِرا» در سروش:
Sapp.ir/Gera_97
🔸«گِرا» در ایتا :
Eitaa.com/Gera_97
🔹 «گِرا» در بله :
http://ble.im/gerabale
🕋یاد داشتی متفاوت از سفرحج
🔸امامت و حج🔸
✍️#دکتر_امیر_حمزه_مهرابی
قسمت«2»
🔹روحانی کاروان در جلسات توجیهی فرمودند: حجاج وقتی میخواهند وارد مسجد الحرام بشوند، مستحب است دعایی را بخوانند که اولین جملۀ آن دعا، «السلام علیک یا رسولالله» است،
✅به زعم من ، شاید بتوان گفت که پیامبر(ص) کلید دار کعبه هستند و باید با سلام بر پیامبر(ص) به درگاه الهی وارد شویم و این نشان دهندۀ مقام رسالت و امامت درمعرفت پیدا کردن به ذات الهی است
..حقیقت طواف خانه کعبه به این است که وارد حصن الهی شویم و شرط ورود به حصن الهی پیوند با نبی (ص) وامام(ع) است. و در این زمان ، کامل و تمام بودن حج، به ولایت پذیزی امام زمان(عج) است.
حتی شهر مکه به عنوان ام القرای اسلامی، تنها با وجود «حجت خدا »در آن شرافت پیدا می کند. چنانکه خداوند متعال به مکّه ای سوگند یاد می کند که پیغمبر(ص) در آن باشد. مکّه ای که پیامبر در آن نباشد، جز سنگ و گِل نیست، « لا أُقْسِمُ بِهذَا الْبَلَد وَ أَنْتَ حِلٌّ بِهذَا الْبَلَد» «سوگند به این شهر، در حالی که تو در این شهر جاى دارى»
⭕️آری اگر خداوند به مکه سوگند یاد می کند، به پاس احترام پیامبر(ص) و امام(ع) است. اگر کعبه و مسجدالحرام را به عظمت ستود و فرمود: «وَ مَنْ یُرِدْ فیهِ بِإِلْحادٍ بِظُلْمٍ نُذِقْهُ مِنْ عَذابٍ أَلیمٍ» «هر کس نسبت به کعبه و حرم اراده و قصد سوء و الحاد کند ما او را به عذاب دردناک گرفتار می کنیم»
اگر ابرهه ، به وسیله ابابیل سرکوب می شود، این همان خشم خدا است. اما افرادی چون ابن زبیر که حسین بن علی و علی بن الحسین ( علیهماالسلام) را تنها گذاشت و به یاری شان نشتافت، اگر به درون کعبه هم پناه ببرد، کعبه با همه قداستی که دارد دیگر حرمِ امن خدا نیست و با منجنیق حَجّاج بن یوسف ویران می شود و ...
✳️ حرمتِ کعبه به احترام امامتِ امام است. جان کعبه ولایت است. #روح_کعبه_امامت_است. اگر کسی امام را نشناخت مصداق «من مات ولم یعرف امام زمانه مات میتةً جاهلیة» خواهد بود و او اگر حتّی به درون کعبه پناه ببرد از امان الهی برخوردار نیست.
این بحث ادامه دارد
کانال نخبگانی "#گرا" را به دوستان خود معرفی کنید :
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
🔹«گِرا» در سروش:
Sapp.ir/Gera_97
🔸«گِرا» در ایتا :
Eitaa.com/Gera_97
🔹 «گِرا» در بله :
http://ble.im/gerabale
🕋یاد داشتی متفاوت از سفرحج
🔸امامت و حج🔸
✍️#امیر_حمزه_مهرابی
قسمت«3»
💠چنانکه امام صادق (ع) در رابطه با آیه شریفه «وَ مَنْ دَخَلَهُ کانَ آمِناً» می فرماید:
... هَذَا الْبَیْتَ وَ هُوَ یَعْلَمُ أَنَّهُ الْبَیْتُ الَّذِی أَمَرَ اللَّهُ بِهِ وَ عَرَفَنَا أَهْلَ الْبَیْتِ حَقَّ مَعْرِفَتِنَا کَانَ آمِناً فِی الدُّنْیَا وَ الْآخِرَة
که آن همان خانه اى است که خدا به زیارت آن فرمان داده، و هرکس ما اهل بیت را چنان که شایسته شناخت است بشناسد، در دنیا و آخرت ایمن خواهد بود.
بی شک، کعبه و حرمتش، زمزم و شرافتش، صفا و مروه و صفایش، قربانگاه و تقوای قربانی اش، رمی جمرات و طرد شیطانش، عرفات و نیایش خالصانه اش، و سرزمین حرم با تمام برکاتش، در پرتو ولایت و امامتِ رسول خدا و اهل بیت( علیهم السلام) است.
🔵ذریح محاربی می گوید: به امام صادق (ع) عرض کردم معنی آیه: ثُمَّ لْیَقْضُوا تَفَثَهُمْ وَ لْیُوفُوا نُذُورَهُمْ » چیست ؟
ایشان فرمودند:
« لْیَقْضُوا تَفَثَهُمْ » به معنى دیدار امام است
و« لْیُوفُوا نُذُورَهُمْ » انجام دادن مناسک و دستورات حج است.
همچنین امام صادق(ع) در این زمینه میفرماید: إِذَا حَجَّ أَحَدُکُمْ فَلْیَخْتِمْ حَجَّهُ بِزِیَارَتِنَا لِأَنَّ ذَلِکَ مِنْ تَمَامِ الْحَج
هر گاه از شما کسى به حجّ می رود و مناسک خود را به جاى مىآورد ، باید حج خود را با دیدار و زیارت ما ( ائمه) به اتمام برساند ، زیرا این کار از تمامیّت حجّ است؛
امام باقر (ع) نیز میفرماید: تَمَامُ الْحَجِّ لِقَاءُ الْإِمَام ،اتمام حجّ، منوط زیارت امام است.
🔶حضرت آيت الله جوادي آملي در شرح اين روايت، «دیدار» را به معناي «ولايت پذيري» و اعلان «نصرت» امام (ع) دانسته و آن را مختص حج نيز نميداند بلکه كامل بودن نماز و روزه و... منوط به داشتن ولايت اهل بيت(ع) و تبلیغ علنی آن است.
این بحث ادامه دارد
کانال نخبگانی "#گرا" را به دوستان خود معرفی کنید :
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
🔹«گِرا» در سروش:
Sapp.ir/Gera_97
🔸«گِرا» در ایتا :
Eitaa.com/Gera_97
🔹 «گِرا» در بله :
http://ble.im/gerabale
🕋یاد داشتی متفاوت از سفرحج
🔸ارتباط «#امامت» با بناى «#کعبه»🔸
✍️#امیر_حمزه_مهرابی
قسمت«4»
کعبه به عنوان خانه خدا و عبادتگاه او به امر الهى و به وسیله ابراهیم خلیل الرحمان و فرزندش اسماعیل علیهماالسلام بنا گردید. حضرت ابراهیم(ع) از پیامبران اولوالعزم الهى، پس از آن که به مقام نبوّت رسید، براى رشد و تعالى بیشتر و رسیدن به مقام «امامت» در معرض آزمایش هاى متعدد و دشوارى قرار گرفت.
قرآن کریم با صراحت از این مطلب سخن مى گوید و مى فرماید:وَإِذْ ابْتَلَى إِبْرَاهِیمَ رَبُّهُ بِکَلِمَاتٍ فَأَتَمَّهُنَّ قَالَ إِنِّى جَاعِلُکَ لِلنَّاسِ إِمَاما (بقره/124)
«و چون خداوند ابراهيم را با امتحاناتی (كلماتى ) بيازمود و وى همه آنها را( با موفقیت) به انجام رسانيد [خدا به او] فرمود: من تو را امام و پيشواى مردم قرار دادم و....
🔹این که حضرت ابراهیم(ع) پس از موفقیت در چه امتحان هایی، صلاحیت احرازِ مقامِ «امامت» را یافت، مجال ذکرش در اینجا نیست ولی از مجموع روایات و آراى مفسّران در این زمینه می توان گفت که : 👇
امتحاناتى که حضرت ابراهیم(س) به خاطر توفیق در آنها، شایسته احراز مقام «امامت» شد، «ارتباط مستقیمى با خانه خدا و حج» دارد.
🔸 توفیق او در بناى خانه خدا، بردن همسر و فرزندش به سرزمین حجاز و فراهم شدن زمینه هاى آبادى آن سرزمین با چشمه آب زمزم و اجتماع مردمان، بناى خانه خدا و تأسیس مرکز عبادت بندگان خدا، انجام اعمال و مناسک حج ، به قربانگاه بردن فرزندش اسماعیل(ع) در سرزمین منا و...و در یک کلمه: «بنیان گذارى حج» او را شایسته مقام امامت نمود.
✅حج حقیقتى است که پیامبر و خلیل الهى آن را بنیان نهاد و از رهگذر آن به «مقام امامت» و رهبرى نایل گشت.البته برخی از مفسیرین با استفاده از روایات معتقدند: وقتی پیامبر خدا حضرت ابراهیم (ع) به مقام امامت نائل شد، آنگاه اجازه ساخت خانه کعبه را پیدا کرد.
⏪در هر حال از بنیان گذارى حج با این کیفیت و به دست چنین شخصى، می توان به وجود پیوندى عمیق میان «#حج» و «#امامت» پی برد و ضروری است حجاج به وجود راز و رمز هاى فراوان بین این دو حقیقت بیشتر توجه و عنایت داشته باشند . نکته ای که متاسفانه در این سفر ولایی کمتر به آن توجه می شود !
این بحث ادامه دارد
کانال نخبگانی "#گرا" را به دوستان خود معرفی کنید :
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
🔹«گِرا» در سروش:
Sapp.ir/Gera_97
🔸«گِرا» در ایتا :
Eitaa.com/Gera_97
🔹 «گِرا» در بله :
http://ble.im/gerabale
🕋یاد داشتی متفاوت از سفرحج
🔸حج و امامت 🔸
✍️#امیر_حمزه_مهرابی
قسمت«5»
🌟حجاج اهل سنت و امامت
وقتی وارد مدینه شدیم( 23 تیر مصادف با 11 ذیقعده) شهر مدینه و مسجدالنبی هنوز خلوت بود . نماز جماعت صبح را در مسجد النبی و به جماعت خواندیم . تقریبا همه زائرین و نمازگزاران از اهل سنت بودند ( با دستان بسته نماز می خواندند).گویا هنوز شعیان ایران، عراق و لبنان و پاکستان نیامده اند . احساس غربت و تنهایی غیر قابل وصفی به من دست داد .
بعد از نماز و زیارت مضجع شریف پیامبر (ص) و سلام بر بی بی بی نشان (س) برای زیارت ائمه بقیع(ع) به سمت قبرستان بقیع حرکت کردیم. حضور انبوه و مشتاقانه برادران اهل سنت در قبرستان بقیع و ابراز ارادت و محبت آنان به امامان شیعه (ع) برایم عجیب و غیر منتظره بود. فشردگی جمعیت به حدی بود که شرطه ها، مسیر حرکت در قبرستان را یکطرفه کرده بودند و اجازه ایستادن( حتی حرکت کند) را به کسی نمی دادند.
آن حال و هوا و احساس غربتم به هنگام نماز به کلی دگرگون شد. حضور فشرده و ابراز احساسات و ارادت برادران اهل سنت، نسبت به ائمه بقیع(ع) و بوسیدن دیوار و پنجره های قبرستان بقیع، علی رغم سخت گیری ها و تبلیغات گسترده و طولانی وهابیت، برایم غیر قابل باور یود .
این پدیده ی شگفت انگیز را به فال نیک گرفتم و در دل گفتم این اقبال رو به گسترش جهان اسلام به« #امامت» و ولایت درایام «#حج» می تواند نوید بخش آمادگی جهان اسلام برای ظهور مهدی موعود(عج) و انقیاد و تبعیت پذیری پیروان همه مذاهب و فرقه ها از حضرتش باشد (انشالله)
این بحث ادامه دارد
کانال نخبگانی "#گرا" را به دوستان خود معرفی کنید :
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
🔹«گِرا» در سروش:
Sapp.ir/Gera_97
🔸«گِرا» در ایتا :
Eitaa.com/Gera_97
🔹 «گِرا» در بله :
http://ble.im/gerabale
🕋یاد داشتی متفاوت از سفرحج
🔸حج و امامت 🔸
✍️#امیر_حمزه_مهرابی
قسمت«6»
💥رکن یمانی ، جلوه ولایت
پس از 5 روز اقامت در مدینه به سمت مکه حرکت کردیم(از سفر 40 روزه ما به عربستان ، 5 روز در مدینه بودیم و 35 روز دیگر در مکه ) . دربین راه در مسجد شجره مُحرِم شدیم .در این دقایق حالی وصف ناشدنی به انسان دست می دهد. حالتی بین خنده و گریه ، خوف و رجاء . احساس می کردم با هر لبیکی مو به بدنم سیخ می شود و..
بعد از نماز مغرب و عشا به طرف مکه حرکت کردیم ( چون شب با ماشین سرپوشیده اشکال ندارد).حدود ساعت 2 نیمه شب به مکه و هتل محل اقامت ( هتل هالی دی ) رسیدیم. از مدیر و روحانی کاروان اجازه گرفتیم تا هوا خنک و خلوت است برویم و طواف و سعی عمره تمتع را به جای بیاوریم. ( برخلاف نظر برخی از همسفران، من معتقد بودم مدیر کاروان در این موقعیت و در این زمینه بر ما ولایت دارد و اذن وی لازم است). اجازه دادند و نیمه شب خودمان رفتیم مسجد الحرام . قبل از رویت خانه کعبه، دعاها را در ذهن مجسم کردیم و با چشمانی اشکبار از خدای بزرگ آنها را طلب کردیم.
♻️از رکن اول (حجر الاسود ) طواف را آغاز کردیم ، سپس رکن دوم ،سوم و در نهایت رکن چهارم(#رکن_یمانی) ، تلاش زائرین برای استلام و بوسیدن حجر الاسود برایم عادی و قابل پیش بینی بود اما رفتار جمعیت که تقریبا همگی سنی بودند در برابر رکن یمانی برایم جالب و حیرت انگیز بود. خلق الله وقتی به این محل می رسیدند، دستان خود را بالا می بردند وبلند می گفتند:« السلام علیک یا علی بن ابیطالب و علی فاطمه بنت اسد» و برای استلام و بوسیدن این رکن هجوم می بردند .
اين ركن همان جايی است كه هنگام زايمان فاطمه بنتاسد(س) به امر خدا و به بركت فرزندی كه در راه بود، شكافته شد. فاطمه داخل شد و ديوار بسته شد.
✅علی(ع) تولدش هم بر ديگران حجت شد . از آن روز قرنها میگذرد اما هنوز اثر شكاف (كه سعی شده با ميخهای فلزی و لايه هايی از موم بسته و ناپديد شود)، به چشم میخورد. انگار خدا میخواهد يادآوری كند كه اين ركن با ديگر اركان كعبه فرق دارد. اين ركن، ركن «#ولايت» است كه هرگز پوشيده نمیشود و همه حجاج( اعم از شیعه و سنی)، بعد از رکن حجر الاسود و با ذکر تکبیر، عنایت و توجه خاصی به این رکن دارند و به نحوی اقرار به ولایت امام علی(ع) می کنند .
نكتهای که در آن لحظات به ذهنم خطورمی کرد آن بود که :
تولد اولين ولی و ظهور آخرين ولی هر دو در اين خانه است پس ظهور« ولايت» در «كعبه» است و این عشق و دلدادگی همه مسلمین به رکن یمانی ، گویای ولایت پذیری فطری آن هاست که در موعد مقرر تجسم عملی خواهد یافت ( انشاء الله)
این بحث ادامه دارد
کانال نخبگانی "#گرا" را به دوستان خود معرفی کنید :
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
🔹«گِرا» در سروش:
Sapp.ir/Gera_97
🔸«گِرا» در ایتا :
Eitaa.com/Gera_97
🔹 «گِرا» در بله :
http://ble.im/gerabale
🕋یاد داشتی متفاوت از سفرحج
🔸حج و امامت 🔸
✍️#امیر_حمزه_مهرابی
قسمت«7»
💥پیشنهاد تغییر شرایط استطاعت
با ورود به ماه ذیحجه، روز به روز بر تعداد زائرین خانه خدا اضافه می شد.به طوری که هنگام طواف، باید دایره ها را با قطر بیشتری طی می کردی و کم کم طبقات بالایی طواف و مسعی نیزمملو از جمعیت می شد.
قاعدتاً این ازدحام در ایام تشریق ( روزهای حضور در عرفات و مشعر و منا) بسیاربیشتر می شود.
🔵در اوقاتی که در مسجد الحرام نشسته بودم و در باره حج و فلسفه آن فکر می کردم ، سه نکته ذهنم را به خود مشغول کرده بود:
1️⃣- هر چه زمان می گذرد بر تعداد جمعیت مسلمین افزوده می شود و در صورت گرویدن چند میلیارد انسانِ دیگر به اسلام ، وضعیت گنجایش شهرهای مکه و مدینه و مکان های مسجدالحرام، سعی و صفا، منا و جمرات و...بحرانی خواهد شد. هرچند افزایش وسعت طولی و عرضی این اماکن امکان پذیر است ولی بازهم کفاف این همه جمعیت را نخواهد داد بخصوص اینکه محدویت های خدمات عمومی مثل :(حمل و نقل ، هتلینگ ،بهداشت و درمان، پذیرایی و ...) روز به روز چشم گیرتر می شود.
🔴جالب است بدانید شهر مکه، هنوز شبکه لوله کشی آب ندارد و حتی آب یک هتل 5 ستاره ،با تانکر تامین می شود !
2️⃣-از سوی دیگر بسیاری از افرادی که در مراسم حج حضور داشتند، افرادی پیر و علیل ویا کودکانی بودند که برای زندگی عادی خود ناتوان بودند چه برسد به انجام مناسک، به گونه ای که خودشان و همراهان را در عسر و حرج می انداختند. عده زیادی نیز گویا برای تفریح ، خوش گذرانی و بازار گردی به اینجا آمده بودند !
3️⃣-مهمتر از این ها، اعمال و مناسک حج از سوی خدای متعال و رسول اکرم(ص) بگونه ای دقیق و دشوار معین شده است که گویا همگی هدفش آمادگی روحی، ذهنی، احساسی و رفناری حجاج برای تمرین اطاعت پذیری و انجام وظیفه نظامی و حکومت داری است به تعبیر دیگر، فلسفه همه این اعمال و مناسک، زمینه سازی و آمادگی برای ظهور و حکومت مهدوی و انجام وظیفه در رکاب امام عصر(عج) است.
✅نتیجه گیری:
به نظر می رسد به جای گسترش عرضی و طولی اماکن و یا انتظار چندین ده ساله برای فرارسیدن نوبت سفر حج، بهتر است در تعیین شرایط استطاعت تجدید نظر شود.
استطاعت حج تنها، به توانایی مالی و جسمی نیست. حج یک #دانشگاه و یک #دوره_توانمندسازی مدیران عالی و کارگزاران حکومت جهانی اسلامی است. پس دانشجویان این دوره( حجاج) باید کسانی باشند که #استطاعت_حکومت_داری و #مدیریتی داشته باشند تا با گذراندن یک دوره فشرده حج، از نظر شناختی، اعتقادی،بصیرتی،روحی، خود سازی و مبارزه با شیطان درون و برون، آماده ی ادای وظیفه شوند.
در این صورت خود بخود تعداد افراد مستطیع بسیار کم می شود و کیفیت اعمال حج روزبه روز به هدف و فلسفه اصلی آن نزدیکتر می شود و نیازی به گسترش نامحدود و بی وقفه اماکن و خدمات عمومی پیدا نمی شود .
کانال نخبگانی "#گرا" را به دوستان خود معرفی کنید :
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
🔹«گِرا» در سروش:
Sapp.ir/Gera_97
🔸«گِرا» در ایتا :
Eitaa.com/Gera_97
🔹 «گِرا» در بله :
http://ble.im/gerabale
✅✅ راز رضایت رهبر ✅✅
✍️#دکتر_امیر_حمزه_مهرابی
روز چهارشنبه دهم مهر 98 مجمع فرماندهان سپاه، طبق سنوات قبل با رهبر انقلاب اسلامی دیدار داشتند. ولی امر مسلمین در این دیدار، سخنان بسیار مهم و حائز اهمیتی را بیان فرمودند که متاسفانه کمتر مورد توجه تحلیل گران و رسانه ها قرار گرفت .
ایشان ضمن ارائه تحلیلی از دلایل و ابعاد موفقیت سپاه و اعلام رضایت از این نهاد ، توصیه های جالب و راهگشایی را ارائه فرمودند که جا دارد نویسندگان، اندیشمدان و مدیران همه سازمان ها به شرح و بسط آن پرداخته و این توصیه ها را به عنوان «استراتژی بهبود سازمانی» در برنامه سالانه خود بگنجانند.
⬅️ به باور من، رضایت 100 درصدی رهبری از این نهاد، بیشتر از آنکه مربوط به عملکرد،ساختار و فرهنگ سازمانی سپاه باشد، مربوط به «رویکرد و #جهت_گیری_کلان_سپاه» است و آن اتخاذ جهت گیری نبوی(ص) یعنی « اشداء علی الکفار و رحماء بینهم» است.
سپاه( فارغ از اینکه فرمانده آن چه کسی و وضعیت سازمانی آن چگونه باشد )، نشان داده است که در مقابله با دشمنان، رویکردی شجاعانه و مقتدرانه داشته و در تعامل با مردم و مستضعفان، رحیم ،مهربان و خدوم است.
👈و این جهت گیری، رمز موفقیت سپاه در عرصه بین الملل ،تعاملات منطقه ای و فعالیت داخلی است و اتخاذ این استراتژی حکیمانه ،موجب رضایت ولی امر مسلمین شده است . هرچند سپاه در حوزه عملکردی نیز به فرمود رهبری : سپاه از پرافتخارترین مجموعه های کشور است.
رهبری عزیز در این سخنرانی با تحسین توانایی های مجموعه عظیم مقاومت در مواجهه با جبهه متحد کفر و ظلم، فرمودند:
نقش سپاه پاسداران در این عرصه به قدری برجسته است که دشمنی آشکار مستکبران و جبهه بدهای عالم را علیه سپاه برانگیخته است که البته دشمنی این جبهه خبیث، برای سپاه پاسداران افتخار بزرگی است.
و از سوی دیگر با اشاره به کمک سپاه به مردم در حوادث طبیعی و تلاش برای محرومیت زدایی و خدمت به مردم و تقویت زیر ساخت های پیشرفت کشور تاکید کردند:
مجموعه کارهای سپاه در عرصه خدماتی، اجتماعی و مردمی با هیچ سازمان و دستگاه دیگری قابل مقایسه نیست و در سازمانهای نظامیِ جهان نیز نظیر ندارد.
این بیانات در واقع تعیین استراتژی ضمنی برای دولتمردان و سیاستمداران است که ( از باب قاعده به در می گویم دیوار تو بشنو) اگر می خواهید موفق شوید، باید با دشمنان از موضع قدرت و شجاعت برخورد کنید و نسبت به مردم خود، مهربان و خدوم باشید.
بدیهی است از طریق «#سیاست_لبخند و قهقهه با دشمنان» و « #درشت_گویی و خشونت با مردم» موفقیتی حاصل نمی شود .چنان که تاکنون نشده است.
کانال نخبگانی "#گرا" را به دوستان خود معرفی کنید :
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
🔸«گِرا» در ایتا :
Eitaa.com/Gera_97
🔹«گِرا» در سروش:
Sapp.ir/Gera_97
🔸 «گِرا» در بله :
http://ble.im/gerabale