🔴« عملکرد تیم ملی فوتبال در جام جهانی، بازتولید فرهنگ دفاع مقدس و مقاومت بود»
«بخش 1»
✳️عملکرد تیم ملی فوتبال ایران (حتی نتایج حاصله) در جام جهانی روسیه چنان خیره کننده بود که تحسین همگان را برانگیخت . در اینکه این تیم شایسته تقدیر است و باید به آن ها افتخارکرد ، تقریباً اجماع و وحدت نظر وجود دارد . (البته به جز غرب زدگانی که صراحتاً اعلام کردند از پیروزی تیم ملی ناراحت می شوند) . اما در خصوص عوامل و دلایل این موفقیت اتفاق نظر وجود ندارد .
⬅️عده ای تلاش و از خود گذشتگی و غیرت بازیکنان را، گروهی دانش و تخصص و شایستگی سرمربی را ، برخی استفاده از لژیونرها و فراخوانی ایرانیان ساکن خارج را و بعضی عامل شانس و اتفاق را عامل اصلی این پیروزی معرفی می کنند .
✅ضمن احترام به همه این دیدگاه ها و تحلیل ها به نظر می رسد این پدیده شگرف را باید عمیق تر و ریشه ای تر مورد کنکاش قرار داد .
با نگاهی به تحولات تاریخ ، با دو رویکرد و نگرش در مواجهه با مشکلات مواجه هستیم .
🔸1-یک نگرش ،همه شکست ها و پیروزی ها را ناشی از عِده و عُدّه و عوامل مادی دانسته و با چرتکه ی عدد و رقم آن را ارزیابی می کند و برای پیروزی چشم به بیگانگان دارد.
🔹2- نگرش دوم ضمن اعتقاد به تأثیر عوامل مادی ، برای عناصر فرامادی نقش بیشتری قائل است و عامل موفقیت را نصرت الهی و همت و جوشش درون زا می داند .
♦️در اغلب صحنه ها ما شاهد رویارویی این دو نگراش و فرهنگ هستیم .
برا ساس وعده صریح و قاطع خداوند و تجربه تاریخی ، در نهایت پیروزی از آنِ نگرش و فرهنگ دوم است . چنان که در قرآن آمده است : (كَمْ مِنْ فِئَةٍ قَلِيلَةٍ غَلَبَتْ فِئَةً كَثِيرَةً بِإِذْنِ اللَّهِ ۗ وَاللَّهُ مَعَ الصَّابِرِينَ) «چه بسیار شده که گروهی اندک به یاری خدا بر عده کثیری غالب آمده، و خدا با صابران است.»
⏪تجربه گذشته و سال های اخیر نیز این اصل اثبات کرده است که علی رغم برتری مادی جبهه کفر بر جبهه حق، غلبه با جریان حق گرا بوده است . پیروزی پیامبر اسلام(ص) بر کفار ،غلبه نهضت امام خمینی بر نظام شاهنشایی . شکست صدام درجنگ تحمیلی ، برتری روحیه انقلابی و مدیریت جهادی بر تفکر لیبرالی در صنایع پیشرفته ، پیروزی محور مقاومت بر داعش وشکست قریب الوقوع کشورهای متجاوز در یمن و... نمونه های عبرت آموزی هستند .
❌اما برخلاف حکم الهی و تجربه تاریخی ،متاسفانه در چند سال اخیر ، عده ای غربگرا فرهنگ «ما نمی توانیم» و «مرغ همسایه غاز است » را با صدای بلند جارمی زنند . برخی از مسئولین رده یک اعلام کردند ما ایرانیان هنری جز پختن آبگوشت بزباش و ساختن لولهنگ نداریم . دیگری در جمع دانشگاهیان افاضه فرمود که آمریکا می تواند با یکی دکمه تمام سیستم دفاعی ما را نابود کند . در رأس این ها فرد دیگری اعلام کرد تنها راه بقاء ما، جلب نظر کدخداست که آنهم از طریق مذاکره و عدول از برخی اهداف دفاعی و منطقه ای میسر است .⁉️
✅✅در مورد جام جهانی فوتبال نیز پس از قرعه کشی و مشخص شدن رقیبان، مجری برنامه 90 بعنوان نمونه ای از فرهنگ خود کم بینی ،در تمام این مدت با الفاظ گوناگون، سعی در القاء وقوع افتضاح و آبرو ریزی تیم ایران در مقابل قدرت های بزرگ فوتبال داشت .
عده ای با برنامه ، در فضای مجازی کلیپ ها ، کاریکانورها و نکته طنز آمیز حاوی مطالب ناامید کننده منتشر می کردند. امکانات لازم و حتی تعدادی از بازیکنان مورد نظرسرمربی در اختیارتیم قرار نمی دادند. بازی های تدارکاتی یکی پس از دیگری لغو می شد ؛ حتی شرکت کفش نایک در اقدامی بی سابقه اعلام کرد از فروش کفش به بازیکنان ایران خودداری خواهد کرد . در حین بازی، حتی داوران بین المللی برخورد دوگانه و تحقیر آمیزی با بازیکنان ما داشتند . با این همه، جوانان غیور ایرانی توانستند جلو سه قهرمان آمریکا ، اروپا و جهان، مردانه بایستند .
🔵اما همین مجری پس از اتمام بازی ،علی رغم مشاهده بازی عالی و خیره کنندگان تیم ملی ، به همراه دوتن ازبازیکن سابق اعلام کردند این عملکرد ناشی از شانس! و یک اتفاق! بوده است در حالی که گزارشگران و تحلیل گران خارجی و مسئولین فیفا ،حتی مربیان رقیب ، پیروزی تیم ایران را ناشی از «خود باوری» ، «اعتماد به نفس» و «نترسیدن از حریف» می دانستند .
✍@دکتر_امیر_حمزه_مهرابی
« عملکرد تیم ملی فوتبال در جام جهانی بازتولید فرهنگ دفاع مقدس و مقاومت بود»
«بخش 2 »
💯به عقیده ما عملکرد جمعی تیم ملی ناشی از یک فرهنگ و رویکرد جدید بود که توسط سرمربی( تربیت نشده در جهان سوم و فرهنگ خود کم بینی ) به آنان القاء شد و آن «فرهنگ خود باوری» و اتکا به جوانان و مرعوب نشدن در مقابل قدرت های فوتبال جهانی بود .فرهنگی که توانست بر صدام و داعش ( با همه پشتبانان بین المللی و منطقه ای) پیروز شود . این فرهنگ هر جا حاکم شود ، نتیجه اش سربلندی و پیروزی است . بدیهی است اگر مسئولین با حمایت مادی و معنوی به این فرهنگ کمک کنند ، نتایج حاصله چند برابر خواهد شد .
🔴همچنان که اگر در دفاع مقدس، صنایع پیشرفته ، مبارزه با قاچاق، مبارزه با داعش ، حمایت از محورمقاومت ، توسعه کشاورزی ، پیشرفت اقتصادی و... مسئولین به حمایت گسترده تر از فرهنگ خود باوری می پرداختند . نتایج درخشان تر و پیروزی های چشمگیر تری نصیب ملت قدرشناس ایران می شد .
💐بر این اساس ،تجلیل از بازیکنان تیم ملی فوتبال ، تجلیل از شخص نیست بلکه تجلیل از یک فرهنگ و رویکرد اصیل است . پاسداشت فرهنگ خود باوری در مقابل فرهنگ خود کم بینی است . تقدیر از رویکرد نترسیدن از قدرت ها ی بزرگ است . تجلیل از فرهنگ «خدا محوری» به جای «کدخدا محوری» است .
🌷البته جوانان شجاع و باورمند این سرزمین، بارها و بارها زمینه های شادی و غرور ملی را فراهم آورده اند که بسیار عمیق تر و وسیعتر و غرورانگیزتر از دنیای فوتبال بوده است؛ ولی چه می توان کرد که دشمنان این کشور و عوامل داخلی آن این موفقیت ها را به کام ملت تلخ کرده اند و نقاط «قوت» را «ضعف» نشان داده اند و «فرصت ها» را «تهدید» جلوه داده اند .
♦️چنان که در همین قضیه فوتبال وقتی توان انکارآن را نداشتند . این پیروزی ها را بی ارزش معرفی کردند . آقای زیباکلام (نماینده تفکر لیبرالی) می گوید : پیروزی فوتبالیستها جای خوشحالی ندارد. ❗️یکی از بازیکنان سلبریتی در تلویزیون جمهوری اسلامی مدعی می شود : این پیروزی شانسی و اتفاقی❗️ بوده است. کسی نیست به آقایان بگوید: عملکرد اتفاقی و شانسی ، فقط در یک بازی می تواند اتفاق بیفتد در حالی که درهرسه بازی، هر سه کشور، جلو تیم ایران به زانو در آمدند؟
✍@دکتر_امیر_حمزه_مهرابی
در کانال« گرا » میزبان شما هستیم ◀️
@Gera_97
🔴« عملکرد تیم ملی فوتبال در جام جهانی، بازتولید فرهنگ دفاع مقدس و مقاومت بود»
✍@دکتر_امیر_حمزه_مهرابی
✅عملکرد جمعی تیم ملی ناشی از یک فرهنگ و رویکرد جدید بود که توسط سرمربی( تربیت نشده در جهان سوم و فرهنگ خود کم بینی ) به آنان القاء شد و آن «فرهنگ خود باوری» و اتکا به جوانان و مرعوب نشدن در مقابل قدرت های فوتبال جهانی بود .فرهنگی که توانست بر صدام و داعش ( با همه پشتبانان بین المللی و منطقه ای) پیروز شود . این فرهنگ هر جا حاکم شود ، نتیجه اش سربلندی و پیروزی است . بدیهی است اگر مسئولین با حمایت مادی و معنوی به این فرهنگ کمک کنند ، نتایج حاصله چند برابر خواهد شد .
🔵بر این اساس ،تجلیل از بازیکنان تیم ملی فوتبال ، تجلیل از شخص نیست بلکه تجلیل از یک فرهنگ و رویکرد اصیل است . پاسداشت فرهنگ خود باوری در مقابل فرهنگ خود کم بینی است . تقدیر از رویکرد نترسیدن از قدرت ها ی بزرگ است . تجلیل از فرهنگ «خدا محوری» به جای «کدخدا محوری» است .
🔴البته جوانان شجاع و باورمند این سرزمین، بارها و بارها زمینه های شادی و غرور ملی را فراهم آورده اند که بسیار عمیق تر و وسیعتر و غرورانگیزتر از دنیای فوتبال بوده است؛ ولی چه می توان کرد که دشمنان این کشور و عوامل داخلی آن این موفقیت ها را به کام ملت تلخ کرده اند و نقاط «قوت» را «ضعف» نشان داده اند و «فرصت ها» را «تهدید» جلوه داده اند .
متن کامل یاد داشت را در سایت 598 یا کانال « گرا» دنبال کنید:⏬
@Gera_97
http://www.598.ir/
آقای رئیس جمهور! گام های بعدی را بردار
🔵سخنان و مواضع جدید و انقلابی رئیس جمهور در دیدار با مدیران ارشد دولت ، بارقه ای از امید را بین مردم ایجاد کرده است. هرچند کارشناسان،این رویکرد را ناشی از طرد وی از جانب اصلاح طلبان و حامیانش دانسته و التزام عملی ایشان را به این رویکرد بعید می دانند . ولی ما با نگاه خوشبینانه و امیدوارانه ، آن را به فال نیک گرفته و از آن استقبال می کنیم .
در عین حال به ایشان یاد آوری می کنیم :
♦️براساس حکم و سنت الهی برای خروج از یک وادی خطا (کفر) و ورود به وادی صواب (مسلمانی) ، باید سه مرحله طی شود :
🔸1-مرحله نفی وضعیت گذشته ( لَا إِلَٰهَ= نفی شرک و طاغوت )
🔹2-مرحله ترسیم وضعیت آینده ( إِلَّا اللّٰهُ= اثبات و اقرار به وحدانیت خداوند)
🔸3-تعیین راهنما برای گذراز مرحله قبل به مرحله بعد ( مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللّٰهِ) «ص»= اقرار به نبوت و ولایت نبی)
بر این اساس آقای رئیس جمهور اگر در بیان موضع جدید صادق هستند، باید:
1⃣سیاست ها و رویکردهای شش سال گذشته خود را نقد و نفی کنند.
2⃣مواضع صحیح و درست جدید را ترسیم و اعلام کنند.
3⃣ولی فقیه را پیشوای خود دانسته و به رهنمود های ایشان التزام عملی داشته باشند .
✅ آقای روحانی فعلاً از سه گام ، فقط گام دوم را برداشته اند که این ناقص و ابتر است . مردم منتظرند گام اول وسوم را نیز با شهامت بردارند و اقدامات عملی برای تحقق رویکرد جدید را آغاز نمایند . انشاالله .
@دکتر_امیر_حمزه_مهرابی
@Gera_97
«خوزستانی ها رکورد زدند»
کاهش تأثیر پروژه نا آرام سازی با افزایش هوشیاری مردم
با بررسی حوادث ناشی از پروژه اغتشاش و ناآرام سازی که با هدف براندازی نظام ج.ا.ا. از سوی مثلث شوم (آمریکا ، انگلیس، و اسرائیل) و هزینه عربستان سعودی و پادویی منافقین و سلطنت طلب ها در حال اجراست ، به این نکته اساسی و مهم پی می بریم که به مرور زمان ، علی رغم پیچیده تر و گسترده تر شدن تاکتیک های بکار رفته در این عملیات ، شاهد کاهش شدید تأثیرات و خسارت های پروژه ناآرام سازی هستیم:
1⃣-دشمنان در فتنه 88 با تمرکز بر پایتخت، توانستند تعداد زیادی از مردم تهران را به بهانه تقلب در انتخابات به مدت 8 ماه به صحنه بیاورند و خسارت زیادی به کشور و اعتبار جهانی ایران بزنند .
2⃣-در آشوب های زمستان 96 با تغییر تاکتیک از« مرکز» به «پیرامون» با موج سواری بر نارضایتی عادی مردم در اعتراض به گرانی ها، توانستند پس از مشهد اعتراضات را به چندین شهر (بویژه استان اصفهان) گسترش دهند ولی با تفکیک صف مردم از اغتشاشگران ، نا آرامی ها در ظرف یکی دو هفته فروکش کرد (هر چند کشته ها و خسارتی هم در پی داشت).
3⃣-در حوادث شهر کازرون(28 اردیبهشت 97)که به بهانه شایعه تقسیمات کشوری وبا موج سواری منافقین اتفاق افتاد ، هوشیاری مردم باعث شد این غائله ظرف یکی دو روز با خسارت بسیار اندک پایان یابد.
4⃣- قضیه تظاهرات و اعتصاب( اجباری )بازاریان تهران در اعتراض به نوسانات ارز، ( 5 تیر 97) با وجود سرمایه گذاری وسیع دشمن ، چه از نظر زمانی و چه از نظر میزان خسارت وارده ، بسیار محدود تر ازحوادث قبلی فیصله پیدا کرد.
5⃣-در جریان آشوب در شهرهای خرمشهر و آبادان در اعتراض به شوری آب ( 9 تیر ماه 97) به نظر می رسد خوزستان بویژه مردم خرمشهر و آبادان در این زمینه رکورد دار باشند 💐؛
چرا که علی رغم انگشت گذاشتن بر نیاز اولیه مردم مثل آب و دامن زدن به اختلافات قومی و طرح مسئله عرب و عجم و حجم گسترده شایعات مثل فروش آب شیرین به کشورهای همسایه و مانور علنی سلاح از سوی مزدوران بیگانه، مردم منطقه با درس آموختن از حوادث قبلی ، با هوشیاری زاید الوصفی توانستند نسبت به حوادث گذشته ،توطئه ها را با کمترین خسارت و در سریعترین زمان ، در نطفه خفه کنند .
✅به روشنی پیداست که هرچه جلوتر می رویم، مردم ما بلوغ سیاسی اجتماعی بیشتری پیدا کرده و در مقابله با توطئه های دشمن، موفق تر عمل می کنند .
❌به طور قطع ، دشمنان مردم ایران در روزهای آینده نیز برای سایر اقوام ایرانی مثل ترک ، لر ، کرد، بلوچ و ... برنامه دارند تا بر اساس طرح هنسون و برنامه مشترک و از پیش طراحی شده، کوچکترین بهانه یا اعتراض معمولی را به اغتشاش و کشته سازی بدل سازند.
✳️ولی مردم ما نشان داده اند هرچه زمان می گذرد و توطئه دشمن پیچیده تر شده ؛ هوشیاری و بصیرت مردم نیز بیشتر می شود( مشق رزم می کنند) و این مرحله حساس را با سربلندی پشت سر می گذرانند و دشمنان را مثل همیشه ناکام می گذارند.
@دکتر_امیر_حمزه_مهرابی
@Gera_97
به بهانه ۱۲ تیرماه۶۷
🔴 کاش موشک داشتیم...‼️
🔻۱۲ تیرماه سال ۶۷ ، در تاریخ کشور ما، یک روز بسیار غم انگیز است.در این روز ناو وینسس امریکایی با دو فروند موشک، هواپیمای مسافربری ما را با ۲۹۰ سرنشین ساقط کرد تا یکی از بزرگترین جنایت های ضد بشری رقم بخورد.
هم اکنون که سی سال از آن اتفاق تلخ می گذرد، هیچ کس نتوانسته است حق ما را از دولت ایالات متحده بگیرد. اینکه چگونه ملت ها می توانند در مقابل قدرت های استکباری مانع از وقوع چنین حادثه ای شوند و آیا اساسأ نهاد های بین اللملی می توانند از چنین اتفاقات سنگینی جلوگیری کنند یا نه؟ سؤال بی پاسخی است که در تاریخ مصداقی برای آن نمی یابیم.
تجربه تاریخی نشان می دهد که قدرت را تنها با قدرت می توان مهار کرد. قدرت نیز از مقوله های اکتسابی و ساختنی است، کسی آنرا به ما هدیه نخواهد کرد.
به بیان دیگر اگر سال ۶۷ قدرت موشکی امروز را می داشتیم، هرگز امریکایی ها جرأت انجام چنان جنایتی را نمی داشتند. به طریق اولی اگر ما چنین قدرتی داشتیم هرگز جنگ ۸ ساله با رژیم بعثی اتفاق نمی افتاد. در واقع براورد دشمن از ضعف توان و پاسخ ما موجب جرأت و تجاوز می شود.
برعکس آنچه خناسان رسانه ای دشمن در پی القای آن هستند، ما به قدرت نیاز داریم تا مانع وقوع جنگی دیگر گردیم. کاش نخبگان و مردم ما این تجربه های تاریخی را فراموش نکنند.
✍ #جواد_بیژنی " کارشناس زمانه "
🔴 با #زمانه تحلیلگر شوید...
_____ ☘ #زمانه ☘ _____
🇮🇷 #زمانه= جامع ترین کانال تحلیل سیاسی با حضور نخبگان سیاسی، اصحاب رسانه، اساتید محترم دانشگاه
http://eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
کانال "گرا"
@Gera_97
دراین حادثه غم انگیز. 290 نفر مسافر بیگناه توسط آمریکای جنایتکار شهید شدند که 11 نفر از همشهریانم بودند
خدا رحمت کند همه شهدای والامقام و ننگ و نفرین ابدی بر آمریکا و اذنابش
نمونه ای از استقبال کانالها و سایتها کشوری از یادداشتهای کانال گرا
در عرض یک روز بیش از 16 هزار و سبصد بازدید کننده !⬇
⚽️«جام جهانی» یا «جام جهان نما»⚽️
✅جام جهانی فوتبال یک پدیده چند وجهی است که می توان از زوایای مختلف مورد بررسی قرار داد . تاکنون این اتفاق مهم، از نظر فنی(استراتژی ها یا تاکتیک های بازی ) ، اقتصادی ، فرهنگی ، تاریخی و...مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته و می گیرد . ما در اینجا از منظر جامعه شناسی سیاسی مورد مطالعه قرار می دهیم:
🔵گفته می شود ، «مسابقه فوتبال ما به ازاء جنگ» است . یعنی به جای زور آزمایی در نبردهای خونین ، به رقابت در میدان بازی و ورزش پرداخته می شود .
لذا این ماراتن جذاب و دیدنی طراحی شد تا از یکسو حس و نیاز انسان ها به ماجراجویی و تخاصم و جنگ طلبی قدرت های بزرگ ارضاء شود و از سوی دیگر با بزرگ نمایی کاذب از خودشان، کشورهای دیگر را مرعوب خود ساخته و همیشه احساس حقارت و شکست رابه آنان بچشانند .
🔴برای وصول به این هدف، از تکنولوژی های پیشرفته ی فیلم برداری و نمایش صحنه های جذاب بهره برداری می شود. کارشناسان و تحلیلگران فوتبال نیز نقش پیاده نظام این منازعه بزرگ را بازی می کنند و با افسانه سازی از تیم ها و بازیکنانی خاص ، درشیپور این جنگ می دمند.
✳️به عقیده من این بازی «جام جهانی» (2018 روسیه) ، «جام جهان نما» است . یعنی بیش از پیش ، واقعیت قدرت های ساختگی و پوشالی دنیای فوتبال و سوپرمن ها و لابی های پشت پرده آن ها را برملا ساخت .
♦️تاکنون به کمک رسانه های جمعی و تبلیغات ،از کشورهایی مثل ایتالیا، آلمان ، اسپانیا، آرژانتین ، پرتغال و هلند ، بتی ساخته بودند که کعبه آمال و آرزوی اکثریت کشورها شده و از بازیکنانی مثل مسی ، رونالدو و ... چنان افسانه هایی ساخته بودند که کوچکترین شباهت ظاهری به آن ها و یا پوشیدن لباس مشابه آن ها ، بزرگترین آرزوی یک جوان جویای نام و اعتبار بود .
💯ولی عدم راه یابی ایتالیا و هلند به جام جهانی و حذف زود هنگام اکثر کشورهای صاحب نام و نمایش ضعیف و نا امید کننده ی سوپراستارها و بُرد میلیمتری چند کشور باقیمانده در جام ( آنهم به لطف داوری و...) نشان از برملا شدن اُبهّت کاذب این قدرت های پوشالی و شکسته شدن بُت آنها ، به دست تیم ها و بازیکنان گمنام و نه چندان مطرح کشورهای( ضعیف معرفی شده» است .
🔆نمایش حال و روز اسفبار مارادونا در این ایام ( که روزی به عنوان فوق ستاره و الگوی محبوب و ایده آل خیلی از مردم معرفی می شد ) به نوبه خود، می تواند گویای آینده و شرایط کشورها و قدرتهایی باشد که توسط رسانه ها و روشنفکران غرب زده به عنوان جامعه توسعه یافته و الگوی بشری معرفی می شوند .
⏪این اتفاقات ، یک حادثه ساده و معمولی نیست و باید آن را نقطه عطف تاریخ بشریت تلقی کرد . تاریخی که ابرقدرت ها بعد از جنگ جهانی دوم و با استفاده از سلاح های جنگی و ابزار رسانه ای برای ما ساخته و پرداخته بودند .
✅اما اینک گویا کودکی دارد بی لباسی پادشاه را فریاد می زند. ❗️
@دکتر_امیر_حمزه_مهرابی
@Gera_97
🔴نامه سردار سلیمانی کلاس درسی در تراز دانشگاه انقلاب.....
✍ #دکتر_امیرحمزه_مهرابی
🔻پیرامون نامه سردار سلیمانی به رئیس جمهور ، نظرات و تحلیلی فراوانی ارائه شده است. این نامه برای من بعنوان یک استاد شصت ساله دانشگاه ، یک دوره مدیریت استراتژیک بود و نشان داد او نه تنها فرماندهی شجاع و با هوش، بلکه استادی اندیشمند و معلمی پرهیزکارهستند . ایشان با این نامه حکیمانه در زمانی که رئیس جمهور به عنوان نماینده ملت بزرگ ایران و پس از مدتها موضعی مطابق نظر رهبری می گیرند و تهدید دشمن را با تهدید متقابل پاسخ می دهند و به دشمنان اخطار می دهند که یا منافع تنگه هرمز برای همه است یا برای هیچکس. باید بگو مگوهای داخلی کنار گذاشت و جلو دشمن مشت واحد بود . ابشان با این نامه :
1⃣ در قامت یک استراتژیست ، قدرت چانه زنی رئیس جمهور را در مذاکرده با اروپا تقویت کرد . (بر خلاف کسانی که در بحبوحه مذاکره، دم از خالی بودن خزانه یا ناتوانی سیستم دفاعی ایران در مقابل امریکا می زدند)
2⃣ برخلاف نسخه تجویزی "تفرقه بیفکن و حکومت کن"، اتحاد همه نهادهای حکومتی در دفاع از اصول نظام، را به رخ مستاجران کاخ سفید کشید؛
3⃣ در اوج سناریوی سپاه هراسی، نمایش همزمان اطلاعات و بصیرت سیاسی و قدرت تحلیل راهبردی پاسداران و خدمات سازندگی و مردم داری سپاه در خرمشهر و افتتاح پالایشگاه خلیج فارس معنادار بود
4⃣فراجناحی بودن و شاخص محور بودن سپاه در حفظ نظام و دستآوردهای آن به اثبات رساند؛
5⃣ نگاه صحیح تربیتی وارشادی خود را در مسائل فرهنگی، اجتماعی و سیاسی برای چندمین بار عرضه کرد ( به جای نقد و طعنه به عملکرد گذشته ، رویکرد مثبت را تشویق کرد)
6⃣اجرایی بودن سیاست رئیس جمهور در دو قضیه اعلام شده را( تضمین صدور نفت ایران و نامشروع خواندن رژیم صهیونیستی ) یادآور شد.
7⃣نوع استراتژی آینده .ج.ا.ا. را تلویحاً بیان کرد . (پیام سردار سلیمانی به جای سردار حاجی زاده ) یعنی اینکه بستن تنگه هرمز نیاز به موشک ندارد ( که شما دنبال برجام موشکی باشید) . بلکه از جنس مبارزه با داعش و به کمک نیروهای مردمی خود کشورهای منطقه خواهد بود.
8⃣در هنگامه ای که برخی یاران دیروز رئیس جمهور او را تنها گذاشته و از قطار دولت پیاده میشوند ، به او دلگرمی داد که در صورت حرکت در ریل انقلاب ، او را تنها نخواهند گذاشت .
9⃣عیان ساخت که سپاه، دلسوزی برای مردم و نظام را بر نظرات و حقوق سازمانی ترجیح می دهد. (فراموش کردن توهین ها و طعنه ها به سپاه و اتمام پروژه ها توسط قرار گاه خاتم علی رغم بی مهری ها و نپرداختن مطالبات )
🔟اطاعت عملی از فرامین رهبری را به همگان نشان داد که در شرایطی که دشمن علیه ایران آرایش جنگی (اقتصادی) گرفته ، مثل شرایط اضطراری اختلافات را کنار گذاشته و در قرارگاه جنگ اقتصادی زیر فرمان فرماندهی کل قوا جمع می شوند.
@Gera_97
🔵ادامه بحث «آسیب شناسی سرنوشت رؤسای جمهوری اسلامی ایران»
🔴سلسه مباحث«آسیب شناسی سرنوشت رؤسای جمهوری اسلامی ایران» در سی قسمت و در قالب سه رویکرد به علاقه مندان عرضه شد . امروز آخرین قسمت این بحث را تقدیم می کنیم .
بنا به درخواست برخی از اعضاء محترم کانال، کل یادداشت در یک مجموعه و در فرمت pdf در کانال گرا عرضه خواهد شد .انشالله
🔆با پوزش از وقفه ایجاد شده در تداوم ارائه این بحث، به خاطر ضرورت ارائه تحلیل هایی در خصوص مسائل روز، یاد آوری می شود ؛ در یادداشت های قبلی به عواملی پرداختیم که یا ناشی از «شخصیت» افراد بود یا ناشی از ضعف «ساختارها» . در ادامه از منظر کارکردگرایی به این پدیده می پردازیم:
ابتدا نمودارکل بحث را در یک نگاه ببینید⏬
🔵ادامه بحث «آسیب شناسی سرنوشت رؤسای جمهوری اسلامی ایران»
♦️3- عوامل کارکردی
️قسمت دوم و پایانی : ضعف در نظارت و بازرسی
✅ یکی دیگر از عواملی که باعث می شود رؤسای جمهور ایران دچار مشکل شوند، «ضعف در بازرسی و نظارت» است .
⁉️ چند سال پیش از پرفسور الوانی (پدر مدیریت ایران ) که افتخار شاگردی ایشان را داشته ام؛ پرسیدم: اصلی ترین مشکل نظام اداری ایران چیست؟ ایشان فرمودند : مشکل نظارت و بازرسی
🔴سه نکته مقدماتی و مهم :
1⃣نظارت باید در سه مرحله انجام شود : قبل از عمل - حین عمل - بعد از عمل
2⃣نظارت و ارزیابی «قبل» و «حین» عمل، بسیار مهمتر است. چرا که امکان اصلاح فرایند ها قبل از انجام کار وجود دارد.
3⃣نظارت و بازرسی باید به هدف اصلاح عملکرد صورت گیرد نه برای مچ گیری و انتقام گیری.
✳️بر اساس قانون اساسی، مرجع نظارت بر رئیس جمهور ، مجلس است .
❌اما مجلس در ادوار مختلف (چه همسو با دولت بوده و چه مخالف) وظیفه نظارتی خویش را به نحو مطلوب به ویژه نظارت «قبل» و «حین» عمل بر دولت و در رأس آن جمهور را انجام نداده است. در مورد بنی صدر هم، زمانی مجلس ورود پیدا کرد که کار از کار گذشته بود و منجر به عزل وی شد .
در موارد محدودی هم که مجلس به تحقیق و تفحص از یک موضوع خاص پرداخته، بعد ازعمل، صورت گرفته ومعمولاً تحت تأثیر گرایشات سیاسی ، مسکوت گذاشته شده و یا به تذکر خشک و خالی بسنده شده است .
🚫انسان ذاتاً اگر خود را در معرض کنترل نبیند،بیشتر تخلف می کند بویژه اگر صاحب زر و زور باشد .اگر این رویه تداوم پیدا کند، میزان ، شدّت و عمق جرم نیز افزایش می یابد. (تخم مرغ دزد، شتردزد می شود).
این وضعیت دقیقاً در مورد اغلب روسای جمهوری ایران اتفاق افتاده و می افتد. یعنی در طول دوره مسئولیت یله و رها هستند و از سوی مراجع نظارتی، هیچگونه کنترل و تنبیهی صورت نمی گیرد.
🔸از این رو پس از اتمام دوره ریاست ، سرو کارِ خود و اطرافیانشان به قوه قضائیه می افتد و ما جرا از همین جا آغاز می شود .
رئیس جمهور و وزرایی که 4 یا 8 سال اقداماتی انجام داده اند، پس از دوره خدمت با پرونده تخلفات و جرائمی روبرو می شوند که اگر مراجع نظارتی در طول دوران مسئولیتشان ، بطور مستمر بر عملکردشان نظارت و کنترل می داشتند، کار به اینجا نمی کشید .
⏪⏪⏪ نتیجه ضعف عملکرد مجلس در بُعد نظارتی (بویژه در حین عمل) ، آن می شود که افرادِ بدون یا کم مساله ای که به عشق خدمت یا به طمع ریاست انتخاب می شوند ، پس از دوره مسئولیت ، به مجرمینی تبدیل می گردند که با دستگاه های امنیتی و قضایی و در نهایت با کلیت نظام مشکل پیدا می کنند .
✍ #دکتر_امیرحمزه_مهرابی
@Gera_97
گرا_ Gera
«آسیب شناسی سرنوشت رؤسای جمهوری اسلامی ایران» چرا بیشتر رؤسای جمهور ایران با نظام مشکل پیدا می کنند
برای مشاهده ابتدای این یادداشت. لینک بالا را باز کنید 🔺🔺🔺
🔥حکایت شیعه تنوری!
✍@دکتر_امیر_حمزه_مهرابی
امروزنیت کردم متنی را به مناسبت شهادت امام صادق (ع) را برای اعضاء کانال گرا آماده کنم ولی از شما چه پنهان دلم شکست! و گریهام گرفت که نکند ما که ادعای ولایتمداری و منتظر امام زمان (عج) بودن داریم، مثل سهل خراسانی باشیم .😥
✅نمیدانم ماجرای شیعه تنوری را شنیدهاید یا نه؟ ماجرا این است که در زمان امام صادق (ع) - یکی از یاران ایشان به نام «سهل خراسانی » از ایران خدمت ایشان میرسند و حین گفتگو، مکرر از ایشان سؤال میکنند که:
-" آقا چرا قیام نمیفرمایید؟!! چرا تشکیل حکومت اسلامی نمیدهید؟ بااینکه حق خلافت و رهبری از آن شماست، و بااینکه ــ فقط در خراسان ــ صد هزار شیعهی طرفدار و شمشیرزن دارید، چرا نشستهاید و قیام نمیکنید؟"
🔵در پرانتز بگویم : ( لابد این را قبول دارید که همه ائمه(علیهمالسلام ) خود را واجد صلاحیت حکومتداری میدانستند و برای به دست گرفتن حکومت تلاش کردهاند و علت شهادت ائمه(ع) به دست حکام جور نیز همین مسئله بوده است نه به خاطر عبادت و ذکر تنها )
🔸در این گیرودار، امام صادق (ع) از یکی از یارانش میخواهد که تنور را روشن کند و بعد بیمقدمه به این عزیز هموطن! میفرمایند که: " برو و داخل تنور بنشین! "
سهل میترسد و میگوید: "آقای من! مرا به آتش عذاب مکن.. از من بگذر که خدای از تو بگذرد."😱
امام دیگر چیزی نگفتند تا اینکه در همین شرایط، «هارون مکی »که مؤمنی وارسته و از یاران امام بود، وارد شد. امام به او فرمود: هارون وارد تنور آتش شو و در آن بنشین! "
🌷او بیدرنگ داخل تنور داغ شد و در آن نشست. امام پس از مدتی که با آن خراسانی صحبت میفرمود و از اوضاعواحوال خراسان جوری سخن میگفت که گویا از خود سهل هم بیشتر و بهتر بر مسائل خراسان واقف است، به وی فرمود: "برخیز و داخل تنور را نگاه کن! "
سهل برخاست، به تنور نگاه کرد و دید که هارون مکی با آرامش تمام در میان آتش نشسته است.
آنگاه امام فرمود: در خراسان چند نفر (شیعه) مثل این مرد دارید؟
سهل عرض کرد: سوگند به خدا، حتی یک نفر هم اینطور نداریم.❌
✳️فرمود: انا لا نخرج فی زمان لا نجد فیه خمسه معاضدین لنا نحن اعلم بالوقت.
یعنی: ما تا وقتی پنج نفر همراه ـ واقعی ـ نداشته باشیم قیام نمی کنیم... ما به زمان انجام تکلیف آگاه تریم!
🔴این حکایت را مکرر شنیده ایم! هیچ کدام دوست نداریم مثل سهل باشیم، همیشه آرزو کرده ایم هارون مکی باشیم!
با خود گفتم تنور که هیچی ، وقتی نایب امام زمان به ما می فرماید :⏬
برای سود خودتان و بچه هایتان هم که شده ، کالای ایرانی مصرف کنید،اسراف نکنید، حرف رادیو بیگانه را گوش ندهید . به افراد مورد حمایت غرب رای ندهید، به کنوانسیون های مخل امنیت رای ندهید ، به دشمنان اعتماد نکنید و...
چند نفر ازما و مسئولین، بی چون و چرا امرایشان را اطاعت می کنیم. ⁉️
واقعا چقدر آماده ظهور امام زمان(عج) هستیم ؟⁉️
🔶من که تنم لرزید و اشکم جاری شد .شمارا نمیدانم؟!! ❗️
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
✅ یادداشتهای اینجانب را می توانید در کانال "گرا" و در بستر های زیر دنبال کنید :
🔹«گِرا» در سروش:
Sapp.ir/Gera_97
🔸«گِرا» در ایتا :
Eitaa.com/Gera_97
🔹 «گِرا» در بله :
http://ble.im/gerabale
♦️« گرا» در واتساپ:
https://chat.whatsapp.com/8scW4ijIKj196dUYahwjxp
کانال دکتر امیر حمزه مهرابی
گرا_ Gera
🔵ادامه بحث «آسیب شناسی سرنوشت رؤسای جمهوری اسلامی ایران» ♦️3- عوامل کارکردی ️قسمت دوم و پ
جناب آقای دکتر امیر ملا محمدعلی عضو هیات علمی و استاد دانشگاه و دکترای فقه و حقوق اسلامی و از مدیران باسابقه در مورد آخرین قسمت سلسله بحثهای ( آسیبشناسی سرنوشت روسای جمهور- بخش نظارت و بازرسی) یاد داشت کوتاهی را به شرح زیر ارسال کردهاند :
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
جناب آقای دکتر مهرابی
مدیر محترم کانال گرا
☄با اهداء سلام لازم دیدم از زحمت شما در تهیه مطالب خوب و ارزشمندتان تقدیر و تشکر کرده و به اطلاع شریفتان برسانم که بنده از این بحثهای کاربردی و ضروری شما استفاده میکنم و در حد توان برای گروهها و جاهای دیگر نیز ارسال میکنم .
☄به نظر بنده این قسمت مهمترین قسمت از مباحث مطرحشده میباشد لذا اگر بحث «نظارت» بر عملکردها درهرسه قوه و حتی بخشهای خصوصی بیشتر واززوایای مختلف مورد بحث قرار گیرد، کمک زیادی به آسیب شناسی انقلاب شده است.
☄تجربه 62 سال عمر بنده این است که 90 درصد مشکلات کشوروآسیبهای انقلاب درهردوبخش دولتی وخصوصی «نبود نظارت» یا «ضعف نظارت» ویا «صوری بودن نظارت» بوده است ومصادیق فراوانی نیز براثبات این نظر دارم که دراینجا جای بحثش نیست به امیدروزی که این مساله نظارت بطور جدی درکشور پیگیری وحل شود.
☄حتی دوری مسئولین ازمردم( که این روزها زیاد مطرح می شود ) نیز برمی گردد به مساله نظارت اگر نظارت درستی ازاول انقلاب از صدرتاذیل درست وطبق شرع وقانون انجام می شد، هرگز بین مردم ومسولان فاصله و دوری نمی افتاد لذا بایدمهمترین مشکل وآسیب کشورونظام را نبود نظارت یا ضعف نظارت یا صوری بودن نظارت یا هرسه مورد دانست به امید روزی که این آسیب شناسی ها و تذکرات به گوش مسولین برسد وقبل از اینکه دچار مشکل بشوند ، اقدامات پیش گیرانه را به عمل بیاورند .ألیس الصبح بقریب ؟
ارادتمند .امیر ملامحمدعلی
⁉️نقد شگرد دو گانه پنداری سلبریتی ها ⁉️
✍@دکتر_امیر_حمزه_مهرابی
مدتی است سلبریتی ها و برخی از شیوخ سلبریتی مسلک، از روی ناآگاهی یا به عمد ، در هر مسأله ای به یک نوع دوگانگی مذموم و ناپسند دامن می زنند. مثلا در مناسبت های مذهبی یا حوادث اجتماعی گفته می شود :
🔸کاش به جای قرآن به سر گرفتن در شب های احیاء ، نان و خرما به دوش می گرفتید و به فقرا کمک می کردید
🔹ای کاش هزینه های نذری و ولیمه دادن ، خرج غذا و درمان فقرا می شد
🔸چرا به جای ساخت حرم و ضریح برای ائمه ، خانه و سرپناه برای مستمندان ساخته نمی شود؟
🔹چرا به جای هزینه رفتن به حج و زیارت ائمه ، خرج تهیه جهیزیه عروس و دامادهای جوان نمی شود؟
🔸به جای خرج عتبات عالیات ، مشکل آب خوزستان حل کنید.
🔹به جای مبارزه با داعش و کمک به سوریه و لبنان ، به مشکل فقرا و مستمندان رسیدگی کنید.
🔸به جای برخورد با بی حجابی، با مفاسد اقتصادی و سیاسی برخورد کنید.
ما در اینجا در صدد پاسخگویی به این شبهات نیستیم که به کرّات پاسخ داده شده است. ولی گویا گوشی برای شنیدن ندارند.
🔴آن چه مرا به نوشتن این متن واداشت، توئیت نویسی شیخی است که عادت دارد مثل آن نماینده معروف مجلس، راجع به همه چیز اظهار نظر کند و معمولا سرنا (کرنا) را از سر گشادش می نوازد.
وی اخیراً (و مثل همیشه) به سبک دو گانه پنداری فوق، در مورد جریان دستگیری خانم مائده هژبری می نویسد :
«قرن ها مردم رقصیدند و برهنه شدند و رفتند و آمدند اما دین آسیبی ندید؛ آنچه دین و ایمان را متلاشی و نظام را نابود می کند، لرزش کمر دختری نوجوان نیست! ؛ لغزش قلم قاضی کهنسال است ..»
🔵شرح شگرد:
در این روش با سوء استفاده از روحیه انسان دوستی بشر، از بین دو کار خوب و پسندیده، یکی ( که معمولا منتسب به دین و مذهب است) نفی می شود و دیگری اثبات می شود و یا در برخورد با دو کار بد و زشت ، یکی تأیید و دیگری رد می شود .
⬅️این نوع نگاه به مسائل، نه شرع تایید می کند، نه عقل ونه تجربه
✳️چنانکه اسلام برخلاف مسیحیت تحریف شده، قائل به دوگانه پنداری نیست که بگوید برای رسیدن به آخرت باید دنیا را رها کنی . اسلام می گوید: الدنیا مزرعة الآخره ، یعنی اگر دنیا نداشته باشی ، آخرت را هم نداری . دنیا راه و مسیر است و آخرت مقصد.پس هم دنیا را و هم آخرت را باید داشته باشید.
✳️اسلام نه تنها قائل به این دوگانگی نیست، بلکه آنها را لازم و ملزوم هم می داند . یعنی کسی که نماز می خواند، باید زکات را هم بدهد ( رِجَالٌ لَا تُلْهِيهِمْ تِجَارَةٌ وَلَا بَيْعٌ عَنْ ذِكْرِ اللَّهِ وَإِقَامِ الصَّلَاةِ وَإِيتَاءِ الزَّكَاةِ )، (يُقيمُونَ الصَّلاةَ وَ يُؤْتُونَ الزَّكاةَ ).هر کس روزه می گیرد ، باید به مستمندان هم کمک کند ( زکات فطره). کسی که حج می رود باید قربانی هم بکند.
❌اینکه گفته شود به جای حج یا نماز، به فقرا کمک کنید، غلط است. یک مسلمان هم باید نماز و روزه و حج به جا بیاورد وهم به مستمندان کمک کند .
جامعه نیز یک سیستم است(مثل ماشین) لذا همه اجزاء آن باید درست کار کند . این غلط است که بگوییم ، بجای اینکه آب رادیات را چک کنی ، روغن ماشین را چک کن .
♦️برخی می گویند ، حالا اگر با بی حجابی برخورد کردید، همه مشکلات مملکت حل می شود؟
پاسخ این است که خیر. چه کسی چنین ادعایی کرده است ؟ مثل این است که کسی بگوید ، حالا اگر آب رادیات را ریختی ، بقیه مشکلات ماشین حل می شود؟
می گوییم خیر. فقط مشکل آبِ رادیات حل شده ولی بقیه مشکلات ماشین مثل روغن، ترمز، باد لاستیک و ... هم باید رسیدگی کنیم.
97/4/19
ادامه بحث در بخش دوم و پایانی :
@Gera_97
⁉️نقد شگرد دو گانه پنداری سلبریتی ها ⁉️
✍@دکتر_امیر_حمزه_مهرابی
🔸بخش دوم و پایانی🔸
جالب است که این شیخ که ادعای اسلام شناسی و متخصص فرهنگی بودنش ،گوش فلک را کر کرده، می فرماید :
رقص دختران اشکالی ندارد، قاضی باید خوب باشد، بی حجابی و شرابخواری مهم نیست، فقط به جرایم اقتصادی رسیدگی کنید! . معلوم نیست این شیخ بزرگواراز کجا و چگونه اسلام را فراگرفته است که به چنین برداشت هایی رسیده است؟
با بیان این نوع نظرات گویا می گوید:
ای راننده! نه تنها آب رادیات و باد لاستیک ماشینت را چک نکن ، بلکه اگر لاستیک ماشینت پنچر بود و رادیات آب نداشت، شما فقط روغن ماشین را سر ریز کن.
این افاضات ایشان آدم را یاد ترویج فرهنگ غلط درزمان شاه می اندازد که ترانه خوان فاسد درباری می خواند:
🚫«می بخور! منبر بسوزان! مردم آزاری نکن»🚫
✅نظر صحیح:
از نظر اسلام هر 3 کار( شراب خوردن، سوزاندن منبر و مردم آزاری) غلط و جرم است وحکومت باید متناسب با شدّت جرم، با آن برخورد کند.
چنان که هم اخلال در امنیت جرم است، هم اختلاس، هم رشوه، هم تقلب، هم رفتارهای نابهنجارمثل: بی حجابی، اشاعه فحشا و منکرات. ولی اخلال در امنیت و اخلال در نظام اقتصادی حکمش اعدام است، حکم شرابخواری شلاق، حکم بی حجابی زندان و عبور از چراغ قرمز جریمه مالی است.
🔴غلط است که بگوییم چون با دزد برخورد نشده پس اگر قوانین رانندگی رعایت نشود، ایرادی ندارد.
غلط است گفته شود: چون با حقوق بگیران نجومی برخورد نشده، پس بی حجابی و شرابخواری در ملاء عام مانعی ندارد.
استفاده از واژه «به جای» برای القاء دوگانگی پدیده ها صحیح نیست .هرچیز سرجای خودش درست است .غلط است که گفته شود: به جای برخورد با بی حجابی با مفاسد اقتصادی برخورد کنید. بلکه باید هم با مفاسد افتصادی برخورد شود و هم با مفاسد فرهنگی و اجتماعی . چنان که به جای وزیر ارشاد، غلط است که فقط وزیر اقتصاد داشته باشیم.
🌷جهان چون چشم و خط و خال و ابروست🌷
🌷 که هر چیزی بهجای خویش نیکوست🌷
✅در اینگونه مسائل بهتر است بگوییم :
🔸ای راننده ای که به آب رادیات و باد لاستیک توجه می کنی، به روغن موتور ماشین هم رسیدگی کن
🔹شما مردم خوبی که کار خیر می کنید (خدا به شما خیر بدهد) آن کار خیر دیگررا هم فراموش نکنید .
🔸شمایی که اموالت را وقف اماکن و مراسم مذهبی می کنی ، بخشی ازمالت را هم وقف کمک به فقرا و مستمندان بکن
🔹ای نظامی که با ناهنجاری های فرهنگی و اجتماعی برخورد می کنید( دست شما درد نکند، کار پسندیده ای است ) ولی ناهنجاری های اقتصادی و سیاسی را هم فراموش نکنید.
🔸ای سپاه و ارتشی که امنیت کشور و منطقه و مرزها را برقرار می کنید، در کنار مسئولین دولتی به مشکلات زلزله زدگان کرمانشاه و آب خوزستان و سرپناه مستمندان هم برسید. ( که البته می رسند)
⬅️⬅️نکته مهم : البته اولویت بندی مسائل، هم اسلام تایید می کند و هم عقل. لذا درست است که بگوییم:
☄راننده باید، ضمن چک کردن آب رادیات و باد لاستیک، توجه بیشتری به روغن ودرجه حرارت و آمپرموتورداشته باشد.
☄حکومت موظف است، ضمن جلوگیری از رفتارهای نابهنجار اجتماعی، اولویت به جلوگیری از فساد اقتصادی و سیاسی بدهد .
☄نظام بهتر است، اگر 2 مأموررا برای گشت ارشاد اختصاص می دهد، 5 نیرو را هم برای دستگیری مفسدان اقتصادی درنظر بگیرد.
🔶برای انجام کار صحیح یا برخورد با جرائم و تخلفات شعار «یا این»، «یا آن»غلط است . بهتر است گفته شود «هم این»، «هم آن» ولی با رعایت اولویت ها.
97/4/19
@Gera_97
یکی از کانال های بزرگ کشوری یادداشت فوق را خلاصه و بازنویسی کرده و با تغییر عنوان انتشار داده است . ببینید 👇
🔴اندر حکایت رقص واژه های جناب شیخ...‼️
✍ #دکتر_امیر_حمزه_مهرابی
🔻با پخش یک مستند جنجالی در صداوسیما شاهد رقص واژه های بیشماری در حرمسرای فضای مجازی بودیم.
اکنون بهانه ی نوشتنم تایید و رد مستند نیست؛ بهانه توئیت جناب شیخ است. جناب شیخی که معمولاً سرنا (کرنا) را از سر گشادش می نوازد.
جناب زائری اخیراً (و مثل همیشه) به سبک دو گانه پنداری سلبریت هایی که در موسمحج و اربعین و محرم برای فقرا اشک تمساح میریزند و در موعد پرداخت فطریه فقرا برایشان محلی از اعراب ندارند، در مورد جریان دستگیری خانم مائده هژبری نوشت:
«قرن ها مردم رقصیدند و برهنه شدند و رفتند و آمدند اما دین آسیبی ندید؛ آنچه دین و ایمان را متلاشی و نظام را نابود می کند، لرزش کمر دختری نوجوان نیست! ؛ لغزش قلم قاضی کهنسال است ..»
⭕️ #نقد_و_نظر
1⃣ شرح شگرد:
🔹در این روش به مدد تکنیکی نخ نما و با سوء استفاده از روحیه انسان دوستی بشر، از بین دو فعل خوب و پسندیده، یکی ( که معمولا منتسب به دین و مذهب است) نفی می شود و دیگری اثبات می شود و یا در برخورد با دو کار بد و زشت ، یکی تأیید و دیگری رد می شود .
🔸 شبهات و ادعاهایی اینچنینی مانند همان مثل معروف است که شهید مطهری به آن می تازد و می نویسد که چرا می گویند:
می بخور ، منبر بسوزان، مردم آزاری نکن!!
مگر نمی توان می نخورد و منبر هم نسوزاند و مردم آزاری هم نکرد؟!!
✳️ اسلام نه تنها قائل به این دوگانگی نیست، بلکه آنها را لازم و ملزوم هم می داند . یعنی کسی که نماز می خواند، باید زکات را هم بدهد (يُقيمُونَ الصَّلاةَ وَ يُؤْتُونَ الزَّكاةَ ). اسلام ستایشگر آن حاجی و روزه داری است که به وقت خود یاور مستضعفان باشد و تناقض و تضادی در این افعال نیست.
🔹در یکنگاه سیستمی جامعه یک سیستم است(مثل ماشین) لذا همه اجزاء آن باید درست کار کند . این غلط است که بگوییم ، بجای اینکه آب رادیات را چک کنی ، روغن ماشین را چک کن .
2⃣ #پاسخ_به_یک_توهم
برخی زود گارد گرفته و می گویند ، حالا اگر با بی حجابی برخورد کردید، همه مشکلات مملکت حل می شود؟! ؛ پاسخ این است که خیر، هرگز!!؛ چه کسی چنین ادعایی کرده ؟ آیا اصلاً می توان ادعا کرد اگر آب رادیات را ریختی ، بقیه مشکلات ماشین حل می شود؟! این ادعا مضحک است
3⃣ #نظر
اسلام و نقل در واکنش به چندگانه سازی های سلبریت مآبانه هر ۳ کار( شراب خوردن، سوزاندن منبر و مردم آزاری) محکوم می کند
عقل نیز اینگونه رهنمود کند چنانکه اخلال در امنیت جرم است، اختلاس و رشوه و تقلب و... هم جرم است، همانطور که رفتارهای نابهنجار مثل: بی حجابی، اشاعه فحشا و منکرات جرم است. مع الوصف اخلال در امنیت و اخلال در نظام اقتصادی حکمش اعدام است، حکم شرابخواری شلاق، حکم بی حجابی زندان و عبور از چراغ قرمز جریمه مالی است.
آگاهان این جمله را نخواهند پسندید که چون وزیر اقتصاد بد عمل می کند از استیضاح وزیر ارشاد هم بگذریم!!
☘ جهان چون چشم و خط و خال و ابروست/ که هر چیزی بهجای خویش نیکوست
4⃣ #_نکته_مهم :
👌صدالبته اولویت بندی مسائل، هم اسلام تایید می کند و هم عقل. لذا شاید بهتر و درست تر باشد اگر بگوییم: راننده باید، ضمن چک کردن آب رادیات و باد لاستیک، توجه بیشتری به روغن ودرجه حرارت و آمپرِموتور داشته باشد.
👌آری؛ حکومت موظف است، ضمن جلوگیری از رفتارهای نابهنجار اجتماعی، اولویت به جلوگیری از فساد اقتصادی و سیاسی بدهد .
👌جناب زائری ؛ برای انجام کار صحیح یا برخورد با جرائم و تخلفات نیاز به شعار «یا این»، «یا آن» نیست . بهتر است گفته شود «هم این»، «هم آن» ولی با رعایت اولویت ها.
5⃣ #سخن_آخر
دوستانه به جناب شیخ بگویم: شاید این روزها بازخوانی تاریخ اندلس خالی از لطف نباشد!
@Gera_97