✍️تأکیدبر #ضرورت_عملیاتی_شدن قراردادهای بین دوکشور و #هوشیاری درمقابل سیاستهای فریبکارانه غرب و #حمایت از ابتکارعمل روسیه درمقابله باناتو دراوکراین💥
🌹وقتی قدرتمندترین و قابل اعتمادترین رهبر جهان باشی؛ #یک_دستت هم کفاف تمام نگرانی های متحدانت را میدهد و دودستی آن را می فشارند🇮🇷 https://t.co/T2ZZw9LFNL
بعد از #سرود_سلام_فرمانده که جهانی شد
و #لبیک_یا_خامنهای که ترند جهانی شد
اینبار حضورمیلیونی مردم تهران در #جشن_غدیر مراسمی نمادی #بیعت_با_ولایت🇮🇷
#رفراندومی با رنگ مذهبی که همیشه و هرساله در بایکوت کامل خبری جریان ضدانقلاب وجریان نفوذ به کوری دشمنان انقلاب درحال تکرار است https://t.co/A7CIs1Sc7x
#توییت آقای تحلیلگر
پایتخت هیچ حاکمی در تاریخ ایران اینگونه مرکز رفت و آمد رهبران جهان نبوده است...✌️🇮🇷
#آقای_تحلیلگر
📝#پاسخ_به_شبهه
🔴 روحانیون شاغل در ایران خودرو!! / تیر بدخواهان به سنگ خورد
🔻 اخیراً تصویری از حضور روحانیون در جلسه ای با مسئولان ایران خودرو در فضای مجازی منتشر شد و برخی بدخواهان با شیطنت و هجمه رسانه ای مانند «اینجا دفتر مدیر عامل ایران خودرو است. به نظر شما اینایی که اینجا نشستن دقیقا چه نقشی در تولید خودرو دارن؟، و ...»
🔹 این عکس مربوط به نشست ائمه جماعات گروه صنعتی ایران خودرو با مدیران ایران خودرو است که در آن گزارشی از اقدامات صورت گرفته توسط ائمه جماعات که بدون واسطه با کارگران ایران خودرو ارتباط دارند، ارائه شد.
🔹مدیرعامل ایران خودرو در این نشست:
با توجه به ارتباط مستقیم روحانیون با کارکنان مسائل، دغدغه ها و درخواست کارکنان دریافت و برای رفع آن برنامه ریزی می شود که سبب ایجاد آرامش خاطر در میان آنان شده است.
#روشنگری
#عید_غدیر
- ناشناس.mp3
21.14M
🔴 در این گزارش صوتی به بررسی صحبتهای رهبر انقلاب در گفتوگو با رئیس جمهور ترکیه پرداخته و تلاش کردم تا کلمات و جملات مطرح شده را به صورت واضح و روشن تفسیر کنم. همچنین در بخش پایانی این گزارش به برخی موارد مطرح شده در دیدار آیت الله خامنهای با رئیس جمهور روسیه هم نگاهی گذرا داشتهایم که میتواند قابل شنیدن باشد.
📝#یادداشت
🔴 دیپلماسی به معنای تعارف نیست!
🔻حضرت امام خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار اخیر رجب طیب اردوغان رئیسجمهور ترکیه و هیئت همراه با تأکید بر لزوم افزایش همکاریهای دو کشور بهویژه همکاریهای تجاری، رژیم صهیونیستی را از عوامل اصلی ایجاد اختلاف بین کشورهای اسلامی برشمردند.
🔹 ایشان صراحتا برخی سیاستهای دولت ترکیه در منطقه را ناقض امنیت در غرب آسیا دانسته و عملا حرکت آنکارا بهسوی پذیرش تلآویو بهعنوان یک شریک منطقهای و بینالمللی را بهمثابه خطایی بزرگ مورد شناسایی و تحلیل قراردادند.
🔸 در کنار این موارد، معظم له تأکید کردند که حفظ تمامیت ارضی سوریه بسیار مهم است و هرگونه حمله نظامی در شمال سوریه قطعاً به ضرر ترکیه، سوریه و همه منطقه، و به نفع تروریستها خواهد بود.
🔹 این پیامهای آشکار و صریح از جنس تبشیر نیست و بیشتر جنبهای انذار گونه دارد! آنچه مسلم است اینکه فرمایشات دیروز رهبر معظم انقلاب در دیدار اردوغان، خود یک درس سیاست خارجی برای مسئولین حوزه دیپلماسی کشور و دستاندرکاران جمهوری اسلامی در عرصه روابط بینالملل محسوب میشود. دال مرکزی و گزاره اصلی این درس بزرگ، مربوط به تعارفبردار نبودن عرصه دیپلماسی است.
🔺 نگاه شبکهای، جامع و علی معلولی نسبت به پدیدههای جاری در جهان سبب میشود تا یک کشور هیچگاه خطوط قرمز خود را در تعامل با همسایگان فراموش نکند. تاکنون بارها عنوانشده است که ترکیه در حوزه سیاست خارجی خود نیاز به یک دوربرگردان دارد.
✍حنیف غفاری
#روشنگری
#عید_غدیر
🔰 بسم الله الرحمن الرحیم 🔰
#دیپلماسی_انقلابی_دررشدیاانزوای_جهانی
💠#استاد_قریش_حسین_پور
📅 ۱۴۰۱/۴/۲۹
🏷 #کانال_تحلیلی_جبهه_ولایتمداران
@Gh63_soldier_VelyatFagih
بسم الله الرحمن الرحیم
⛔️دیپلماسی انقلابی در رشد یا انزوای جهانی
🖊در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران همواره تلاش مسئولان بر فراهم آوردن #امکان_همزیستی_مسالمتآمیز بوده و جهتگیری کلی سیاست نظام به سوی #گسترش و #تقویت_روابط بدون تشنج با کشورهای اسلامی و دولتهای غیر محارب بوده است.
❌خب #سیاست_خارجی چیست؟؟
مجموعه تصمیماتی ست که دولتها برای #رسیدن به اهداف خود در #محیط_بینالمللی با #حفظ_حاکمیت و در #چهارچوب_منافع_ملی اتخاذ میکنند.
🖊از آنجا که در هر برههای از زمان با ایجاد شرایط جدید مانند جنگ، خشکسالی، انقلاب، تغییر حاکمان رفتار کشورها با یکدیگر ممکن است دستخوش تغییر شود پس در محیط بین المللی دوست و دشمن دائمی وجود ندارد
🖊دولتی که بتواند با توجه به هر شرایطی #منافع_ملی خود را به بهترین وجه ممکن تأمین کند، یک بازیگر موفق در عرصه روابط بینالملل خواهد بود بنابراین وجود دستگاه سیاست خارجی قدرتمند و فعال در روابط بینالملل برای هر کشوری از اهمیت خاصی برخوردار است؛ #ایران نیز از این موضوع مستثنی نیست و در طول تاریخ در مواجهه با کشورهای دیگر سیاستهای مختلف و متضادی را دنبال کرده علی الخصوص بعد از #انقلاب_اسلامی تحول نوینی در مسائل سیاسی ایران اعم از سیاست داخلی و خارجی ایجاد شد چون امام خمینی (ره) که رهبری مذهبی و دارای اندیشه سیاسی مبتنی بر اسلام بودند، خواستار ساختار سیاست خارجی جدید بر مبنای #التزام_به_احکام_شرع_مقدس شد که از منابع رسمی تصمیمگیری در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران به شمار میروند
🖊از مهمترین اصول سیاست خارجی امام که به یکی از شعارهای اصلی انقلاب تبدیل شد؛ #سیاست_نه_شرقی_و_نه_غربی بود؛
«ملت ایران بدون اتکا به غرب و شرق میخواهد روی پای خود بایستد و بر سرمایههای مذهبی و ملی خود استوار باشد.»
۱
🖊دوستان توجه داشته باشند که این تعبیر به معنی قطع روابط با کشورهای دیگر نیست بلکه به معنی #حفظ_استقلال و عدم وابستگی به دیگران در همه زمینههاست .
استقلال، صدور انقلاب، اتحاد امت اسلامی، احترام به حقوق متقابل، نفی ظلم، اصل نفی سبیل، روابط حسنه و مسالمتآمیز با دیگران، دفاع از کیان اسلام و مسلمین، سیاست نه شرقی نه غربی، گسترش روابط بر مبنای اسلامی و انسانی و کمک به نهضتهای آزادیبخش در کنار ظلمستیزی و سازشناپذیری، مبارزه و ایستادگی در برابر مستکبران از جمله اصول سیاست خارجی در اندیشه حضرت امام هستند.
🖊بـه مـوجب اصل ۱۱۰ قانون اساسی، یکی از مهمترین وظایف رهبری تعیین سیاستهای کلی نظام پس از مشورت با مجمع تشخیص مصلحت و نیز نظارت بر حُسن اجرای آن سیاستها است، بنابراین تعیین خطمشی سیاست خارجی جمهوری اسلامی که جزو سیاستهای کلی نظام است، مستقیما با مقام معظم رهبری است که دقیقا استمرار سیاستهای بنیانگذار جـمـهـوری اسـلامـی می باشد
✅رهبری در بـیـان اصـول سـیـاسـت خـارجـی مـعـتـقـد بـه ادامـه خـط امـام و اصـل تغییرناپذیر نه شرقی نه غربی هستند و بر این نکته تأکید دارند که مهمتـریـن اصـل در سـیـاسـت خـارجـی مـا، حـمـایـت از هـویـت نـظـام اسـلامـی و پـافـشـاری بر اصـول و ارزشهاست
🖊انـدیـشـه سـیـاسـی رهبری :
«سـیـاست خارجی و دستگاه ادارهکننده سیاست خارجی در حقیقت نیمی از نظام سیاسی است که رابـطـه و حـدود و مـنـافـع کـشـور را در اقـطـار عـالم دنـبـال میکند. هر چه هم که دنیا از ارتباطات بیشتری و نزدیکتری برخوردار بشود، این نـقـش اهـمـیـت بـیشتری پیدا میکند؛ خیلی از مشکلات کشورها را دیپلماسی توأم با ابتکار و اقتدار میتواند حل کند؛ در واقع دیپلماسی ابزار کارآمد اقتدار نظام سیاسی است؛ اقتدار نظام سیاسی را بیش از بسیاری از دستگاههایی که حافظ و موظف به حفظ امنیت ملی هستند، دسـتـگـاه دیپلماسی و ادارهکننده سیاست خارجی میتواند به عهده بگیرد و تحقق ببخشد.»
🖊دیـدگـاه رهـبـری :
«دیپلماسی کار مجموعه نظام است، یعنی اختصاص به وزارت خارجه ندارد. مجموعه مدیریت کـلان نـظـام، متصدی مسئله دیپلماسی است. اما دستگاه تخصصی و کارخانه دیپلماسی و ستاد اصلی دیپلماسی، وزارت خارجه است.»
۲
🖊خب دوستان با توجه به جنگ اقتصادی که ایران به موجب بدعهدی و تحریمهای ظالمانه غرب با آن دست به گریبان است، یکی از اصول مهمی که همیشه در سیاستهای جمهوری اسلامی وجود داشته و گاهی کمرنگتر و گاهی پررنگتر مورد توجه دولتمردان بوده است، مسئله روابط با کشورهای دوست و همسایه و کشورهای منطقه است.
🖊در اصل ۱۵۳ قانون اساسی آمده است:
«نـفـی و اجـتـنـاب از پـیـمـانهایی کـه مـوجب سلطه بیگانه بر منابع طبیعی، اقتصادی، فرهنگی و ارتش گردد و روابـط صـلحآمـیـز مـتـقـابـل بـا دول غـیـر مـحـارب.»
🖊داشتن روابط دیپلماتیک بین دو کشور براساس #منافع_مشترک شکل میگیرد؛و از آنجا که کشورهای همسایه ایران در بسیاری از موارد از جمله مسائل اقتصادی دارای منافع مشترک بسیاری هستند؛ پس بر این روابط اصولی مواردی چون درک متقابل، رفتار حسنه و عدم مداخله در امور داخلی یکدیگر حکمفرما است.
🖊چهار گروه از کشورها در قـانـون اسـاسـی جـمـهوری اسلامی دارای ارجحیت در برقراری روابط با ایران هستند:
همسایگان ایران،
کشورهای مسلمان،
کشورهای جهان سوم،
کـشـورهـایـی کـه به نوعی یکی از نیازهای سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و یا نظامی ایران را بر طرف میسازند.
🖊مقام معظم رهبری با تسلط بر قانون اساسی اولویتهای سیاست خارجی را چنین بیان میفرمایند:
«سـیـاسـت خـارجـی ایران به طور کلی بر این مبناست که ما با کشورها #براساس_قانون_اساسی و #براساس_اصول_اسلامی با کشورهایی که سر تعرّض با ما ندارند، رابطه خصمانه نداریم. کسانی که با ما سر تعرض دارند و شیوه خصومت در پیش میگیرند، مـا هـم در مـقـابل با آنها خصومتآمیز برخورد میکنیم.
اگر خصومت آنها نظامی بود، ما هم مـتـقـابـلا خصومت نظامی خواهیم داشت.
اما کشورهایی که با ما سر خصومت ندارند و مایلند بـا مـا ارتـبـاطات دوستانه یا برادرانه داشته باشند، ما نسبت به آنها روی خوش نشان میدهیم و دست دوستی به سوی آنها دراز میکنیم.»
۳
🖊در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران همواره تلاش مسئولان بر #ایجاد_آرامش و فراهم آوردن امکان صلح و #همزیستی_مسالمتآمیز در سطح منطقه بوده و جهتگیری کلی سیاست نظام به سوی گسترش و #تقویت_روابط_بدون_تشنج با کشورهای اسلامی و دولتهای غیر محارب بوده است.
🖊هموطنان گرامی سیاست جمهوری اسلامی ایران مشخصا #ایجاد_روابط_متقابل با کشورهایی است که علاوه بر #حفظ_تمامیت_ارضی و #ایجاد_امنیت، بیشترین منافع ملی را از نظر نظامی، سیاسی، اقتصادی و حتی فرهنگی برای کشور داشته باشند.
🖊براساس همین اولویت سیاست خارجی جمهوری اسلامی، مقام معظم رهبری در چند هفته اخیر با امیر قطر و رؤسای جمهور سوریه، ونزوئلا، تاجیکستان، ترکمنستان و قزاقستان و همچنین دیروز با رییس جمهوری روسیه و ترکیه دیدار و گفتگو داشته و با جدیت در مورد مسائل مهم منطقه و جهان با آنها به بحث و تبادل نظر پرداختند.
🖊ایشان در تمامی دیدارها به این موضوع اشاره کردند که #روابط_ایران و کشورهای منطقه باید بیش از گذشته گسترش پیدا کند و با اینکه پیشرفتهای خوبی صورت گرفته و سطح روابط افزایش یافته است اما با نقطه مطلوب فاصله دارد و نیازمند تلاش بیشتری در این زمینه است.
🖊رهبری با تأکید بر اشتراکات تاریخی و فرهنگی و زبانی کشورهای همسایه بر لزوم همکاریهای علمی و امنیتی مانند تشکیل #کمیته_علمی و یا #همکاریهای_نظامی مانند ساخت پهباد تأکید کردند.
🖊با توجه به سخنان رهبر انقلاب در این دیدارها #شاخصهای_روابط_دیپلماتیک با همسایگان در سیاست خارجی جمهوری اسلامی به خوبی روشن میشود :
✅موضوع حمایت فلسطین و مقابله با اقدامات رژیم صهیونیستی به عنوان دشمن مشترک در منطقه
✅تقویت پیوند بین کشورها براساس نقاط و منافع مشترک
✅ارتقای همکاریهای اقتصادی
✅مقاومت و ایستادگی در مقابل زورگویی و زیادهخواهیهای غرب در منطقه
✅تقویت روابط از طریق همفکری و همکاریهای مشترک
✅ارتقای همکاریها در زمینههای علمی و فناوری و صنعتی و دانشبنیان
✅توجه به گسترش تروریسم و رشد گروههای تکفیری در منطقه و لزوم همکاریهای نظامی و امنیتی
✅توجه به خطر توسعه ناتو و گسترش نفوذ غرب
🖊رهبر معظم انقلاب با درایت و تیزبینی با اشاره به #نقاط_مشترک ایران با هر یک از این کشورها به توسعه روابط در زمینههایی که منافع مشترک را برای دو کشور ایجاد میکند، تأکید کردند؛ ایشان با #هوشیاری و #نکتهسنجی و شناخت ظرفیتها و مناسبات مختلف هر کشور به بیان نکات و زمینههای همکاری و حتی #نگرانیهای_مشترک ایران با آنها پرداختند و علاوه بر #ایجاد_حس_همدلی و نزدیکی، آمادگی کشور را در گسترش همکاریها در موارد گوناگون اعلام کردند.
۴
🖊 هموطنان عزیز هیچ کشوری به #تنهایی و با #انزوا نمیتواند به #پیشرفت دست پیدا کند؛ استفاده از ابزار دیپلماتیک و داشتن سیاست خارجی پویا و فعال رکن اساسی در این راه است؛ #سهلترین و #امنترین نوع ارتباط، رابطه با کشورهای همسایه است که با انگیزههای مختلف از جمله #خطر_دشمن_مشترک و یا نیاز به تبادل علم و صنعت و تجارت با یکدیگر پیوند میخورند.
🖊در روابط بینالملل چیزی که باعث ایجاد قدرت یک کشور میشود، #وجود_همپیمانانی ست که در شرایط مختلف میشود روی آنها حساب باز کرد؛ این همپیمانان براساس #منافع_مشترک_مادی و معنوی دور یکدیگر جمع شده و با همکاری و گسترش روابط علاوه بر ایجاد امنیت، موجب پیشرفت و ترقی یکدیگر میشوند.
🖊 انتظار بنده حقیر و مردم عزیز اینست که سایر نهادهای مرتبط با سیاست خارجی هم #مشی_رهبر_انقلاب را سرلوحه کار خود قرار دهند و با #نگاه_به_توان_داخلی و #توسعه_روابط_با_همسایگان و کشورهای منطقه و کشورهایی که دارای منافع مشترک با جمهوری اسلامی ایران هستند، به برونرفت کشور از مشکلات کمک کنند تا در این شرایط حساس جمهوری اسلامی بتواند از این پیچ تاریخی به سلامت عبور کند و مردم را به ساحل آرامش در #پرتو_عدالت و آسایش برساند. ان شاالله...
اللهم عجل لولیک الفرج
اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
ارادتمندتان قریش حسین پور
۱۴۰۱/۰۴/۲۹
🖊زبان بدن پوتین دردیدار بارهبری انقلاب:
⛔️تبسم بالبان بسته :
➖ادای احترام وادب
⛔️قراردادن دست ها روی هم باگرفتن مچ:
➖ایجاد حس آرامش واطمینان
➖پنهان کردن آسیب پذیری
⛔️پاهای صاف وموازی:
➖احترام بیش از حد به حضار
➖خجالتی بودن
آنانی که نگران مستعمره شدن ایرانن نظری ندارن؟ https://t.co/Um4pf6DCqq
✍️اجماع راهبردی واستراتژیک ایران وروسیه در سفرپوتین به تهران درحوزه های مختلف انرژی و بانکی؛مالی؛تجاری؛اقتصادی وامنیتی ازجمله کنار گذاشتن سریع دلار درمعاملات دوجانبه وخرید ۷۲ فروندهواپیمایS35 بسیارپیشرفته توسط ایران همراه باانتقال تکنولوژی
زبان دنیا رورییسی باعملکردش نشان داد https://t.co/k51BuCPBDR