فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️بیش از ۷۸٪ واجدان شرایط شرکت در #انتخابات_سوریه، رأی دادند!
بشار اسد با بیش از ۹۵٪ آراء رئیس جمهور شد.
🔹یک انتخابات پرشور و بینظیر و یک حماسه ملی در سوریه!
#انتخاب_اصلح
#ایران_قوی
#حضور_حداکثری
#من_منتظر_انتخاباتم
#من_هم_رای_میدهم
#احساس_تکلیف
🔴 دلسوزی کنید ولی دم انتخابات مواظب تخریب آرا باشید!
🔻پاسخ به حواشی حضور آیت الله رئیسی در نشست مشترک سه «اتاق اصناف»، «اتاق تعاون» و «اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران»
🔹روزهای گذشته سیدابراهیم رئیسی در جلسه ای با حضور اعضای سه «اتاق اصناف»، «اتاق تعاون» و «اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی» حضور پیدا کرد که برخی فعالان مجازی آن جلسه را به عنوان «جلسه با اتاق بازرگانی» مطرح کرده و ایشان را به تأیید سیاست های اتاق بازرگانی متهم کردند.
🔸برخی با استناد به اینکه اتاق بازرگانی در سال های گذشته از رسالت خودش دور شده و محل تجمع واردکننده ها شده است پس حضور آیت الله رئیسی در این جلسه، به نوعی حمایت از سیاست غلطِ این اتاق بوده است.
🔹اولاً رئیسی طی سال های گذشته با صدها مجموعه کارگری، مردمی و اقتصادی دیدار داشته و این اولین دیدار وی نبوده! اولین جلسه وی بعد از احراز صلاحیت ها هم با مردم و کف بازار بوده!
🔸ثانیاً جلسه با حضور اعضای سه اتاق اقتصادی بوده؛ «اتاق اصناف»، «اتاق تعاون» و «اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی». نه فقط اتاق بازرگانی و ...! ضمناً آیا جلسه با اعضای سه مجموعه کلان اقتصادی که ذیل دولت محسوب می شوند اشکالی دارد؟! ما باید شناخت صحیحی از این سه اتاق داشته باشیم:
1️⃣ اول؛ اتاق اصناف ایران(شورای اصناف ایران) شورائی است متشکل از نمایندگان هیئت رئیسه مجامع امورصنفی شهرستانهای کشور است. اصناف و بازاریان همواره به عنوان قشر زحمت کشی از جامعه بوده و هستند. در حال حاضر اصناف ایران در چهار گروه تولیدی، توزیعی، خدماتی و خدمات فنی در سطحی گسترده فعالیت میکنند.
2️⃣ دوم؛ اتاق تعاون برای تکمیل و گسترش فعالیت های «بخش تعاون» در کنار وزارت تعاون در سال 1372 تشکیل شد. اتاق تعاون متشکل از اتحادیه ها و شرکت های تعاونی با نظارت وزارت تعاون می باشد. پرداختن به تعاون و فعالیت های تعاونی و اصلاح این سیستم بسیار بسیار ضروری است.
3️⃣ سوم؛ اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران؛ به منظور ایجاد هماهنگی و همکاری بین بازرگانان، صاحبان صنایع و معادن و کشاورزی با نهادهای دولتی، فعالیت میکند. در جلسات این اتاق، نمایندگان دولت و بخش خصوصی شرکت میکنند. این اتاق ۶۰ نماینده دارد که ۴۰ نماینده آن از بخش خصوصی و ۲۰ نماینده آن از طرف دولت انتخاب میشوند! اتاق ایران، مدیریت دبیرخانه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی را بر عهده دارد.
🔹حالا که جایگاه این سه نهاد غیردولتی که با نظارت دولت تشکیل شده اند و بسیار در اقتصاد کشور مؤثرند را در نظر بگیرید، سیاست صحیح با این سه پارلمان اقتصادی چیست؟ حذف یا اصلاح؟ بی تردید اتاق بازرگانی در سال های گذشته بدترین عملکرد را داشته و در وضعیت موجود اقتصاد کشور سهیم است. آیا باید آن را رها کرد تا همین سیاست غلط را ادامه دهد؟!
🔸اتاق بازرگانی از رسالت خود فاصله گرفته و مأمن مافیای واردکننده ها شده است و چنانچه دولت بخواهد اقتصاد را سر و سامان دهد ناگزیر است که وضعیت این اتاق ها را سروسمان بخشد. تغییر قوانین مربوط به این اتاق ها از طریق لوایح ارسالی به مجلس، تغییر سیاست دولت نسبت به مدیریت و مواجهه با این اتاق ها و تغییر نمایندگان دولت در این اتاق ها و ... .
🔹چگونه برخی دیدار آقای رئیسی با این سه اتاق را اولاً دیدار با یک اتاق معرفی کرده و بعد هم این دیدار را بگونه ای گزارش داده اند که ایشان بناست از سیاست های فعلی و عملکرد فعلی این اتاق حمایت و دفاع کند؟! این سوءظن و برداشت صحیح و اخلاقی نیست.
🔸اتفاقاً رئیسی معتقد است «بخشی» از اصلاحات اقتصادی باید از همین جاها انجام شود. اتفاقاً ما باید از جایی شروع کنیم که مشکلات از آنجا شروع می شود اتاق بازرگانی را نمی شود حذف کرد اما می توان اصلاح کرد! اتاق تعاون و اتاق اصناف را مگر می شود حذف کرد؟ اگر به عملکردشان نقد است که هست، باید اصلاح شود.
🔹از طرفی برخی فعالان، تصویر رئیسی در این جلسه را در کنار بهمن عبداللهی رئیس اتاق تعاون که پرونده مفتوح اقتصادی دارد را بازنشر و او را همراه رئیسی معرفی کرده اند در صورتیکه وی رئیس اتاق تعاون است و پرونده وی نیز توسط سیستم خود رئیسی تشکیل شده است! جریان رسیدگی ادامه دارد. از طرفی آیا برخورد رئیسی را طی سال های گذشته با متخلفین در دولت و بخش خصوصی ندیده اید؟
🔸به نظر بنده، برداشتی که برخی دلسوزان از حضور آقای رئیسی در جلسه با این اتاق ها داشته اند و آن را تأیید وضعیت فعلی و سیاست این اتاق ها نشان داده اند صحیح نیست. عملکرد و برخورد آقای رئیسی با خصوصی خواران و کسانی که اموال عمومی را به تاراج برده اند روشن است. مرور عملکرد وی در پرونده هایی که سازمان خصوصی سازی طی این سالها بوجود آورده قوت قلب همه ماست.
✅ #داود_مدرسی_یان:
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴مسئولیتپذیری به سبک "عبدالناصر همتی" رئیس بانک مرکزی و کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری
📅 همتی ۱۱ اسفند۹۷:
🔻دلار به کانال ۱۱ هزارتومان برمیگردد.
📅 همتی ۲ فروردین۹۹:
🔻هیچگاه نگفتهام که دلار ۱۱ هزار تومان میشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از کاندیداهای محترم فرمودهاند که سال ۹۹ ارزش یارانه پیدا و پنهان کشور ۱۳۸میلیارد دلار بوده است. این یارانه ادعایی در واقع مابهالتفاوت ریالی و دلاری حاملهای انرژی است، به هیچ وجه واقعیت بیرونی ندارد و محاسبات آن ریشه در کاهش ارزش پول مردم دارد که دولت باید آن را حفظ میکرد.
"سید یاسر جبرائیلی"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پيام مهم سید ابراهیم رئیسی به جوانانی که به وضع موجود و آینده ناامید هستند.
جوانان عزیز در سرنوشت خودتان دخالت کنید اگر شما به هر دلیلی از وضعیت موجود ناراضی هستی نباید انتقام این دولت را از دولت آینده گرفت حضور در انتخابات بویژه برای جوانان حتما میتواند آینده روشن و درخشانی را رقم بزند
#انتخابات
✅🔴اصلح یا صالح مقبول؟
کدامیک؟؟
ما براین باور هستیم که ملاک اصلی تشخیص گزینه ی اصلح نمی تواند شهرت یا مقبولیت باشد ،
البته این دوعنصر مهم درجای خود از ارزش و اهمیت مهمی برخوردار اند اما به صورت یک دیدگاه ایده آل نباید در صلاحیت افراد کاندید دارای اصالت باشند.
اصالت با داشتن برنامه و راهبرد کوتاه مدت و بلند مدت برای اداره ی کشور است و این برنامه باید براساس شناخت دقیق از چالش ها و ظرفیت های کشور در سطح کلان و محدود باشد
داشتن نیروهای مومنِ متخصص و پرتوان عنصر مهم دیگری برای اجراء سازی برنامه های تدوین شده جهت اداره ی کشور است.
⭕️ متاسفانه اداره ی کشور از فقدان برنامه ی ترکیبی و جامع که کشور را در همه ی ابعاد مختلف به یک ساحل امن برساند رنج می برد، بسیاری از دولت ها با ضعف هایی که در تدوین برنامه ی جامع و هدف دار داشته اند نتوانستند اداره ی ساختارهای مختلف کشور را بهم پیوند بزنند تا همه در مسیر رشد و توسعه ی کشور حرکت کنند، براین اساس بخش عمده ای از مشکلات کشور به حوزه ی نرم افزاری و ضعف در برنامه ریزی و تصمیم سازی ها برمی گردد
دولت آینده وظیفه اش صرفا اداره ی کشور نیست بلکه توسعه ی همه جانبه و ایجاد تحول در کشور به خصوص در حوزه ی اقتصاد و معیشت مردم در اولویت باید قرار بگیرد.
🔴 وحدت گفتمانی به معنای تبلیغ همه ی کاندید ها نیست اگه کسی اینجوری فکر می کنه تصور حداقلی از وحدت گفتمانی داره
وحدت گفتمانی خواه ناخواه به جریان افتاده، مهم هدایت کردن این وحدت گفتمانی به مسیر صحیح و ایده آل گفتملن انقلاب است، اگه وحدت گفتمانی به پذیرش شاخص های رهبر انقلاب به عنوان ملاک های تشخیص اصلح ختم نشه تفاوت چندانی با گفتمان اجماع سازی احزاب نداره، پس زیاد با الفاظ بازی نکنید
#انتخابات
#انتخابات_1400
🔴چرا نیازمند ایران قوی هستیم؟
🔹توازن در محیط بینالملل و منطقهای دچار به هم ریختگی و تغییر شده است. در محیطهای بیثباتِ ناشی از به هم ریختگی توازن قوا و تغییر نظم موجود، کشورهایی امنیت خواهند داشت و میتوانند منافع ملی خود را تامین کنند که همزمان در داخل و در مناسبات بینالمللی #قوی باشند. به عبارت دیگر، تامین منافع ملی و امنیت ملی، نسبت مستقیم با افزایش سطح اقتدار دارد. با این شرایط تشکیل #دولت_قوی، یک استراتژی ملی است و این راهبرد نباید اسیر دوقطبی سازیهای کاذب انتخاباتی و جناحی میگردید. در چارچوب این استراتژی ملی، گام دوم انتخابات پُرشور، رای سدید و محکم است.
#استراتژی_ملی
#شورای_نگهبان
#ایران_قوی
26.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاسخ علی زکریا به شبهات مطرح شده درباره آقای رئیسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 برافراشته شدن پرچم ایران در مسجدالاقصی و شعارهای مردم فلسطین اطراف پرچم ایران اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 باغ ویلای رئیسی!
دو اتفاق نادر در این دوره از انتخابات ریاست جمهوری افتاد!
یک:
جناب محسن رضایی گفته؛این دوره جدی امدم و ملاحظه هیچ کسی را نخواهم کرد!
دوره های پیشین گویا شوخی بود!
دوم:
جناب همتی رئیس بانک مرکزی فرموده اند:
جهت نجات اقتصاد ایران امده ام!
ایشان هم مثل اوشان گویا جدی است و تا کنون اگر در مقام ریاست بانک مرکزی کاری نکرد؛بخاطر جدی نگرفتن کار بود!😊
#حال_ما_زار_است
#باور_میکنید
🔴 کدام بخش از بیانات رهبری توسط رسانه ها بایکوت شد⁉️⁉️
🔻رهبری درباره مجلس چه گفت؟
🔹مسئله ای که با آن مواجه هستیم سیاست سانسور و بایکوت بیانات رهبری توسط برخی رسانه ها و خبرگزاری هاست. غالباً نکته ای که به نفع شان باشد را ضریب می دهند ولی اگر نکته ای به سودشان نباشد را سانسور می کنند.
🔸رهبر انقلاب در دیدار با مجلس شورای اسلامی صحبت هایی بسیار مهمی را ایراد فرمودند که فقط بخشی از آنها ضریب خورد. بطور مثال درباره مجلس قریب 25 دقیقه درباره مجلس سخنرانی کردند. در 5 دقیقه اول مطابق سیاست همیشگی خود از مجلس تقدیر و تشکر و حمایت ویژه کردند و قریب 20 دقیقه هم توصیه های جدی داشتند که مجلس رعایت کند. متأسفانه برخی رسانه ها فقط چند نکته از آن حمایت ها و تقدیرها را منتشر کردند.
🔹ایشان درباره مخالفت ها با مجلس، خط منتقدین و دلسوزان را از مخالفین مجلس جدا کردند چیز که در رسانه ها کامل بایکوت شد و تمام منتقدین را مخالف مجلس جا زدند!! «از آغاز شروع کار این مجلس یک عدّهای برنامهی خودشان را این قرار دادند که یک تصویر منفی از مجلس نشان بدهند.. اظهاراتی میکنند که انسان بوی دلسوزی را از این اظهارات نمیشنود. یک وقت کسی انتقاد میکند به قصد اصلاح و تکمیل؛ یک وقت نه، بر اساس احساسات یا نظرات خاص و بدون دلسوزی. انسان احساس میکند که در این حرکات دشمنانه نشانههای اخلاص وجود ندارد».
🔸خیلی از ما مردم و فعالان رسانه ای از اول حامی این مجلس بودیم و هستیم ولی در وقت نیاز انتقاد هم کرده ایم. متأسفانه برخی رسانه ها بگونه ای این دوسه روز عمل کردند که انگار همه منتقدین، مخالف مجلس بودند و هستند! باب انتقاد نباید بسته شود. برخی متأسفانه فکر می کنند وقتی رهبری حمایت کرد دیگر کسی نباید انتقاد کند!!
🔹ایشان در ادامه چند توصیه جدی کردند که من و شما هم باید این توصیه ها را مکرر در گوش مجلسیان تکرار کنیم و اگر برخی یا جمعی از نمایندگان از این توصیه ها تخطی کردند به آنها تذکر دهیم:
1️⃣ ایستادگی بر ویژگیهای خوب و حفظ آنها با مراقبه یعنی تقوا: «برای اینکه بتوانیم خودمان را انقلابی نگه داریم باید چه کار کنیم؟ توصیهی بنده این است که باید مراقبه کنیم، باید حسابکشی کنیم از خودمان. مراقبهی دائمی لازم است. ما انسانها ضعیفیم، در معرض خطریم، در معرض لغزشیم.»
2️⃣ کارآمدی و کفایت با عقلانیت و طمأنینه: «مجلس باید نشان بدهد که باکفایت است، مجلس میتواند درست ریلگذاری کند. البتّه این خبرهایی که داده شده، گزارشهایی که بنده دیدهام یا شنیدهام .. اینها خوب است، همین چیزها خیلی خوب است لکن ریلگذاری برای اصلاح امور کشور کارهای فراتری را نیاز دارد؛ زیاد باید کار کرد، زیاد باید تلاش کرد.»
3️⃣ لزوم شناسایی آسیبهای مجلس و اجتناب از آنها: «توصیهی بعدی من این است: عزیزان من! مجلس شورای اسلامی به طبیعت حال یک آسیبهایی دارد. این آسیبها را بشناسید و خودتان را از این آسیبها دور نگه دارید؛ خطرناک است.»
4️⃣ عدم سوء استفادهی نمایندگان از تواناییهای قانونی: «یکی از این آسیبها این است که نماینده از تواناییهایی که قانون برایش فراهم آورده به نفع مسائل شخصی خود یا مسائل گروهی خود یا مسائل قومی خود استفاده کند؛ این تواناییها چیست؟ استیضاح، سؤال، تحقیق و تفحّص.»
5️⃣ ورود نمایندگان در مسائل اجرائی: «یکی از آسیبها ورود نمایندگان در مسائل اجرائی است؛ فرض بفرمایید وارد شدن در اینکه مدیرکلّ فلان تشکیلات در شهر ما یا در استان ما مثلاً فرض کنید که چه کسی باشد، چه کسی نباشد؛ استاندار، فرماندار و از این قبیل.»
6️⃣ بیاحتیاطی در استفاده از تریبونها برای بیان نظرات: «یکی از آسیبها بیاحتیاطی در استفادهی از تریبون و بلندگویی است که در اختیار شما است.»
7️⃣ تلاش برای رسیدن به مسئولیّتهای اجرائی: «یکی از آسیبها این است که نماینده از اوّلی که وارد مجلس میشود، نقشهی رسیدن به فلان پستِ مثلاً اجرائی را در سر خودش بپروراند -که وزیر بشود، فلان بشود..»
8️⃣ اهمّیّت کار کارشناسی و لزوم استفاده از آن برای بالا بردن سطح کیفی قوانین
9️⃣ رعایت اولویّتها و مسائل اساسی کشور
🔟 علاج مشکل تراکم قوانین
1️⃣1️⃣ لزوم کسب فضائل ملّت توسط مجلس و تبدیل به عصارهی این فضایل: «باید مجلس را جوری ترتیب داد که عصارهی فضایل ملّت باشد؛ فضایل ملّت چیست؟ ملّت ما الان چه فضایلی دارند؟ مجاهدت، عزّت نفْس، اعتماد به نفْس، امید، ایثار، قدرت و توانایی ایستادگی در مقابل مشکلات.»
#انتخابات