🔵 مجلس
استعفای پیوندی از ریاست نظام پزشکی استان تهران بعد از سخنان محمود صادقی در خصوص محرز بودن مفاسد وی، بار دیگر اثبات کرد مهمترین مانع مبارزه با فساد، سیاسی کاری نمایندگان است، آنچنانکه اگر مجلس به وظیفه نظارتی خود اهتمام داشته باشند، دولت نیز تسلیم عدالت خواهد شد.
@GhadiriNetwork
🔥 اشتعال فتنه
افزایش قیمت بنزین به شدت امکان اشتعال فتنه را دارد.
لازم است همچون نخستین مرتبه، ابتدا بنزین با نرخ کنونی صرفا سهمیه بندی شود، تا مرحلهی بعدی که اعلام نرخ آزاد و غیرسهمیهای است، مساعدتی برای مردم تلقی شود.
در غیر این صورت سهمیه بندی همراه با اعلام نرخ آزاد، اثر مخرب روانی دارد.
۹۸/۸/۲۳
@GhadiriNetwork
🔴 انتخابهای سخت
هیلاری کلینتون در کتاب خود (انتخابهای سخت) نوشته بعد از انتخابات ۲۰۰۹ (۱۳۸۸) ایران، بیش از ۵۰۰۰ نفر را در سراسر جهان علیه حکومت ایران آموزش دادیم.
برفرض که عدد مذکور، گزارشی از عملکرد تمام جامعه اطلاعاتی آمریکا، و نیز مربوط به سال چاپ کتاب (۲۰۱۴) باشد، یعنی آموزش حداقل ۱۰۰۰ برانداز جدید در سال فقط از جانب کشور آمریکا، و نه اروپا و اسرائیل و عربستان.
اگر این حداقل ۱۰ هزار برانداز جدید از ۸۸ تاکنون را بگذاریم در کنار تمام گروههای محارب، ضدانقلاب، فرقهای و تجزیه طلب که بخشی از آن در فتنه ۸۸ سربرآورد، مقیاس وحشتناکی از زلزله امنیتیای که درون گسلهای فعلا فعال نشده وجود دارد، خواهیم یافت.
تذکر این مهم هم از این وجه است که بدانیم چه در پیش داریم و هم از این جهت که نه انبوه جمعیت خرابکار را «مردم» بنامیم و نه در فتنه پیشرو از تارومار شدنشان توسط حافظان امنیت، متزلزل و مردد شویم.
@GhadiriNetwork
🌺 میلاد رسول گرامی اسلام و امام جعفر صادق مبارک
@GhadiriNetwork
🔵 پدافند غیرعامل
تاکسیهای اینترنتی چگونه میتوانند به آشوب دامن بزنند؟
۱. کاهش ناگهانی کرایه و به اعتراض کشاندن رانندگان
۲. افزایش دفعی کرایه و دامن زدن به نارضایتی شهروندان
۳. اخلال در استفاده از اپلیکیشن، حصول نتایج مذکور و در راستای نافرمانی مدنی اختلال در حملونقل عمومی
۹۸/۸/۲۳
@GhadiriNetwork
🎙 در گفتگو با رادیو گفتگو مطرح شد: تمدن اسلامی در بیانیه گام دوم
برنامه «گفتوگوی سیاسی» با موضوع «بیانیه گام دوم، جوانان و الزامات تمدن سازی نوین اسلامی و ساخت ایران بزرگ اسلامی» با حضور احمد قدیری، فعال دانشجویی روانه آنتن شبکه رادیوگفتوگو شد.
احمد قدیری در مصاحبه با رادیوگفتوگو عنوان کرد: ابتدا باید قدری در حوزه تمدن نوین اسلامی واژهپردازی کنیم، تمدن اگرچه گاهی هم سنگ و در کنار واژه فرهنگ میآید، اما متفاوت از آن است. طبیعتا وقتی صحبت از فرهنگ میکنیم ناظر به آن بعد نرمافزاری است اما وقتی صحبت از تمدن میکنیم، حالت ارتقا یافته بحث فرهنگ است، یعنی آن بحث نرمافزای، یک پوسته سختی به نام حاکمیت و حکومت به خودش گرفته و نمودها و اِلمانهای آن تمدن در عرصه سرزمینی و شهری شکل گرفته و یک ظهور و بروز سیاسی به خودش دیده است.
وی افزود: چرا تمدن اسلامی؟ به طور طبیعی وقتی انقلاب، حکومت و نرمافزار ما اسلامی است، تمدن هم باید اسلامی باشد. اما این تمدن نوین برای چیست؟ شاید قید نوین برای این است که رهبر انقلاب خواستند فاصله بگذارند میان تمدنهای اسلامی که تا به حال بوده است. همانطور که میدانیم در فرهنگِ لغتِ سیاسی و تاریخی، تمدن امویان، عباسیان، تیموریان، صفوی و امپراطوری عثمانی را هم تمدن اسلامی مینامند؛ تمدنی با خاستگاه و ویژگیهای فکری و نرمافزاری خاص خودشان.
این فعال سیاسی ادامه داد: لذا قید نوین اسلامی یعنی آنچه حتما متفاوت و ارتقا یافته نسبت به موارد قبلی بوده است و حتما خاستگاه اسلامی و شیعی دارد، اما این تمدن اسلامی چهار مرحله تکوین و بروز و ظهور دارد؛ نخست بحث انقلاب اسلامی است که آنرا پشت سر گذاشتیم، بعد از آن حکومت اسلامی است که میتوانیم بگوییم در عرصه پیروزی انقلاب اسلامی و حکومت اسلامی تا کنون موفق بودیم. در حکومت اسلامی نیز مراحل موفقی را پشت سر گذاشتیم اما هنوز نه دولت اسلامی نه جامعه اسلامی داریم.
احمد قدیری گفت: چرا اشاره کردم که حکومت اسلامی داریم اما دولت اسلامی نداریم؟ چون وقتی صحبت از حکومت میشود، بحث ساختارهای حکومتی، اصول قانون اساسی و خاستگاه مشروعیت یک نظام و حکومت مطرح است. طبق آنچه که در اصول قانون اساسی آمده و ساز و کارهای مختلف نظام در آن متجلی شده است، میتوانیم ادعا کنیم که ظرف ما اسلامی است اما آیا مظروف ما که دولت و جامعه است نیز اسلامی است؟ خیر، اما نه به عرض بنده بلکه به فرمایش رهبری اسلامی نیست؛ و در دو مرحله دولت و جامعه، اسلامی نیستیم و نه تنها با آن آرمانها بلکه با ویژگی استانداردی که لازم است بشناسیم و شاید بتوان گفت ویژگیهای حداقلی است فاصله داریم.
وی افزود: تا وقتی که میزان جرم و جنایت در جامعه و اختلاس و فساد در دولتهای مختلف بالا باشد، قطعا باید با صدای رسا اعتراف کنیم که هنوز دولت و جامعه اسلامی نداریم. اما در رابطه با بیانیه گام دوم خطاب به ملت ایران به ویژه جوانان است، اکنون وضعیت به گونهای است که گاهی افراد احساس میکنند که فقط مخاطب بیانیه جوانان است. در حالی که هدف رهبری از بیانیه گام دوم این است که ملت به ویژه جوانان را به میدان بکشانند اما به گونهای جا افتاده که برخی میگویند ما که جوان نیستیم پس ما از این دایره تکلیف جدا هستیم. اما این تاکید بر همه ملت است و صرفا قدری بر کنشگری بیشتر جوانان تاکید شده است.
فعال دانشجویی در مصاحبه با رادیوگفتوگو اظهار کرد: هر آنچه که برای یک حکومت اسلامی و تمدن اسلامی لازم است در آیات قرآن به صراحت اشاره شده و منبع اصلی ما قرآن و تمسک عترت است. به عبارتی هر آنچه که منبع فقهی برای ما (قرآن، سنت و عقل) باشد، در واقع محتوای حکومت و تمدن اسلامی است.
radiogoftogoo.ir/NewsDetails/?m=175104&n=418086
@GhadiriNetwork
🔵 سراب سلاح
به گفته رئیس جمهور، طبق قطعنامه ۲۲۳۱ از سال آینده (پنج سال پس از برجام) تحریمهای تسلیحاتی ایران در شورای امنیت ملغی میشود.
اما آیا با مرتفع شدن چنین مانعی، باب خرید تسلیحات نظامی لزوما باز میگردد؟
باید بدانیم تحریم تسلیحاتی، صرفا به موجب تحریم شورای امنیت نیست، مشکل اصلی همچنان تحریم ثانویهای است که قدرت جلوگیری از فروش ایرباس به ایران و منع توتال از سرمایه گذاری نفتی در پارس جنوبی را نیز دارد.
وقتی آمریکا ترکیه را در موضوع S400 و کشیش آمریکایی به نابودی اقتصادش تهدید میکند، اهرمش همین تحریم ثانویه است که هیچ نهاد بین المللیای نیز نمیتواند جلودارش باشد.
همچنین در قضیه خرید سامانه پدافندی S300 توسط ایران، با وجودی که مشمول هیچ تحریمی در شورای امنیت نبود، اما روسیه با فشار -و نه حتی تحریم- آمریکا متوقف شد به طوری که با چند سال تأخیر، بعد از شکایت ایران به نهاد داوری و پیروزی حقوقی بر روسیه، این سلاح نهایتا در پی مصالحه دو کشور، به ایران تحویل داده شد.
نتیجه آنکه با رفع تحریم شورای امنیت نیز، الزاما امکان خرید انواع سلاح میسر نیست و همه چیز به فشار تحریمی و غیرتحریمی آمریکا، اروپا و اسرائیل نسبت به کشورهای فروشنده (روسیه و چین) بستگی دارد و اینکه چه میزان اراده برای مقاومت در برابر آن وجود داشته باشد. ارادهای که بنابر تجربه، تاکنون ظهور و بروزی نداشته است.
تهدید مصر به تحریم توسط آمریکا در صورت خرید جنگنده سوخو-۳۵ از روسیه
af.sputniknews.com/world/201911154177821
@GhadiriNetwork
2.74M
🚨 تبیین اسباب و ابعاد فتنه آبان ماه
سهمیه بندی بنزین
علت حمایت رهبری از طرح دولت
توطئه مشترک علیه جبهه ضدآمریکایی
آشوب به زودی در روسیه و سوریه
تبارشناسی اغتشاشگران
#نشر_حداکثری
@GhadiriNetwork
وقتی بخش عمده جریان نخبگانی جبهه انقلاب، صرفا در فضای مجازی، آن هم نوعا و صرفا در توییتر متمرکز و متورم شدهاند، نتیجه این میشود که با انسداد کامل فیلترشکنها و قطع دسترسی به توییتر، در شرایطی که بیش از همیشه به اعمال نقش و روشنگری این جریان نیاز هست، صدایی از کسی بلند نمیشود.
۹۸/۸/۲۷
@GhadiriNetwork
همایش بزرگ گام دوم انقلاب
ابعاد اقتصادی، سیاسی و فرهنگی
با سخنرانی نخبگان جوان جبهه انقلاب
و حضور اصحاب رسانه و فعالان فضای مجازی
پنجشنبه، ۳۰ آبان، از ساعت ۱۴
شریعتی، نرسیده به سیدخندان، فرهنگسرای اندیشه
حضور برای عموم آزاد است
رسانه باشید
@GhadiriNetwork
نام وکیل الدولههایی را که بعد از چند سال بیتفاوتی نسبت به وضع معیشت مردم، سیاسی کاری، لابی با دولت و توییتر بازی، اینک ژست استعفا گرفتهاند، به خاطر بسپارید.
نه تنها برای ثبت نام انتخابات مجلس در صف اول خواهند بود، بلکه با جاروجنجال به ردصلاحیتشان واکنش نشان خواهند داد.
@GhadiriNetwork
اگر دیدید طی روزهای آینده یک عنصر نفوذی و دوتابعیتی، عبارت «اتفاقات اخیر نشان داد اگر معیشت نباشد امنیت نیز نخواهد بود و ما ناچار به مذاکره مجدد برای رفع تحریمها هستیم» را محور جنگ روانی خود قرارداد، بدانید اجرای شوک آور افزایش قیمت بنزین، صرفا ناشی از یک برنامه ریزی اشتباه اقتصادی نبوده، بلکه عامدانه و ناشی از یک پروژه ضدامنیتی بوده است.
@GhadiriNetwork