یک اتفاق عجیب و قابل بررسی در این فتنه، آرامش کامل در سیستان و بلوچستان است.
منطقهای که در شرایط عادی و آرام کشور نیز ناامنیهای بسیاری به خود دیده و طیف وسیعی از خانوارهای آن با قاچاق سوخت امرار معاش میکنند، چرا و چطور با گرانی بنزین درگیر اغتشاش نشده است؟
پاسخ از دو حال خارج نیست:
یا قاچاق سوخت با وجود سه برابر شدن قیمت بنزین همچنان به صرفه و سودآور است و یا هنوز دستوری به تجزیه طلبان بلوچ برای آشوب صادر نشده است و فعلا نوبت آنان نرسیده.
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
وقتی بخش عمده جریان نخبگانی جبهه انقلاب، صرفا در فضای مجازی، آن هم نوعا و صرفا در توییتر متمرکز و مت
با قطع اینترنت و انسداد دسترسی به توییتر، گویی حباب حیات سلبریتیهای جبهه انقلاب نیز ترکیده و مطلقا اثری از آنان نیست.
جلوههای خیانت متولیان فضای مجازی در عدم توجه به شبکه ملی اطلاعات و پیامرسانهای بومی، و نیز به اسارت درآوردن نخبگان جبهه انقلاب در توییتر، آنهم با تمرکز بر اقدامات بیخاصیتی چون هشتگ سازی، به وضوح برملا شده است.
آیا به این همه کارشکنی و اختلال عمدی در موضوعی که به فرموده رهبر انقلاب به اندازه اصل انقلاب اهمیت دارد، یکبار برای همیشه رسیدگی میشود، یا همچون گذشته تا فتنه بعدی به فراموشی سپرده خواهد شد؟
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🇮🇷🇮🇶 درسهای فتنه عراق برای ایران ۱. همراه شدن تاکتیکی با اعتراضات به نیت هدایت مطالبات و آرام کردن
با فروکش کردن آشوبهای آبانماه، نباید تصور کنیم پروژهی ناامن سازی کشور تمام و یا به سال بعد موکول شده. طبق آنچه در عراق شاهد بودیم، موج دوم فتنه، با وجود دو هفته وقفهای که بهواسطهی اربعین در آن ایجاد شد، به مراتب مخربتر از موج اول پیش از اربعین بود.
شبکه نفاق در کشور متأسفانه پرتعداد، چندلایه و مجزا است. آنچه در این آشوب وارد گود شد، تنها بخشی از بیرونیترین لایه ضدانقلاب، یعنی عموما اراذل اوباش سازماندهی شده و وابسته بود.
به عبارت دیگر، در این جنگ شهری، همچون جنگهای کلاسیک نظامی، صرفا چند گردان به خط زدند و عقبه نظامی و سازمانی جریانهای برانداز پابرجاست و طی روزهای آتی در هر زمان و به هر بهانه اقتصادی، سیاسی و حتی فرهنگی امکان هجوم دارند، خصوصا در مواعدی چون ۱۶ آذر، ۹ دی، ۱۲ تا ۲۲ بهمن و انتخابات اسفند مجلس و چالشهایی چون اعتراض به ردصلاحیت شدگان یا نتایج اعلامی.
۹۸/۸/۱۹
@GhadiriNetwork
همراهان گرامی
برای مقالات کوتاه و بلند کانال، ساعتها وقت صرف تحقیق، مطالعه، تأمل و نگارش آن میشود.
با انتشار این مطالب و ارسال آن به دیگران، در روشنگریها سهیم باشید.
با تشکر، قدیری
@GhadiriNetwork
هدایت شده از بیداری ملت
8.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
️ کلیپ بسیار مهم از استاد رائفی پور
✅ تنهاراه ساخته شدن مملکت
👌 مدتها قبل انگار دقیقا برای امروز گفته شده !!!
قبل از اینکه عده ای روی سخنان دیروز اقا موج سواری کنن پخش کنید .( #بنزین )
#نشر_واجب
#خیلی_دقیق_ومنطقی_حتما_ببینید
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
هدایت شده از کانال خبری رجانیوز
🔰همایش بزرگ گام دوم انقلاب
ابعاد اقتصادی، سیاسی و فرهنگی
🔺با سخنرانی نخبگان جوان جبهه انقلاب و حضور اصحاب رسانه و فعالان فضای مجازی
🔻پنجشنبه، ۳۰ آبان، از ساعت ۱۴
شریعتی، نرسیده به سیدخندان، فرهنگسرای اندیشه
🔹حضور برای عموم آزاد است.
✅ @Rajanews
در غوغای قیمت بنزین و آشوب پس از آن، یادی کنیم از مهمترین دغدغهی ماه گذشتهی دولت و حامیانش: ورود زنان به استادیوم!
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🔵 سراب سلاح به گفته رئیس جمهور، طبق قطعنامه ۲۲۳۱ از سال آینده (پنج سال پس از برجام) تحریمهای تسلیح
رهبر انقلاب: تحریمها حالا حالاها خواهد بود
رهبر انقلاب، امشب در دیدار جمعی از تولیدکنندگان، کارآفرینان و فعالان اقتصادی:
🔹عرصه تولید و رونق اقتصادی احتیاج دارد به پیشروان و فرماندهانی و صفوف مقدمی؛ آن پیشروان، شما تولیدکنندگان هستید.
🔹خطشکنهای این میدان «تولیدکنندگان» هستند. این میدان هم میدان خطیری است؛ میدان جنگ است.
🔹آن کسانی که دستشان در کار اقتصادی است، میبینند که در دنیا بر سر مسائل اقتصادی، جنگ است و همهی دنیا و کشورها با هم بر سر مسائل اقتصادی جنگ دارند. حالا در این دورهی ریاست جمهوری آمریکا، این جنگ با چین و کرهی جنوبی ظهور و بُروز کرده، اما در دورههای دیگر هم بوده.
🔹منتها این جنگ یک جاهایی وحشیانه و کینهتوزانه است؛ مثل جنگ اقتصادی که با ما میشود.
🔹این تحریم الان شدت بیشتری گرفته و فعلاً خواهد بود؛ اینکه امید داشته باشیم یک یا دو سال دیگر تمام میشود، باطل است و این تحریم حالاحالاها خواهد بود. ۹۸/۸/۲۸
@AkhbareFori
اندیشه و قلم | احمد قدیری
◼️ آنچه از حسن روحانی نمیدانید 🔹متولد ۹ دی ۱۳۲۷ (شناسنامه ۲۱ آبان ۱۳۲۷) سرخه است. 🔹هفت فرزند بودن
🔴 آشوب نیابتی
چطور میشود باور کرد در کابینهای که بسیاری از عناصر کلیدی آن سوابق امنیتی-رسانهای دارند، طرح سهمیه بندی و افزایش قیمت بنزین تا این حد پراشکال و هزینهزا اجرایی شود؟ آنهم با وجود تجربه اجرای موفق همان طرح در دولت قبل.
چگونه است که این دولت، ناگهان منویات رهبری را نصبالعین قرارداده و با انتشار هماهنگ و گسترده یک توصیه آرشیوی از رهبری در خصوص لزوم جلوگیری از مصرف مسرفانه بنزین، همه چیز را گردن ایشان میاندازد؟
چطور میتوان پذیرفت که گروههای تجزیهطلب مسلح که در شرایط آرام و عادی کشور، ناامنی میآفرینند، در فتنه آبانماه دست از پا خطا نکنند؟ آیا از جانب شبکه نفوذ با برخی دولتهای طرف مذاکره نظیر انگلیس، توافقی بوده که صرفا گروههای مشخصی وارد عمل شوند و باقی جریانهای ضدانقلاب اقدامی نکنند؟
چگونه باید سخنرانی فتنهانگیز و تفرقه افکن روحانی در یزد را تنها چهار روز پیش از اجرای فتنه بنزینی هضم کرد؟ و چرا شهر همیشه آرام یزد در این اغتشاشات به یکی از مراکز اصلی خشونت تبدیل شد؟
چرا طرح بنزینی پیوست رسانهای امنیتی نداشت و نه افکار عمومی اقناع شد و نه هیچ حفاظتی از پمپبنزینها به عمل آمد؟ و...
فارغ از حمایت صریح رئیس وقت سیا از یکی از کاندیداهای ریاست جمهوری و ابراز امیدواری برای پیروزی وی، پیش از این حمایت گسترده رسانه نیابتی و آشوبساز آمدنیوز را از روحانی شاهد بودیم و اینک آشوب نیابتی را در سطح کشور مشاهده نمودیم.
آشوبی هوشمند و هدفمند که برای امتیازگیری از رهبری و در مضیقهی مذاکره و معامله گذاشتن کشور طراحی و عملیاتی شد تا این گزاره را در افکار عمومی تثبیت کند که «اگر معیشت نباشد امنیت هم نخواهد بود و برای حفظ و اتقای این دو چارهای جز مذاکره و معامله مجدد با آمریکا برای رفع تحریمها نیست» و به همین جهت است که میبینیم حکیم انقلاب بدون اشاره به شیوه خائنانه «اجرای دولت» و با حمایت از کلیت «تصمیم سران» درخصوص اصل هدفمندی، ابتدا آشوب را کنترل و سرکوب کردند، و سپس در اولین سخنرانی بعد از فتنه، در جمع تولیدکنندگان، با خط بطلان کشیدن بر ادعای گشایش اقتصادی از قِبل مذاکره، و تأکید بر پابرجایی تحریمها و لزوم تکیه بر توان داخلی، تزویر شبکه نفاق را منکوب نمودند.
@GhadiriNetwork
🗳 در انتخابات مجلس به لیستی رأی میدهم که نام این جوانان خبره و انقلابی زینت بخش آن باشد:
حجتالله عبدالملکی
سید یاسر جبرائیلی
وحید یامین پور
مجید شاکری
محسن مقصودی
@GhadiriNetwork
هدایت شده از بیداری ملت
گزارش اختصاصی #بیداری_ملت از همایش بزرگ گام دوم انقلاب
در همایش گام دوم که پنجشنبه ۳۰ آبان در فرهنگسرای اندیشه برگزار شد چند تن از جوانان دانشگاهی به ارائه نقطه نظرات خود پرداختند.
دکتر احمد قدیری، دانشآموخته حقوق بینالملل و پژوهشگر رسانه به عنوان اولین سخنران اظهار داشت: امید و امیدآفرینی محور این نامه است؛ و اینکه برخی با توجه به پارهای مشکلات کنونی، هضم مقوله امید برایشان آسان نیست، به این دلیل است که نوع انسان توجه ویژهای به مقولات منفی دارد و دشواریهای حال را به طور ناروا به کل تعمیم میدهد؛ و اگرچه در طول چهل سال انقلاب، دشواریها و بحرانهای متعددی به خود دیدهایم اما کارنامه دستآوردهای نظام به طور کلی همواره مثبت و دارای رشد بسیار بوده است.
دکتر مجتبی رضاخواه، فوق دکترای اقتصاد انرژی و عضو هیأت علمی دانشگاه تربیت مدرس، اقتصاد را مهمترین چالش کنونی کشور و از محورهای مورد تأکید در بیانیه دانست و اظهار داشت: اقتصاد ایران با سیاستهای غلط نفتی به آسیبهای مزمن و مختلفی دچار شده است که بعضا کوچکترین اصلاحی در آن به یک چالش تبدیل میشود.
وی ضمن ضروری شمردن هدفمندی یارانهها از جمله یارانه بنزین، خسارت وارده به کشور از حذف و برقراری مجدد کارت سوخت را معادل سهبرابر کل آنچه در دولت قبل برای مسکن مهر هزینه شده بود دانست.
رضاخواه خاطر نشان کرد: عدالت مورد تأکید در بیانیه جز با ایجاد بسترهای عدالت اقتصادی محقق نمیشود.
دکتر مهدی خانعلیزاده، دانشآموخته روابط بینالملل و فعال رسانهای در خصوص افوال آمریکا اظهار داشت: وقتی از افول آمریکا به عنوان مهمترین قدرت در ضدیت با انقلاب اسلامی صحبت میکنیم، مقصودمان الزاما افول کشور آمریکا نیست، بلکه افول نظم آمریکایی در جهان است همچنانکه امپراطوری بریتانیا اکنون نابود شده اگرچه کشور بریتانیا قدرتمندتر از سدههای گذشته است؛ هرچند کشور آمریکا حتی نسبت به دهههای گذشته به طور نسبی ضعیفتر نیز گشته و این درحالی است که ایران اکنون با تقویت و رشد مؤلفههای قدرت، به قدرت بلامنازع منطقه تبدیل شده.
دکتر معصومه نصیری، دانشآموخته ارتباطات و قائممقام انجمن سواد رسانهای اظهار کرد: جهت تحقق تمام بندها و تاکیدات مندرج در بیانیه، باید پیوست رسانهای و سیاستگذاری داشته باشد زیرا رسانه جدی ترین بازوی تحقق اهداف مندرج در بیانیه گام دوم است.
وی با اشاره به اینکه شکستن محاصره تبلیغاتی دشمن علیه ایران، نخستین و ریشهای ترین اقدام مورد اشاره در بیانیه است، تصریح کرد: دشمن در جنگ نرم شناختی علیه ایران اسلامی با تضادآفرینی، تردید افکنی، وارونه نمایی و مأیوس سازی سعی در ناامید کردن مردم و مسؤلان نسبت به آینده کشور را دارد.
دکتر فاطمه موازی، دانشآموخته ادیان و مدرس دانشگاه نیز در پایان شاخصهای گام اول انقلاب و راه پیموده را الوهیت، ولایت و شریعت عنوان کرد و افزود اگر معتقد به التزام عملی فرمان رهبری در گام دوم هستیم باید بدانیم تکلیف ما و خاصه جوانان در جبهه انقلاب ورود هوشمندانه نوآورانه و متعهدانه به عرصه مسئولیتها و تصمیم گیریها است.
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
خلاصه عرایض اینجانب در همایش بزرگ گام دوم مورخ ۳۰ آبان ۹۸
🔹بیانیه گام دوم مهمترین گفته و نگاشته رهبر انقلاب در طول دوران رهبری و حیات سیاسیشان است؛ آنچنانکه باید گفت قانون اساسی، اساسنامه انقلاب است و بیانیه گام دوم مرامنامه انقلاب.
🔹بازه فراگیری این متن، نه چهل سال، بلکه حدود یک قرن است، زیرا علاوه بر چهل سال آینده و گذشته، مروری هم بر دوران تاریک خاندان پهلوی شده است.
🔹این متن دستورالعملی است در تمام شؤن و خطاب به تمام آحاد ملت خصوصا جوانان؛ جوانانی که با فراخوان پذیرش بار مسؤلیت از نسل اول انقلاب، باید ایفای نقش نمایند.
🔹به تعبیر بیانیه، ما همچنان درگیر با اردوگاه اسکتبار هستیم اما با کیلومترها تغییر خاکریز؛ آنچنانکه اگر ابتدای انقلاب آمریکاییها هواپیمای مسافربری ایران را زدند و ما اقدام خاصی نکردیم، الان وضع بهگونهای شده است که ما پهپاد نظامی آنها را میزنیم و رئیسجمهور آمریکا تشکر میکند از اینکه هواپیمای سرنشیندارشان را نزدهایم؛ و اگر آن زمان جلوی واردات سادهترین تجهیزات دفاعی به ایران را میگرفتند، امروز حتی جلوی تجهیز مقاومت یمن به موشکهایی که قابلیت هدف قراردادن اسرائیل را دارد را نیز نمیتوانند بگیرند.
🔹امید محور این نامه است؛ و اینکه برخی با توجه به پارهای مشکلات کنونی، هضم مقوله امید برایشان آسان نیست، به این دلیل است که انسان توجه ویژهای به مقولات منفی دارد و دشواریهای حال را به طور ناروا به کل تعمیم میدهد. در طول چهل سال انقلاب نیز اگرچه بحرانهای متعددی به خود دیدهایم اما کارنامه دستآوردهای نظام به طور کلی همواره مثبت بوده.
@GhadiriNetwork