eitaa logo
قائمون
304 دنبال‌کننده
10.7هزار عکس
5.9هزار ویدیو
474 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 خیزش عراق علیه اردوغان 🔰 در جدیدترین جنایت ارتش متجاوز ترکیه علیه عراق، توپخانه ترکیه یک اردوگاه تفریحی را در استان "دهوک" عراق گلوله باران کرد که منجر به شهید و زخمی شده شماری شد، این جنایت با واکنش چهره‌های سیاسی و مقاومت عراق روبرو شد. 🔹 برای مشاهده جزئیات بیشتر، شما را به دیدن این شماره از فرامتن دعوت می‌نمائیم.
جناب مرتضی جوادی علی رغم فرزند علامه جوادی بودن متاسفانه سابقه بازی در زمین جریان تحریف را دارند از جمله در جریان فتنه 88
ضرب‌الاجل‌های منسوخ‌شده علیه ایران 🔹«چند هفته دیگر»؛ این جدیدترین ضرب‌الاجلی است که وزیر امور خارجه جدید فرانسه برای موعد توافق در مذاکرات رفع تحریم‌ها تعیین کرده، آن هم در شرایطی که شواهد گوناگون حاکی از آن است که ترمز مذاکرات را همان طرفی کشیده که دستش را روی بوق گذاشته است. 🔹با این حال تعیین ضرب‌الاجل یکی از تاکتیک‌های اصلی غربی‌ها در جریان مذاکرات رفع تحریم‌ها بوده‌ و غربی‌ها به قدری در استفاده از آن اسراف به خرج داده‌اند امروز به یک تهدید توخالی تبدیل شده است. 🔹در تمام مدت جاری بودن مذاکرات در وین، کشورهای غربی عملاً با توجه به شکست خوردن سیاست فشار حداکثری علیه ایران گزینه‌‌ای غیر از راهکارهای عملیات روانی و فشار رسانه‌ای برای استفاده به عنوان اهرم چانه‌زنی علیه ایران نداشتند.
۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🎥 | رهبرمعظم انقلاب: حادثه ترور دانشمندان هسته‌ای نباید فراموش شود! 🍃🌹🍃 🔸در آستانه یکم مرداد سالروز شهادت داریوش مروری بر صحبت‌های رهبر انقلاب در مورد ترور دانشمندان هسته‌ای: تشکل‌های دانشجویی در قضیه ترور نخبگان علمی کم عملی نشان دادند، این حادثه نباید فراموش شود! | |
♦️ توافق روسیه و اوکراین برای عبور محموله‌های گندم از دریای سیاه 🔹 مقامات روسیه و اوکراین توافقی را به امضا رساندند که اجازه می‌دهد محموله‌های گندم اوکراین از بنادر این کشور صادر شود. این توافق در استانبول ترکیه و با حضور رئیس‌جمهور ترکیه و دبیرکل سازمان ملل امضا شد. 🔹 طبق این توافق، ۲۰ میلیون تن گندم اوکراین به ارزش ۱۰ میلیارد دلار، آماده فروش می‌شوند. این توافق ۱۲۰ روز اعتبار دارد و می‌تواند به صورت خودکار و بدون مذاکره مجدد تمدید شود. از زمان آغاز جنگ اوکراین، صادرات گندم این کشور به یک ششم کاهش یافته است. روسیه نگران است که کشتی‌های حامل گندم برای ارسال سلاح به اوکراین استفاده شود و اوکراین نیز دغدغه امنیت کشتی‌ها را داشته است. 🔹 ائتلافی از ترکیه، اوکراین و نمایندگان سازمان ملل مسئولیت نظارت بر بارگیری کشتی‌ها را بر عهده خواهند داشت. کشتی‌ها از تنگه بُسفر عبور می‌کنند که این مرحله نیز تحت نظارت کارگروهی مستقر در استانبول خواهد بود که این کارگروه متشکل از نمایندگان سازمان ملل، ترکیه، اوکراین و روسیه است.
♦️ سیاست روسیه در افغانستان 🔹 جنیفر بریک مورتازاشویلی، از کارشناسان بنیاد کارنگی و رییس انجمن مطالعات اوراسیا، در یادداشتی به ارزیابی سیاست مسکو در قبال طالبان پرداخته و آن را غیرراهبردی دانسته است. 🔸 دولت پوتین در مارس ۲۰۰۰ این گروه را به آموزش تروریست‌های چچنی متهم نمود و به‌تبع آن، دادگاه عالی روسیه در ۲۰۰۳ طالبان را به عنوان یک سازمان تروریستی شناسایی کرد. اما اکنون روسیه ضمن حذف طالبان از فهرست سازمان‌های تروریستی، سفارت افغانستان در مسکو را به این گروه تحویل داده است. 🔸 نویسنده سه دلیل برای این تغییر رویکرد عنوان می‌کند: حفظ امنیت مرزهای شمالی افغانستان در برابر نفوذ داعش، جنبش اسلامی ترکستان و جماعت انصارالله تاجیکستان؛ تشدید رقابت ژئوپلتیک روسیه با آمریکا و نهایتاً توسعه کریدورهای تجاری از آسیای مرکزی به جنوب آسیا. 🔸 طبق این یادداشت، شایعاتی مبنی بر ارائه تسلیحات از سوی مسکو به «جبهه مقاومت ملی» به رهبری احمد مسعود وجود دارد. نویسنده این امر را نشانه‌ای بر این مسأله می‌داند که سیاست روسیه در افغانستان راهبرد مشخصی ندارد و بیشتر ناشی از تاکتیک‌های موقت است. 🔸 به باور جنیفر بریک، کرملین نگران مداخله سیاسی و حتی نظامی چین در امور افغانستان است. زیرا تمرکز مسکو بر مرزهای غربی‌اش پس از جنگ اوکراین، امکان نفوذ چین در منطقه آسیای مرکزی را افزایش داده است. به ویژه که بخشی از نیروهای روسی حاضر در تاجیکستان و قرقیزستان به سوی مرز اوکراین منتقل شدند. ✅ با توجه به تجربه شکست شوروی و آمریکا در افغانستان، به نظر می‌رسد روسیه ثبات در افغانستان را از مسیر تعامل با طالبان پیگیری می‌کند. در عین حال که بی‌ثباتی در افغانستان نیز می‌تواند بهانه گسترش نفوذ روسیه در آسیای مرکزی به عنوان ضامن امنیت این کشورها را برای کرملین فراهم کند.
♦️ این بهترین دفاع خاورمیانه نیست! 🔹 جاناتان شاختر کارشناس اندیشکده آمریکایی صهیونیستی هادسون طی یادداشتی به نقد رویکرد جو بایدن در خصوص «ائتلاف دفاع هوایی خاورمیانه» پرداخته است: 🔸 شاختر با بیان این که این مفهوم پاسخ به تهدیدی است که موشک‌ها و پهپادهای ایرانی برای کشورهای منطقه ایجاد می‌کنند می‌نویسد برخی از کشورهای حاشیه خلیج فارس این داستان را تکذیب کرده یا کم‌اهمیت جلوه داده‌اند، زیرا نمی‌خواهند با ایران دشمنی کنند یا می‌خواهند در ظاهر نشان دهند که با اسرائیل دشمنی می‌کنند. 🔸 او همچنین با بیان این که به دلیل رشد تهدید موشکی و پهپادی ایران؛ بازشدن راه همکاری اسرائیل و کشورهای عربی با پیمان ابراهیم و قرارگرفتن اخیر اسرائیل در حوزه سنتکام ایده تشکیل یک ائتلاف دفاع هوایی در منطقه منطقی است می‌نویسد دولت بایدن این ابتکار را در شرایطی مطرح کرد که ممکن است باعث شود اتحاد پیشنهادی در بهترین حالت صرفاٌ به عنوان یک ژست نمادین باقی بماند و در بدترین حالت ممکن است امنیت منطقه را تضعیف کند. 🔸 نخست این ابتکار کاملاً دفاعی به نظر می‌رسد. بدون بحث‌های موازی در مورد بازدارندگی در برابر حملات موشکی و پهپادی ایران، تهران دلیل کمی برای کاهش سرمایه‌گذاری در این زمینه دارد. برعکس تمرکز بر دفاع می‌تواند ایران را تشویق کند تا توسعه این سلاح‌ها را افزایش دهد تا بر این دفاع تقویت‌شده غلبه کند. 🔸 دوم و مهم‌تر، فشار برای ایجاد یک همکاری دفاع هوایی منطقه‌ای در حالی صورت می‌گیرد که ایالات متحده مشتاقانه بازگشت به توافق هسته‌ای ایران را دنبال می‌کند. بازگشت به توافق، امکان دسترسی ایران را به صدها میلیارد دلار فراهم می‌کند که بدون‌ شک بخشی از آن‌ به سمت موشک‌ها و پهپادهای توانمندتر خواهد رفت. به‌عبارتی ایالات‌متحده مانند یک فروشنده مواد مخدر به نظر می‌رسد که پیشنهاد افتتاح یک مرکز توانبخشی را دارد. 🔸 نویسنده در پایان می‌گوید بایدن هنوز فرصت دارد سیاست ضعف و مماشات را به سیاست قدرت و بازدارندگی تغییر دهد و در این صورت ائتلافی از متحدان توانمند و متعهد خاورمیانه‌ای پیدا می‌کند که مشتاق همکاری با ایالات‌متحده هستند.
بازداشت عوامل جاسوسی رژیم صهیونیستی 🔹وزارت اطلاعات: شبکه‌‌ای از عوامل جاسوسی رژیم صهیونیستی که برای انجام عملیات تروریستی به کشور اعزام شده بودند، پیش از هر اقدام خرابکارانه‌ای توسط سربازان گمنام امام زمان شناسایی و بازداشت شدند. 🔹اعضای این شبکه که با عوامل موساد در ارتباط بوده و از اقلیم شمال عراق وارد کشور شده بودند، با بهره‌گیری از به‌روزترین تجهیزاتِ عملیاتی و ارتباطی و قوی‌ترین مواد انفجاری، قصد انجام اقدامات خرابکارانه و عملیات تروریستی بی‌سابقه‌ای در برخی نقاط حسّاس و اهدافِ از پیش تعیین شده را داشتند.
عراق کاردارش را از ترکیه فراخواند 🔹درپی حملات ترکیه به شمال عراق، بغداد ضمن طرح شکایت در شورای امنیت، کاردار خود در آنکارا را فراخواند. عراق اقدامات مربوط به تعیین سفیر جدید در ترکیه را هم متوقف کرده است.
رسانه آلمانی: ایران راه شکستن تحریم‌ را به روسیه می‌آموزد 🔹دویچه‌وله: رئیس‌‌جمهور روسیه روزهای گذشته با رهبر ایران در تهران دیدار کرد. ناظران بر این باورند که مسکو به‌دنبال راه‌هایی برای دور زدن تحریم‌های آمریکا و اروپاست و می‌خواهد از تخصص ایران استفاده کند.
ماجرای ما با جنگ اوکراین 🔹حسین شریعتمداری: بعد از ملاقات پوتین با رهبر انقلاب، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت: «ایالات متحده تایید ضمنی موضع روسیه در جنگ اوکراین از سوی ‌آیت‌الله‌ خامنه‌ای را با اهمیت تلقی می‌کند‌». 🔹ند‌پرایس، این واقعیت برملا شده را نادیده گرفت که آمریکا با نقض پیمان ۱۹۶۳ خلیج‌خوک‌ها و اصرار بر گسترش ناتو به مرزهای روسیه عامل اصلی برپایی جنگ در اوکراین بوده و اگر روسیه در مقابل این تصمیم آمریکا دست روی دست می‌گذاشت شاهد برپایی جنگ در کریمه بود. 🔹بیانات رهبر انقلاب قبل از آن که حمایت (در حد و ‌اندازه شفاهی‌) از روسیه باشد، هشداری جدی به آمریکا و متحدانش است که با دُم شیر بازی نکنند. این بیانات حکایت از آن دارد که ایران از واقعیت پشت پرده جنگ اوکراین با خبر است و تحرکات ناتو در منطقه را به دقت زیر نظر دارد و از آنجا که می‌داند در صورت پیروزی آمریکا در اوکراین، ایران یکی از اهداف بعدی و اصلی‌ترین آنها خواهد بود، مقابله روسیه با آمریکا و ناتو در اوکراین را بخشی از امنیت خود دانسته و به طور منطقی و طبیعی از آن حمایت می‌کند.