eitaa logo
قائمون
307 دنبال‌کننده
10.9هزار عکس
6هزار ویدیو
475 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
‏برای انهدام یک تمدن ۳ چیز لازم است: خانواده نظام آموزشی الگوها برای اولی منزلت زن را باید شکست، دومی منزلت معلم برای سومی منزلت بزرگان و اسطوره ها ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جکسون هینکل، فعال رسانه‌ای آمریکایی به تجمع اعتراضی سلطنت‌طلبان: "اگه دنبال یه راهی هستید که کاملاً بعد از ظهر زیبای آخر هفته خودتون رو تو کالیفرنیا هدر بدید، بهترین راه اینه که برید تو این تجمع برنامه‌ریزی شده ایرانی‌ها توسط سازمان سیا (در کالیفرنیا) شرکت کنید!"
8.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چرا حجاب با وجود مشکلات اقتصادی هنوز مسئله مهمی است 🔹دکتر غلامی، استاد دانشگاه جواب می‌دهد
🔴 حواشی حسین عامریان و هزینه سازی او برای دولت انقلابی ادامه دارد! 🔻قابل توجه وزیر‌محترم تعاون،کار و رفاه اجتماعی: در شب رای اعتماد به جنابعالی، تغییر در هیئت مدیره و هیئت نظارت صندوق بازنشستگی فولاد انجام گرفته است! سه‌شنبه گذشته قبل از رای اعتماد مجلس به وزیر پیشنهادی کار(سید صولت مرتضوی)، رضا عباسی همکار خانم لاله افتخاری(مادر حسین عامریان) در هیئت علمی دانشگاه شاهد به عنوان عضو جدید هیئت مدیره صندوق بازنشستگی فولاد؛ و محمدرضا رستمی فر به عنوان عضو هیئت نظارت این صندوق منصوب شده است! خبرهای رسیده حاکیست، این اقدام توسط حسین عامریان و شریک همیشگی اش احمد خانی نوذری معاون اقتصادی و دبیر هیئت امناء انجام‌ گرفته! خانی نوذری سالهاست همراه با عامریان در شرکتهای مختلف حضور داشته و تا چندی پیش علاوه بر معاونت وزارتخانه عظیم تعاون، رییس هیئت مدیره شرکت سرمایه گذاری سعدی بود! این شرکت زیر مجموعه شرکت سعدی بوده که حسین عامریان هم اکنون رییس هیئت مدیره آن است!!!! لازم به ذکر است حسین عامریان در ابتدای انتصاب خود(سال ۱۴۰۰)، محمدعلی نوده و سليمی جهرمی که از شرکای مادرش محسوب می‌شوند را به سمت بازرس کل و مشاور صندوق بازنشستگی فولاد منصوب کرده بود!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 درخواست استعفای رئیس دانشگاه شریف توسط دانشجویان 🔹شعار دانشجویان دانشگاه شریف امروز: مسئول بی کفایت استعفا استعفا 🔹تجمع‌کنندگان معتقدند هیات رییسه و شخص رئیس دانشگاه در مقابل بی‌قانونی و هتاکی انفعال به خرج داده‌اند.
25.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 علی کریمی در تور موساد؟! بررسی رفتار مشکوک علی کریمی که گفته می‌شود خودش نیست!
🌸🌱🌻🌷🌻🌱🌸 🌹 خاکریز خاطرات (سردار شهید ناصر کاظمی، الگوی عملی برای دولتمردان) سال ۵۹، شهید رجایی نخست وزیر وقت، به اتفاق شهید حداد عادل استاندار وقت کرمانشاه، به منظور بررسی مسائل منطقه و بدون اطلاع قبلی، به پاوه می‌روند. سراغ فرماندار را که می‌گیرند، می‌گویند، فرماندار درگیر عملیات است و هنوز باز نگشته است. شهید رجایی چاره‌ای نمی‌بیند جز آن که انتظار بکشد تا فرماندار از منطقه عملیاتی باز گردد! با بی‌سیم اطلاع می‌دهند و فرماندار پس از انجام عملیات، سریع خود را به پاوه می‌رساند. فرماندار، هنگامی که به حضور نخست‌وزیر می‌رسد، شلوار كردی و بلوز ورزشی بر تن دارد و كلاهی كاموایی بر سر. حاضران با دیدن لب‌های خشکیده او که دو روز تمام در دل کوه‌ها، هدایت رزمندگان را به عهده داشته، اشک از دیدگانشان جاری می‌شود. گريه به خاطر سادگی و خلوص فرماندار و مسئول شهر!! ✅ نکته: نخست وزیر، فرماندار پاوه را به گرمی در آغوش می‌گیرد و ضمن تمجید از او می‌گوید: 《مسئولین ما باید همیشه چون این فرماندار، در خط مقدم حضور داشته باشند.》 🌸🌱🌻🌷🌻🌱🌸 🌷نثار ارواح مطهر شهیدان والامقام "محمدعلی رجایی"، "مجید حدادعادل" و "ناصر کاظمی" صلوات🌷
هدایت شده از روشنا استان زنجان
♨️بخش زیادی از محبوبیت عبدالحمید بخاطر استاد و پدر همسرش مولانا عبدالعزیز ملازاده، موسس مسجد مکی است! 🔻مولانا ملازاده ابتدای انقلاب به محضر امام خمینی رسید و سخنان مهمی گفت؛ سخنانی که حتما عبدالحمید بهتر از ما آن‌ها را می‌داند! البته امروز زیاد برایش یادآوری این سخنان صرفه ندارد! 🔻ملازاده در محضر امام خمینی: من از طرف تمام روحانیون بلوچستان و تمام طبقات مردم، از عشایر گرفته تا غیر عشایر، همبستگی خود را، وابستگی خود را، فداکاری خود را برای این نهضت اسلامی خدمت شما اعلام می‏کنم. 🔻ان‏شاءاللّه‏ هم اگر شما تحقیق بفرمایید، نخواهید شنید که آنجا، در بلوچستان، کوچکترین اختلافی بین برادران شیعه و سنی رخ داده باشد. نهایتِ اتحاد و اتفاق برقرار است. با اینکه اکثریت با سنّیهاست، صدی هشتاد نود سنی هستند، ولی کوچکترین پرونده‏ای در هیچ جایی نیست که به نام مذهب در بین این دو فرقۀ اسلامی اختلافی افتاده باشد. در وقایع اخیر که یک کمی شلوغ شد، تقصیرِ استثمارگرها بود که اینها را می‏خواستند به جان یکدیگر بیندازند. ولی بنده و روحانیون و عشایر و قبایل سعی کردیم، نهایت جدیت را کردیم که نگذاریم استثمارگرها ما را استثمار بکنند و به جان یکدیگر بیندازند. ما هم در این نهضت اسلامی با تمام مسلمانان تهران هماهنگ هستیم، شریک هستیم. این آرزوی دیرینۀ ما بوده که خداوند متعال یک روزی بیاورد که ما اسلام حقیقی و اسلام صحیح و اسلام صدر اسلام را ببینیم. حالا ما خیلی خوشوقتیم. اینقدر خوشوقتیم که من پیرمرد ۶۳ ساله هم احساس جوانی می‏کنم که قرآن پیاده می‏شود، اسلامِ صحیح پیاده می‏شود!
__شبهه(2).mp3
1.33M
🔹جهاد تبیین را جدّی بگیرید،  شبهه‌زدایی از ذهن مخاطبین را جدّی بگیرید. شبهه از جمله‌ی چیزهایی است که عرض کردیم مثل موریانه است؛ دشمن به این موریانه‌ها دل بسته. ▪️بیانات در دیدار ائمۀ جمعۀ سراسر کشور ۱۴۰۱/۰۵/۰۵
12.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 صحنه های سانسور شده آشوب و اغتشاشات اخیر تیتر اول و آخر: جمعه نیست و شنبه ست، تهران نیست و پاریسء!
7.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جنگ احزاب راه انداختند... ▪️پشت پرده صحبت های مولوی عبدالحمید و فتنه بعدی که ضلع سوم آن به سمت جنگ مذهبی حرکت کرده است!!!