بدون شرح!
روحانی: امروز هم اقتصاد ما بهتر میچرخد هم سانتریفیوژها/ ما ایجادکننده برجام و حافظ برجام هستیم ولی آنها علیه ایران تحریم غیرقانونی وضع کردند!
رئیسجمهور با بیان اینکه امروز هم اقتصاد ما بهتر میچرخد هم سانتریفیوژها، گفت: آنهایی که میگفتند صنعت هستهای از بین رفت دیدند وقتی اراده کنیم در عرض یک هفته در همه تولیداتمان چه کاری انجام میدهیم. روحانی در جبهه کیست؟
🆔:@sgm_Ghaemon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌐قطب نما 173
💠 دشمنان انتخابات
امروز بدون شک ائتلافی از بیگانگان و نیروهای داخلی شان که از حضور مردم در پای صندوق رای و برگزاری شایسته انتخابات در خردادماه 1400 دلِ خوشی ندارند، تلاش خواهند کرد که نگذارند سرنوشت کشور در پای صندوق رای رقم بخورد!
.
🆔:@sgm_Ghaemon
نایب رییس مجلس: پذیرش FATF به معنای لو دادن راه دور زدن تحریمهاست
سه راه حل پیش روی ما است. یکی پذیرش، یکی پذیرش مشروط و یکی رد آن می باشد. اگر بخواهیم FATFرا بپذیریم به معنای لو دادن راه های دور زدن تحریم است.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مجلس مخالف تصویب لوایح FATF است، تاکید کرد: استنباط من این است همان طوری که تصویب قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها برای کشور عزت به دنبال داشت و استکبار فهمید که نمایندگان مردم در برابر حقوق مردم کوتاه نمی آیند؛ در بحث FATF نیز باید همین راه را پیش بگیریم.
به گزارش ایسنا، علی نیکزاد در حاشیه جلسه علنی امروز (چهارشنبه) مجلس شورای اسلامی در نشست خبری در جمع خبرنگاران، بیان کرد: بحث لوایح چهارگانه موسوم به لوایح FATF، شامل اصلاح قانون مبارزه با تامین مالی تروریسم، اصلاح قانون مبارزه با پولشویی، پیوستن ایران به کنوانسیون سازمان ملل متحد برای مبارزه با جرایم سازمان یافته فراملی و پیوستن ایران به کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم بود. با تایید لایحه اصلاح قانون مبارزه با تامین مالی تروریسم یکی از این لوایح چهارگانه تایید شورای نگهبان را دریافت کرد و مابقی منتظر تصمیم مجمع تشخیص مصلحت نظام است.
وی در ادامه اظهار کرد: در این مدت مباحث مختلفی گفته شد و نامه ای هم آقای رئیس جمهور به رهبر معظم انقلاب نوشتند و در آن عنوان کردند ما نمی توانیم پول مربی سابق تیم فوتبال و یا پول خرید واکسن را جابجا کنیم یا اینکه عدم همکاری مالی کشورها به میان آمده است.
نیکزاد گفت: سه راه حل پیش روی ما است. یکی پذیرش، یکی پذیرش مشروط و یکی رد آن می باشد. اگر بخواهیم FATFرا بپذیریم به معنای لو دادن راه های دور زدن تحریم است.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ما همه می دانیم که بدون هیچ تقصیری از سوی استکبار همواره مورد تحریم قرار گرفتیم و این امر دموکرات یا جمهوری خواه نمی شناسد حتی می توان گفت که دموکرات ها بیش از جمهوری خواهان بر جمهوری اسلامی به ناحق تحریم را تحمیل کردند. پس ما نمی توانیم آن را بپذیریم. اما پذیرش مشروط گزینه دوم است. سوال این است که آیا داعش پولی که از فروس نفت سوریه بدست می آورد چمدانی جابجا می کرد؟ همه می دانیم این چنین نیست. رژیم های مرتجع منطقه که از داعش حمایت می کردند آیا به FATF که پذیرفته بودند پایبند شدند؟ خیر چنین چیزی نبود.
وی در ادامه تاکید کرد: اگر بگوییم FATF را به طور مشروط بپذیریم، شدنی نیست. دنیا آن را مشروط قبول نمی کند پس این گزینه نیز کنار می رود. بنده به عنوان خادم مردم عرض می کنم این کار برای مردم ایران هیچ عایدی نخواهد داشت. ما در یکسال گذشته که آن را نپذیرفتیم مگر تراکنش مالی به مشکل خورد؟. در لایحه بودجه که فروش ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه نفت را پیش بینی کرده بودند صحبتی ازFATF در میان نبود. هرچند که در این مقطع نیز بالغ بر یک میلیون بشکه نفت، سرجمع جمهوری اسلامی ایران توانسته نفت بفروشد.
نیکزاد افزود: همان طوری که شما دیدید ما قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها را تصویب کردیم برای کشور عزت شد و استکبار فهمید که نمایندگان مردم در برابر حقوق مردم کوتاه نمی آیند. در بحث FATF باید همین راه را پیش بگیریم. مجلس این لوایح را نمی پذیرد هرچند که مصوبه مجمع تشخص مصلحت نظام برای همه لازم الاجرا است.
🆔:@sgm_Ghaemon
اگر خواستید عمق جریان تحریف و شجره ملعونه را بشناسید بخوانید 😞امارت اسلامی
بهگمان من مدل «امارت اسلامی افغانستان» ممکن است اذهان برخی نیروهای درون ایران را تحریک کند و آنها به فکر «امارت اسلامی ایران» بیفتند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۸ - ۱۳ اسفند ۱۳۹۹
سعید حجاریان در یادداشتی نوشت: بیگمان یکی از مهمترین ابزارهای تحلیل سیاست، «نشانهشناسی»ست؛ این ابزار کمک میکند نشانهها و دلالتهای پدیدهای را در نقطهای شناسایی و امکان بروز یا تکرار آن را در نقطهای دیگر بررسی و گاه پیشبینی کنیم. یکی از مسائل اخیر که نشانههای آن ابتدا در افغانستان ظهور کرده است، تشکیل امارت اسلامی یا بهبیان دقیقتر «امارت اسلامی افغانستان» است.
به گزارش مشق نو در ادامه این مطلب آمده است: بهنظر میرسد استراتژی آقای بایدن درباره افغانستان کمابیش شبیه اسلاف اوست. یعنی بناست ایالات متحده کماکان نیروهایش را در افغانستان حفظ کند. این استراتژی باعث ناامیدی طالبان از کارکرد مذاکره با آمریکا شده و نتیجتاً طالبان میل به مذاکره با دیگر دولتهای مؤثر از جمله ایران و روسیه و پاکستان کرده است. اساس مدعای طالبان آن است که دولت آقای غنی نامشروع است، بنابراین راهی جز کنارهگیریاش وجود ندارد تا پس از یک دوره گذار، دولتی مشروع و همهگیر –که منظور همان زعامت طالبان است- تشکیل شود. این ایده در اظهارات چهرههای طالبان از جمله آقای محمدعباس استانکزی پربسامد بوده است.
متأسفانه در ایران نیز این نظرات طرفداران خاص خود را دارد. بهطوری که در همان ایام حضور هیئت طالبان در ایران، خبرگزاری تسنیم، ایده «دولت فراگیر اسلامی» را بهغلط به آقای ظریف هم نسبت داد! امری که با تکذیب وزارت امور خارجه همراه شد. البته، پیش از آن یکی از نمایندگان مجلس، طالبان را گروهی اصیل خوانده و نوشته بود: «طالبان یکی از جنبشهای اصیل منطقه و با زمینه قوم پشتون است. حضور در سفارت جمهوری اسلامی ایران در دوحه را بایستی به فال نیک گرفت. همکاری با آنان میتواند به گسترش ثبات در جامعه افغانستان و جلوگیری از نفوذ گروههایی همچون داعش منجر شود. نباید در دام بازنماییهای اشتباه رسانههای آمریکایی از آنان بیفتیم.»
چنین حرفها و ایدههایی در روسیه نیز مطرح شده است و بهگمانم این کشور هم بیمیل نیست افغانستان روی خوش نبیند؛ زیرا جامعه دوپاره افغانستان را برای فشار به اروپا مفیدتر میداند. البته، در خود افغانستان نیز، میر رحمان رحمانی، رئیس مجلس کمابیش با طرح دولت موقت همراهی کرد که با اعتراض شدید نمایندگان مواجه شد.
در چنین شرایط ناپایداری اگر مردم بهویژه قشرهای سنتی ادعا کنند که طالبان گزینه مطلوب ماست و کماکان طالبان حملات خود را به دولتیها ادامه دهد، بعید نیست دولت ساقط شود و حقوق زنان، تحصیلکردهها و آزادیهای نسبی نیز از بین برود. زیرا اساساً طالبان اعتقادی به جمهوری ندارد ولو جمهوری اسلامی. مضاف بر این حتی، اعتقادی به حکومت اسلامی هم ندارد.
«حکومت» در لغت بهمعنای قضاوت است و در فقه نیز معنای خاص خود را دارد و در متون قدیم مانند امروز استفاده نشده و بهجای آن کلمه «امارت» مصطلح بوده است. از این رو طالبان، دولت خود را «امارت اسلامی افغانستان» میخواند. چرخه قدرت در امارت، به دست یک الیگارشی کوچک و عمدتاً خونمحور و مبتنی بر مناسبات خانوادگی است و چنانچه این مدل از دولت به منصه ظهور برسد، دستاوردهای چندساله همه بازیگران موثر در افغانستان از بین میرود؛ چه زمان کمونیستها، چه دوره بعد از اشغال.
حال، به مبحث نشانهشناسی، به سیاق آنچه در ابتدای یادداشت ذکر شد، بازمیگردم. بهگمان من مدل «امارت اسلامی افغانستان» ممکن است اذهان برخی نیروهای درون ایران را تحریک کند و آنها به فکر «امارت اسلامی ایران» بیفتند. در مقام نشانهشناسی ما اکنون با سه نشانه مواجه هستیم که هر یک به کیفیتی دلالت بر این ایده دارند.
اولین نشانهها را در آراء افرادی از جمله آقای مصباح یزدی و همفکران ایشان و همچنین گروههایی از جمله جمعیت مؤتلفه اسلامی مشاهده میکنیم؛ که حکومت اسلامی را بر جمهوری اسلامی ترجیح دادهاند. البته، بنیان تفکر اینان حکومت و لوازم مدرن آن نیست و صرفاً از انباشت قدرت و سازوکار جابجایی آن سخن میگویند.
دومین سنخ از نشانهها بهتعبیر فروید از پس «لغزشهای زبانی» استخراج میشود؛ افرادی مانند آن نماینده که در گام نخست طالبان را اصیل میخوانند، در گام بعد ممکن است فرصت استفاده از تریبون مجلس را مغتنم بدانند و مدل امارت اسلامی را هم مطلوب بخوانند. شاید، بعدها هم استدلالی مطرح شود مبنی بر اینکه مردم را گریزی از امیر نیست، چه نیکوکار، چه بدکار! (لا بُدَّ لِلنَّاسِ مِنْ أَمِیرٍ بَرٍّ أَوْ فَاجِر)
🆔:@sgm_Ghaemon
سومین نشانه صورت اجراییتر آن چیزی است که تاکنون در مقام تئوری و گاه لغزش زبانی مطرح شده است. یعنی، کسانی از جنس آقای علمالهدی که از مرحله درجه دوم خواندن زنان و مسائل حجاب و دوچرخهسواری و… پیشتر رفتهاند و اینک، از حذف نام زنان میگویند!
بنا به آنچه ذکر شد، باید هشدار داد که انتهای منطقی این مسیر لزوماً به تضعیف جمهوریت یا حذف این یا آن جناح سیاسی نمیانجامد. انتهای این ایده به طرح و تئوریزهکردن مباحثی میانجامد که عربها سالها پیش آن را ذیل عنوان «الملکیه الورّاثیه» صورتبندی و در عربستان سعودی و امارات متحده عربی و امثالهم اجرا کردهاند.
🆔:@sgm_Ghaemon
🔵ترسیم شرایط اجتماعی- سیاسی عصر #بنی_امیه در #خطبه_ملاحم :
✅امام علی(ع) در خطبه 108 نهج البلاغه، برخی شرایط اجتماعی- سیاسی #تلخ را در عصر حاکمیت بنی امیه به تصویر می کشند که چند مورد را می شماریم:
1️⃣#باطل بر جاى خود استوار می شود!(أَخَذَ الْبَاطِلُ مَآخِذَهُ)
2️⃣ #ياغيگرى رشد مى يابد! (َ عَظُمَتِ الطَّاغِيَة)
3️⃣مردم در راه انحراف برادر مي شوند!(وَ تَوَاخَى النَّاسُ عَلَى الْفُجُورِ)
4️⃣راستگوئى كمياب و #دروغ فراوان است!( غَارَ الصِّدْقُ وَ فَاضَ الْكَذِبُ)
5️⃣ #انحراف ،نشانۀ –برزگی-شخصيت می شود!( صَارَ الْفُسُوقُ نَسَباً).
6️⃣ #تهيدستان طعمۀ والیان می شود(أَوْسَاطُهُ أُكَّالًا)
🔷و در #یک جمله: 👇
7️⃣به اسلام، #وارونه عمل می شود!(َ لُبِسَ الْإِسْلَامُ لُبْسَ الْفَرْوِ مَقْلُوبا)
8️⃣و...
#تکرار_تاریخ
#درست_انتخاب_کنیم.
✍️علی اکبر صیدی
🆔:@sgm_Ghaemon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک دقیقه پای صحبت های سردار دلها، زنده یاد حاج قاسم سلیمانی.👆
🆔:@sgm_Ghaemon
🔴 ساسی مانکن، نگاه تکنوفیلی و حاد ابتذال
🔻 ساسی مانکن که با شوی جدیدش همراه با یک پورن استار معروف، وارد شبکه های اجتماعی شد و بخش بزرگی از اذهان نوجوانان و جوانان میهن را جلب نمود از نگاه جامعه شناسی رسانه نیز قابل تحلیل و بررسی است و بدون تعارف عرض می کنم که با پرداخت ساده و سطحی به این پدیده نمی توان برای آینده، دکترین عمل طراحی نمود و امیدوارم تا انتهای بحث همراه ما باشید.
🔻 فناوری بدون اخلاق در یک نگاه فلسفی
🔹برای ورود به بحث از واژه تکنوپولی بهره می بریم که به تسلط تکنولوژی بر فرهنگ نیز ترجمه شده و اولین بار نیز نیل پستمن این اصطلاح را به کار برد که در معنای دقیق تر، "فناوری بدون اخلاق" نیز نامیده می شود.
🔹 مارتین هایدگر فیلسوف آلمانی با یک رهیافت انتقادی در نسبت با تکنولوژی قائل است که فناوری یک وسیله صرف نیست. فناوری نحوی انکشاف است. چنانچه به این امر توجه کنیم قلمرو کاملاً متفاوتی در مورد ماهیت فناوری به روی ما گشوده خواهد شد. این قلمرو، ساحت انکشاف است و حقیقت.
🔹این دیدگاه هایدگر نشان می دهد که فناوری در ذات خود با یک جهان بینی آمیخته است و نگاه انسان به محیط و اشیاء و جهان و فرهنگ را کانالیزه می کند و زاویه می دهد.
🔻سایبردمکراسی و حادابتذال
🔹فارغ از معرفت شناسی و میزان مطابقت این دیدگاه با واقعیت، پدیده ای مثل ساسی مانکن در بستر اینستاگرام نشان داد که فناوری در جهان ما به معنای واقعی از اخلاق بریده شده است. زمانی که تکنیک از معنا عاری شود اباحه گرایی مشروعیت پیدا می کند و با پدیده ای بنام #حادابتذال مواجه خواهیم شد.
🔹حاد ابتذال یعنی ولنگاری مشروع که عین آب خوردن به مصرف اپیدمیک برسد و همراهی بخش بزرگی از تینیجرهای جامعه را در غفلت ساختارهای مسئول و خانواده های مشغول رقم بزند.
🔹ذهنیت های بکری که زیرلوای #سایبردمکراسی و شعار آزادی در فضای مجازی، با پورنوگرافی آشنا می شوند و اختلال در سن بلوغ و #ابتذال_خیال، کمترین اتفاقی است که بلحاظ روانشناختی برای بدنه کودک و نوجوان جامعه اتفاق می افتد.
🔹چالش هایی مثل ساسی مانکن که دعوت به دابسمش می کنند و مرزهای یک فرهنگ را به چالش می کشند علاوه بر تضعیف نظام اجتماعی و کمرنگ نمودن حساسیت های هویتی چند رخداد نامیمون دیگر را نیز باعث می شوند.
🔻نتایج جامعه شناختی تکنوپولی:
1⃣ ترویج #رفتارهای_نمایشی و عاری از معنا که به مرور افسردگی اجتماعی و ترس از دیده نشدن و لایک نگرفتن و هراس از فقدان تایید اجتماعی را به دنبال خواهد داشت.
2⃣ نهادینه کردن #رفتارهای_زیرزمینی و خلق رفتار جامعه ستیز و خلاف قاعده که به کجروی ها و خشونت های اجتماعی و آنرمال خواهد انجامید و میزان جرایم اجتماعی را بالا خواهد برد.
3⃣ تولید نیازهای کاذب در قشر نوجوان و جوان که به #بحران_شخصیت و اختلالات و جرایم جنسی منجر خواهد شد و استیصال شخص و خانواده اش را همراه خواهد داشت.
4⃣نظام نیاز و ارضای جامعه را بیمار کرده و شخصیت های به بلوغ رسیده ی کم مهارت و کم بینش عصبی و تکانشی را تحویل جامعه خواهد داد.
5⃣ ذهنیت مبتذل به عادات مبتذل تبدیل خواهد شد و #اعتیاد_جنسی و بحران شخصیتی، فضای فرهنگ را پر خواهد کرد و یک انسان مصرف کننده، منفعل و وابسته ظهور خواهد کرد.
🔹 برآیند چنین فرایندی انسانی خواهد بود که تبدیل به #ابژه شده و به کالاشدگی مبتلا می شود و تمام هویت و فرهنگ و تاریخش را بر بادرفته خواهد دید.
🌱 این اتفاق ناشی از یک #نگاه_تکنوفیلی به فرهنگ و فضای مجازی است که به تعبیر پستمن، مانند یک عاشق به تکنیک نظاره می کنند، بدون اینکه به نقاب پشت پرده آن توجه کنند و به عواقب آن و ویرانیهای فناوری بیندیشند. از نظر وی این انسان ها خطرناکند و باید با احتیاط با آن روبرو شد که در ساحت مسئولان جهان مجازی، کم نداریم.
🆔:@sgm_Ghaemon
🔴 منتظر جنجال رسانه ای باشید‼️
🔻 #اختصاصی_حکم انحلال جمعیت امام علی(ع) اعلام شد. شارمین میمندی نژاد موسس جمعیت امام علی (ع) بود که چندی قبل بازداشت شده بود. او متولد ۱۳۴۸ و فرزند محمدحسین میمندینژاد، رئیس اسبق دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران در دوران پهلوی است.
🔹شارمین مؤسس جمعیت امام علی(ع) است که توانست در سال ۱۳۷۸ با هدف کمک به کودکان و زنان نیازمند از وزارت کشور دولت اصلاحات مجوز تأسیس دریافت کند و در سال ۱۳۷۹ نخستین دفتر رسمی خود را در دانشگاه شریف تاسیس کرد و از سال ۲۰۱۰ به عضویت شورای اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد، ECOSOC، درآمده است.
🔹جمعیت در قالب فعالیتهای خیریه و انساندوستانه درصدد ترویج افکار ضدانقلابی و ضددینی در کشور بود و شارمین میمندینژاد در سخنرانی تعجببرانگیز گفته بود که روح امیرالمومنین(ع) در او تجلی کرده است!
🔹بنا به برخی اطلاعات عناصر اصلی این موسسه علاوه بر توهین به مقدسات و ترویج تفکرات انحرافی ضد دینی با رسانههای معاند و بیگانه همکاری داشته اند. این جمعیت گاهی تحت پوشش همین فعالیتهای به ظاهر خیریه، پارتی و جشنی را برگزار میکرد که زنان و مردان به صورت مختلط در حال رقص و پایکوبی بودند.
🔹بعد از دستگیری میمندینژاد و همسرش توسط نهادهای امنیتی بسیاری از عناصر ضد انقلاب به شدت علیه این مورد موضعگیری کردند. بدون شک بعد از اعلام انحلال این خیریه روزهای آینده دوباره حجم وسیعی از شبکهسازی های بین المللی توسط ضدانقلاب تکرار خواهد شد.
🆔:@sgm_Ghaemon
🔴 #ایثار | دنیا ببیند:این است فرهنگ اسلامی و ایرانی ما
🌱 رئیس پلیس پایتخت: دیروز (چهارشنبه) یکی از ماموران ناجا به نام «جواد رضایی» به صورت پیاده از منزلش در خیابان نبرد به سمت محل کار در تردد بود که متوجه حرکت یک خودرو با سرعتی سرسامآور به سمت عابران پیاده میشود و در اقدامی شهادتطلبانه بیدرنگ به سمت عابران پیاده رفته و آنها را به سمت دیگر پرت میکند اما متاسفانه خودش به علت برخورد شدید خودروی سمند با وی در دم جان میسپارد.
#روحش_شاد
🆔:@sgm_Ghaemon
🔴 فارین پالیسی: آمریکا مثل دایناسوری آسیبپذیر با مغز کوچک شده است
🔻فارین پالیسی در گزارشینوشت:
🔹دولت آمریکا اکنون شبیه یک دایناسور بزرگ و سنگین است که بدنی حجیم و مغزی کوچک دارد،حفاظت فزاینده ای از آن میشود اما از مردم عادی فاصله میگیرد.
🔹چهره عمومی آمریکا، به جای آنکه نمایی خوشایند به جهان خارج و به مردم آمریکا بدهد، نمایی که نشانگر اعتماد، اقتدار و باز بودن است، حکایت از عدم اطمینان، آسیب پذیری، هراس و شکاف دارد.
✅ #پینوشت | #فارین_پالیسی با ترجمه فارسی «سیاست خارجی» نام مجله ای خبری سیاسی-اقتصادی است که بنیانگذاران آن ساموئل هانتینگتون و وارن منشل میباشند؛ مجله ای که هر دو ماه یک بار منتشر می شود و با رویکردی عملی تخصصی به بررسی آخرین تحولات جهان می پردازد.
🆔:@sgm_Ghaemon
🔴 کاش #غربگرا می بودیم‼️| دروغی به نام فیلترینگ هوشمند، ساسان حیدری و.....!
🔻 در سال ۲۰۰۱ اندیشکده آمریکایی رند کتاب «شبکه ها و جنگ های شبکه ای» منتشر کرد. در این کتاب جمله ای طلایی وجود دارد که گذشت زمان ارزش و اعتبار آن را بیش از پیش روشن کرده است و آن اینست ؛ «در جنگ های فردا برنده کسی نیست که بزرگ ترین بمب ها را دارد، کسی است که بهترین روایت را دارد.»
🔹در این جنگ جدید که نامش را #جنگ_شناختی_ادراکی_ترکیبی میگذاریم در ۳ بازه کوتاه مدت، میان مدت، و بلند مدت رقیب، حریف و دشمن سعی میکنند از سکوهای مجازی با سرقت بیگ دیتا ذائقه سنجی کنند و
سپس با شناسایی نقاط قوت، ضعف، تهدید، فرصت، علایق، عادت ها، رفتار و... در همان سکوهای تعاملی هوشمند برای نفر به نفر افراد ذائقه سازی کرده و ذهنشان را دستکاری کنند، طبیعتا بیشتر مردم هدف این جنگ هستند و با این میزان فقر #سواد_رسانه_ای در کشور شرایط بسیار پیچیده و سخت خواهد بود.
🔹جریان تحریف سالها با دروغ فیلترینگ هوشمند با پروژه ای صدها میلیاردی برای مسئولان کشور تصمیم سازی غلط کرده است و آنها را هربار از مطالبه و تصمیم جدی استقرار حکمرانی رسانه ای سایبری انقلاب اسلامی منصرف کرده یا نگذاشته حتی به آن تصمیم برسند، با همین دروغ در فضایی که همه محتواها رمز می شوند پروژه شبکه ملی اطلاعات را هماهنگ با دشمنانی که حتی جاسوس برای متوقف کردن پروژه شبکه ملی اطلاعات فرستاده بودند عقب انداختند تا ایران اسلامی به حکمرانی مجازی خود دست پیدا نکند.
🔹 بارها گفته ایم در عرصه جنگ شناختی، حکمرانی رسانه ای سایبری، فناوری اطلاعات و ارتباطات کاش غربگرا بودیم، کاش از آمریکا و کشورهای اروپایی دارای شبکه ملی اطلاعات و قوانین سایبری دقیق و بازدارنده تقلید میکردیم، کاش دقیقا از قوانین سایبری محتوایی-فناوری-ارتباطی مرتبط با انتخابات 2020 آمریکا کپی برداری میکردیم و از همه مهمتر کاش قوانین صیانت از کودکان برخط را از این کشورهای کپی برداری میکردیم.
🔹 نکته خیلی جالب اینجاست در انتشار کلیپ اخیر ساسان حیدری برخی میگویند چون تلگرام ماشینی جنگ شناختی ادراکی ترکیبی دشمن و جریان تحریف فیلتر شده و نوجوانان از vpn استفاده میکنند، پس این عامل انحراف شده است و همین افراد پاسخ نمیدهند که خود تلگرام سکوی انتشار این نوع کلیپ ها بوده است و خودش تا پیش از فیلتر ۱۸ هزار کانال با محتوای کودک آزاری جنسی و مغایر با فرهنگ ما داشته و با قابلیت instant view وی پی انی برای خودش بوده است. البته فیلتر ناقص تلگرام، کاسبی خوبی برای وی پی ان فروشهای خاص که بیشتر از همه جیغ بنفش درباره فیلتر این بدافزار ارتباطی میکشند داشته است.
🔹قطعا در مقابله با هر پدیده نرم اگر از راهبرد های سخت استفاده کنیم شکست خواهیم خورد، آزادی های موجود فضای مجازی و رسانه در کشور ما در هیچ کجای دنیا دیده نمی شود!
🔹 نسل آینده ما در تیرس موشک های مجازی دشمن است و موجودات متعفنی مانند ساسان حیدری ها عادی سازی گناه و روابط جنسی را در جامعه ترویج میکنند، تا دیر نشده مسببان عقب ماندگی کشور در حوزه فضای مجازی و رسانه را باید محاکمه کرد.
🆔:@sgm_Ghaemon
🔴 #تا_انتخابات| ظریف کاندیدا اول اصلاح طلبان است ولی......‼️
🔻فياض زاهد، فعال اصلاح طلب:
🔹ظریف کاندیدا اول اصلاح طلبان است ولی توان اداره کشور را ندارد!
🔹 مذاکره کننده خوبی است اما دست به استعفای خوبی هم دارد
🔹ظریف حتی در حد یک استانداری هم در امور داخلی مسئولیت نداشته است
🆔:@sgm_Ghaemon
🔰 ارز کشور برای واردات کدام کالاها هزینه میشود❗️❓
❌سال ۹۱ وزیر وقت بهداشت از واردات بیل و زین اسب بهجای دارو انتقاد کرد.
❌حالا آمارها نشان میدهد روند واردات کالاهای عجیب به اقتصاد ایران ادامه دارد؛ از زیپ و سرپیچ لامپ گرفته تا مدادتراش و قیچی. نکته قابلتوجه درباره این کالاها این است که بخشی از آنها در سال ۹۷ و درست در زمانی وارد شده که اقتصاد ایران با محدودیت ارزی مواجه بود.
❌از طرف دیگر، این کالاها در حالی وارد ایران شده که سال ۹۷ وزارت صمت لیستی از ۱۵۰۰ کالای ممنوعه منتشر کرد و در میان این لیست، بخشی از کالاهایی دیده میشود که در همین سالها از مناطق آزاد به کشور وارد شده است. کالاهایی مانند
🔻انواع مداد و مداد رنگی و لوازم مدرسه،
🔻 اشیای تزئینی سر میز،
🔻 دستمال و شالگردن و …
❌سه نکته مهم دیگر درباره واردات این کالاها از مناطق آزاد اقتصادی کشور وجود دارد؛
🔸 اول اینکه هر فعالیت اقتصادی در این مناطق از پرداخت مالیات و حقوق گمرکی معاف است.
🔸 دوم اینکه در سه سال گذشته، سهم مناطق آزاد از واردات زیر ۲ درصد بوده و همین مقدار اندک بهجای واردات کالاهای مهم و اساسی، صرف واردات کالاهای خاص شده است.
🔸نکته سوم اینکه، ایران محصولات پتروشیمی از این مناطق صادر کرده تا بهجای آن، زیپ و قیچی و دستمالگردن وارد کند!؟
.
🆔:@sgm_Ghaemon
بیانات_رهبر_انقلاب_درخصوص_امیدو_امیدآفرینی.pdf
3.02M
پرده نگار آموزشی امید و امیدآفرینی در بیان رهبر معظم انقلاب اسلامی
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#ثامن8
#امید_آفرینی
#معیار
#روشنا
🆔:@sgm_Ghaemon
امام خامنه ای(مدظله العالی) :
نخستین توصیه من امید و نگاه خوشبینانه به آینده است. بدون این کلید اساسی همه قفلها هیچ گامی نمیتوان برداشت.
آنچه میگویم یک امید صادق متکی به واقعیت عینی است.
این جانب همواره از امید کاذب و فریبنده دوری جستهام اما خود و همه را از نومیدی بیجا و ترس کاذب نیز برح حذر داشتهام و برحذر میدارم.
سیاست تبلیغی و رسانهای دشمن و فعّالترین برنامههای آن، مأیوسسازی مردم و حتّی مسئولان و مدیران ما از آینده است.
شما جوانان باید پیشگام در شکستن این محاصرهی تبلیغاتی باشید. در خود و دیگران نهال امید به آینده را پرورش دهید. ترس و نومیدی را از خود و دیگران برانید. این نخستین و ریشهایترین جهاد شما است.
🚩 برشی از بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی خطاب به مردم ایران
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#ثامن8
#امید_آفرینی
#معیار
#روشنا
🆔:@sgm_Ghaemon
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅✅نماهنگ: لوح متحرک | امید
حضرت امام خامنهای(مدظله العالی): «نخستین توصیهی من امید و نگاه خوشبینانه به آینده است. بدون این کلید اساسیِ همهی قفلها، هیچ گامی نمیتوان برداشت. در خود و دیگران نهال امید به آینده را پرورش دهید. این نخستین و ریشهایترین جهاد شما است.» ۱۳۹۷/۱۱/۲۲
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#ثامن8
#امید_آفرینی
#معیار
#روشنا
🆔:@sgm_Ghaemon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺#روایت_امید
🔅 امید به زندگی در دوران بحران
مولفههای امید به زندگی چیست؟
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#ثامن8
#امید_آفرینی
#معیار
#روشنا
🆔:@sgm_Ghaemon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شرح حدیث امید به خداوند با بیان رهبر معظم انقلاب
🔅عن أَبِی حَمزَةِ الثِّمالِی قالْ قالَ الصّادِقُ جَعفَرُ بنُ محمدٍ علیهماالسلام أُرْجُ اللهَ رَجاءً لَا یُجَرِّئُکَ عَلَی مَعَاصِیه وَ خَفِ اللهَ خَوْفاً لَا یُؤْیِسُکَ مِنْ رَحمَتِه
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#ثامن8
#امید_آفرینی
#معیار
#روشنا
🆔:@sgm_Ghaemon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴مجلس افراطی و اصلاحطلب ششم، یکی از افتخارات اصلاحطلبان هست که آرزوی رسیدن دوباره به همچین مجلسی رو دارن.
فقط یکی از گندکاریهای این مجلس، دریافت ۲۳ هزار متر مربع از زمینهای شمال تهران توسط ۱۵۶ نماینده این مجلس بوده!
توضیحات علی عسکری، نماینده اسبق مجلس
🆔:@sgm_Ghaemon
🔴تخریب شش پلاک ثبتی متهم فراری پرونده طبری در لواسان
🔹 روابط عمومی حوزه قضایی بخش لواسانات از آغاز" تخریب ساخت و سازهای غیرقانونی در اراضی معروف به کلاک" خبر داد.
🔹 بر اساس این اطلاعیه، اراضی مذکور کاربری کشاورزی و باغی دارد و در مکانی خارج از محدوده قانونی شهر و در حوزه آبریز سد لتیان و مشرف به این سد که هرگونه ساخت و ساز برابر ضوابط و مقررات ممنوع است، واقع شده است.
🆔:@sgm_Ghaemon
🔴 نقشه اصلاح طلبان برای کاندیداتوری آیت الله رئیسی
⬅️ آیت الله ابراهیم رئیسی در حال حاضر محبوب ترین کاندیدا احتمالی ریاست جمهوری در میان مردم در تمام نظرسنجی های صورت گرفته شده است. این در حالیست که رئیسی تاکنون به طرق مختلف مخالفت خود با حضور در انتخابات ریاست جمهوری را اعلام کرده است. با این وجود یکی از اتاق فکرهای جریان اصلاحات درباره نحوه مواجه با آیت الله رئیسی در صورت ورود به انتخابات، دو راهبرد پیشنهادی خود را به شرح ذیل اعلام کرده است:
🔻یک: پررنگ کردن موضوعات سیاست خارجه در افکار عمومی و تلاش برای منزوی کردن موضوعاتی همچون عدالت، مبارزه با فساد و مساله طبقات محروم که نقطه قوت آیت الله رئیسی در سالهای اخیر بوده است
🔻دو: مطرح کردن ظریف در مقابل آیت الله رئیسی جهت دو قطبی سازی.
🆔:@sgm_Ghaemon
🔴یه جوری خسارت نپیوستن به #FATF برجسته می کنند که آدم یاد تیتر های زیر می افتد که خسارت را به عدد و رقم تبدیل می کردند تا مردم هم باور کنند.اما حالا کسی خسارات برجام را محاسبه نمی کند
✍️عبدالله گنجی
🆔:@sgm_Ghaemon
🔸ملامصطفی بارزانی ،رهبر بی سرزمین
🔹ملامصطفی بارزانی در سال 1944 میلادی از نوری سعید نخست وزیر وقت عراق ، خوستار خودمختاری کردستان عراق شد که با مخالفت شدید بغداد مواجه گردید . در نبرد سنگینی که بین قوای بارزانی و نیروهای دولتی روی داد ، بیشتر همراهان بارزانی تار و مار شدند و او با باقی مانده افراد خود به سوی مرزهای ایران گریخت .
🔹اما اعزام ارتش حکومت ایران در سال 1947 میلادی به کردستان سپس آذربایجان ایران ، پایان رویاهای بارزانی در ایران بود . پس از این حمله ، ملا مصطفی و افرادش شهر به شهر از برابر قوای دولتی ایران عقب نشستند . اما چون مورد تعقیب دولت عراق هم بود ، چاره ای جز فرار به جماهیر شوروی سابق از طریق راه های صعب العبور ندید.
🔹وی یازده سال در شوروی به سر برد تا اینکه با وقوع کودتای 1958 عراق و سرنگونی رژیم سلطنتی ، راهی این کشور شد و مورد استقبال سران کودتا واقع گردید. بارزانی در سال 1961 میلادی از عبدالکریم قاسم ، رئیس حکومت نظامی عراق ، خواستار خودمختاری کردها شد . این خواسته ، قاسم را به خشم آورد و به 12 سال آرامش در شمال عراق پایان داد .
🔹نقطه پایان این درگیری ها ، انعقاد پیمان 1975 الجزیره بود و از آن پس ، بارزانی در ایران به صورت تحت نظر زندگی می کرد .ملامصطفی بارزانی در سال 1979 میلادی دچار بیماری سرطان شد و هنگامی که برای معالجه در آمریکا حضور داشت ، در اول مارس 1979 میلادی در 77 سالگی درگذشت ، اکنون خاندان بارزانی در کردستان عراق حاکم هستند ، از مسعود پسرش تا مسرور و نچیروان دیگر نوادگانش در اقلیم حکومت می کنند .
🆔:@sgm_Ghaemon
19.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبری گفت حتما در بورس شرکت کنید؟
❌ حتما تا انتها تماشا کنید و ببینید که، این ویدیو یک دقیقهای چگونه از تقطیع پنج ویدیو و بیش از سی قطعه کلیپ بصورت هدفمند، با هم هماهنگ شدهاند تا محتوای سخنان سخنران را کاملا تغییر و جهت دهند به صورتی که موجب نفرت پراکنی و نارضایتی عمومی شود!
#سواد_رسانهای
#جریان_تحریف
🆔:@sgm_Ghaemon
🔴 تکرار ادعای واهی | دوره شاه و بخشش آرارات و بحرین به پایان رسیده‼️
🔻 وزیران امورخارجه کشورهای عضو اتحادیه عرب در بیانیه پایانی خود در نشستی در قاهره ادعای متوهمانه امارات متحده عربی درخصوص جزایر سه گانه ایران را تکرار و از این کشور حمایت کردند. آنها در این نشست مدعی شدند که امارات متحده عربی بر جزایر بوموسی، تنگ بزرگ و تنب کوچک حاکمیت دارد و ایران این جزایر را اشغال کرده است. در این خصوص توجه به گزاره تحلیلی تاریخی ذیل حائز اهمیت است:
1⃣ بررسی تاریخی این واقعیت را گواهی میدهد که ایران از گذشته دور بر تمامی جزایر و سواحل خلیجفارس حاکمیت مطلق داشته است.
2⃣با آغاز قرن ۱۹ حضور انگلیسیها در خلیجفارس به بهانه مبارزه با دزدان دریایی ولی در حقیقت برای تامین منافع خود، پررنگ شد و عملاً در خلاء اقتدار دولت مرکزی ایران، تعرض و اشغال جزایر و سواحل ایران را مورد توجه قرار دادند.
3⃣بررسی گزارشات، مکاتبات، نقشهها و اسنادی که توسط خود انگلیسیها در آن مقطع منتشر شده، گواهی میدهد که جزایر بوموسی، تنب بزرگ و کوچک متعلق به ایران است و هیچ مدرکی خلاف آن یافت نمیگردد.
4⃣ در سال ۱۹۰۳ انگلیسیها برای افزایش نفوذ خود در مقابل رقبا از جمله روسها و آلمانها در خلیجفارس، این سه جزیره و در کنار آنها جزیره سیری را به اشغال خود درآوردند. با فشار ایران در طول سالهای بعد و تضعیف دولت انگلیس پس از جنگ جهانی دوم اشغال جزیره سیری در سال ۱۹۶۲ پایان یافت.
5⃣ بدین ترتیب در زمان پهلوی دوم سلسله مذاکراتی بین سالهای ۱۹۶۸ تا ۱۹۷۱ با انگلیسیها در خصوص مالکیت جزایر سهگانه در اشغال، شکل گرفت و نهایتاً با اعمال فشار و نهایتاً تهدید ایران به جنگ مسلحانه و عدم به رسمیت شناختن امارات در نوامبر سال ۱۹۷۱ (آذر ماه ۱۳۵۰) حاکمیت ایران به طور مطلق به این جزایر بازگشت و پس از ۶۸ سال، اشغال این جزایر پایان یافت.
🆔:@sgm_Ghaemon