⛔ رئیس آژانس صهیونیستی انرژی اتمی هشدار داد که برنامه هستهای ایران "به سرعت در حال پیشرفت است و ما دید بسیار کمی داریم."
رافائل گروسی در گفتگو با ال پاییس اسپانیا گفت که پروژه هسته ای تهران "بسیار فراتر از آنچه که در سال ۲۰۱۵ بود، رشد کرده است. این رشد نه تنها کمی، بلکه کیفی هم است، همچنین با سطوح غنی سازی. این بدان معنا نیست که ایران در حال ساخت سلاح هسته ای است، اما هیچ کشوری که پروژه جنگی [هسته ای] نداشته باشد در سطح ۶۰ درصد غنی سازی نمی کند. ما در وضعیت بسیار پیچیدهای قرار داریم زیرا ایران نه تنها در حال پیشرفت قاطع و سریع است، بلکه در عین حال دید آژانس را در همه این زمینهها کاهش میدهد. ماه گذشته ایران ۲۷ دوربین نظارتی را از سایتهای هستهای خود حذف کرد و این خطر ناتوانی بازرسانش را در ردیابی پیشرفتهای تهران افزایش میدهد. نتیجه نهایی این است که من تقریباً پنج هفته است که دید آژانس بسیار کم بوده، در حالیکه برنامه هستهای به سرعت پیش میرود. بنابراین، اگر توافقی وجود داشته باشد، برای من بسیار دشوار خواهد بود که پازل این همه دوره کوری اجباری را جمع و جور کنم. این غیرممکن نیست، اما به یک کار بسیار پیچیده و شاید برخی توافقات خاص نیاز داشته باشد."
پ ن: غربیها پیوستگی آگاهی و جاسوسی خود از برنامه هستهای ایران را تا حدودی از دست داده و به زجه زدن افتاده اند، کاملا پیداست که ایران تمام زمینه سازیها برای سلاح چه کمی و چه کیفی را در حال تهیه و گسترش قرار داده است و در عین حال دسترسیهای خارج از عرف (فراتر از پادمان) آژانس را کاهش داده است که مربوط به بخشهای کلیدی از جمله ساخت سانتریفیوژها میباشد. در حال حاضر آژانس هیچ تصویری از اینکه وضعیت تولید ماشینها چه طور است ندارد. به این مسیر باید با اقتدار ادامه داد.
👤مدار ۱:۲۰
#قائمون
🔴 شرّ ابدی !!
🔹در سال ۱۳۵۳ (۱۹۷۴ م) ایران وامی به مبلغ یک میلیارد دلار به کمیساریای انرژی اتمی فرانسه داد! از این وام برای ساخت بزرگترین کارخانه غنیسازی اورانیوم جهان (متعلق به کنسرسیوم اورودیف) در تریکاستن استفاده شد. در مقابل ایران صاحب ۱۰٪ از سهام این کارخانه شد.
همچنین فرانسه ضمانت داد تا اورانیوم غنیشده مورد نیاز رآکتورهای هستهای ایران را تامین کند.
حتی قرار شد که از هر ۱۰ کارمند این کارخانه ، یک نفر ایرانی باشد و همچنین ایران در سود حاصله این شرکت سهیم باشد.
اما دولت متمدن ، بافرهنگ و باکلاس فرانسه هیچگاه تاکنون به هیچ یک از این تعهدات عمل نکرده است.
🔺نکته مهم اینجاست که برخی مسئولین غربگرا با وجود چنین تجربه تلخی ، بازهم بارها و بارها به اروپایی ها اعتماد کردند و هربار با خلف وعده آن ها مملکت را دچار هزینه ها و ضررهای بسیاری نمودند. از توافق سعدآباد در دوران خاتمی گرفته تا برجامِ روحانی.
🔺این اعتمادهای اشتباه و خسارت های محض ، ناشی از بی تجربگی نیست بلکه اگر موضوع خیانت را هم قبول نداشته باشیم ، به دلیل ساختار ذهنی غربزده هاست که از قرار معلوم تغییر نخواهد یافت ...
اینجاست که یاد سخنان حکیمانه حضرت امام خمینی (رض) می افتیم :
"ما از شرّ رضاخان و محمدرضا خلاص شدیم ، لکن از شرّ تربیت یافتگان غرب و شرق به این زودی ها نجات نخواهیم یافت!
اینان برپادارندگان سلطه ابرقدرتها هستند و سرسپردگانی میباشند که با هیچ منطقی خلع سلاح نمیشوند" ...
#نفوذ
✍"قاسم اکبری"
#قائمون
🔴 گشت ارشاد مخصوص سازمانها و نهادها و قرارگاه های فرهنگی دچار اختلال راه اندازی شود
پیشنهاد :یک گشت ارشاد برای سازمانها و قرارگاه هایی که به اسم کار فرهنگی بودجه های کلان دریافت میکنند و هیچ خروجی موثری ندارد راه اندازی بشود. بیشتر مشکلات فرهنگی جامعه متاثر از همیناست که بودجه ها و امکانات بیت المال را در سالیان گذشته به اسم کار فرهنگی حیف و میل غارت کرده اند
#قائمون
تا حالا #پوتین پنج مرتبه به دیدار #آیت_الله_خامنه_ای آمده بعد یارو میگه عشق یک طرفه رهبر ایران به پوتین!
این جماعت روابط عاشقانه هم بلد نیستند!
#قائمون
🔴 یک گشت ارشاد جلوی خود وزارت ارشاد مستقر کنید
از پلیس محترم میخواهیم اکیپ گشت ارشاد جلوی خود وزارت ارشاد و نهادهای فرهنگی مستقر کند، ویژه برخورد بامدیرانی که سلبریتی های ضدفرهنگ بی حجاب و بدحجاب را در جشنواره ها و همایشها دعوت میکنند وجایزه و بودجه و پروژه به آنها میدهند.گشت ارشاد که نباید فقط برای مردم عادی درکف خیابان باشد
#قائمون
5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فرامتن
🎥 خیزش عراق علیه اردوغان
🔰 در جدیدترین جنایت ارتش متجاوز ترکیه علیه عراق، توپخانه ترکیه یک اردوگاه تفریحی را در استان "دهوک" عراق گلوله باران کرد که منجر به شهید و زخمی شده شماری شد، این جنایت با واکنش چهرههای سیاسی و مقاومت عراق روبرو شد.
🔹 برای مشاهده جزئیات بیشتر، شما را به دیدن این شماره از فرامتن دعوت مینمائیم.
#قائمون
ضربالاجلهای منسوخشده علیه ایران
🔹«چند هفته دیگر»؛ این جدیدترین ضربالاجلی است که وزیر امور خارجه جدید فرانسه برای موعد توافق در مذاکرات رفع تحریمها تعیین کرده، آن هم در شرایطی که شواهد گوناگون حاکی از آن است که ترمز مذاکرات را همان طرفی کشیده که دستش را روی بوق گذاشته است.
🔹با این حال تعیین ضربالاجل یکی از تاکتیکهای اصلی غربیها در جریان مذاکرات رفع تحریمها بوده و غربیها به قدری در استفاده از آن اسراف به خرج دادهاند امروز به یک تهدید توخالی تبدیل شده است.
🔹در تمام مدت جاری بودن مذاکرات در وین، کشورهای غربی عملاً با توجه به شکست خوردن سیاست فشار حداکثری علیه ایران گزینهای غیر از راهکارهای عملیات روانی و فشار رسانهای برای استفاده به عنوان اهرم چانهزنی علیه ایران نداشتند.
#قائمون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥#کلیپ | رهبرمعظم انقلاب: حادثه ترور دانشمندان هستهای نباید فراموش شود!
🍃🌹🍃
🔸در آستانه یکم مرداد سالروز شهادت داریوش #رضایینژاد مروری بر صحبتهای رهبر انقلاب در مورد ترور دانشمندان هستهای: تشکلهای دانشجویی در قضیه ترور نخبگان علمی کم عملی نشان دادند، این حادثه نباید فراموش شود!
#روشنگری | #ثامن | #حجاب
#قائمون
♦️ توافق روسیه و اوکراین برای عبور محمولههای گندم از دریای سیاه
🔹 مقامات روسیه و اوکراین توافقی را به امضا رساندند که اجازه میدهد محمولههای گندم اوکراین از بنادر این کشور صادر شود. این توافق در استانبول ترکیه و با حضور رئیسجمهور ترکیه و دبیرکل سازمان ملل امضا شد.
🔹 طبق این توافق، ۲۰ میلیون تن گندم اوکراین به ارزش ۱۰ میلیارد دلار، آماده فروش میشوند. این توافق ۱۲۰ روز اعتبار دارد و میتواند به صورت خودکار و بدون مذاکره مجدد تمدید شود. از زمان آغاز جنگ اوکراین، صادرات گندم این کشور به یک ششم کاهش یافته است. روسیه نگران است که کشتیهای حامل گندم برای ارسال سلاح به اوکراین استفاده شود و اوکراین نیز دغدغه امنیت کشتیها را داشته است.
🔹 ائتلافی از ترکیه، اوکراین و نمایندگان سازمان ملل مسئولیت نظارت بر بارگیری کشتیها را بر عهده خواهند داشت. کشتیها از تنگه بُسفر عبور میکنند که این مرحله نیز تحت نظارت کارگروهی مستقر در استانبول خواهد بود که این کارگروه متشکل از نمایندگان سازمان ملل، ترکیه، اوکراین و روسیه است.
#قائمون
♦️ سیاست روسیه در افغانستان
#گزارش_کوتاه
🔹 جنیفر بریک مورتازاشویلی، از کارشناسان بنیاد کارنگی و رییس انجمن مطالعات اوراسیا، در یادداشتی به ارزیابی سیاست مسکو در قبال طالبان پرداخته و آن را غیرراهبردی دانسته است.
🔸 دولت پوتین در مارس ۲۰۰۰ این گروه را به آموزش تروریستهای چچنی متهم نمود و بهتبع آن، دادگاه عالی روسیه در ۲۰۰۳ طالبان را به عنوان یک سازمان تروریستی شناسایی کرد. اما اکنون روسیه ضمن حذف طالبان از فهرست سازمانهای تروریستی، سفارت افغانستان در مسکو را به این گروه تحویل داده است.
🔸 نویسنده سه دلیل برای این تغییر رویکرد عنوان میکند: حفظ امنیت مرزهای شمالی افغانستان در برابر نفوذ داعش، جنبش اسلامی ترکستان و جماعت انصارالله تاجیکستان؛ تشدید رقابت ژئوپلتیک روسیه با آمریکا و نهایتاً توسعه کریدورهای تجاری از آسیای مرکزی به جنوب آسیا.
🔸 طبق این یادداشت، شایعاتی مبنی بر ارائه تسلیحات از سوی مسکو به «جبهه مقاومت ملی» به رهبری احمد مسعود وجود دارد. نویسنده این امر را نشانهای بر این مسأله میداند که سیاست روسیه در افغانستان راهبرد مشخصی ندارد و بیشتر ناشی از تاکتیکهای موقت است.
🔸 به باور جنیفر بریک، کرملین نگران مداخله سیاسی و حتی نظامی چین در امور افغانستان است. زیرا تمرکز مسکو بر مرزهای غربیاش پس از جنگ اوکراین، امکان نفوذ چین در منطقه آسیای مرکزی را افزایش داده است. به ویژه که بخشی از نیروهای روسی حاضر در تاجیکستان و قرقیزستان به سوی مرز اوکراین منتقل شدند.
✅ با توجه به تجربه شکست شوروی و آمریکا در افغانستان، به نظر میرسد روسیه ثبات در افغانستان را از مسیر تعامل با طالبان پیگیری میکند. در عین حال که بیثباتی در افغانستان نیز میتواند بهانه گسترش نفوذ روسیه در آسیای مرکزی به عنوان ضامن امنیت این کشورها را برای کرملین فراهم کند.
#قائمون