eitaa logo
بچه های بهشت
94 دنبال‌کننده
160 عکس
138 ویدیو
3 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم برای برقراری ارتباط با مدیر کانال : @ghafarpor موضوعات : تربیتی،اخلاقی،مشاوره،فرهنگی و اجتماعی
مشاهده در ایتا
دانلود
5.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 راه حل‌های آیت‌الله بهجت به کسانی که برای دفع سحر و جادو مراجعه می‌کردند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌️ پشیمانی خواننده مشهـور ترکیـه بعد از یک عمر بهره مندی از لذت های دنیوی 🔻تو زندگی هرچی خواستم بدسـت آوردم. هر هواپیمایی که بگی سوار شـدم. هر ماشیـنی که بگی سوار شـدم. هیـچ چـیز خوشحالـتون نــمیـکنه. هـرگز خـوشـحـال نـخـواهـید شــد تــا بــه پــروردگــار نزدیــک نشوید.
8.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحیم اللهم عجل لولیک الفرج از نوع بازرسی ورودی های حرم ناراضی هستی؟ اینو ببین ایمنی‌ و بازرسی را جدی بگیریم
هدایت شده از احکام
قرآن کریم مفاتیح الجنان نهج البلاغه صحیفه سجادیه دشنام گویی و بددهانی از منظر قرآن و روایات یکی از نابهنجاری های اجتماعی که در جامعه بسیار رواج یافته و به صورت پدیده ای در همه جا حتی در میان کودکان و نوجوانان بروز پیدا کرده است، مسئله دشنام و ناسزا با واژگان و الفاظ رکیک و زشت است. . هرچند که مفهوم فارسی فحش همان ناسزا و دشنام است ● مفهوم ناسزا و دشنام دشنام و ناسزا به معنای به کاربردن الفاظ و واژگان رکیک و عبارت های تند و زننده است فحش مفهوم وسیعی دارد که شامل نسبت های زشت ناموسی نیز می شود. البته الفاظ و عباراتی که اراذل و اوباش در سخنان خویش به کار می گیرند دارای مراتب مختلفی است که بعضی از آن ها از بعضی دیگر زشت تر است و به حسب عادات و موارد باهم فرق می کند. از این رو ازنظر حکم شرعی، بعضی از فحش ها و ناسزاها حرام و برخی دیگر مکروه و مذموم شمرده شده است. ● عوامل دشنام گویی روان شناسان اجتماعی با بررسی شخصیت اجتماعی برخی از این عوامل عبارتند از: 1- دشنام دادن به خاطر یک اتفاق دردناک و غیرمنتظره مانند اصابت سر به یک جسم محکم و یا خوردن چکش به انگشتان دست هنگام کوبیدن میخ؛ 2- دشنام گویی به منظور برقراری هویت گروهی و عضویت در یک گروه خاص و حفظ مرزهای آن گروه؛ 3-ابراز همبستگی، اتحاد و همدردی با دیگران؛ ابراز صمیمیت و اعتماد (به ویژه ناسزاگویی زنان در حضور زنان دیگر)؛ 4- دشنام گویی برای افزایش شوخ طبعی، تأکید و یا غافلگیرکنندگی؛ 4-ناسزاگویی برای مستور ساختن ترس ها و ناامنی های فردی؛ 5-دشنام گویی از روی عادت و یا به منظور برانگیختن خشم دیگران و تحریک آنها و درحقیقت به عنوان ابزاری برای تحقیر،توهین و یا ارعاب، دشنام دادن به منظور جلب توجه، خودنمایی و یا خودشیرینی و یا دشنام گویی به منظور قدرت نمایی و حتی گاه به عنوان شیوه کنار آمدن با استرس و تنش و تخلیه خشم و تسکین استرس. روان شناسان اجتماعی بر این باورند که مردان بیش از زنان دشنام می دهند. آنان می کوشند تا از راه دشنام، هویت مردانه خود را ایجاد کنند. به نظر آنان اگر زنانی به بددهانی می پردازند و دشنام می گویند تلاش می کنند تا به این روش مانند مردان باشند و دست کم ازآنان کم تر نباشند.
هدایت شده از احکام
شگفت آن که تحقیقات نشان می دهد که انسان قادر است دشنام و واژه های رکیک را ۴ برابر سریع تر از سایر لغات و واژگان به خاطر بسپارد و یا به کار گیرد . . ● آثار و پیامدهای دشنام گویی 1-مهم ترین آن ها کاهش اعتبار و ارزش اجتماعی دشنام گو است. به ویژه اگر دشنام گویی در شخص به عنوان عادت درآید و شخص نتواند خود را مهار نموده و احساسات و هیجانات خویش را کنترل کند. کسانی که دشنام و ناسزاگویی به شکل عادت در آنان درآمده است، می بایست خود را درمان کنند؛ زیرا نشان دهنده عدم تعادل شخصیتی فرد و غلبه احساسات و عواطف بر عقل است. ۲- دشنام گویی نشان دهنده آن است که شخص روی رفتار و هیجانات خود کنترلی ندارد. این به معنای عدم خویشتنداری و ضعف شخصیتی و نیز عدم بلوغ هیجانی شخص می باشد که می بایست اصلاح و درمان گردد. گسترش فرهنگ دشنام در جامعه افزون بر نشانه جهل، کم سوادی و نافرهیختگی جامعه، نشانه انحطاط فرهنگی در جامعه نیز می باشد؛ زیرا دشنام گویی نشانأ افراد بی تمدن، ناپخته و بی نزاکت است که آثار آن در فروپاشی اجتماعی و ایجاد تضاد و درگیری ها خود را نشان می دهد و موجب بروز خشونت در جامعه می گردد و گسترش و تداوم آن شرایط اجتماعی جامعه را بحرانی تر می سازد. دشنام گویی موجب آزار روحی دیگران می شود و بی اعتنایی و بی توجهی به حقوق دیگران محسوب می گردد.
هدایت شده از احکام
● ناسزاگویی در روایات در روایات اسلامی نیز منطق قرآن درباره ترک دشنام به گمراهان و منحرفان، تعقیب شده و پیشوایان بزرگ اسلام به مسلمانان دستور داده اند همیشه روی منطق و استدلال تکیه کنند و به حربه بی حاصل دشنام نسبت به معتقدات مخالفان، متوسل نشوند، در نهج البلاغه می خوانیم که علی(ع) به جمعی از یارانش که پیروان معاویه را در ایام جنگ صفین دشنام می دادند می فرماید: انی اکره لکم ان تکونوا سبابین و لکنکم لو وصفتم اعمالهم و ذکرتم حالهم کان اصوب فی القول و ابلغ فی العذر. من خوش ندارم که شما فحاش باشید، اگر شما به جای دشنام، اعمال آنها را برشمرید و حالات آنها را متذکر شوید (و روی اعمالشان تجزیه و تحلیل نمائید) به حق و راستی نزدیکتر است و برای اتمام حجت بهتر.(تفسیر نمونه۳۹۶.۵.) ● راه درمان و معالجه بیماری دشنام گویی در روایات و اصول اسلامی راهکارهایی برای درمان این بیماری بیان شده است که عبارتند از: ۱) انسان از مقدمات پیدایش غضب اجتناب کند تا نسبت به مؤمنان به خشم نیاید. ۲) غضب خود را فرو نشاند و بر اعصاب خود مسلط شود. ۳) از معاشرت با اهل فسق و فساد پرهیز نماید تا بتواند زبان خود را از فحش باز دارد. 🛑🚨❌😡😡 ● روایاتی چند درباره دشنام گویی ۱) امام صادق(ع) فرمود: «فحش دادن ظلم است و ظالم در آتش دوزخ قراردارد.» ۲) پیامبر(ص)- فرمود: «خداوند بهشت را حرام کرده بر هر دشنام دهنده بی آبروی بی حیائی که از آنچه می گوید و از آنچه به او گفته می شود باکی ندارد و متأثر و ناراحت نمی شود.» ۳) و نیز فرمود: «هرگاه شخصی را دیدید که نسبت به آنچه می گوید یا درباره او گفته می شود بی مبالات و بی تفاوت است پس همانا او یا زنازاده است و یا شیطان شریک او بوده است.» ۴) و نیز فرمود: «فحش به مؤمن مانند نزدیک شدن به مرگ است.» 5) همچنین فرمود، فحش به مؤمن فسق، و جنگ با او کفر است.» ● چند نکته درباره ناسزاگویی ۱) باید توجه داشت که سب یکی از ائمه به سب پیامبر، و سب پیامبر به سب خدا برمی گردد و سب خدا شرک بخدا و سب به پیامبر کفر به خدا است، و پیامبر(ص) فرمود هر کسی که علی را دشنام دهد مرا دشنام داده و هر کس مرا دشنام دهد خدا را دشنام داده است. ۲) پیامبر (ص) فرمود:«مردگان را دشنام ندهید، زیرا آن ها به آنچه پیش فرستاده اند می رسند پس اگر مومن باشند که مثل زندگان دشنام به آنها جایز نیست و اگر فاسق باشند با اعمال بدی که انجام داده اند خود را گرفتار و محروم از رحمت الهی ساخته اند، بنابراین، شما به آنان دشنام ندهید.» ۳) فحش دادن و هرزه گویی باعث می شود که خوبان و نیکان از فحش دهنده تنفر پیدا کنند و در نتیجه از او دوری گزینند و در عوض بدان و پستان دور او را بگیرند و غرق در فساد و تباهی شوند. امیر مومنان در این رابطه می فرماید:ازهر کلام زشت و سخن ناروا پرهیز کن زیرا با گفتن آن افراد پست به تو روی می آورند و کریمان از تو می گریزند. ۴) دشنام دادن باعث کینه توزی و دشمنی می شود. شخصی از قبیله بنی تمیم به خدمت پیامبر رسید و عرض کرد مرا موعظه کنید. در بین مواعظ حضرت این جمله بود: به مردم فحش مده که باعث دشمنی آن ها می شود. ۵) کسی که فحش دادن را شروع کرده از آن که جواب فحش او را می دهد ستمکارتر است. ۶) یکی از بزرگترین تعالیم اخلاقی اسلام محترم شمردن مقدسات جامعه است.
هدایت شده از احکام
هر فردی وقتی برای چیزی قداست خاصی قایل شد به آن احترام می گذارد و از حریم آن دفاع می کند و بهیچ وجه راضی نمی شود که دیگری به مقدسات او اهانت کند و آن ها را به باد فحش بگیرد و کوچکترین توهینی به مقدسات او (هر چند پوچ و خرافی باشد) باعث می شود که او هم بخاطر تعصب جاهلی خود متقابلا به مقدسات مومنین فحش و ناسزا بگوید و به ساحت قدس الهی اهانت کند. قرآن برای حفظ مقدسات دینی از نیش زبان و گزند مشرکان، مومنان را از دشنام دادن به بتها بشدت منع می کند و می فرماید: نباید شما مومنان به بتهای آنان دشنام بدهید زیرا عکس العمل آنان نیز این خواهد بود که از روی جهالت و لجاجت معبود حقیقی و پروردگار شما را دشنام دهند. (انعام. ۱۰۸) امام صادق- علیه السلام- فرمود:«مراد ازدشنام به خدا دشنام به اولیاء خدا است» زیرا هر کس یکی از اولیاء خدا را دشنام دهد خدا را دشنام داده است که در نکته اول به آن اشاره شد. مسعده بن صدقه از امام صادق (ع) سوال می کند که معنی کلام پیامبر (ص) چیست که فرمود:«شرک از حرکت مورچه بر روی یک سنگ صاف در شب تاریک مخفی تر است؟!» امام فرمود:«مومنان به بت های مشرکان دشنام می دهند و در نتیجه مشرکان هم به معبود مومنان ناسزا می گویند پس خداوند از دشنام به بت ها نهی فرموده تا کافران معبود مومنان را دشنام ندهند پس مومنان به واسطه دشنام به بت ها، مشرک می شوند در حالیکه خود نمی دانند. ۷) یکی از بدترین موارد دشنام بعد از اولیاء الهی، دشنام به پدر و مادر است که به دو صورت می-باشد: الف) فرزند مستقیماً به پدر و مادرش دشنام دهد و به آنان ناسزا گوید که در قرآن از آن نهی شده است. (اسراء ۲۳.) ب) فرزند به پدر و مادر دیگری فحش دهد او هم متقابلا به پدر و مادر او فحاشی کند. پیامبر(ص) فرمود:«کسی که به پدر و مادرش دشنام بدهد ملعون و دور از رحمت الهی است از حضرت سوال شد، چگونه انسان به پدر و مادرش دشنام می دهد؟ فرمود: شخص به پدر دیگری فحش می دهد او هم پدر او را دشنام می گوید و در جای دیگر از حضرت سوال می شود آیا کسی پدر و مادر خود را دشنام می دهد؟ فرمود:«آری انسان پدر و مادر دیگران را دشنام می دهد و دیگری هم در مقام پاسخگویی به پدر و مادر او دشنام می دهد.
💬این جمله خیلی عمیقی بود که امروز از کسی شنیدم: می‌گفت: «همه میگن که حاضرند بخاطر بچه‌‌هاشون بمیرند ولی آیا حاضرید بخاطر بچه‌هایتان زندگی کنید؟!» ولی حقیقت این است که مُردن، همیشه راحت‌تر از زندگی‌ کردن است. 👤دکتر سجاد خلفی
🔴 ⚠️ ⭕️این زن ها از چشم شوهر هاشون میفتن😞👇🏻 ❌ زنهایی که برای جلب توجه و محبت شوهر ، به جای دلبری و عشوه ، خودشون رو به مریضی میزنند و اظهار ضعف میکنند ❌ زنهایی که همیشه افسرده و بی حال هستند ❌ زنهایی که احترامی برای شوهر قائل نیستند بخصوص در جمع ❌ زنهایی که به نظافت و تمیزی خود اهمیت نمیدهند ❌ زنهایی که سرد و خشک و بی روح هستند و نسبت به مسائل جنسی رغبتی نشون نمیدهند. ✴️اگر جز این زن ها هستی خواهشاً خودتو اصلاح کن❗️ ┄┅┅❈••💓👨‍👩‍👧‍👦💓••❈┅┅┄ @Khanevade_Beheshtie ✿❤️❥━━(◍•ᴗ•◍)━━❥❤️✿ ((⚠️مطالب دستنویس هستند و راضی به ایده برداری وکپی نیستیم حتی در سایر پیام رسان ها لطفاً رعایت کنید درصورت مشاهده پیگیری خواهد شد❌))
🍉 ✅ سه روز لایو آموزشی ✨سه شنبه، چهارشنبه، پنج شنبه✨ ❤️«فرزندپروری آگاهانه» ❤️ 💯 با تمرکز بر راهکارهای کاهش لجبازی، پرخاشگری و افزایش عزت نفس در فرزندان... https://eitaa.com/tagarian1010 🍉
شب یلدا حدود یک دقیقه طولانی تر از بقیه شبهاست به نظر شما تو یک دقیقه چه کار هایی میشه کرد؟؟؟؟؟ _ تو یک دقیقه چند تا صلوات میشه فرستاد؟ _ برای چند نفر میشه دعا کرد؟ _ چند خط قران میشه خوند؟ _ چند بار میشه سوره حمد رو برای شادی روح اموات خوند؟ _ آیا میشه در باره اعمال و رفتار گذشته فکر کرد؟؟؟ _چند تا حدیث میشه خوند یا حفظ کرد؟ و.... به نظرم تو یک دقیقه خیلی کارها میشه کرد مواظب دقیقه هامون باشیم ╰━━🌷🕊🌼🕊🌷━━╯