« مزاج تلخ مجازی»
در دنیای جذاب فجازی، چنان مشغول به بازی با فیلترها و ویرایش تصاویر هستیم که به نظر میرسد، اگر تمام وقتتمان را هم صرف آن کنیم باز کافی نخواهد بود.
صبحها به جای برخورد با آفتاب، برخورد با صفحه نمایش گوشی های مان را ترجیح میدهیم و ساعتهای ارزشمند عمرمان را صرف، فضایی غیر واقعی می کنیم.
در دنیای رنگارنگ و زیبای فریبنده، پشت صحنه را نباید فراموش نمود، زیراکه فجازی را درست، فضای مجازی نامیدند؛ یعنی آن موجودیتی که سراسر مجاز است و با واقعیت فاصله دارد!
جالب آنکه این عدم موجودیت، تماما مدعی موجودیت با انواع ظاهرسازی ها شده و برخی در این فضا، تمام قدرت خود را در نشان دادن زندگی آرمانی و بینقص خویش صرف می کنند که هرگز با واقعیت منطبق نیست!
برخی دیگر در جستجوی تعداد لایکهای و فالوورهای بیشتر بوده، که همین امر مولد، رقابت غیرسالم و موجب افزایش استرس و اضطراب افراد می شود.
در این مسیر اجباری، اینستاگرام به عنوان یک پلتفرم اجتماعی بزرگ، توانسته است در دو معضل اجتماعی نقشی مهم ایفا کند.
1. ترویج مصرف گرایی: اینستاگرام یک محیط کاملاً تجاری است و بسیاری از کسبوکارها و نمایشگاهها در آن حضور دارند. این باعث میشود که کاربران در معرض فشارهای ناشی از مصرف قرار گیرند و با دیدن تصاویر محصولات و سبک زندگی لوکس دیگران، خواستههای بیشتری داشته باشند و به مصرف بیش از حد متمایل شوند.
2. ایجاد ناامیدی و رقابت غیرسالم: در اینستاگرام، بسیاری از کاربران تلاش میکنند تا تصاویر زیبا و زندگی بینقصی را نشان دهند. این مسئله باعث ایجاد حس ناامیدی در برخی از کاربران شده که احساس میکنند زندگیشان در مقایسه با دیگران کمرنگ و ناکافی است!
و در اینجا این سوال باقی می ماند که آیا واقعاً زندگی واقعی میتواند در قاب صفحه نمایش یک گوشی جا بگیرد؟
شایسته است درک کنیم که زندگی واقعی تواناییها، احساسات، و روابط واقعی است. آنجا که ما با تمام عیبها و کمبودهایمان قدرت پذیرش و ارتقاء را تجربه میکنیم و آنجا که رقابت را برای رشد فکری و عقلی بر می گزینیم، نه در فضایی که رقابت بر تبلیغ مصرف گرایی و زیست لاکچری تعریف شده است.
#فاطمه_شکیب_رخ
┏━━🍃🌺🍃━━┓
🆔 @Ghalamzaniii
┗━━🍃🌺🍃━━┛
شهید حسین هریری با نام جهادی «سیدعمار» و ملقب به قمر فاطمیون در سوم آبانماه سال ۱۳۶۸ در مشهد مقدس به دنیا آمد. او دانشجوی حقوق بود و در متروی مشهد اشتغال داشت. او پیش از آنکه به سوریه اعزام شود در پیامی به دوستانش گفته بود: میروم تا انتقام سیلی مادرم را بگیرم. سرانجام این مجاهد نستوه، در سن ۲۷ سالگی در کسوت مسؤول تخریب لشکر فاطمیون در ۲۲ آبانماه سال ۱۳۹۵حین پاکسازی شهر حلب به شهادت رسید. مزار پاکش در بهشت رضا (ع) شهر مشهد قرار دارد.
پدر شهید که از جانبازان دفاع مقدس است درباره بعد از شهادت پسرش چنین می گوید؛ ۱۲ روز از شهادت حسین گذشته بود. به فرزندانم گفتم دیگر بروید و ما را تنها بگذارید. بالاخره ما باید به دنیای بدون حسین عادت کنیم. رفتم روی تخت دراز کشیدم، ملافه را هم روی صورتم کشیدم و با خدا درد دل میکردم. در حال و هوای خودم بودم که حس کردم اتاق برای لحظهای روشن شد. فکر کردم یکی از بچهها لامپ را روشن کرده است. گفتم: لامپ را خاموش کنید.
یک دفعه صدایی شنیدم که گفت: حسینم بابا جان! ملافه را از صورتم کنار کشیدم. دیدم حسین با همان لبخند همیشگیاش جلوی در ایستاده است. یک لحظه به یاد مناجاتم با خدا افتادم. در آن زمان چون از نظر جسمی تحلیل رفته بودم، حسین کمکم کرد و از ساعت ۱۲ تا یک و نیم شب با من صحبت کرد. حسین میگفت: درست است که من شهید شدهام، اما نمردهام. شما چون الان از خدا خواستی خدا به دل شما نگاه کرد، اهل بیت (ع) هم ضامن شدند تا من بیایم شما را ببینم. من الان بیشتر از زنده بودنم میتوانم به شما خدمت کنم. الان هم که سالها از آن روز میگذرد، قبل از اینکه من و مادرش نیت یا خواستهای را مطرح کنیم، حسینم برایمان انجام میدهد.
«و لا تحسبن الذين قتلوا في سبيل الله اموات بل احياء عند ربهم يرزقون » آل عمران 169
گمان نكنيد كسانيكه در راه خدا كشته شدند مرده اند بلكه زنده اند و در نزد خدای خويش روزی می خورند.
#شهدا
┏━━🍃🌺🍃━━┓
🆔 @Ghalamzaniii
┗━━🍃🌺🍃━━┛
برای عرض ارادت، هیچ بهانه ای لازم نیست…
السلام علیک یا صاحب الزمان
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان
✍️قلم زنی✒️
با تشکر از همراهان کانال قلم زنی که زحمت تهیه این پوسترها رو می کشند.
امروز، ۱۶ آذر روز گرامی داشت دانشجو است. دانشجو را جوینده دانش نامیدند، زیراکه علم جویی، فهم و بصیرت می افزاید و بینش، جوامع انسانی را به رشد می رساند.
روز دانشجو، فرصتی است برای گرامیداشت نشیب و خیزهای سخت دانشجویی، برای سپاسگزاری از تلاش و کوشش های بی وقفه در تحمل رنج های علم آموزی.
۱۶ آذر را روز دانشجو نامیدند، تا جوینده علم، بخاطر بسپارد; علمی سبب فرهیختگی می شود که صدای مبارزه با ظلم و ستم در آن رسا باشد.
به یاد ۱۶ آذر ۱۳۳۲، روز تلخ و تاریک از تاریخ ایران، روزی که زخم عمیقی در دل جامعه علمی و انسانی ایران عزیز برجسته شد، روزی که خون پاک جوانان دانشگاهی بر دستان یک رژیم ستمگر فرو ریخت و امیدهای مقاوم کشور، فدای جهالت خشمگین مزدوران شدند، امروز را گرامی می داریم.
روز دانشجو بر جویندگان حق و حقیقت مبارکباد.
#روز_دانشجو
#فاطمه_شکیب_رخ
@Ghalamzaniii
«پایانی نو بر خط ثابت جهان»
همه از آخر الزمانی می گویند که لحظه هایش طعم انوار حاکمیت معصوم را به حظ خواهد برد.
به این می اندیشم؛ دورانی که مهدویت در لباس ظهور درک خواهد شد، چگونه می تواند پایان زمان این عالم باشد!
در حالی که قرن هاست انتظار دیدار دوران ظهور در لابه لای خطوط تاریخ منقش گشته و ثانیه های بی قرار، حکایت ها از جدایی یارغائب از نظر را، به ثبت رسانده اند.
زیباست که تصور کنیم، آخر الزمان را از آن رو، انتهای این دنیا نامیده اند، که آغاز طعمِ عالمی برقرار حق و مدار انسانیت، خواهد بود…
السلام علیک یا صاحب الزمان عج الله تعالی فرجه
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان
#فاطمه_شکیب_رخ
@Ghalamzaniii
پيامبر اکرم صلّي الله عليه و آله :
هرگاه خداوند براى خانواده اى خير بخواهد، آنان را در دين دانا می کند،
كوچكترها بزرگترهايشان را احتـرام می نمايند، مدارا در زندگى و ميانه روى
را در خرج كردن، روزيشان می نمايد
و به عيوبشان آگاهشان می سازد، تا آنها را برطرف كنند و اگر برای آنان جز اين
بخواهد، به خودشان واگذارشان می نمايد.
(نهج الفصاحه، ح ۱۴۷)
امام موسی صدر که رحمت خدا بر او باد در شرح این حدیث افزوده است؛
عزیزان؛ این مسیر،مسیری نیست که معجزه آسا و شاذ باشد و یا به عده خاصی منحصر باشد و دیگران از آن محروم باشند.
_ این حقیقت اسلام است؛
اسلام است که علیعلیهالسلام را اینگونه تربیت کرد.
" اطاعت پروردگار " است که از میان مردم چنین الگویی می سازد.
ما هم در این مسیر قرار داریم و می توانیم آن را طی کنیم.
این مسیر از دسترس ما دور نیست.
اصلاً به همین سبب علیعلیهالسلام را امام میخوانیم، زیرا ما هم باید مثل او شویم.
این است معنای امام، نه اینکه آن را مثل گوهری ارزشمند بدانیم و آن را مقدس بشماریم و به آن دل ببندیم، ولی اثری از او در زندگیمان دیده نشود!
" این مساوی است با کُشتن امام "
@Ghalamzaniii
داعش بدون رتوش، این روزها تصاویر اسیران برهنه ی غزه را منتشر می کند تا با ایجاد جنگ روانی، جنگ میدانی ناکام خویش را به امیال و اهداف شیطانی اش هدایت کند!
غافل از آنکه در مکتب محبان و پیروان اهل بیت علیهمالسلام، عشق در اسارت است که بر خطوط بسته ی زمان، به جاودانی می رسد! و آنگونه ماندگار می شود که پس از هزار سال و اندی، همچنان مربی و مهتدی بی همتایی، برای ره گم شدگان عالم خاکی باقی می ماند…
امت ما را از چه می ترسانند، وحوش آدم نمایان بی خرد!
#غزه
#اسرائیل_رفتنی_است
#طوفان_الاقصی
#فاطمه_شکیب_رخ
@Ghalamzaniii
«جفای بزرگ والدین»
کودکان، برای شادی و جنب وجوش آفریده شده اند، تا روزهای خود را در زیر تابش نور خورشید به تلاش بسیار سپری کنند!
در حالی که برخی والدین در حق فرزندان خویش جفای بزرگ مرتکب شده و سرنوشت فرزندان خویش را برخلاف خلقت انسانی او تنظیم می کنند!
گوشیهای همراه؛ همان پنجرههای خطرناک به دنیای الکترونیک و ارتباطات هستند که برای فرزندان ما، همچون سم جذاب فریبنده، هر لحظه در جهت تخریب سلامت روح و جسم آنان، قدم بر می دارند!
چقدر جای تاسف دارد که والدین از یاد برده اند که اطفال به جهت ظرافت روحوجسم، آمادگی لازم برای مواجهه با این جریان الکترومغناطیسی را ندارند!
تحقیقات علمی نشان میدهد که تماس بیش از حد با امواج الکترومغناطیسی از گوشیهای همراه میتواند، به عارضههایی مانند عدم خواب عمیق، اختلال در رشد و توسعه شناختی، نقص توجه و کاهش تمرکز، اضطراب و افزایش خطر بروز بیماریهای مغزی و عصبی منجر شود.
بنابراین، بی توجهی والدین، در تنظیم و کنترل زمان استفاده از گوشیهای همراه برای کودکان، می تواند سبب بروز فاجعه اخلاقی، روحی و جسمی برای فرزندان گردد!
به ویژه آنکه، تأثیر منفی گوشیهای همراه بر هورمونهای رشد کودکان جبران شدنی نیست! و این بدین سبب بوده که استفاده نامعقول از گوشیها میتواند منجر به اختلال در ترشح هورمونهای استرسی شود و این مسئله، منجر به مشکلاتی مانند ناراحتی عاطفی، اضطراب و اختلال در خواب خواهد شد!
وابستگی و اعتیاد به گوشی های همراه نیز، باعث کاهش تمرکز، حافظه ضعیف و کاهش سطح انگیزه و خلاقیت می شود.
افزون بر آثار جسمی، جلوگیری از تأثیرات غیر اخلاقی و روحی فضای مجازی برای کودکان، تقریبا امری غیر ممکن است، زیرا حضور کودکان در فضای مجازی با خطراتی همچون پیام ها و تصاویر غیر اخلاقی همراه بوده که پیش بینی آن ممکن نیست!
بنابراین، به دلیل آسیب های بی شمار فضای مجازی و گوشی های همراه برای کودکان، می توان مدعی بود که والدین، با رهایی و عدم نظارت بر فرزندان خویش در چنین محیط هایی، خواسته یا ناخواسته مرتکب خطای بزرگ تربیتی، در حق فرزندان خویش شده اند.
#تربیت_فرزندان
#فضای_مجازی
#فاطمه_شکیب_رخ
@Ghalamzaniii
«مرا که از تو می گویم»
در ایام و احوالات همه ما، روزهایی تجربه شده است که همچون کودکی بهانه جو، لگد ناخوشی های خویشتن را بر تمام مشقت های روزگارمان رها می کنیم، شکوه می کنیم و به قول امروزی ها کم می آوریم... در همان احوال، گاهی غم ها و دردهای ناگفته را چنان صندوقچه ای آهنین، به نزد پروردگارعالم می بریم، تا او شنوای کلام های مستور ما باشد و گشاینده درب صندوقی شود که بر شانه های احوال ما، سایه سنگینی انداخته است...
خبری نمی شود و شاید به بیانی، معجزه ای که در انتظارش بودیم، رخ نمی دهد و همان سطوری که راه گلویمان را فشرده اند، باز با نیرویی مضاعف بر احوال ما حمله ور می شوند، آنجاست آنانی که هنوز در سطح پایین کوهپایه روزگار، دست و پا می زنند؛ خویشتن را چنان کودکی غرق شده، در کنار ساحل دریا می بینند، دهان بر فریاد می گشایند و گاهی حرمت معبود
خویش را خوش نگه نمی دارند.
اینها تمام اتفاقاتی است که برای امثال ما قابل درک است و شاید به کرات در روزگار ما حادث شده باشد.
همین امروز بود که خسته از تمام پیچیدگی ها و رنج های همیشگی ایام، سر به آسمان بلند کردم، تا بلکه معجزه ای مقدر شود و لحظه ای راه تنفسم را فراتر از احوال ناخوشم دریابم، دل را به مصاف بی رحمی کشاندم و از تمام هستی خویش گسستم، تا شاید رهایی، مرا در آغوش کشد...
و اندک زمانی بعد، معجزه را دیدم نه با حذف آن اموری که آنها را مشقت می شماردم؛ و نه با پایان سختی هایی که گام های مرا فشرده اند، معجزه را لمس کردم در آن هنگامی که فهمیدم، تمام مرا می بینی و تمام مرا درک می کنی...
و چه باور نکردنی به تمام سوالاتم، احساسات ناخوشایندم و خستگی های ناشی از تلاش هایم، به واسطه یک دوست مهربان پاسخ دادی!
من شنیدم تمام آنچه را که از کلام تو دوست داشتم بشنوم!
تو مرا می فهمی، سختی های روزگارم را می بینی، تلاش های مرا ارزش می نهی و مرا به کرات، به واسطه ی بندگان محبوبت، دوباره بر آنچه پسندیده ای بر می گردانی…
اگر این احساس، معجزه نیست، چه می تواند باشد، که همچو منی هرگاه که در نزد تو سفره ی اندوه هایم را می گسترانم، بی درنگ پاسخ می یابم…
از تو به بی نهایتی هستی ات، شکرگزارم که حتی برای مثل منی، ارج می نهمی…
#دل_گویه
#فاطمه_شکیب_رخ
@Ghalamzaniii
وَإِنْ يُرِدْكَ بِخَيْرٍ فَلَا رَادَّ لِفَضْلِهِ
﴿یونس:۱۰۷﴾
اگر خداوند خیری برای تو بخواهد، هیچ کس نمی تواند مانع آن شود.
@Ghalamzaniii
پائیز است و زیبایی های چشم نوازش
رنگ های گرم و همگون طبیعت، مانند آن برگ های زرد افتاده بر چمن های سبز
و یا آسمان مملو از ابر که چنان سدی، پرتوهای نور خورشید را پوشانده اند، تا اجتماع انوار، ترکیبی بی بدل را از آمیزش رنگین هستی بیافریند.
هر یک به تنهایی، نوازنده ی صدای آرام نمایشی است که برای بالندگی نگرش ما به خلقت، آفریده اند.
#دل_گویه
#پاییز
#فاطمه_شکیب_رخ
@Ghalamzaniii
مولا علی «علیه السلام» فرمودهاند؛
دربرابر دنیایی که سختی های آن
مانند خوابهای پریشان شب
زود میگذرد
شکیبا باش…
جانم به فدایت، خواب های پریشان ما کی با طلوع انوار رخساره ی شما، به گذرگاه رحمت متصل خواهد شد؟!
مولا جان، قصه ی طولانی ندیدن تان، چگونه زود خواهد گذشت؟!
و شیعه محروم از دیدار امام، چگونه باید شکیبایی را پیشه کند، که همچو اویی، چنان کودکی ست که پدر ندیده را عاشق شده است…
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان
#فاطمه_شکیب_رخ
@Ghalamzaniii
«انصاف، جوهره عدالت است»
مدیر شبکه چهار صداسیمای ظاهرا ملی و پر از نفوذی های غیر ملی، در افاضات جدید فرموده اند؛ که آقایان جوان، صحت، رشید پور و غیره، که صداسیما را از حضورشان مهم شان! محروم کرده اند؛ بخاطر وجود نظام تفتیش عقاید (حاکم) است که جرأت حضور ندارند!
محضر آقای شاهمرادی، عرض می شود که اولا وجود تفتیش عقاید در نظام اسلامی، اتهام بوده و جرم است و باید توسط قوه قضائیه بررسی شود که آیا شما مدرکی و سندی در ارائه این مطلب دارید یا خیر؟!
دوما نظام تفتیش عقاید تعریف دارد و منظور از آن، سیستمی بوده که مردان و زنان را با اتهامی روبرو می کردند و سپس با زیر فشار قرار دادن آن افراد، به اجبار اعتراف می گرفته اند!
گاهی این فشار جنبه روانی نیز داشته، اما در بسیاری موارد، شکنجۀ شدید جسمانی گفته شده است!
شما بفرمایید، این جنابان که نامبردید، چه زمان و در چه مکانی مورد شکنجه های مذکور قرار گرفتند! در حالی که برخی از ایشان در فضای مجازی، هنوز هم در حال جفتک پراکنی و اظهارات سخفیف و نادرست، برعلیه مبانی و قوانین نظام اسلامی هستند!!!
کمی انصاف و وجدان داشته باشید، در کدام کشور دنیا سلبریتی ها اینچنین در برابر قانون و ضد مواضع حکومت، عمل می کنند و بدون کمترین جسارتی به زندگی عادی ادامه می دهند؟!
اگر منظورتان اینست که چرا وقتی توهین می کنند و تهمت می زنند، کسی از آنها تقدیر نمی کند و این را برخلاف آزادی بیان می دانید؛ باید گفت که شما اینبار نیز دچار خلط موضوع شدید، زیرا آزادی در تمامی جوامع، دارای قیودی است و حد و حدودی دارد.
چنانچه در اصل ۲۴ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، بیان شده که نشریات و مطبوعات در اظهار مطالب آزادند، مگر آن که مخل به مبانی اسلام یا حقوق عمومی باشندو تفصیل آن را قانون معین میکند!
طبیعتا وقتی نشریات، در چارچوب قانون حق کلام دارند، افراد بنام و شناخته شده، بر طبق این اصل، حق لگد پرانی ندارند! دارند؟!
آقای مدیر، انصاف جوهره عدالت است، انصاف پیشه کن که هر که چو عیسی رگ جان را گرفت / از سر انصاف جهان را گرفت!
#فاطمه_شکیب_رخ
@Ghalamzaniii
Abdolreza Helali - Nahelatal Jesm.mp3
4.92M
ناحلة الجسم یعنی؛
نحیف و دل شکسته میری
جوونی؛ اما مادرِ پیری!
بهونه ی سفر می گیری…
#فاطمیه
@Ghalamzaniii
20.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
إِنَّ اَلزَّمَانَ مُفَرِّقُ اَلْأَحْبَابِ ؛
زمان جدا کنندهی عشاق است*
در مدینه مردی را می دیدند که هر گاه نگاهش، بر چارچوپ در خیره می شد، شانه هایش به لرزه می افتاد…
* دیوان امام علی.ع.جلد۱، ص۸۶
#حضرت_زهرا
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان
@Ghalamzaniii