زمین بازی یا فضای مجازی؟
وقتی اراده ی دانستن در ما شکل می گیرد، وقتی مطالعه و کتاب خوانی بینش ما را بالا می برد و فهم ما را از امور جاری زندگی افزایش می دهد، چرا نخوانیم و چرا برای دانستن خود و دیگران تلاش نکنیم؟ شاید بهتر است گفته شود؛ به میزان رشد اندیشه و بینش ما است که تصمیم گیری ها و انتخاب های ما متفاوت می شود. به این مثال جالب توجه کنید؛ در دهه ۱۹۵۰ میلادی، فردی به نام دکتر شریف جامعه شناس مصری در آمریکا، بر روی دانش آموزان تحقیقی متفاوت انجام می داد، وی در حین برپایی اردوی دانش آموزی با لباس مبدل در نقش یک کارگر ساده حاضر شد و با طراحی مجموعه ای از محرک های موثر تلاش کرد که نشان دهد چگونه می توان افراد یک گروه را، بی آنکه خودِ اعضای گروه متوجه باشند، به هم نزدیک و یا از هم دور ساخت و یا به عبارتی دوستی ها و دشمنی های بین شان را در نتیجه یک برنامه ریزی دقیق ایجاد نمود. بدین ترتیب دکتر شریف با طراحی حوادثی مانند قطع عمدی آب اردوگاه، آب را به مسئله اساسی دانش آموزان تبدیل کرد و در نتیجه ایجاد اختلاف را بین اعضای گروه مشاهده نمود. وی در اقدامی دیگر، با برگزاری مسابقه فوتبال بین دانش آموزان، شاهد ایجاد همکاری و همراهی آنان با یکدیگر در رسیدن به هدف شد، در همین مسیر با چینش رقابت بین دو تیم و دسته بندی های جدید، شاهد بالا رفتن رقابت و حتی دشمنی میان دانش آموزان می گردد.
براستی که ما در جهان معاصر چقدر شاهدِ دشمنی ها، دوستی ها، رقابت ها، همدلی ها و اموری هستیم که در غالب موارد از پیدایش ریشه آنها بی خبر بودیم و بیآنکه بدانیم بازیگر بازی از پیش طراحی شده ی طراحانی هستیم که دوستی اشان با دنیای ما اثبات ناشدنی ست. در حقیقت می توان گفت که انتخاب نقش ما در دوران حیات، بر اساس دانسته های ما از حقایق شکل می گیرد؛ اینکه ما در چه جایگاهی قرار خواهیم گرفت از روش و رویکرد انتخابی ما در زندگی بر می خیزد؛ ما می توانیم بازیکن و بازیگری را برگزینم و استقلال فکری و عملی خویش را به دست مربی و کارگردان صحنه بسپاریم، کتاب را بر زمین بگذاریم، روزها و لحظه هایمان را با حضور بی ثمر در فضای مجازی پر کنیم و یا بجای آن با صَرف عمر خویش در راه دانستن، در جهت رشد فکری خود و جامعه قدم برداریم.
در همین قضای اخیر چقدر جوانان ما ناخواسته، در طراحی هوشمندانه ی معاندان وطن، قدم نهادند، با جان خویش بازی کردند و بی آنکه بدانند بازیگر نقش های نقش پردازان بیگانه شدند. بارها ازخودم می پرسم که چگونه حجاب اسلامی در کشور ما به مسئله اساسی برخی جوانان تبدیل شد؟ چرا پوشیدگی زنان مورد خشم واقع شد؟ و چه کسانی طراحی و هدایت برهنه گردی ایرانیان را به عهده دارند؟ آنهم ملتی که پوشش عفیفانه در تاریخ شان، پیشینه ای سه هزار ساله دارد!
و در آخر ایکاش باور کنیم که وقت آن رسیده که زمین بازی فضای مجازی را با جزمی عزم و به بیانی ساده، برای جوانانی که از هویت خود بی خبرند تبیین نماییم، این فضا محل واژگونی واژه هایی قرار گرفته که هویت و آینده جوانان ما را نشانه دارد...آن را به فرهنگ غنی ایرانی بازسازی کنیم.
✍️فاطمه شکیب رخ
#جهاد_تبیین
@Ghalamzaniii
امشب که زائر حرمت, حور و ملک و اولیای خداست,جاماندگان را جز سلام چاره ای نمی ماند...
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
@Ghalamzaniii
#شب_زیارتی
از دل نرود هر آنکه از دیده رود
از دیده رود هر آنکه از دل برود
آن دل که به قربان نگاهت برود
بیدل به طواف عشق نابت برود
✍️ فاطمه شکیب رخ
@Ghalamzaniii
حس خوب بودن راحت بدست نمیاد
وقتی همه ی آدم های کنارت رو دوست داری💓
وقتی خوشبختی و موفقیت های هیچ کس اوقاتت رو تلخ نمیکنه🥀
وقتی برای خودت ارزش قائلی و اجازه ورود حس های ناپسند رو به دلت نمیدی😍
وقتی راحت همه رو می بخشی🌺
وقتی دلت حتی برای دشمنت میسوزه🔥
وقتی سبب ورود غم و ناراحتی به زندگی هیچ کس نمیشی🌷
وقتی به خودت یاد دادی که درباره هیچ کس جز خودت صاحب نظر نیستی😉
باید هم با حس خوب بودنت آرامش رو تجربه کنی❤️
✍️فاطمه شکیب رخ
@Ghalamzaniii
.
مجله افکار بانوان حوزوی
🔰 در مجلهی🖐افکار 🖐🏻 بانوان🖐🏼 حوزوی🖐🏽 بانوان از نقاط مختلف ایران، دور هم جمع شدهاند تا از دنیای مادری، همسری، کنشگریهای اجتماعی و...قلم بزنند.
✔️✔️ ☆شما هم دعوتید☆ 👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/666566766C3a95d83645
#جهاد_روایت
#پویش_نوشتن
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
ابو اسماعیل گوید: به امام باقر علیهالسلام عرض کردم فدایت شوم در محیطی که ما زندگی میکنیم شیعه بسیار زیاد است.
امام علیهالسلام فرمود: آیا توانگر به فقیر توجه دارد؟ آیا نیکوکار از خطا کار در میگذرد؟ و آیا نسبت به یکدیگر همکاری و برادری دارند؟ عرض کردم: نه!
حضرت فرمود: آنها شیعه نیستند شیعه کسی است که این کارها را انجام دهد.
📚اصول کافی حق المؤمن علی اخیه ج11
پ.ن: وقتی در بین ملتی همدلی و همیاری شاخص قرار بگیرد و طعم همبستگی چشیده شود وقت برداشت محصول آن یعنی رشد اجتماعی و شکوفایی تمدن می شود؛ اهل بیت در روایات بسیار با گفتاری ساده راهکارهای موفقیت ملت ها را نشان داده اند. شاید بتوان تصور کرد که پیوند های عمیق انسانی و چینش آن در قالب تبری و تولیِ خاندان عصمت و طهارت، نماد شیعگی ما در دوران حیات باشد.
✍️فاطمه شکیب رخ
@Ghalamzaniii
در داغی روزهای تابستان دستور داد که چارپایانی برای خود و یکی از ملازمانش آماده سازند و تمام وزرا، امرا,فرماندهان و مردم، با چهره ای آراسته و با پایی پیاده در جلوی وی براه افتند... حجت خدا امام هادی علیه السلام قدم بر می داشت که راوی می گوید عرض کردم مولای من به خدا سوگند که رنج و مشقت احوال شما برجان من گران است، در همان حال فرزند رسول خدا صلی الله علیه و آله, از شدت خستگی بر من تکیه کرد. بنی هاشم با دیدن این صحنه، گرد امام آمدند و گفتند آیا در این عالم کسی نیست که دعایش مستجاب شود و روزگار ما از چنین رنج هایی بری گردد؟! پس باطن قرآن امام نقی علیه السلام در بشارت از خبر مرگ متوکل عباسی در روزهای آینده, اشاره به مهلت خداوند به مردم، در پی کردنِ ناقه صالح نمود.
سه روز بعد متوکل ملعون بدست فرزندش تکه تکه شد*.
آجرک الله یا صاحب الزمان
لحظه ها را می توان گذر کرد وقتی امید آمدنت را به دل داریم، وقتی انتظار شستن غم را با ظهورت بیاد داریم...
*برگرفته از دانشنامه ی امام هادی علیه السلام،ج۱, ص۹۸۷.
✍️فاطمه شکیب رخ
@Ghalamzaniii
#امام_هادی
🌱آروزیی به رنگ خدا🌱
گذشته از گفتمانی که چند سالی ست پیرامون سند لیله الراغب دست به دست می چرخد؛ دورهمی معنوی شب آرزوها با حلقه ی جمعی انرژی دعا، خاطره ای خوشایندی است که حتی عنوان آن نیز دلبری می کند؛ دعای دسته جمعی که در چنین شب هایی به آسمان می رسد، همان دریچه ی نجاتی ست که امت ها را از عذاب رهانیده و مفهوم برخی روايات بر آن دلالت دارد؛ به بیانی ممكن است خداوند متعال، به سبب دعای خالصانه و اشکهای چشم يك انسان متقی، جماعتی را و بلکه امتی را مشمول رحمت و مغفرت خود قرار دهد. منفعت اشک بنده در ميان جمعيت در کلام امير مؤمنان (ع) نیز، نجات کل آن مردم وصف گردیده و غنیمت شمردن اشک و احسان نامیدن آن از جانب پروردگار تشبیه لطیفی ست که به چشم می خورد.*
امشب که دعای سوته دلان راهی آسمان محبت خدا شده، دعا برای چشیدن بهترین لحظه ی خلقت بشریت، ظهور باقی مانده خداوند را فراموش نکنیم... اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر
*برگرفته از مكارم الاخلاق، طبرسی، ص 317؛ ارشاد القلوب، ديلمی، ج 1، ص 97.
✍️فاطمه شکیب رخ
#لیله_الراغب
@Ghalamzaniii
انتشار یادداشت « پایان مهلت سه روزه خداوند» به عنوان یادداشت امروز، در روزنامه سراسری سراج
🍃الحمدالله علی کل نعمت🍃
✍️فاطمه شکیب رخ
ـــــــــ❁●❁●❀❀●❁●❁ـــــــــــ
@Ghalamzaniii
هدایت شده از سلام بر امام زمان
☀️السَّلامُ عَلَيْكَ فِي اللَّيْلِ إِذا يَغْشىٰ وَالنَّهارِ إِذا تَجَلَّىٰ
قسم به شب هنگامی که پرده می افکند... و تو خواهی آمد❤️
🌻سلام مولای من ...
@Ghalamzaniii
برای بخشنده ای که رخشان بود
نبودنتان برای پدر ۴۷ ساله مشقت آور بود، از دوست تا دشمن جای خالیتان را به رضای رئوف (ع) یاد آور بودند و کنایه هایشان تیر غم را به جان چشم انتظاران می نشاند. سرانجام قضای الهی دهان یاوه گو را بست، مدعی واقفی را بر سر جا نشاند و دل آشوب شیعیانتان را به ساحل آرامش رساند...
آن روز وصف ناشدنی، 10 رجب سال195 هجری مقدر شد و نگاه مشتاق پدر به چشمان جواد اهل بیت (ع) آرام گرفت*.
*برگرفته از کتاب اصول كافی، ج 1، ص 320, 286، 321، 492؛ بحارالانوار، ج48، ص316 و ج50 ص.10
ولادت نهمین اختر تابناک خاندان رسالت علیهما السلام بر محضر امام زمان (عج) و محبان ولایتمدار تهنیت باد.
✍️ فاطمه شکیب رخ
@Ghalamzaniii
هدایت شده از سلام بر امام زمان
السَّلامُ عَلَيْكَ يَا نُورَ اللَّهِ الَّذِي يَهْتَدِي بِهِ الْمُهْتَدُونَ، وَ يُفَرَّجُ بِهِ عَنِ الْمُؤْمِنِينَ؛ سلام بر تو اي نور خدا كه رهجويان به آن نور ره مي يابند، و به آن نور از مؤمنان اندوه و غم زدوده مي شود.
🌿مرا در گوشه ای از
پناهگاه آغوشت جای بده...
🌫که هوا بس نفس گیر است...
✨سلام پناه عالم...
@Ghalamzaniii
#سلام