«به وقت معجزه»
هر گاه احساس کردید که در زمین سنگلاخ زندگی به تنگنا رسیده اید و هوای داغِ روزگار، احوالتان را به بیابانی بی آب و علف تبدیل کرده است.
بیاد آورید آن زمین بی حاصل و خشکی را که پر از سنگ های ریز و درشت و هوای داغ و خاک آلود بود؛ نه شتران در آن فربه می شدند و نه چهارپایان عایدی برای رفع گرسنگی می یافتند؛ بادهای طوفانی مهمان همیشگی اش بود و زندگی و تمدن از آنجا روی گردان شده بود! تاجایی که ساکنانش ترجیح می دادند؛ بجای ساخت خانه، در چادرانی از پشم گوسفندان، روزگار را طی کنند.
اما ناگاه تقدیر زمانه، رنگ عوض کرد و هنگام نمایش قدرت خداوند فرا رسید و از همان سنگلاخ های بی حاصل، دیوارهای خانه پروردگار عالم کشیده شد؛ مرکز صدور امواج زمین مشخص گردید و کعبه بدستِ ابراهیم سلام الله، بازسازی شد!
همان جا بود، که از برکت این خانه، تجارت اهالی آن سرزمین به راه افتاد و شهر نشینی، همان خواب دیرنیه مکیان، تعبیر گشت! مردمان بسیاری از راه های دور و دراز به شوق زیارت خانه حق تعالی، بار سفر بستند و قریشان همان صاحبان بدوی این سرزمین، به سیادتی رویایی دست یافتند!
چندی بعد، بر افتخار این خاک بازهم افزوده شد و محمد صلی الله علیه و آله، خاتم الانبیاء، چشم بر آن گشود و سرزمین وحی بودن، افتخار دیگری برای مکه شد!
کار دنیا به جایی رسید که همان خاکی که روزگاری از مصائب و ناملایمات بسیار، در شمار سرزمین ها شمرده نمی شد، سال های متمادی، بنام دیدنی ترین شهر جهان اسلام، شناخته می شد!
آری به راستی که گاهی حکمت و رحمت خدا چنین می شود؛ و آنجا که احوالِ روزگارِ بندگان به زمینی سنگلاخ و پر رنج می رسد؛ ناگاه نمایشگاهِ یخرج الحی من المیت، باز می شود؛ تا عالمی از قدرت لایتناهی خدایی اش در حیرت فرو روند!
✍🏻 فاطمه شکیب رخ
#معجزه
@Ghalamzaniii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در حدیثی از امام جواد (علیه السلام) در «عیون اخبار الرضا» هست که در جواب سوالی که می گوید چرا پدر شما را رضا نامیده اند، فرموده اند: «زیرا مرضی به معنای مورد رضایتِ خدا در آسمان و رسول خدا و ائمه او در زمین بود». آن شخصی به سوالش اصرار می کند. می پرسد مگر باقی پدران شما مرضی خدا و رسول الله نبودند؟ امام جواب می دهند: «چرا، اما فقط پدرم بود که مرضی موافقان و مخالفان قرار گرفت».
#به_تو_از_دور_سلام
#چهارشنبه_امام_رضایی
@Ghalamzaniii
رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمودند؛
جبرئیل آنقدر دربارهی زنان سفارش کرد، که گمان کردم؛ جایز نیست مرد به همسرش اُف و سخنی لطیف تر از گل بگوید..!*
آنگاه که میزان های انسانیت در روایات، شنیده می شوند، بیشتر در می یابیم که مسلمانی به اسم نیست و به رسم است!
و آه از اسمی که بر جای رسم ها نشسته است!
*سنن ابن ماجه، ج۱، ص۶۳۶
@Ghalamzaniii
«توهم الگوسازی»
یکی از دغدغه های مهم شون، ساخت الگوهای مدرن برای زنان ایرانی بود؛ برای همین، همتشون رو بسیج کرده بودند تا زنانگی را با آرایش و برهنگی، مدرن نشان بدهند!
به خصوص که زنِ بزک کرده ی مدرن با لباس علم هم موجه شده بود و کلی اِفه می اومد که من سواد نوشتن و خواندن دارم، پس اگر از حجاب بریدم و دامنم تا بالای زانو آب رفته، کارم درسته و این شایستگی رو دارم که الگو برای زنان ایران زمین باشم!
کاری به چگونگی تصمیمات غلطشون ندارم، اما واقعا ره آورد این مسیر چه بود؟!
الان در نظام اسلامی که حجاب و پوشیدگی هم قانونه، حدود ۶۰ درصد دانشجو ها خانم هستند؛ حتی از ۲۷۰ هزار دانشجوی علوم پزشکی کشور هم ۶۰ درصد زنان صاحب کرسی هستند!
در بحث مدیر عاملی ۹۴۰ شرکت دانش بنیان هم، بانوان فعالیت دارند و زنان در هیئت مدیره بیش از ۲۷۰۰ شرکت دانش بیان مشارکت دارند.
راستی آمار بانوان مخترع ایرانی بالاتر از متوسط جهانی است و درصد زنان مخترع در پروندههای ثبت اختراع حدود ۱۴ درصدِ که حتی در کشورهای پیشرو هم این رقم به ۱۸ درصد نمیرسد، این نسبت در ایران (جامعه آماری کانون پتنت) ۲۴ درصد ذکر شده.
فقط طی ۱۳ ماه در بازه زمانی ۱۴۰۰ تا زمستان ۱۴۰۱ حدود ۸۲۹ مدال توسط زنان ایرانی کسب شده: ۳۱ رشته ورزشی، بانوان در این مدت به سکوهای قهرمانی دنیا و آسیا دست یافتهاند و ۳۷ مدال هم در بازیهای کشورهای اسلامی از آن زنان ایران شده است. همچنین سه مدال طلا در پارالمپیک توکیو توسط بانوان کشورمان کسب شد.
و البته خیلی آمارهای دیگه که از حوصله ما و شما خارجِ!
راستی باز تاکید کنیم که تمام این موفقیت ها و درخشش ها، بدون برهنگی و قرتی بازی بدست اومده!
والسلام
✍🏻 فاطمه شکیب رخ
@Ghalamzaniii
وَ لَا تَشْغَلْنِی بِالِاهْتِمَامِ عَنْ تَعَاهُدِ فُرُوضِکَ، وَ اسْتِعْمَالِ سُنَّتِکَ.
و مرا به سبب گرفتاری، از انجام دادنِ واجبات و پیروی آیین خود بازمدار.
جانم به قربانت، این روزها چنان در حلقه ی خستگی و اندوه ها به اسارت نشسته ام که گاهی از یاد می برم، چرا با سیل ناخوشی ها، مرا به سوی خویشتن می خوانی ام.
و دگر باز با نوشیدن آنچه برایم پسندیده ای، چشم ها را برهم می نهم که تویی صاحب تمام وجودم. پس هر آنچه به سویم روان داشته ای، چُنان بادهای پائیزی ماند که مرا برای طلوع بهاری دل انگیز، به زُدایش آفت ها می رساند.
تو را از میان تمام صخره های تنهایی ام می خوانمت!
به امید من بنگر، که چگونه به لطف و مَعیت تو همچنان، با نگاهی آزمند، چشم دوخته است!
هرگز به گذرگاه ناامیدی نخواهم رفت، که شأن خدایی تو، مجالی برای گسستن باقی نمی گذارد!
اللهم اشف کل مریض بحق الحسین علیه السلام
✍🏻 فاطمه شکیب رخ
#دل_نامه
#مناجات_با_خدا
@Ghalamzaniii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
السّلامُ علیک یا سُلطان یا اباالحَسَن یا عَلی بن موسی الرّضا
السّلامُ علیک یا غَریبَ الغُربا
به ثانیه های روز ولادت که نزدیک تر می شویم، دل وامانده ی ز دوری ات، بیشتر ترک بر می دارد. قصه ی ندیدنِ صحن و سرایت، همان داستان نانوشته ای ست که قلم و دفتر بر نمی تابد! گو با کدامین کلام، شرح ماجرا کنم؟!
یا به قول مولانا؛ سینه خواهم شرحه شرحه از فراق. تا بگویم شرح درد اشتیاق!
به نگاهی، مهمانم کن، که فراق یار جز با تسلای محبوب، سامان نمی یابد!
✍🏻 فاطمه شکیب رخ
#امام_رضا
#دهه_کرامت
#پیشنهاد_تماشا
@Ghalamzaniii
«شنبه های یهودی»
✍🏻 فاطمه شکیب رخ
تصویب قانون تعطیلی شنبه ها توسط مجلس یازدهم، ایجاب می کند تا گذری بر تاریخ «شنبه های یهودی» داشته باشیم؛ در ابتدای امر یادمان نرودکه یهودیان در تاریخ جهان، از قدیم الایام، نسبت به حفظ حرمت شنبه های تقویم خویش، تعصب داشتند و مانند ما مسلمانان به راحتی، درصدد دست شستن از شعائر مذهبی و فرهنگی خویش نبوده اند؛ قابل توجه آنکه، نام روز جمعه در هویت مسلمانانی امت اسلام نیز، چنان یک ستاره درخشان بوده و این مطلب از چشم سفرنامه نویسان، پوشیده نمانده است! شاردَن جواهرفروش و جهانگرد فرانسوی که پژوهش های خوبی درباره ایران عصر صفوی دارد؛ آورده است که در تمام طول مدتى كه در سفر بودهام و هرجا گذر كردهام، به جايى نرسيدهام كه زمان را نسبت به هفته حساب نكنند و يگانه اختلاف در روز آغاز هفته است. بدين معنى كه فىالمثل مسلمانان ابتداى هفته را جمعه، يهوديان شنبه و مسيحيان يكشنبه و جماعتى ديگر سهشنبه مىدانند. او اضافه می کند که مسلمانان در روز جمعه كه به معنى روز اجتماع است، براى گزاردن نماز جماعت و ستايش خداى بزرگ گرد هم مىآيند (سفرنامه شاردن، ج ۳، ص۱۰۱۳).
روزهای مقدس در نزد یهودیان، بسیار حائز اهمیت است؛ مانند روز اول تشرى (یکی از ماه های یهود) که عيد آغاز سال است و در اين روز در بوقها و شاخها مي دمند و نيز كار كردن در اين روز را روا نمي دارند؛ چنانكه در روزهاى شنبه، كار كردن را صحیح نمی دانند (آثار الباقیه، ص ۴۲۷). قداست روز شنبه در نزد یهودیان ریشه تاریخی دارد و معتقدند که روز حشر و حساب و کتاب، روز شنبه خواهد بود و از این رو، هر شنبه در نظر ايشان رستاخيزى شمرده می شود (آفرینش و تاریخ، ج۲، ص۴۰۶).
اهمیت روز شنبه در تاریخ صدر اسلام نیز، در نزد یهودیان به چشم می خورد و در جریان غزوه خندق، وقتی قریشیان با رویگردانی بنی قریظه مواجه شدند؛ یهودیان نزد قریشیان عذر آوردند كه شنبه است و ما در شنبه ها نمی جنگیم! (العبر، ج۱، ص۴۲۶). در جریان همین جنگ بود که برخی از یهودیان تصمیم به شبی خون بر امت اسلام گرفتند و با خویش پنداشتند که چون مسلمانان از شنبه های ما ایمن هستند، فرصت خوبی برای حمله خواهد بود؛ اما برخی دیگر از آنان به جدیت به مخالفت برخاستند که ما شنبۀ خود را نمىشكنيم (مغازی، ج۲، ص۳۸۰). ابو عيسى وراق در كتاب مقالات از طايفهاى یهودی بنام عنانيه، سخن می گويد که در روز شنبه هيچ كارى را انجام نمىدهند؛ حتى بچههاى خود را در اين روز ختنه نمىكنند و عمل شنبه را براى روز بعدى مىگذارند. عقيده دیگری از یک طايفه يهود هم نقل می کند كه آنان هيچ عيدى را در شريعت موسى جز روز شنبه نمی دانند! همو ادامه می دهد که طايفه اليانيه، يكى از طوايف يهود، هيچ عيدی را معتبر نمىدانند و تنها روز شنبه را عيد مي گيرند (آثار الباقیه، ص ۴۴۲). اما همین متعصبان به عید شنبه، هنگامی که لباس اسلام برتن پوشانیدند؛ دیگر ارزش و جایگاهی برای شعائر پیشین خویش قائل نبودند چنانچه، مخیریق عالم یهودی مسلمان شده، وقتی با بهانه جویی یهودیان به خاطر پرهیز از جنگ در روز شنبه (جنگ احد) مواجه شد، به یاران گذشته خویش گفت که ديگر شنبه معنايى (در نزد او) ندارد! سلاح خود را برداشت و همراه رسول خدا به ميدان جنگ آمد و به شهادت رسید (مغازی، ج ۱، ص ۱۹۰).
با توجه به مطالب بیان شده و ترسیم اهمیت تاریخی تعطیلی روز شنبه در نزد یهودیان و تاکید موکد اندیشمندان مسلمانان، بر پرهیز از سلطه فرهنگی بیگانگان، این سوال جدی باقی می ماند که علت اصرار و تلاش نمایندگان ملت، در خالی کردنِ روزهای شنبه از فعالیت مسلمانان چه می تواند باشد؟! از طرف دیگر، من باب یادآوری بر نمایندگان محترم مجلس، بد نیست یادآور شویم که بر طبق قاعده نفیسبیل، هر نوع راه نفوذ و سلطه کفار بر جوامع اسلامی در حوزههای مختلف سیاسی، نظامی، اقتصادی و فرهنگی باید مسدود شود. این قاعده بیانگر دو جنبه ایجابی و سلبی است که جنبه سلبی آن ناظر بر نفی سلطه بیگانگان بر مقدرات و سرنوشت سیاسی و اجتماعی مسلمانان و جنبه ایجابی آن بیانگر وظیفه دینی مسلمانان در حفظ استقلال سیاسی و از بین بردن زمینههای وابستگی می باشد.
#نفوذ
@Ghalamzaniii
از جنگ جمل که به کوفه برگشت.
اشراف و مردم به استقبالش رفتند.
نماز خواند و به منبر رفت.
فرمود:
خبر دارم که عدهای از کوفیان
در این جنگ مرا یاری نکردند،
از آنها گله مندم و ناراحتم.
از آنها دوری کنید
و به آنها اعتراض کنید
که بفهمند حزب خدا کدام طرف اند،
و اهل تفرقه چه کسانی اند.
"مالکبنحبیب"
رئیس شرطیان کوفه بود.
برخاست و گفت: یاامیرالمومنین
دوری و اعتراض
برای اینها کم است
همهی آنها را باید کُشت!
حضرت سخنش را قطع کرد و فرمود:
سبحان الله؛ مالک!
تند رفتی و از حد تجاوز کردی
و در آتش خشم غرق شدی.
مالک توجیه کرد که: یا علی
گاهی خشم لازم است
تا بر دشمن ظفر یابیم.
فرمود: اینطور هم نیست،
ای مرد به ستوه آمده؛
فرمان خدا این است که کشتن
فقط برای کشتن باشد و بس؛
نه نافرمانی.
حتی خشم هم
در چنین جایی لازم نیست...
منبع؛ وقعهصفین،ج۱،ص۱
#میانه_روی
@Ghalamzaniii
علامه کورانی که کتابهای ایشان در مهدویت مشهور است، از محققان بزرگ تاریخ ائمه به شمار میرود. ایشان از مجاهدان مقاومت در جوانی و حامیان آن نیز بوده است.
ما ایرانی ها معمولا علامه را با کتاب عصر ظهور می شناسیم؛ عصر ظهور (عصر الظهور) کتابی درباره حوادث قبل از ظهور به زبان عربی است که به بررسی و تحلیل حوادث دوران ظهور و سرانجام ملل و قومیتهای مختلف در عصر جنگهای آخرالزمان و ظهور مهدی از دیدگاه روایات شیعه و سنی می پردازد. از بحث های قابل توجه کتاب، قسمت هایی بوده که به نقش ایرانیان در دوران قبل ظهور پرداخته است.
خدایش بیامرزد، دگر باز عالمی بزرگ و محققی ارزشمند از میان زمینیان رخت بست!
ایکاش به هنگام رفتن ما نیز، قلم های ما، آمرزش برایمان، دست و پا کند!
✍🏻 فاطمه شکیب رخ
@Ghalamzaniii
اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ
ختم صلوات برای سلامتی رئیس جمهور عزیزمان شرکت کنید لطفا
https://EitaaBot.ir/counter/a7cfv
دعای هفتم صحیفه سجادیه
یَا مَنْ تُحَلُّ بِهِ عُقَدُ الْمَکَارِهِ وَ یَا مَنْ یُفْثَأُ بِهِ حَدُّ الشَّدَائِدِ
ای آنکه گرفتاریهای سخت تنها به وسیله او بازگردد،ای آنکه تیزی تیغ دشواری ها به او درهم شکسته شود،
وَ یَا مَنْ یُلْتَمَسُ مِنْهُ المَخْرَجُ إِلَی رَوْحِ الْفَرَجِ ذَلَّتْ لِقُدْرَتِکَ الصِّعَابُ
ای آنکه بیرون آمدن از رنجها و راه یافتن به سوی عرصه گشایش تنها از او درخواست گردد، در برابر توانایی هایت سختیها رام شد،
وَ تَسَبَّبَتْ بِلُطْفِکَ الْأَسْبَابُ وَ جَرَی بِقُدْرَتِکَ الْقَضَاءُ وَ مَضَتْ عَلَی إِرَادَتِکَ الْأَشْیَاءُ
و به لطف تو اسباب و وسائل فراهم گشت، و به نیروی ات قضا جاری شد،و امور براساس اراده ات گذرد،
فَهِیَ بِمَشِیَّتِکَ دُونَ قَوْلِکَ مُؤْتَمِرَةٌ وَ بِإِرَادَتِکَ دُونَ نَهْیِکَ مُنْزَجِرَةٌ أَنْتَ الْمَدْعُوُّ لِلْمُهِمَّاتِ
پس اشیاء تنها نه به گفتارت بلکه به اراده ات فرمان پذیرند، و تنها به اراده ات قبل از نهی کردن ات باز داشته اند،
وَ أَنْتَ الْمَفْزَعُ فِی الْمُلِمَّاتِ لا یَنْدَفِعُ مِنْهَا إِلا مَا دَفَعْتَ وَ لا یَنْکَشِفُ مِنْهَا إِلا مَا کَشَفْتَ
تنها تو برای رفع گرفتاریها خوانده شدی،و در بلاهای سخت پناهگاهی، چیزی از آن بلاهای سخت دفع نگردد جز آنچه تو دفع کردی، و چیزی از آن گشوده نشود مگر آنچه تو گشودی
وَ قَدْ نَزَلَ بِی یَا رَبِّ مَا قَدْ تَکَأَّدَنِی ثِقْلُهُ وَ أَلَمَّ بِی مَا قَدْ بَهَظَنِی حَمْلُهُ وَ بِقُدْرَتِکَ أَوْرَدْتَهُ عَلَیَّ
پروردگارم مشکلی به من رسیده که سنگینی اش مرا به زحمت انداخته است، و دشواری بر من فرود آمده که به دوش کشیدنش مرا گرانبار نموده است آری آن را تو به قدرت خویش بر من فرود آوردی،
وَ بِسُلْطَانِکَ وَجَّهْتَهُ إِلَیَّ فَلا مُصْدِرَ لِمَا أَوْرَدْتَ وَ لا صَارِفَ لِمَا وَجَّهْتَ وَ لا فَاتِحَ لِمَا أَغْلَقْتَ
و با نیروی ات متوجّه من ساختی، پس از آنچه مرا در آن وارد کردی بیرون کننده ای نیست و از آنچه متوجه من نمودی بازگرداننده ای وجود ندارد و از آنچه تو بستی گشاینده ای نمی باشد
وَ لا مُغْلِقَ لِمَا فَتَحْتَ وَ لا مُیَسِّرَ لِمَا عَسَّرْتَ وَ لا نَاصِرَ لِمَنْ خَذَلْتَ فَصَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ
و از آنچه تو گشودی کسی را یارای بستن نیست و بر آنچه تو سخت گرفتی آسان کننده ای وجود ندارد و برای آنکه تو از یاری اش دریغ ورزیدی یاوری نیست،بر محمّد و خاندانش درود فرست،
وَ افْتَحْ لِی یَا رَبِّ بَابَ الْفَرَجِ بِطَوْلِکَ،وَ اکْسِرْ عَنِّی سُلْطَانَ الْهَمِّ بِحَوْلِک
و گشایش را پروردگارا به کرم و فضلت به روی من بگشا، و چیرگی اندوه را به نیروی ات از من برگیر،
وَ أَنِلْنِی حُسْنَ النَّظَرِ فِیمَا شَکَوْتُ وَ أَذِقْنِی حَلاوَةَ الصُّنْعِ فِیمَا سَأَلْتُ وَ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ رَحْمَةً
و مرا در آنچه از آن به تو شکایت نمودم خوشبینی عطا فرما،و شیرینی رفتارت را نسبت به آنچه از تو خواستم به من بچشان، و از پیشگاه خود مهر و گشایش گوارایی به من ببخش،
وَ فَرَجا هَنِیئا وَ اجْعَلْ لِی مِنْ عِنْدِکَ مَخْرَجا وَحِیّا وَ لا تَشْغَلْنِی بِالاهْتِمَامِ عَنْ تَعَاهُدِ فُرُوضِکَ
از نزد خود نجات فوری را برایم قرار ده، و از محافظت در انجام واجبات،
وَ اسْتِعْمَالِ سُنَنِکَ [سُنَّتِکَ] فَقَدْ ضِقْتُ لِمَا نَزَلَ بِی
و به کار گرفتن احکامت در زندگی مرا غافل مساز
یَا رَبِّ ذَرْعا وَ امْتَلَأْتُ بِحَمْلِ مَا حَدَثَ عَلَیَّ هَمّا وَ أَنْتَ الْقَادِرُ عَلَی کَشْفِ مَا مُنِیتُ بِهِ
پروردگارا از مشکلی که بر من فرود آمده سخت به تنگ آمدم، و وجودم را به خاطر حادثه ای که برایم رخ داده اندوه فرا گرفته است، تنها تو توانایی، برای برطرف ساختن آنچه به آن دچار شدم
وَ دَفْعِ مَا وَقَعْتُ فِیهِ فَافْعَلْ بِی ذَلِکَ وَ إِنْ لَمْ أَسْتَوْجِبْهُ مِنْکَ یَا ذَا الْعَرْشِ الْعَظِیمِ
و دفع آنچه در آن افتادم،پس به فضل خویش آن را برایم به انجام برسان،هرچند خود را سزاوار آن از سوی تو نمی دانم،ای صاحب عرش بزرگ،
[وَ ذَا الْمَنِّ الْکَرِیمِ فَأَنْتَ قَادِرٌ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ آمِینَ رَبَّ الْعَالَمِینَ]
و دارای نعمت کریمانه،تنها تو نیرومندی،ای مهربانترین مهربانان،دعایم را اجابت کن ای پروردگار جهانیان.
برای سلامتی آقای سید ابراهیم رئیسی و همراهان دعای فوق رو قرائت کنیم.
@Ghalamzaniii
نگارنده با اشک می نویسد..
از روزهای طوفانی ات که با خستگی از بی وفایی ها گذشت…
از دویدن هایت در راه خدا که با سیاه نمایی مزدوران، در مه پوشیده شد!
برای روزهایی که به شش کلاس سواد متهم شدی و فرصتی برای پاسخ هیاهوی علافان نیافتی!
از روزهایی که ارزش زحمات خالصانه ی تو، با نرخ ارز و سکه سنجیده شد!
از زیرساخت هایی که بنا نهادی و قرار است چندی بعد، افتخارش نصیب دیگری شود!
خادم الرضای ایران ما، چقدر غریبانه در راه وطن راه سفر بستی!
مزد خویش را در شب شادی اهل بیت علیهما السلام چه زیبا از دستانِ ارباب خویش ستاندی!
تو آن سید مظلومی بودی که مانند امیرکبیر تاریخ، ایران مان را ساختی تا با شهادت هم آغوش شوی!
چه تشابه عجیبی در سال خدمت تو و آن بزرگ مرد حادث شده، سه سال و اندی گذر روزهایی بود که قرار است تاریخ، بر آن شرح ماجرا کند!
تو آن نعمت مغتنمی بودی که کفر ناسپاسان، تر و خشک مان را با هم سوزاند! و ما را از داشتن تو محروممان کرد!
نفسی تازه کن که خبرهای آسمان از ظهوری قریب الوقوع، به گوش زمینیان رسیده است!
شهادتت مبارک، سید بزرگوارم
اللَّهُمَّ إِنَّا لَا نَعْلَمُ مِنْهُ إِلَّا خَیْرا
✍🏻 فاطمه شکیب رخ
#رئیسی
@Ghalamzaniii
سحرگاه بود که در خواب دیدم نامه ای به مُهر علی بن موسی الرضا علیه السلام، که منقش به صلوات خاصه ایشان بود؛ خبر ختم این غائله را به مردم رسانید!
با آنکه اندوه بر سینه ام چیره گشت، چند باری خدا را شکر نمودم که مادرم این خبر را نشنیده است! با خود می گفتم؛ گرچه حضور تو بر تخت بیمارستان، لذت با تو بودن را از ما گرفته است؛ اما اکنون خوشحالم که نمی شنوی، خبری را که می دانم همیشه، دل نگرانِ شنیدنش بودی!
آخر او همیشه دعاگوی سید محرومان بود و بارها می گفت که این سید، آخر به شهادت می رسد!
امروز که به دیدار مادر رفتم، برای اولین بار در این ایام دوری، دیدم که با چشمان بسته اش می گرید!
به گمانم در عالم دیگری، خبر ناگفته ی مرا شنیده است!
الهی به حق خون مظلوم شهداء، بیماران ما را لباس عافیت بپوشان!
✍🏻 فاطمه شکیب رخ
#رئیسی
@Ghalamzaniii
مولای من، ای تمام دل خوشی روزگارم!
ای یادگار خالص انقلاب مستضعفان!
سرت به سلامت و غم ات تسلیت و تهنیت باد!
چقدر بوی تنهایی بابایتان را گرفته ای!
عمرت به درازا شود، ای کوه آرامش قلوب مضطر مردم ایران، برای مان بمان!
آمین یا رب العالمین
✍🏻 فاطمه شکیب رخ
#شهید_جمهور
#رئیسی
@Ghalamzaniii
مهمان رضا به شهر ما می آید
از دشت بلا، سوخته جان می آید
با بدرقه خواهر آن مرد رئوف
از طوس صدای مرحبا می آید
✍🏻 فاطمه شکیب رخ
#شهید_جمهور
#رئیسی
#قم
@Ghalamzaniii
اکنون که قلوب ما به غم فقدان رئیس جمهوری مغتنم و تکرار ناشدنی، آکنده است؛ نباید از مطالبه تبیین علت این حادثه تلخ، غافل شویم!
به رغم ادعاهای موجود که احتمال خرابکاری و ترور این شخصیت بزرگ را رد می کنند، سوالاتی باقی مانده که شایسته است، پاسخ آن توسط مسئولان مربوطه به وضوح مشخص شود؛
اینکه چرا از سه بالگرد حامل مسئولین تنها برای، بالگرد حامل رئیس جمهور عزیزمان این اتفاق افتاده است؟!
اینکه چرا این پرواز در چنین شرایط آب و هوایی اجازه پرواز یافته بود؟!
اینکه چرا این حادثه درست پس از ملاقات شهید رئیسی با الهام علی اف، به وقوع پیوست؟!
اینکه چرا به محض وقوع حادثه، با آنکه هنوز سرنوشت دقیقی از شرح حال بالگرد حامل رئیس جمهور، در دسترس نبود؛ رسانه های وابسته به موساد، خبر شهادت سرنشین های بالگرد را اعلام کردند؟!
آیا در این باره، احتمال دستکاری و یا خرابکاری سیگنالی و یا رهگیری اطلاعاتی از جانب آذربایجان، رفیق شفیق اسرائیل وجود دارد؟
آیا احتمال کوتاهی و یا نفوذ از جانب نیروهای داخلی در اجازه این پرواز وجود دارد؟
آیا باید بپذیریم که همه چیز بر طبق روال عادی بود و فقط قرار بود؛ دو مهره ی اساسی مقاومت، حذف جسمانی شوند؟!
امیدواریم، تمام ابعاد این حادثه، زودتر از آنچه تصور می رود، نزد ملت مقتدر مظلوم ایران، شرح داد شود!
✍🏻 فاطمه شکیب رخ
#شهید_جمهور
#رئیسی
#سیدالشهدای_خدمت
@Ghalamzaniii
آنقدر که قلوب مومنین به طوفان رفتنت، بسته شده، آسمان نیز به جمع زمینیان پیوسته است!
ببار ای باران و بشور، غبار غم هایی را که بر سینه جاماندگان، سنگینی می کند!
التیام بده، بر زخم های کهنه ای، که سال هاست در فراق فرزندان عزیز ایران، تازه می شوند!
آرام کن، بی تابی دل هایی را که از درد این حادثه، به سودا رسیده اند!
ببار ای باران، که تو نیز مانند ما گریانی!
و با بغضی ترک خورده، به انتظار یک اشاره، برای باریدن ایستاده ای!
خدایا مپندار که طاقت ما، رفتنی نیست، اندوه های ما، بی شمار گشته و صدای شکستن قلوب مان به گوش آسمانیان رسیده است!
بیا و این غائله آخر الزمان را به انتها برسان! که هوای تازه ام آرزوست!
✍🏻 فاطمه شکیب رخ
#شهید_جمهور
#رئیسی
#سیدالشهدای_خدمت
@Ghalamzaniii