آقاجان، حقیقتا دل ما هم سوخت وقتی شنیدیم که فرمودی؛ خیلی دلم برای شهید رئیسی سوخت، وقتی دیدم کسانی که امروز از زحمات این شهید عزیز، تمجید می کنند، در زمان حیات ایشون حاضر نبودند این حرف ها را بزنند ....
#رئیسی_عزیز
#سید_محرومان
@Ghalamzaniii
در این هیاهوی به پا شده، از هجوم برخی #نفرت_پراکن ها برای تصدی جایگاه ریاست جمهوری، آن بزرگ مردی که
در یک موقعیت بینظیر تاریخی قرار داشت تا بر کرسی نهمین رئیس جمهور ایران تکیه زند و از حق کاندیداتوری خود انصراف داد؛ دکتر محمد مخبر بود!
جانشین شهید رئیسی عزیز، مانند خود او بدنبال انجام شایسته ی وظیفه ای است که اینک رهبر معظم انقلاب در انتخابات آتی، بر دوش او نهاده است!
دست مریزاد!
الله یحفظکم
#انتخابات
@Ghalamzaniii
«چادر مشکی قاچاق»
با قصد خرید چادر مشکی، روانه بازار شدم، قیمت ها عجیب بود؛ از یک تا پنج میلیون تومان، ثمره ی دقایقی جستجو برای چند متر پارچه ی واجب الشرعی بود!
در یکی از مغازه ها با خانم فروشنده ای برخورد کردم که ۲۳ سال سابقه در این شغل داشت، فرصت را غنیمت شمردم و تمام سوالاتم را یکی یکی از او پرسیدم!
لیستی از قیمت های یک یارد (حدود ۹۲ س) از پارچه های وارادتی و تولید داخل به همراه داشتم؛ نام هر کدام را که می بردم فروشنده موجود نداشت، علت را جویا شدم که با اینجملات مرا به فکر فرو کشاند!
ما پارچه های داخل را برای فروش انتخاب نمی کنیم، چون به رغم قیمت زیاد، عمر و ماندگاری خوبی ندارد و در نتیجه مشتری آن را گزینش نمی کند!
اسامی آن پارچه های وارداتی هم که خواندید؛ در فروشگاه ما موجود نیست؛ زیرا اینها را بنک دار با پول نقد می فروشد و ما توان خرید نقد پارچه را نداریم! به همین سبب از دلال خرید می کنیم، دلال ضمن قبول چکی فروش پارچه، اجناسی برای ما می آورد که مشتری پسند است و اقبال خوبی برای فروش دارد!
چندین بار این جملات را با خود تکرار کردم؛ دلال چک مرا می پذیرد و بنک دار خیر!
دلال پارچه مشتری پسند می آورد و بنک دار خیر!
این دو بند بالا، گره ی آشکار، بسیاری از آشفتگی های کسب و کار فعلی بازار است؛
در واقع عدم حمایت و نظارت مطلوب، بر بازار فروش و عرضه، توسط وزارت و نهادهای مسئول مرتبط، سبب زمین خوردن تولید داخل و بازار رهای واردات قاچاق شده است!
این امر توان خرید فروشنده و مصرف کننده را به شدت کاهش می دهد؛ آنهم در بحث حجاب و عفاف که امروزه، دعاوی قابل توجهی در چگونگی ترویج آن، بین متصدیان فرهنگی وجود دارد!
✍🏻 فاطمه شکیب رخ
#چادر
#حجاب
#جهاد_تبیین
@Ghalamzaniii
«السَّلامُ عَلَيْكَ يَا أَبا جَعْفَرٍ مُحَمَّدَ بْنَ عَلِيٍّ الْبَرَّ التَّقِيَّ الْإِمامَ الْوَفِی»
حضرت امام محمدتقی (ع) ملقب به جوادالائمه پس از شهادت حضرت امام علی بن موسی الرضا علیه السلام در هشت سالگی به امامت رسید. سن کم آن امام همام به هنگام امامت باعث شد برخی در امامت ایشان تردید کنند، اما مناظرات امام جواد (ع) با بزرگان آن دوران نظیر عبدالله بن موسی، یحیی بن اکثم و قاضی القضات خلیفه معتصم عباسی، دانش الهی آن امام را به همگان نشان داد.
گزارشهای تاریخی حاکی از آن است که برخی از این مناظرهها به درخواست درباریان مأمون و معتصم و با هدف آزمایش پیشوای نهم شیعیان انجام میگرفته و نتیجه آن باعث شگفتی و تحسین حاضران میشده است*.
زندگی پربرکت امام جواد با نقشه معتصم، حاکم ستمگر عباسی، و دخالت مستقیم ام فضل همسر آن حضرت پایان یافت. آن حضرت در تاریخ ۲۲۰ هجری قمری به شهادت رسید و در کنار قبر جد بزرگوارش حضرت امام موسی کاظم در کاظمین به خاک سپرده شد.
*طبرسی، الاحتجاج، ۱۴۰۳ق، ص۴۴۳.
#جواد_الائمه
@Ghalamzaniii
22.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جگرش سوخت
🎤 حجت الاسلام استاد میرزامحمدی
◾️روضه شهادت حضرت جوادالائمه «علیهالسلام»
#یا_جواد_الائمه_ادرکنی
@Ghalamzaniii
رسول خدا (صلی الله علیه وآله), وارد بر فاطمه (علیهاالسّلام) شدند و فرمودند: علی بن ابیطالب کسی است که تو قرابت، فضیلت و سبقت او را در اسلام میدانی، من از خدای سبحان خواستهام که تو را برای بهترین و محبوبترین خلق خود تزویج کند. علی درباره ازدواج با تو با من صحبت کرده است، تو چه صلاح میدانی؟
فاطمه (علیهاالسّلام) ساکت شد و صورت خود را از پیامبر خدا بر نگردانید. رسول خدا عدم رضایت فاطمه را از صورتش دریافت، لذا برخاست و فرمود: اللَّه اکبر! سکوت فاطمه دلیل بر رضایت اوست.
پس از این جریان جبرئیل نزد پیامبر اکرم آمد و گفت: یا محمّد! فاطمه را برای علی بن ابیطالب تزویج کن، زیرا خدا راضی است که زهرا برای علی و علی برای زهرا باشد. آنگاه رسول خدا (صلیاللهعلیهوآلهوسلّم) فاطمه را به ازدواج در آورد.
منبع: شیخ طوسی، الامالی، ص۳۹.
#اول_ذیحجه
#ازدواج_آسمانی
@Ghalamzaniii
«شاخصی برای انتخاب»
شخصی از امام صادق (ع) پرسید:
بین دو حاکم در تردیدم؟
امام در پاسخ فرمود: عادل، صادق، فقیه و باتقواترین را انتخاب کن.
آن شخص در ادامه گفت: اگر به تشخیص نرسیدم چه کنم؟
امام فرمود: ببین افراد متدین به کدام یک مایلند.
شخص دوباره گفت: اگر نفهمیدم چه؟
امام فرمودند: بنگر مخالفان آیین ما کدام را بیشتر می پسندند، او را کنار بگذار و ببین کدام بیشتر، آنها را خشمگین می کند، او را برگزین.
منبع : اصول کافی جلد 1ص 68
#انتخاب
#رأی_میدهم
@Ghalamzaniii
«ذره بین واکنش سنجی»
ما آدمای قرن ۲۱، در میدان بازی گردانان ناشناس، همچون یک سوژه ی پروژه تحقیقاتی نگریسته می شویم!
گردانندگان وقایع با چینش انواع میدان های حوادث و جریان های عادی، به دنبال اجرای اهداف و مقاصدی هستند که بر اساس واکنش های ما مردم عادی، چیده و سنجیده می شود!
تاریخچه این بازی گردانی با استعمار نو شروع شد، دقیقا آن زمانی که بجای مستشار نظامی، سفیر و وکیل و وزیر مختارها، راهی کشورهای توسعه نیافته شدند!
مهمترین گزارش ها، در تاریخ ایران، از زمان قاجارها به بعد ثبت شده و در این باره گزارش های جالبی از فرستندگان دول غربی، به کشورما موجود هست!
برای نمونه، در ارائه گزارش روند کشف حجاب در ایران، فلیپ وزیر مختار آمریکا، به گونه ای دقیق و باور نکردنی، پس از شرح اقدامات پهلوی ها در این باره، به سنجش و ارزیابی واکنش عام و خاص در مواجهه با کشف حجاب و برخورد های خشن حاکمیت با ناهیان منکر می پردازد؛ تا خطوط اصلی و فرعی برنامه های آتی آمریکاییان در ایران، مشخص شود!
وی تاکید می کند که وقتی رضاخان با چوپ و لگد بر جان شیخ محمد تقی بافقی، افتاد که چرا به حضور بی حجاب ملکه در حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله، جسارت کرده است! علما و مردم قم و حتی روزنامه های تهران، واکنش خاصی نشان ندادند! (۱) شاید به دلیل امثال چنین انفعال هایی از جانب عموم بود که به هنگام ارائه گزارش, حسنعلی خان آصف، کارمند کنسولگری تبریز، در تاریخ ۶ دسامبر ۱۹۲۸ توانست بگوید؛ عناصر مذهبی همگی اعتبار و نفوذ گذشته شان را از دست داده اند و دیگر اهمیتی ندارند؛ بسیاری از ملاها، کلاه پهلوی بر سر می گذارند و دستور صدور دوخت لباس مدرن برای ملاها، صادر شده است.(۲)
در واقع سنجش چگونگی واکنش عمومی، نسبت به حوادث حادث شده، یکی از مهمترین معیارهای اصلی بازی گردانان استکبار، برای تدارک وقایع آینده است!
بنابراین، واکنش ما مردم عادی، نسبت به تمام موضوعات و حوادث منفی و مثبت کشورمان، زیر ذره بین و سنجش برنامه ریزان مخفی جهان قرار دارد! حال این واکنش ها می تواند؛ نسبت به جنایات هولناک در #غزه یا #انتخابات پیش رو در کشورما باشد! حتی می تواند در موضوعات فرهنگی و اعتقادی, مانند برهنه پوشی زنان در کلان شهرها، مورد توجه واقع شود! که البته این مسئله نیز، خود مویدی برای لزوم اجرای امر به معروف و نهی از منکر در جوامع تلقی می گردد!
—————————
(۱) مجد، محمدقلی، از قاجار به پهلوی 1298 - 1308؛ بر اساس اسناد وزارت خارجه آمریکا، ص ۵۳۸.
(۲) همان، ص ۵۴۹
@Ghalamzaniii