12.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙بیانات آیت الله العظمی جوادی آملی در رابطه با #صلابت مادران شهیدپرور در پرتو عنایات الهی:
«خب مادر است! شما میدانید مادر سانتيمتر سانتيمتر بلكه ميليمتر ميليمتر برای اين بچهاش جان كنده ـ شما در خانهتان بچه داريد ميبينيد اين مادر چطور برای ميليمتر ميليمتر اين بچه زحمت ميكشد ـ شده نخل باسق، كفن در بر [او] كرده گفت: برو اسلام را حفظ بكن. اين نيست مگر همان بيان ذات اقدس الهی كه درباره مادر موسی گفت كه ﴿لَوْلاَ أَن رَّبَطْنَا عَلَي قَلْبِهَا﴾ ؛ فرمود ما دلش را گرفتيم محكم كرديم ديگر نمی لرزد...کشوری که این مکتب را دارد از شرق و غرب ترس ندارد و فریاد مرگ بر آمریکا و اسرائیلش همچنان بلند است.»
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
امام باقر سلام الله علیه فرمودند:
«دانش گنجینه هايی است و کلیدهای آن پرسش است، پس بپرسید، خدایتان رحمت کند، چرا که درباره دانش به چهار نفر پاداش داده میشود: پرسنده، پاسخ دهنده، شنونده، دوست دار آنان.»
الخصال ص٢۴۵
مفاتیح الحیاة ص ٨١
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
هوالجواد ...
" ایام شهادت صدیقه کبری بر شما "
" محبین اهل بیت تسلیت باد "
پنجاهمین جلسه
" زندگی به رنگ خدا "
برگزار می گردد:
موضوع:
" مهارتهای زندگی در زندگی"
" حضرت زهرا(سلام الله علیها)"
سخنران:
حجت الاسلام و المسلمین
دکتر احمد صادقیان
عضو هیئت علمی
دانشگاه آزاد اسلامی یزد
⏰ زمان: 1402/09/16
ساعت: 10 صبح
🏢مکان:
خیابان امام خمینی(ره)- خیابان شهیدابراهیمی- روبروی فرمانداری- دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی(حفظه الله)
🔶واحد فرهنگی دفتر مرجعیت دینی و علمی حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی(حفظه الله)-یزد
https://eitaa.com/Ghanjinehtasnim
A.Javadi.mp3
3.3M
فکرمان جهانی است یا جمکرانی؟
پاسخی شنیدنی از
آیة الله #جوادی_آملی حفظه الله:
کسی که حد اکثر فکرش پیاده روی حرم تا جمکران باشد ظهور حضرت نمی خواد.
کسی که نمی داند دکارت چی گفته هایدگر چی گفته کانت چی گفته این چه جوری می تونه شاگرد حضرت (حجت علیه السلام) باشه؟
🔸گزارش دفتر یزد
هوالجواد ...
همزمان با ایام فاطمیه پنجاهمین جلسه "زندگی به رنگ خدا" با حضور جمعی از روحانیون و اقشار مختلف مردم دارالعباده یزد با موضوع " مهارت های زندگی در زندگی حضرت زهرا(سلام الله علیها) " توسط حجت الاسلام و المسلمین دکتر احمد صادقیان(زیدعزه) عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی یزد برگزار شد.
🔶واحد فرهنگی دفتر مرجعیت دینی و علمی حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی(حفظه الله)-یزد
https://eitaa.com/Ghanjinehtasnim
نرم افزار مرقوم، مجموعه آثار آیت الله العظمی جوادی آملی
🔹
پایگاه اطلاع رسانی اسراء: نرم افزار مرقوم، شامل ۲۲۹ جلد کتاب در موضوع های تفسیر قرآن کریم، فقه و اصول، تحریر نهج البلاغه، علوم عقلی، خانواده و زن، حکومت اسلامی و مباحث اجتماعی است که توسط مرکز نشر اسرا منتشر شده است. از جمله امکانات این نرم افزار امکان حاشیه نویسی، مدیریت حاشیه ها، یادداشت برداری، ذخیره سازی یادداشت در فضای ابری و موتور جست و جوی متن قدرتمند را می توان نام برد. همچنین مشخصات کتاب با پاورقی ها و عنوان بندی در این نرم افزار به صورت استاندارد و همانند کتاب چاپی پیاده سازی شده است ... . 📝امکانات و قابلیت ها ـ فرمت داشتن متون ـ صفحهبندی کتاب ـ فعال بودن دکمه وسط و چرخ ماوس جهت مطالعه متون ـ مراجع و پاورقیهای هوشمند ـ حاشیه نویسی (Comment) ـ مدیریت حاشیهها ـ یادداشت برداری ـ ذخیره سازی یاداشت در فضای ابری ـ موتور جستجوی متن 📌 برای اطلاع بیشتر و همچنین تهیه این اثر به سایت مرکز نشر اسراء مراجعه نمایید. لینک خبر: https://news.esra.ir/fa/w/279732 🌐 http://esra.ir 🆔 @a_javadiamoli_esra
8.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥آیت الله العظمی جوادی آملی
«مرگ از بهترين عوامل پويايی و حرکت است. اينکه غرب خيال ميکند انسان قبرستان برود مرده را ببيند اين نوارهای سياه را ببيند، از کار ميماند، اينها #خيال ميکنند مرگ پوسيدن است مرگ آخر خط است؛ اما در اسلام اين مرگ عامل پويايی است. ميگويد من اين حادثه برای من هم هست و اولين چيزی که از من ميپرسند ميگويند: «عمرک فيما أفنيت» مهمترين عامل حرکت و فعاليت شبانه روزی، #ياد مرگ است.ما گاهی اسلامی حرف ميزنيم و غربی فکر ميکنيم، خيال ميکنيم مرگ و قبرستان رفتن و اينها آدم را سُست ميکند، اين جور نيست مرگ بهترین واعظ است: «کفی بالموت واعظا»، چون ميدانيم همين که رفتيم پا از پا حرکت نميکند مگر اينکه سؤال ميکنند: «عمرک فيما أفنيت» چکار کردی؟ چه چيزی آوردی؟ انسان با دست پُر که بميرد هم روح و ريحان است هم به آسانی جان ميدهد، هم جواب نقد است.»
درس تفسیر ٩۶/١/٢٩
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
آیت الله العظمی جوادی آملی:
«جامعه را خانواده میسازد، هیچ دانشگاهی به اندازه دانشگاهِ هفت ساله پدر و مادر نیست، چون عاطفه سفارشی نیست، محبت سفارشی نیست که دوست یکدیگر باشید، مهربان باشید، اینها با سفارش حلّ نمیشود، اینها یک امر چشیدنی است.»
درس تفسیر ٩۵/١١/٢۶
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
#آثار_جدید
#رجال_تفسیری
✅ تازه های نشر ✅
📚 « رجال تفسیری جلد ۱۰ » منتشر شد.
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙آیت الله العظمی جوادی آملی:
«اگر كسی طلبه باشد، روحانی باشد، معمّم باشد اين #صحيفه_سجاديه در دستش نباشد، خسارت است؛ حالا كتابهای علمی ديگر هم هست؛ ولی منظور اين است كه اينها برای ما اصل است. اينها دعايی كه خدايا مريض مرا شفا بده نيست، اينها آن مرحله نازله است؛ آن مريض را شفا ميدهد، پدر و مادرت را هم ميآمرزد؛ اما عمده فهم است و فهم! جامعه با علم و تحقيق زنده است.»
درس اخلاق ٩۴/٨/٢١
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
پرسش ها و پاسخ ها از آیت الله العظمی جوادی آملی:
#سؤال:چگونه می توان امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را شناخت؟
#پاسخ:شناخت بر دو قسم است: «شناخت تاريخی» و «شناخت واقعی» كه از قسم نخست مهم تر است.
مسئله مهم اين است كه ما آن حضرت را به حقيقت بشناسيم و ايشان نيز ما را ببيند؛ نه اينكه ما حضرت را ببينيم.
در زمان پيامبر(صلی الله عليه و آله و سلم) (كه مقامش از همه امامان بالاتر است) عده زيادی آن وجود مبارك را می ديدند، اما خدای سبحان درباره آنها فرمود: (و تراهم ينظُرُون اِليك و هُم لايُبصرون)؛ آنها را می بينی كه به تو می نگرند؛ ولی تو را نمی بينند. اهل نظر هستند، اما اهل بصيرت نيستند. #هنر اين است كه به گونه ای باشيم كه وجود مبارك امام زمان(عليه السلام) ما را ببينند.
در قرآن كريم آمده است: خدا كه بر همه چيز بصير است، در روز قيامت به عده ای نگاه نمی كند: (ولايُكلّمهم اللّه و لاينظرُ اِليهم يومَ القيامةِ و لايزكّيهم) و نگاه تشريفی خود را نسبت به عده ای اعمال نمی كند.
اگر ما در مسير صحيح حركت كنيم، آن حضرت ما را می بيند.
ديدن و نظر تشريفی ايشان برای ما شرف است، در غير اين صورت نگاه فيزيكی كارساز نيست، چنان كه بسياری پيامبر اكرم( صلی الله عليه و آله و سلم)، اميرمؤمنان(سلام الله علیه) و حضرت زهرا (سلام الله علیها) را می ديدند؛ ولی بصيرت نداشتند. نگاه های تشريفی مهم است، نه نگاه صوری. البته گاهی همان نگاه صوری هم موجب می شود كه انسان وجود حضرت را از نزديک زيارت می كند و فيض می برد يا خداوند مشكلات او را به بركت آن حضرت حل می كند؛ اما مهم همان ديدن از روی بصيرت است.
نسیم اندیشه دفتر یکم ص ١٠۴
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی