🔮 متن شبهه:
بارش خون در روز عاشورا – آیا واقعاً روز عاشورا از آسمان خون بارید و خاک و سنگ خون گریست، یا این تعابیر استعاره است، یا مربوط به عالم غیب میباشد – چه سندی میتوان ارائه داد؟ اگر چنین بود، چرا ایمان نیاوردند؟
🔮پاسخ شبهه:
خیر. استعاره نیست، بلکه واقعاً از آسمان خون بارید.
در مورد "سند"های تاریخی در وقایع گذشته (در هر موردی)، نظر به این که معمولاً منکران حتی بدون رجوع و تحقیق پیرامون صحت و سقم یک گزارهی تاریخی، به راحتی میگویند: "ما قبول نداریم"، به تناسب مخاطبین [شیعه، سنی و دیگران]، به دسته سند میتوانید استناد نمایید:
🔎 @GhararGahShayeat
1⃣ شیعیان:
برای ما شیعیان، کلام معصوم حجت است، خواه در احکام باشد و یا در نقل گزارههای تاریخی. لذا سعی حدیث شناسان در علم حدیث و علم رجال و نیز مورخین، بر این است که اسناد و ناقلین را بررسی کنند تا مطمئن شوند که جمله بیان شده، عین آن مطلبی است که معصوم علیهالسلام فرموده است. و در این باب احادیث موثق بسیاری وجود دارد. از جمله:
حضرت زینب علیهاالسلام در بیانات خود خطاب به اهل کوفه و سرزنش آنها فرمودند:
«أفَعَجِبتُم أن مَطَرت السّماء دِما؟ و لعذاب الاخره اخزي و انتم لا تنصرون» (خطبه کوفه)
ترجمه: آیا تعجب میکنید که از آسمان قطرههای خون بر زمین می چکد؟ اما بدانید که خواری و عذاب رستاخیز سخت تر خواهد بود و برای شما یار و کمک رسانی نخواهد بود.
و البته روایاتی که دلالت بر خون گریستن آسمان و سنگ و خاک دارد، در بیانات نورانی ائمه اطهار، از جمله امام رضا علیه السلام بسیار است.
2⃣اهل سنّت:
برای اهل سنّت نیز باید آن چه در کتب معتبر خودشان آمده و به ویژه هر سخنی که با مستندات شیعی و اقوال اهل عصمت علیهمالسلام نیز تطابق دارد، حجت باشد، چرا که از یک سو علمای اهل سنّت بر آن تصدیق کردند و از سوی دیگر هیچ اختلافی در آن نیست.
این ماجرا که جبرئیل خاک قبر سیدالشهداء علیهالسلام را برای رسول الله صلی الله علیه و آله آورد و ایشان آن را لمس کرده، بوییدند و بوسیدهاند و ...، در مستندات موثق حدیثی و تاریخی اهل سنت و شیعه به تواتر نقل شده است. در حدیثی که از ابن عباس نقل شده آمده است: بوی خوشی از آن خاک که جبرئیل برای پیامبر آورد به مشام میرسید که خداوند به برکت اینکه آنجا محل دفن امام حسین علیه السلام خواهد شد این خصوصیت را در آن قرار داده است .
شیعه و سنی نقل کردهاند: «این خاک در نزد ام سلمه بود تا روز شهادت حضرت امام حسین علیه السلام که تبدیل به خون شد و ام سلمه فهمید که حضرت حسین علیه السلام به شهادت رسیدهاند.» (حاکم نیشابوری این روایت را در کتاب مستدر خود آورده است و بیش از 12 تن از علما و محدثین اهل سنت نیز آوردهاند - هذيب التهذيب، ج 2، ص 347)
🔎 @GhararGahShayeat
3⃣ دیگران:
منظور از دیگران، کسانی هستند که نه تنها اهل تشیع یا تسنن نیستند، بلکه اصلاً مسلمان نبوده و نیستند.
کتاب تاریخ آنگلوساکسون یکی از مهمترین اسناد تاریخی است که از دوران قرون وسطی به جای مانده است. در دائرة المعارف بریتانیکا، در باره این کتاب آمده است: «این کتاب ابتدا به فرمان پادشاه آلفرد کبیر در حدود سال 890 میلادی گردآوری شد، و تا اواسط قرن دوازدهم میلادی توسط نویسندگان و مورخین مختلف، وقایع سالهای بعد به آن افزوده شد. ما فکر میکنیم که این کتاب به عنوان کاملترین سند تاریخ بریتانیا از آغاز آن تا دوره حکمفرمایی پادشاه استفن در سال 1154 میلادی باشد. اگرچه این کتاب ممکن است تاریخ فراگیر و بینقصی نباشد، ولی این مساله از ارزش بیبدیل آن در به دست آوردن تصویری روشنتر از تاریخ هزار سال پیش بریتانیا نمیکاهد».
در وقایع نگاری این کتاب آمده است:
A.D. 685 -This year, there was in Britain a bloody rain, and milk and butter were turned to blood.«
ترجمه: (685 میلادی، مصادف با سال 61 هجری قمری) – این سال، سالی بود که در آن در سرتاسر بریتانیا، باران خون بارید، و شیرها و کرهها، همه مبدل به خون (خونین) شدند. (لینک به منبع)
@GhararGahShayeat
https://goo.gl/amKquI
البته با یک جستجوی ساده در گوگل میتوانید دهها سایت را ببینید که بصورت مستند این واقعه را بیان کرده اند
نشر این پیام صدقه جاریه است.
📚 📖 📚 📖 📚 📖 📚 📖
نشر مطلب با ذکر منبع بلامانع و نشانه پایبندی به اخلاق اسلامی است
👈قرارگاه پاسخ به شبهات و شایعات👉
https://telegram.me/joinchat/A9RIwjvuaKGX3QS979_J_w
هدایت شده از قرارگاه پاسخ به شبهات و شایعات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاسوعا ..
آغاز عطشناک نهضت حسینی است
و خط سرخ عاشورا
باواژه های تاسوعا بہ حقیقت پیوست.
تاسوعای حسینی
تسلیت باد🏴
#التماس_دعا
📡 قرارگاه پاسخ به شبهات و شایعات
@GhararGahShayeat
هدایت شده از قرارگاه پاسخ به شبهات و شایعات
▪️اگر برای ذکر مصیبت،کتاب نَفَس المهموم مرحوم محدّث قمی را باز کنید و از رو بخوانید،برای مستمع گریه آور است و همان عواطف جوشان را به وجود می آورد.
چه لزومی دارد که ما به خیال خودمان، برای مجلس آرایی کاری کنیم که اصل مجلس عزا از فلسفه واقعی اش دور بماند؟!
📡 قرارگاه پاسخ به شبهات و شایعات
@GhararGahShayeat
هدایت شده از قرارگاه پاسخ به شبهات و شایعات
🏴 با اسامی 72 تن شهدای کربلا آشنا شوید در لینک زیر
👇👇👇
GOO.GL:
http://bit.ly/2MMb1S3
التماس دعا
📡 قرارگاه پاسخ به شبهات و شایعات
@GhararGahShayeat
شماره شبهه:2665
🔆متن شبهه:
مگر تمامی مردان، در حادثه کربلا شهید نشدند؟ پس این مقاتل را از زبان چه کسانی نوشتند؟ ممکن است تعدادی افراد در جنگ شرکت نکرده باشند و فقط حادثه را نوشته باشند؟ و اینکه چگونه میتوان به راستی این مقاتل اعتماد کرد
🔆پاسخ شبهه:
🔮خیر، تمامی مردان شهید نشدند. تاریخ نگاری و وقایع نگاری در تاریخ، نیز مانند سایر علوم، از قواعد و اصول علمی برخوردار میباشد، تا آنجا که امروزه به عنوان یک رشته ی دانشگاهی مستقل، تا سطح دکتری تدریس میگردد. بنابراین فرقی ندارد که تاریخ ایران باشد، یا تاریخ روم – تاریخ کوروش باشد یا تاریخ اسکندر – تاریخ سلسله مائوریا (هند – 250 سال پیش از میلاد باشد) باشد، یا تاریخ ساسانیان – تاریخ حضرت موسی (ع) و این قوم بنی اسرائیل باشد، یا تاریخ فرعون و قبطیان – غزواتی چون احد باشد، و یا کربلا و عاشورا و ...
حال چطور شد که بخش های تاریخی از دوران یا زندگی یونان باستان و شخصیت هایی چون افلاطون و ارسطو، به صورت قطعی و مستند بازگو میگردد، اما وقتی به تاریخ اسلام و به ویژه کربلا و عاشورا که بسیار نزدیکتر از تاریخ ایران و روم باستان است میرسد، یک شبهه ی «از کجا معلوم – چگونه میشود اعتماد کرد و ...»، به اذهان عمومی القا میگردد؟!
همیشه و در هر برهه و موردی، تاریخ نگاران و وقایع نگاران، به چند گروه اصلی تقسیم میگردند، مانند :
1⃣اشخاصی که در صحنه حضور داشتند؛ که خود به دوست، دشمن، وسط و گذریها تقسیم میشوند.
2⃣اشخاصی که بدون واسطه از شاهدین و حاضرین معتبر (از دوست و دشمن) نقل کردهاند؛
3⃣اشخاصی که طی سالها و قرون، در چارچوب و اصول "علم تاریخ"، به جمع آوری مستندات تاریخی پرداختند. حال خواه "ویلی دورانت" و کتاب تاریخ تمدنش باشد و یا سید بن طاووس و کتاب لهوفش.
4⃣و البته "وحی الهی" که خداوند علیم، حکیم و شاهد، بازگو کننده ی آن است، و بالتبع اخبار برخوردران از علم لدنی (اهل عصمت، حجج الهی، اولیاء الله در هر عصری)، معتبرترین اقوال تاریخی به شمار میآیند؛ چنان که اگر هزاران قصه از اوضاع کفار زمان حضرت ابراهیم (ع)، یا قوم بنی اسرائیل، یا قصه حضرت یوسف (ع)، بگویند، اهل کتاب، آن را با وحی و یا اقوال حجج الهی تطبیق میدهند.
نهضت امام حسین علیه السلام :
امام حسین (ع)، ده سال قبل از کربلا و واقعه عاشورا نیز امام عصر بودند، لذا حتی اگر آغاز نهضت امام حسین (ع) را از مدینه در نظر بگیرند، برهههای گوناگونی داشته که در هر برهه، شاهدان بسیاری داشته است.
به عنوان مثال :
1⃣شاهدان دوران امامت و فتنه های معاویه ای [لعنة الله علیه]، سادگی، عوامی و دنیاطلبی مردمان، صدها هزار نفر از مردمان مسلمان حجاز (مکه، مدینه و ...) و نیز عراق و شامات بودند.
2⃣شاهدان خروج ایشان از مدینه به قصد مکه [و هر چه پیش آمد و هر چه فرمودند] نیز دهها هزار نفر بودند.
3⃣شاهدان خروج ایشان از مکه به سوی کوفه، بر اساس دعوتها، ضرورت ها و ...، و آن چه خود از علل این عزم و لزوم آن فرمودند نیز هزاران نفر بودند.
4⃣شاهدان مراحل آغازین سفر، توقفها، دیدار رؤسای قبایل و یا کاروان های گذری و ...، بیش از هزار نفری بود که ابتدا ایشان را همراهی کردند، و هم چنین اشخاصی که با ایشان ملاقات و گفتگو نمودند.
و اما در کربلا :
1⃣ایشان روز دوم محرم وارد سرزمین کربلا شدند و تا دهم محرم، اتفاقهای بسیاری افتاد که شاهدان بسیاری داشته است. عده ای تا قبل از عاشورا، در سپاه دشمن بودند و روز عاشورا برگشتند. سرآمد آنها "حرّ" است و هم چنین اشخاصی چون «زهیر بن قین، حر بن یزید، حارث بن امرءالقیس، نعمان و حلاس بن عمرو، بکر بن حی، عمرو بن ضبیعه و... » – عده ای حتی تا نزدیکی ظهر عاشورا، علیه ایشان شمشیر میزدند، اما ناگهان به سوی ایشان بازگشتند – عدهای تا ظهر عاشورا در کنار امام حسین (ع) بودند و در آخر کار ایشان را ترک کردند که شاخص آنها «ضحاک بن عبدالله» میباشد. او با امام شرط کرده بود تا آنجا که خودش تشخیص دهد شمشیر زدن فایده ای دارد میماند. در ظهر عاشورا گفت: الوعده وفا – من چنین شرط کرده بودم و دیگر در ادامه فایده ای نمیبینم. لذا صحنه را ترک کرد و رفت. بدیهی است که دوست و دشمن، همه شاهدان این وقایع بودند و نقل نمودند.
2⃣در عاشورا نیز همه مردان از سپاه امام حسین (ع) کشته نشدند، چنان که میدانیم حضرت امام سجاد و امام باقر علیهما السلام (اگرچه اما باقر در سنین طفولیت بودند)، در کربلا به شهادت نرسیدند، بلکه دهسال بعد ترور شدند.
🔮ادامه در پست بعدی
@GhararGahShayeat
قرارگاه پاسخ به شبهات و شایعات
شماره شبهه:2665 🔆متن شبهه: مگر تمامی مردان، در حادثه کربلا شهید نشدند؟ پس این مقاتل را از زبان چه
🔆ادامه پاسخ به شبهه:2665
3⃣سپاهیان عمر سعد و شمر (لشکریان یزیدی، خواه از کوفه و عراق و خواه از شام)، بالغ بر سی هزار نفر بود. هیچ شکی نیست که تمامی سیهزار نفر در یک سطح نبودند، چنان که بسیاری از آنان برگشتند و نیز تمامی آنها در معرکه جنگ نبودند، چون جنگ با 72 تن، چنین ضرورتی را ایجاب مینمود،
بنابر این، نه تنها بسیاری مانند حرّ و سایرین، مایل به مشارکت نبودند، بلکه موافق هم نبودند، اما حرص، طمع و ترس و نیز جهالت و ضعف ایمان، مانع از پیوستن آنها میشد، بنابراین، به قول امروزی های سیاهی لشکر و ناظر بودند و در بازگشت، بارها و بارها نقل کردند.
4⃣بدیهی است که هیچ ضرورتی ندارد که ناقل حوادث، حتماً از دوستان باشد، بلکه میتواند از صف دشمنان نیز باشد و یا ناظرینی که در صحنه در سپاه دشمن بودند، اما نه جنگیدند و نه حتی زخمی برداشتند. لذا بسیاری از وقایع را خود دشمنان نقل کردند که «ما چه کردیم»!
5⃣در میان دوستان نیز هیچ ضرورتی ندارد که نقل کننده ی حوادث، حتماً مردان باشند. حضرت زینب (س) که خود علیمه به علم لدنی (عالمه ی بدون معلم) بودند، شاهد عینی و لحظه به لحظه ی کربلا بودند و حتی خود بخش مهمی از تاریخ کربلا که سبب انتقال، رواج و ماندگاری آن شد بودند - حضرت ام کلثوم (دختر دیگر امیرالمؤمنین) نیز سخنرانیها و نقل ها نموده اند - همسر امام زين العابدين (ع) و مادر امام باقر (ع) در صف حاضرین و سپس اسرا بودند – دختر دیگر امیرالمؤمنین (ع)، به نام «فاطمه صغری» نيز به همراه همسر شهيدش ابوسعيد بن عقيل در كربلا حضور داشت و سپس در صف اسرا به سفر شام و بازگشت به مدینه رفتند. وى خود از راويان حوادث كربلاست. بانوان عالی مقام دیگری چون حضرات رباب، سکینه، ام وهب همسر عبد الله كلبی - مادر عبد الله بن عمر كه پس از شهادت فرزند، با عمود خيمه به طرف دشمن حمله برد و امام او را برگرداند - مادر عمرو بن جناده كه پس از شهادت پسرش، سر او را گرفت و مردی را به وسيله آن كشت، سپس شمشيری گرفت و با رجزخوانی به ميدان رفت، كه امام حسين (ع) او را به خيمهها برگرداند و ...
بنابراین این اشخاص نیز نه تنها شاهدان عینی و بازگو کنندگان بودند، بلکه بخش هایی از این تاریخ را رقم زدند.
گاه همسران سرداران و یا سربازان عمر سعد، خود نقل کننده ی وقایعی بودند که از همسران خود شنیده بودند، بسیاری از آنها پس از شنیدن ها، با مخالفت به همسر برخاستند. امّ عبداللَّه، همسر مالك بن نُسَير، یکی از آنان است. مالك بن نُسَير، از حمله كنندگان به امام (ع) بود. او پس از ضربه زدن به سر امام عليه السلام، كلاهخود امام را غارت كرد و آن را به خانه برد. همسرش به شدت از تحفهاى كه او به منزل برده بود، ابراز انزجار كرد.
6⃣و بالاخره به غیر از حاضرین و ناظرین از دوست و دشمن، و از زن و مرد؛ اهل عصمت (ع) ، خود معتبرترین ناقلین میباشند، چه مانند امام سجاد و امام باقر علیهماالسلام خود نیز در صحنه بوده باشند، و چه مانند امام صادق (ع) ، به نقل از پدر بگویند، چه مانند سایر امامان علیهم السلام که نه تنها وارث علوم پدران هستند، بلکه حجت الله هستند، از علم لدنی برخوردارند، علم خود را کتابها و علوم دیگران نگرفتهاند، و خلاصه آن که عالم در محضر آنان است. به غیر از اخبار آنان، فرازهایی از زیارت های وارده نیز خود گویای وقایع میباشد.
👈قرارگاه پاسخ به شبهات و شایعات👉 در تلگرام 👇
https://telegram.me/joinchat/A9RIwjvuaKGX3QS979_J_w
در سروش 👇
http://sapp.ir/gharargahshayat
در ایتا 👇
http://eitaa.com/joinchat/2775384064Ccbdd7dd634
قرارگاه پاسخ به شبهات و شایعات
◾️ بسم الله الرحمن الرحیم 🖋 #قسمت_هشتم #آسیب_شناسی_هیئات 👈 در تعداد محدودی از عزاداری ها علاوه ب
◼️ بسم الله الرحمن الرحیم
🖋 #قسمت_نهم
#آسیب_شناسی_هیئات
👈 این مداح غالی چه حرفهایی که نمیزند ❗️
✍ اراجیفی به اسم مدح میخواند که فقط موجب بیزاری اهل بیت علیهم السلام است.
رب العالمین !
لم یلد و لم یولد کفوا احد
قائم به ذات
ذات خدا
الله صمد
الله احد
مثل خدایی
لا مکانی
ازلی هستی
و....
👈 آیا وقت ان نشده که با این نوع مداحی ها مبارزه شود ؟
و عشق پاک جوانان به اهل بیت علیهم السلام با مزخرفات این گونه مداحان آلوده نشود ؟
👈 مسیر خود را مشخص کنید؛ دوست اهل بیت (ع) یا دشمن ایشان؟😳😳
#غلات
امام رضا علیه السلام فرمود:
هر کس #غالیان را دوست بدارد؛ ما را #دشمن داشته و هر کس غالیان را دشمن بدارد؛ ما را دوست داشته و هر کس با غالیان موالات داشته باشد؛ با ما دشمن است و هر کس با غالیان دشمن است؛ با ما موالات دارد؛ و هر کس با غالیان بپیوندد؛ از ما بریده و هر کس از آنان ببرد؛ با ما پیوسته و هر کس به آنان جفا کند؛ به ما نیکی کرده و هر که به آنان نیکی کند؛ به ما جفا کرده و هر که آنان را گرامی بدارد؛ ما را خوار کرده و هر که آنان را خوار کند؛ ما را گرامی داشته و هر که آنان را بپذیرد؛ ما را رد کرده و هر که آنان را رد کند؛ ما را پذیرفته و هر کس به آنان احسان نماید؛ به ما بدی کرده و هر که به آنان بدی کند؛ به ما احسان کرده و هر که آنان را تصدیق کند؛ ما را #تکذیب کرده و هر که آنان را تکذیب کند؛ ما را تصدیق کرده و هر که به آنان چیزی ببخشد؛ ما را محروم کرده و هر که آنان را محروم کند؛ به ما چیزی بخشیده. ای پسر خالد؛ هر کس از شیعیان ما است؛ نباید کسی از آنان را ولی و یاور خود بگیرد.
📚 توحيد الصدوق؛ جامعه مدرسین؛ ص363
✍ فرهنگ داور پناه
▪️مجله مجازی عقیق▪️
http://eitaa.com/joinchat/1366032390C8fbb147e93
والله العالم