🔸️تظاهرات در اسفند سال ۵۷ در تهران در مخالفت با حجاب اجباری
🔹 اکثریت قریب به اتفاق نسل بعد از انقلاب، اطلاع کافی ندارند که همان روزهای اول انقلاب، چالش های زیادی در مورد حجاب به وجود آمد.
در آن روزها تظاهرات گسترده ای در مورد آزاد ماندن حجاب برگزار شد؛ تصاویر، فیلم ها و مستندات آن نیز موجود است که زنان و دختران مکشفه به خیابان ریختند و علیه تصمیم امام ره و نظام درباره حجاب، شعارها سر دادند و از این طریق می خواستند که به امام ره فشار بیاورند.
در این تصویر مشاهده می کنیم که حتی در هوای برفی و سرمای سخت، این زنان و دختران خواستار آزادی بی حجابی ، راه پیمایی کرده اند.
🔸همیشه و در همه زمان ها، عده ای هستند که یا حکم الهی را درک نمی کنند و یا نسبت به آن بی اعتناء هستند. قرار نیست که ما تحت تأثیر آنها قرار بگیریم.
@Gharargah_mehshekan
🔴 روایتی از نهج البلاغه، متناسب با حال و هوای ما در برخی عرصه های فرهنگی
⏪در بخشی از خطبه 34 نهج البلاغه، امیرالمؤمنین علیه السلام می فرمایند:
« تُكادُونَ وَ لَا تَكِيدُونَ، وَ تُنْتَقَصُ أَطْرَافُكُمْ فَلا تَمْتَعِضُونَ، لَا يُنَامُ عَنْكُمْ وَ أَنْتُمْ فِي غَفْلَةٍ سَاهُونَ، غُلِبَ وَ اللَّهِالْمُتَخاذِلُونَ! »
نقشه هاى شوم و خطرناکى ضدّ شما کشيده مى شود، امّا شما طرح و نقشه اى در برابر آن نداريد، و پيوسته اطراف شما کم مى شود، (شهرهاى اطراف شما را مى گيرند و انسان ها را از بين مى برند و شما به خشم نمى آييد) ديده دشمن (براى ضربه زدن به شما) به خواب نمى رود، در حالى که شما در غفلت و بى خبرى به سر مى بريد.
به خدا سوگند! شکست برای کسانی که دست از یاری یکدیگر بردارند حتمی است.
(ترجمه آیت الله مکارم شیرازی)
✍️پ.ن:
🔻واقعاً این روایت، مناسب حال و هوای این روزهای ما در برخی عرصه های فرهنگ است❗️
👈 مثلاً در زمینه حجاب و عفاف از سال ها پیش، دشمن از طرق مختلف به ما شبیخون زد و ذره ذره جلو آمد؛
از طریق فضای مجازی یله و رها و با کمک اینستاگرام و تلگرام توانست به سبک زندگی ایرنی اسلامی و ارزش های ما حمله کند و بی حیایی را تبلیغ و ترویج کند؛
این روزها شاهد هستیم که در بستر یک جنگ ترکیبی و با همه ظرفیت، حجاب و عفاف جامعه را نشانه گرفته است، آنگاه برخی از مسئولین و خواص هم به نام دو قطبی نکردن جامعه و ... دست روی دست گذاشته اند❗️
@Gharargah_mehshekan
🔰 خطر سطحینگری
🔹 یکی از مهمترین استراتژی شیطان، تغییر اولویت مسائل نسبت به یکدیگر است.
*️⃣ سطحینگری، بزرگترین آسیب در فهم انسان است. وقتی نسبت به سخن و مطلبی، سطحینگری و توجه به فرع سخن، صورت گیرد، بدین معنی است که پیام اصلی و مهم آن نادیده گرفته شده، چنین نگاهی موجب به زاویه رانده شدنِ اصل مطلب میگردد، چرا که سخن فرعی، نسبت به کلام اصلی، برجسته دیدهمیشود؛ چنین عملی به معنای پوشاندن حق است. این امر، آفت بزرگی در عدم تحقق اهداف اصلی در هر حوزه میباشد، لذا سطحینگری، از جمله بزرگترین خیانت است.
- برای پیشگیری از چنین آسیب و خیانتی، باید باریکبین بود و نگاه عمیق و تبیین صحیح نسبت به مطالب و سخنان صورت داد.
🔸 در بیانات حکیمانهی اخیر رهبر معظم انقلاب، امام خامنهای، روحی فداه،[1] عمق نگاه، در سخنان ایشان این است که: «حجاب یک ضرورت و واجب شرعی است، بدون هیچ تردیدی در وجوب حجاب تردیدی نیست؛ جای خدشه و شبهه هم وجود ندارد که باید رعایت شود.»
- در ادامه هم اشاره فرمودند: «بدحجابی یا ضعف حجاب درست نیست اما این موجب نمیشود که ما این را از حوزهی دین و انقلاب و اینها خارج بکنیم خارج بدانیم، چرا؟ خب البته همهی ما یک نقصهایی داریم باید نقصها را برطرف کنیم هر چه میتوانیم برطرف کنیم بهتر است.»
🔹 نکتهی حائز اهمیت در این مبحث، بهرهگیری شخصی یا حزبی از یک بخش خاص از سخن، است؛ گویا برای عدهای، برجسته کردن بخش اصلی سخن، زیانبار است لذا باصرفهتر است فرع سخن را برجسته کنند.
🔻هر کجا که نقدی دربارهی حجاب، بیحجابی و بدحجابی گفته میشود، برخی سریع آن تکه سخن شهید سلیمانی که در بخشی از کلامشان گفته بودند:« این دختر(بدحجاب) هم دختر من است!» یا آخرِ سخن بیانات اخیر رهبر، «بخش ضعیف الحجاب» را پیش میکشند و میگویند، نقد نکنید و چیزی نگویید، ببینید نظر شهید و آقا چنین است!...
🔹 اما این نوع نگاه، یک سطحینگری است که تنها به بخش فرعی کلام کسی، نسبت به اصل مطلب آن، بسنده شود؛ حال آنکه توجه به سخنان قبل و بعد از آن سخن فرعی، در بیانات رهبر و کلام شهید سلیمانی، یقینا نتیجه را در افکار عمومی متفاوت خواهد کرد.
🔸 در انقلاب اسلامی ایران، سخنان حکیمانه و قاعدهمند امام خامنهای، به عنوان رهبر که مهمترین فرد جامعه محسوب میشود، رافع موانع و مشکلات اساسی داخلی و خارجی و پیشبرندهی اهداف اصلی نظام است؛ لذا عاقلاندیشی در اینست که بصورت دقیق و عمیق، نکات اصلی سخنان ایشان نسبت به نکات فرعی آن، برجسته گردد تا عمق نگاه آن کلام، بدرستی درک و فهم شود.
- و البته چنین عمق نگاهی را باید نسبت به سخنان دیگر بزرگواران و حتی نسبت به دشمنان و مخالفین در بخش منفی، داشته باشیم تا از خطر آفت سطحینگری در اَمان بمانیم و نکات اصلی هر سخن و مطلبی را بدرستی دریافت کنیم.
"انشاءالله"
✍🏻 بانوصائینی
پینوشت:
1. دیدار اقشار مختلف بانوان(۱۴۰۱/۱۰/۱۴)
#سطحینگری
#باریکبینی
@Gharargah_mehshekan
🌷شهید مصطفی کلهری:
«برادران و خواهرانم!
فرزندانتان را در راه اسلام تربیت کنید. نگاه به زیر دستان خود کنید که خدا از شما راضی باشد. خدا را شکر کنید و نگاه به بالا دست خود نکنید که طمع دنیا شما را بگیرد. در سختی ها آن قدر صبر کنید که صبر از دست شما خسته شود. زمانی که دنیا رو به شما آورد، پشت به دنیا کنید. از هرچه که به سر شما می آید راضی باشید البته آزاده باشید، تا می توانید به فقیران کمک کنید. روزی را از خدا بخواهید، نه از بنده خدا.»
@Gharargah_mehshekan
قرارگاه فرهنگی مه شکن
🌷شهید مصطفی کلهری: «برادران و خواهرانم! فرزندانتان را در راه اسلام تربیت کنید. نگاه به زیر دستان خود
┈┈•✾🌷🕊🌷✾•┈┈
زمستان سال 1338 در شب ميلاد با برکت حضرت ختمي مرتبت، محمد مصطفي (ص) در خانواده اي مذهبي به دنيا که آمد او را «مصطفي» ناميدند. «مصطفي» گويي از ابتدا «برگزيده» بود، وجود او هماره مايه خير و برکت براي خانواده اش بود... دوران تحصيلات او کوتاه بود، تا دوره راهنمايي؛ به قول پدر بزرگوارش «مصطفي» پسري بود خيلي غيرتي؛ نمي توانست تحمّل کند که خود تحصيل کند ولي ديگران کار کنند. با وجود اين دانش آموز ممتازي بود درس را رها نمود و به سوي کار شتافت.
يکي از همکلاسي هاي قديمي او تعريف مي کند که: «هر وقت زنگ تعليمات ديني بود، معلم از «مصطفي» مي خواست که «پرده برداري» کند؛ او هم هميشه با خوشحالي قبول مي کرد؛ داستانهايي که بيشتر تعريف مي کرد، ماجراي «حرّ و زاير کربلا»، داستان «مختار»، داستان «طفلان مسلم» بود. «مصطفي» «مصطفي» داستان «حرّ» را بسيار دوست مي داشت و هر وقت که اين داستان را شروع مي نمود، با شور و حال خاصيّ آن را باز مي گفت؛ شايد به اين دليل که شباهتي لفظي بين نام «حرّ» با نام فاميلي او بود...»
پس از ترک تحصيل به «بناّيي» روي آورد و تا پيروزي انقلاب، به اين شغل پرداخت. در جريان مبارزات سياسي عليه رژيم، فعاليت هاي مستمر و قابل توجهي داشت و يکي دو بار هم مجروح و دستگير شد. پس از آزادي از زندان و پيروزي مبارزات به ورزش روي آورد در «کاراته» موفقيت هايي کسب نمود.
پس از پيروزي انقلاب، «مصطفي» در نهادهاي مختلف به خدمت پرداخت، از ديگر کارهاي او تشکيل يک «تعاوني کشاورزي» به کمک چند تن از دوستان همفکرش بود که هدفي جز کمک در امر خودکفا شدن مهين اسلامي نداشت. در همين زمان بود که جنگ تحميلي آغاز شد؛ «مصطفي» دست از کار کشيد و راهي جبهه شد، يکي از همرزمانش در اين باره مي گويد:
«وقتي جنگ شروع شد، مصطفي نتوانست نسبت به تجاوز دشمن به ميهن بي تفاوت باشد؛ به ما گفت که برادران! جنگ بر اينِ کار، مقدم مي باشد. بياييد سلاح برداريم و از ارزشهاي ملي و معنويمان دفاع کنيم.»
«مصطفي» مدتي در غرب و پس از آن در جنوب، جبهه ها را در نورديد و حماسه هاي بزرگ و با شکوه را ببآفريد... در غرب بود که با آتش پدافند، سوخوي متجاوز عراقي را سرنگون ساخت، مدتي هم فرمانده خط غرب گشت؛ در اين مدّت نگذاشت دشمن، ذره اي تحّرک و فعاليّت داشته باشد.
در جنوب، از «عمليات رمضان» تا «عمليات بدر» حضوري مستمر و مفيد داشت. شهامت و استواري و رشادت او زبان تحسين همگان را گشوده بود؛ حماسه آفريني هاي او در «عمليات خيبر» که منجر به تثبيت خط پدافندي «جزاير جنوبي مجنون» شد همگان را به تعجب واداشت، حتي به پاس مقاومت و نبرد غرور آفرين و سرنوشت سازش، تقديرنامه اي از «قرارگاه خاتم النبياء» دريافت کرد؛ اگرچه ـ هيچکس به جز تني چند از دوستانش ـ از آن مطلع نشد.
«مصطفي» با همين شيوه و از همين کارها به «خلوص» رسيد. اوج اين اخلاص را مي شد در رفتارهاي او، پس از حماسه «خيبر» يافت؛ پس از عمليات، ديگر او چهره آشناي لشگر شده بود، همه جا صحبت از وي و رشادت هاي گردانش ـ سيدالشهداء (ع) ـ بود... او اين مراتب تحسين و تقدير را مي ديد و مي شنيد اما هميشه با همان صداقت و خلوص و سادگي زايدالوصفش مي گفت: «به خدا قسم اشتباه مي کنيد! اين من نيستم که .... اين خود سيدالشهداءست که نظر دارد بر اين گردان...»
«مصطفي» از ابتدا «برگزيده» بود و حيات مادي و زندگي در اين دنيا، آزموني بزرگ براي او بود تا مقام بلند «قرب به حق» را بيابد و «عمليات بدر» وعده گاه تحقق پيمان او با معشوق ازلي بود... «مصطفي» بر همگان ثابت کرد که روح او آماده پرواز است... اين را مي شد از حلاليت طلبيدن او در شب عمليات، فهميد:
«بچه ها! من کلهرم! شما را به خدا مرا حلال کنيد... من روسياه، من گنهکار را حلال کنيد!»
آري! او برگزيده خدا بود و به خدا پيوست. اميد آن که هدايتگر حقيقي ما را از رهروان حقيقتِ راه او قرار دهد ان شاءالله.
┈┈•✾🌷🕊🌷✾•┈┈
@Gharargah_mehshekan
🌷 شهید محمود بیدگلی:
« ای جوانان اسلام!
بدانید که ارزش شما بیش از این ظاهرسازی و مد پرستیها و ارضاء خواستههای نفسانی است، پس بیشتر به خداوند روی آورید...»
┈┈•✾🌷🕊🌷✾•┈┈
@Gharargah_mehshekan
8.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹ببینید...
🌷خاطراتی از #شهید_محمود_بیدگلی
🔺حاج محسن موحدی
🔺حاج حمید موحدی
🔺حاج علی اربابی
✨با کیفیت در آپارات ببینید...👇👇
https://www.aparat.com/v/q2vIx
┈┈••✾🌷🕊🌷✾••┈┈•
@Gharargah_mehshekan
📸 گزارش
💠پيامبر اعظم (صلی الله علیه و آله):
✨« خانههاى خود را به تلاوت قرآن روشن كنيد...»
✳️ ویژه برنامه #خانه_های_نورانی
🔺 جزء خوانی شب های ماه مبارک رمضان.
🔻 نفر برگزیده مسابقه شب چهارم :
🌟 برادر محمدمهدی میرباقری جم
🗓 شنبه 5 فروردین
🏡 منزل آقای سیدحسین موسوی
🌷 پایگاه شهید چمران
🌴 حوزۀ شهید ورزنده
@Gharargah_mehshekan