eitaa logo
قطب نما 🇵🇸
10.4هزار دنبال‌کننده
21.7هزار عکس
18.3هزار ویدیو
41 فایل
خبری ، سیاسی ، مذهبی ،تحلیلی #جهاد_تبیین و #روشنگری 🟨️🟥️🟦️ گروه تبلیغاتی آرمان :: https://eitaa.com/joinchat/1238106446C04c2a6b6e7 . . . . . . . #ترک_کانال . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از KHAMENEI.IR
37.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 | وداع با ودیعه پیغمبر(ص) ◾حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: این روزها بنا بر روایت ۷۵ روز، ایّام شهادتِ دُردانه‌ی اهل‌بیت، فاطمه‌ی زهرا، صدّیقه‌ی طاهره (سلام‌الله‌علیها) است. امیرالمؤمنین این روزها با دل شکسته، با سینه‌ی پُر از غم، با عزیزه‌ی خود وداع میکند و ودیعه‌ی گرانبهای پیغمبر را به او برمیگرداند؛ دل امیرالمؤمنین پُر از غم است امّا اراده‌ی او و همّت او مطلقاً کاستی نگرفته است؛ این درس است برای من و شما. 👈 گاهی دل از غم مالامال میشود -از این قبیل قضایا در زندگی انسان هست؛ چه زندگی فردی، چه زندگی اجتماعی- امّا عزم و اراده باید راسخ بماند، گام باید محکم برداشته بشود؛ غمهایی هست که کوه‌ها را میشکند، [ولی‌] انسانِ مؤمن را نمیتواند بشکند؛ راه را باید ادامه داد. 🏴 بخش فقه و معارف رسانه KHAMENEI.IR بر اساس این بخش از بیانات رهبر انقلاب، نماهنگ "وداع با ودیعه پیغمبر(ص)" را منتشر میکند. 💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مداحی آنلاین - یا منتقم انتقم - پویانفر.mp3
5.41M
مداحی زیبا برای این روزها 🔻جای شهید و جلاد عوض شده ، برگرد 🎙 🔹امید ما همه برگرد پناه آخرین برگرد به خون بر زمین برگرد دنیا آروم آروم عوض شده جای ظالم و مظلوم عوض شده جای صید و صیاد عوض شده جای شهید و جلاد عوض شده برگرد تا درست شه کارای دنیا برگرد تو رو خون حضرت زهرا برگرد برگرد یا منتقم انتقم بقیة الله امان بی امان برگرد امام هر زمان برگرد سپیدی جهان برگرد سیاه روزمان برگرد با تو دنیای ما عوض میشه دین مردم دنیا عوض میشه جای شاه و رعیت عوض میشه حتی رنگ عدالت عوض میشه برگرد که زمین تشنه کامه عدله برگرد که قیامت قیام عدله برگرد برگرد یا منتقم انتقم بقیة الله دنیا آروم آروم عوض شده جای ظالم و مظلوم عوض شده جای صید و صیاد عوض شده جای شهید و جلاد عوض شده برگرد تا درست شه کارای دنیا برگرد تو رو خون حضرت زهرا برگرد برگرد یا منتقم انتقم بقیة الله ⏯ 🥀 🥀 🔻به کانال بپیوندید :::👇 https://eitaa.com/joinchat/2726559976Cd339c9a34c ♨️امام خامنه ای: بصیرت، قطب‌نماست.
🎥واکنش دو آزادکار ایران به سؤال سیاسی خبرنگار VOA/ نماینده و سرباز ایران هستیم و از جان مایه می‌گذاریم کامران قاسم‌پور:‌ 🔹سفیران ورزش ایران هستیم و وظیفه‌مان ورزش کردن و کشتی گرفتن است و آمده‌ایم تا دل مردم و هموطنان‌مان را شاد کنیم. ان‌شاءالله که مشکلات هم به زودی حل شود. رحمان عموزاد: 🔹از جان مایه می‌گذاریم و تمام تلاش خودمان را برای قهرمانی می‌کنیم تا دل مردم کشورمان را شاد کنیم. ما همه سرباز کشورمان هستیم و از جان و دل مایه می‌گذاریم. 🔻به کانال بپیوندید :::👇 https://eitaa.com/joinchat/2726559976Cd339c9a34c ♨️امام خامنه ای: بصیرت، قطب‌نماست.
🔴 نقشه ترور آیت الله علم الهدی شکست خورد 🔹روابط عمومی سپاه امام رضا استان خراسان رضوی از دستگیری یک تیم تروریستی خبر داد. 🔹در متن این اطلاعیه آمده است:یک تیم تروریستی از گروه جیش الظلم که قصد انجام اقدامات ضد امنیتی و عملیات تروریستی در مشهد مقدس از جمله حمله به استانداری و ترور امام جمعه معزز مشهد را داشت شناسایی و اعضای آن دستگیر شدند. 🔹از مخفیگاه این افراد مقادیر قابل توجهی سلاح و مهمات و مواد منفجره کشف شده است و مرتبطین و عوامل پشتیبانی آنها در سایر استان‌ها نیز شناسایی و تحت رصد اطلاعاتی قرار دارند. 🔻به کانال بپیوندید :::👇 https://eitaa.com/joinchat/2726559976Cd339c9a34c ♨️امام خامنه ای: بصیرت، قطب‌نماست.
🔴وقتی ناخواسته اثبات‌ می‌کنید که او علی زمان است... نادان‌ها یادشان رفته که ابن ملجم، تروریستی بود که قاتل امیرالمومنین علی علیه‌السلام بوده و از خوارج! حاشا که تاریخ تکرار شود و تیغ شمشیر کفر بر فرق علی زمان بنشیند. 🔻به کانال بپیوندید :::👇 https://eitaa.com/joinchat/2726559976Cd339c9a34c ♨️امام خامنه ای: بصیرت، قطب‌نماست.
13.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔️شبهه چرا رهبری با اختلاسگران و گرانی‌ها برخورد نمی‌کنه؟ دلیل سکوت رهبری در برابر گرانی‌ها و دزدی‌ها و مشکلات مردم چیست ؟ ❇️ پاسخ رو ببینید 👆 🔻به کانال بپیوندید :::👇 https://eitaa.com/joinchat/2726559976Cd339c9a34c ♨️امام خامنه ای: بصیرت، قطب‌نماست.
14.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایران میخواد انقلاب رو صادر کنه...:) تبریک به تیم ملی مراکش🇲🇦 ┄┅═✧❀💠❀✧═┅┄ 🔻به کانال بپیوندید :::👇 https://eitaa.com/joinchat/2726559976Cd339c9a34c ♨️امام خامنه ای: بصیرت، قطب‌نماست.
♦️صعود تاریخی مراکش به نیمه نهایی 🔹مراکش به عنوان نخستین تیم مسلمان و آفریقایی به نیمه نهایی جام جهانی صعود کرد و با پرچم فلسطین به شادمانی پرداختند. 🔹جشن و پایکوبی سوفیان بوفال به همراه مادرش پس از صعود مراکش به نیمه نهایی جام جهانی ، از عکس های جالب توجه پایان مراسم بود . 🔹فیلم خوشحالی فلسطینی ها در مناطق اشغالی ، پس از پیروزی و صعود مراکش را در بالا مشاهده می کنید. این در حالیست که بازیکنان و تماشاچیان مراکشی هم در طول رقابت ها با در دست داشتن پرچم فلسطین ، از آنها حمایت کرده اند. 🔻به کانال بپیوندید :::👇 https://eitaa.com/joinchat/2726559976Cd339c9a34c ♨️امام خامنه ای: بصیرت، قطب‌نماست.