✨بسم الله الرحمن الرحیم ✨
🌹امام صادق علیه السلام:
مهدی (عج الله) بین مردم رفت و آمد می کند، در بازارها راه می رود و روی فرش های آنها قدم می گذارد ولی او را نمی شناسند.
📚بحار، ج ۵۴، ص ۱۵۴
سلام و نور🤚
صبحتون بخیر 🌻
حال و احوالتون بیست👌
روزتون پر از عشق و امید ☺️
الهی که هرچی خیره نصیبتون🤲
خوش اومدید به #سهشنبههایمهدوی 😍
#حدیث
#تنهامسیراستانگیلان
🌹@gilan_tanhamasir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 دیدن این کلیپ زیبا رو از دست ندید...
🌿 چهار راهکار پیامبر برای حفظ خانواده در آخرالزمان . . .
🎤 استاد عالی
#سهشنبههایمهدوی
🌤@Gilan_tanhamasir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 تا باشه از این خبرها
👌تولید سِرُم برای درمان نازایی تا تولید پودر بند آورنده خون
#ایران_قوی
🇮🇷@Gilan_tanhamasir
📌در آستانه ایامالله دهه فجر و چهلوچهارمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، حضرت امام خامنهای حفظهالله تعالی صبح امروز (سهشنبه) با حضور در حرم امام خمینی(ره) یاد و خاطره بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران را گرامی داشتند.
📌معظم له سپس با حضور در مزار شهدای حادثه هفتم تیر و شهدای انفجار دفتر نخستوزیری در هشت شهریور سال ۱۳۶۰ یاد شهیدان بهشتی، رجایی و باهنر و یاران شهیدشان را گرامی داشتند.
📌امام خامنهای همچنین بر مزار شهید مدافع امنیت آرمان علیوردی و تعدادی از شهدای مدافع حرم، شهدای گمنام و شهدای مدافع سلامت نیز حضور یافتند.
🇮🇷@Gilan_tanhamasir
📝🇮🇷شیرزن ایرانی که کمتر کسی او را می شناسد
🔻بانو «آمنه وهاب زاده» امدادگر، آر پی چی زن و همرزم شهید همت و شهید چمران که وقتی رژیم بعث شیمیایی زد و ایشان دید جانبازی که درحال درمانش است ماسک ندارد؛ ماسک خود را به او داد و خود شیمیایی شد.
🔸چرا از این زن قهرمان ایرانی، برای مردم گفته نشده است ؟!
🔹مگر ارزش کار این بانو، از قضیه پطرس که یک خارجی بود و کل داستانش دروغ است کمتر است که جایی در کتاب های درسی ما ندارد؟!
🔺هزاران شخصیت واقعی و فداکار در جامعه خودمان داریم، آن وقت شخصیت های جعلی و داستان های دروغین آنها را در کتاب های درسی خود قرار می دهیم!!
💠@Gilan_tanhamasir
تنهامسیریهای استان گیلان🌳
#درسهای_یک_فتنه 72 بخش هفتاد و دوم 🔷 بله قطعا زندگی جمعی آسیب ها و سختی هایی داره ولی اولا وظیفه ش
#درسهای_یک_فتنه 73
بخش هفتاد و سوم
✅ ببینید اگه کسی میخواد حجاب رو ترویج کنه بهترین و موثر ترین راه اینه که زندگی جمعی رو ترویج کنه.
⭕️ مثلا اگه یه دختری در یه خانواده کم جمعیت و تنها زندگی کنه قطعا در اثر شبکه های اجتماعی دچار شک و شبهه در موضوع حجاب میشه و کم کم لباسش شبیه به غربی ها خواهد شد.
پدر و مادر این خانواده اگه یه مقدار در امر تربیت ضعیف باشند دیگه نمیتونن جلوی اون دختر رو بگیرند و کار از دستشون در میره.
✅ ولی اگه همون دختر در یک فامیل بزرگ که اهل رفت و آمد هستند باشه چی؟
👈🏼 اینجا اگه پدر و مادرش هم کوتاهی کنند اما زنان فامیل با انواع تذکرها و نصیحت ها کاری میکنند که اون دختر به سمت حجاب برگرده. اصلا بودن و حضور در فامیلی که اکثر زنانش محجبه هستند یه قوت قلب برای اون دختر میشه و اهل حجاب خواهد شد.
🔶 به نظرتون چرا در عراق که این همه فضای مجازی رها و شبکه های ماهواره ای مستهجن و .... دارن ولی در شهرهای مذهبی اصلا دختر بی حجاب نمیبینید؟
اونا که گشت ارشاد ندارن دیگه.
✅ علتش اینه که عراقی ها تا حد زیادی زندگی جمعی دارند و در همین زندگی جمعی به طور خودکار زنان و دختران در جو حجاب قرار میگیرند و بدون اینکه درگیری شکل بگیره اهل حجاب خواهند شد...
💠@Gilan_tanhamasir
#استادعشق
#قسمت_صدوبیست_وپنجم
#کتابخوانی
🌷 تا اينجای كار، پروفسور اينشتين كمال دقت و حوصله را، از خود نشان داده بود، و، واقعا دور از انتظار من بود. قسمت جالب تر موضوع، آن بود كه باز هم مرا، رها نكرد.
🌷مسلما، اگر او مانند يك پدر، به آينده من فكر نكرده بود، ارائه تحقيقات برای من، بسيار مشكل می شد. او به دستيار خود، دكتر شتراووس دستور داد، تا آزمايشگاه مجهزی برای ادامه ی تحقيقات برايم پيدا كند.
🌷 ايشان تلگراف هايی به امضای اينشتين، به دانشگاه های مختلف پيشرفته، و معروف آمريكا، برای يافتن آزمايشگاهی برای ادامه كار من زد، و نتيجه گرفت.
🌷يك آزمايشگاه پيشرفته اپتيك (آزمايشگاه نور و ديدگانی)، در دانشگاه شيكاگو، با حضور من و انجام دادن تحقيقاتم، موافقت كرد.
🌷«به ياد می آورم، در قطاری كه از پرينستون به شيكاگو می رفتم، مدام در فكر گفته ی پروفسور اينشتين بودم، كه می گفت «: اين نظريه ی شما، در حال حاضر نظريه زيبايی نيست »!
🌷« با خود می انديشيدم، اين زيبايی كه در آيات قرآن، يا در ديوان حافظ، يا در شعر و عرفان ما ارزشمند است، حتما در فيزيك هم وجود دارد.
🌷اگر غير از اين بود، اينشتين اين طور روی اين موضوع، تاكيد نمی كرد. بايد احساس آن زمانم را، اين طور بيان كنم، كه من هم با فكر يافتن اين زيبايی ها بود، كه سفر كردم و تحقيقاتم را، ادامه
دادم.
ادامه دارد...