🏴هفت مصیبتِ شام از زبان امام سجادعلیه السلام
◾️از امام سجاد علیه السلام پرسیدند:
سخت ترین مصائب شما در سفر کربلا کجا بود؟
▪️در پاسخ سه بار فرمودند: الشّام، الشّام، الشّام...
امان از شام !
◾️در شام هفت مصیبت بر ما وارد آوردند که از آغاز اسیری تا آخر ، چنین مصیبتی بر ما وارد نشده بود:
▪️1.ستمگران در شام اطراف ما را باشمشیرها احاطه کردند و بر ما حمله مینمودند و در میان جمعیت بسیار نگه داشتند و ساز و طبل میزدند.
▪️2.سرهای شهداء را در میان هودجهای زنهای ما قرار دادند. سر پدرم و سر عمویم عباس(علیه السلام) را در برابر چشم عمههایم زینب و ام کلثوم(علیها سلام) نگهداشتند و سر برادرم علی اکبر و پسر عمویم قاسم(علیه السلام) را در برابر چشمان خواهرانم سکینه و فاطمه میآوردند و با سرها بازی میکردند، و گاهی سرها به زمین میافتاد و زیر سم سُتوران قرار میگرفت.
▪️3.زنهای شامی از بالای بامها، آب و آتش بر سر ما می ریختند، آتش به عمامهام افتاد و چون دستهایم را به گردنم بسته بودند نتوانستم آن را خاموش کنم. عمامهام سوخت و آتش به سرم رسید و سرم را نیز سوزاند.
▪️4.از طلوع خورشید تا نزدیک غروب در کوچه و بازار با ساز و آواز ما را در برابر تماشای مردم در کوچه و بازار گردش دادند و میگفتند: «ای مردم! بکُشید اینها را که در اسلام هیچ گونه احترامی ندارند؟!»
▪️5.ما را به یک ریسمان بستند و با این حال ما را در خانه یهود و نصاری عبور دادند و به آن ها میگفتند: اینها همان افرادی هستند که پدرانشان، پدران شما را (در خیبر و خندق و ...) کشتند و خانههای آنها را ویران کردند . امروز شما انتقام آنها را از اینها بگیرید.
▪️6.ما را به بازار برده فروشان بردند و خواستند ما را به جای غلام و کنیز بفروشند ولی خداوند این موضوع را برای آن ها مقدور نساخت.
▪️7.ما را در مکانی جای دادند که سقف نداشت و روزها از گرما و شبها از سرما، آرامش نداشتیم و از تشنگی و گرسنگی و خوف کشته شدن، همواره در وحشت و اضطراب به سر میبردیم...
▪️صلی الله علیک یا سیدالساجدین ، الامام العارفین،زین العابدین..
📚برگرفته از: تذکرة الشهداء ملاحبیب کاشانی
@Gilan_tanhamasir
AUD-20200617-WA0024.mp3
12.99M
📖 قرائت #زیارت_عاشورا
🚩 روز چهاردهم
🔘شروع چله: ۹۹/۵/۳۰
🏴 محرم ۹۹
🌷 @IslamlifeStyles
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ رهبر انقلاب در حرم مطهر رضوی: آنهایی که پشت سند ۲۰۳۰ میایستند «تقیزادههای» امروزند که میخواهند سبک زندگی اسلامی به سبک زندگی غربی تبدیل شود
❌ شیخ حسن روحانی: من از این ۲۰۳۰ نخواهم گذشت، تا آخر دولت دوازدهم دنبال میکنم!
@Gilan_tanhamasir
هر آدمی باید در خانه اش🌼🍃
گل شمعدانی داشته باشد،
که هر بار گلهایش خشک می شود و
دوباره گل می دهد،🌸🍃
یادش بیفتد که روزهای غم هم
به پایان می رسند.🌺🍃
@Gilan_tanhamasir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 انتقاد رهبر انقلاب از طرح «سوالات فقهی کمیاب» در گزینشها
رهبر معظم انقلاب:
🔹️ «ما یک سابقهی نامطلوبی در امر گزینش از سالهای قبل در جاهای مختلف داشتهایم که معیارهای گزینش، معیارهای درستی نبوده؛ فرض کنید مثلاً راجع به فلان مسئلهی فقهیِ خیلی کمیاب که از یک فقیه هم آدم بپرسد، معلوم نیست حاضر باشد بتواند جواب بدهد، از یک جوانی بپرسند که اگر جواب نداد، رد بشود؛ این کارها را نکنید. یک گزینش درست و حسابیِ کاملاً خردمندانه و صحیح انجام بگیرد تا با گزینش وارد بشوند.» ۹۹/۰۶/۱۱
@Gilan_tanhamasir
دکترها از معالجه او دست کشیده بودند و این تصویر لحظاتی قبل از مرگ پرفسور حسابی ثبت شده که نشان میدهد ایشان تا آخرین لحظه عمرش به دنبال کسب علم بود.
🔺۱۲ شهریورماه سالروز درگذشت پروفسور محمود حسابی فیزیکدان معاصر
روحش شاد و یادش گرامی باد🌹
@Gilan_tanhamasir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴امتحان بزرگ الهی....
💠استاد پناهیان: ما احتمالا در آستانه آن امتحان بزرگ الهی هستیم که قبل از ظهور اتفاق می افتد...
@Gilan_tanhamasir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهردار 13تا خونه داره، من 13 ساعت کار میکنم با 3 تا بچه یک اتاق دارم».صحبت های یکی از اهالی بندر ماهشهر به رئیس مجلس در جریان سفر روز گذشته قالیباف به خوزستان
@Gilan_tanhamasir
🔹5 باور اشتباه #قبل_از_ازدواج
1-تسلیم زرق و برق های مادی و ظاهری طرف مقابل می شویم
بسیاری از ما در انتخاب همسر خود متاثر از عوامل زیادی هستیم، عواملی مانند: پول فرد، جایگاه اجتماعی و نفوذ فرد، ثروت خانوادگی، شغل، شهرت، زیبایی و...
گاهی ممکن است فکر کنیم که این عوامل در انتخاب ما تاثیری ندارد! اما در واقعیت چنین چیزی کمتر دیده می شود. مهم است که به لحاظ عواملی که ذکر شد شباهت هایی بین دو طرف وجود داشته باشد، اما شباهت داشتن با تحت تاثیر قرار گرفتن متفاوت است. وقتی یک رابطه صرفاً به دلیل مسائل اقتصادی و مادی یا تنها به خاطر هر یک از عوامل ذکر شده، شکل گرفته باشد، یک رابطه ناسالم است.
2 - تسلیم نیاز جنسی می شویم
یکی از مسائل عمده ای که در تصمیم گیری صحیح ممانعت ایجاد می کند، میل جنسی است. البته تنها و بهترین راه برای پاسخ به این میل، ازدواج است، اما این مسئله نباید فرآیند انتخاب همسر را تحت الشعاع قرار دهد.
به همین دلیل، لازم است با حوصله و بدون عجله در طول زمان با فرد مقابل خود آشنا شویم و برای ازدواج کردن عجله نکنیم.
3 - تردیدهای خود را نادیده می گیریم
تردید داشتن در فرآیند تصمیم گیری در انتخاب همسر آینده، امری بسیار عادی است اما بی توجهی به احساسات درونی و تردیدهایی که داریم، مسلما اشتباه است. زمانی که درباره مسئله ای تردید داریم تا هنگامی که برطرف نشده است نباید ازدواج کنیم. بهتر است با شناخت بیشتر و دادن زمان بیشتر به خودمان و بررسی موضوع بر تردیدها غلبه کنیم.
4 - فکر می کنیم می توانیم طرف مقابل را تغییر دهیم
بسیاری از افراد به خصوص خانم ها مستعد پذیرش این باور غلط هستند که می توانند با عشق، توجه، تلاش و علاقه و یا حتی با بچه دار شدن شریک آینده زندگی خود را تغییر دهند. اما آنچه از آن غافل می مانیم این است که عادت های رفتاری طرف مقابل ما طی سال ها و پس از شکل گیری هویت او، تقویت شده است و به این سادگی قابل تغییر نیست.
اگر فرد در ارتباط با خانواده خود صادق و راحت باشد، احتمالا بعد از ازدواج هم این چنین خواهد بود و اگر با خانواده خود با تعارض و دوگانه رفتار کند، احتمالا همان الگو را هم نسبت به همسر خود به کار خواهد برد.
5 - باور داریم که پس از ازدواج مشکلات کم می شود
بسیاری از ما امیدواریم، مشکلات یا نقایصی که پیش از ازدواج متوجه آنها شده ایم، پس از ازدواج برطرف شود. اما لازم است خاطر نشان کنیم که آنچه در خلال آشنایی از فرد می بینیم به احتمال بسیار زیاد بعد از ازدواج نیز تداوم خواهد یافت. یکی از بهترین راه ها برای شناخت فرد مقابل، مشاهده نحوه تعامل او با خانواده اش است. نوع برخورد فرد در خانواده اطلاعات زیادی در باره نحوه رفتار عادی او به ما می دهد و به ما کمک می کند تا پیش بینی کنیم که این فرد بعد از ازدواج چگونه رفتار خواهد کرد.
اگر فرد در ارتباط با خانواده خود صادق و راحت باشد، احتمالا بعد از ازدواج هم این چنین خواهد بود و اگر با خانواده خود با تعارض و دوگانه رفتار کند، احتمالا همان الگو را هم نسبت به همسر خود به کار خواهد برد هرچند بسیاری عقیده دارند که همه توان خود را به کار خواهند گرفت تا الگوهای رفتاری خانواده خود را دوباره اجرا نکنند مثلا می گویند: «من مثل پدرم نیستم» هرچند افراد می توانند تغییر کنند اما به یاد داشته باشید گفتن این حرف ها به مراتب راحت تر از عمل کردن به آن هاست.
🌸🍃🌷🌺❤️🌺🌷🍃🌸
@Gilan_tanhamasir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عاشقان حسینی در هلند
عزاداری عاشورا در هلند
@Gilan_tanhamasir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥قالیباف در یادمان شهدای شلمچه: دیگر وقت خاطره گفتن برای ما مسئولان نیست، وقت خاطره ساختن برای نسل جوان است
@Gilan_tanhamasir
AUD-20200617-WA0024.mp3
12.99M
📖 قرائت #زیارت_عاشورا
🚩 روز پانزدهم
🔘شروع چله: ۹۹/۵/۳۰
🏴 محرم ۹۹
🌷 @IslamlifeStyles
وقتی میگوییم:
ای اهل حرم "میروعلمدار" نیامد
علمدار نیامد، علمدار نیامد
گاهی هم باید دم بگیریم:
ای اهــل زمین "مھدی زهرا"
نیامد
نیامد...
#اللهمعجللولیکالفرج🤲🏻🌹
#بحقزینبس_بحقابالفضلالعباسع
@Gilan_tanhamasir
او هم يك مادر بود
مثل مادر تو
مادر من
ولى وقتی پسرش پرپر شد تو از قاتلش دفاع کردی
پس اداى دلسوزا رو درنيار...
🍃🍂🍃🍂🌹🍂🍃🍂🍃
@Gilan_tanhamasir
✖️مردی که #برزخ ندارد!
داستانی از اوج فقر آیت الله سید علی قاضی
🍃🍂🍃🍂🌹🍂🍃🍂🍃
@Gilan_tanhamasir
مداحی_آنلاین_چگونه_امام_زمان_عج.mp3
1.93M
♨️چگونه #امام_زمان (عج) از احوال ما خبردار هستند
👌 #سخنرانی بسیار شنیدنی
🎤حجت الاسلام #رفیعی
@Gilan_tanhamasir
#خبر_فوری
⭕️ در پی اعلام وزیر آموزشوپرورش، سیمکارت رایگان دانشآموزی با اینترنت و تماس و پیامک یکماهه رایگان و امکان استفاده رایگان از شاد برای همه دانشآموزان آماده شده است.
⭕️⭕️ برای دریافت سیمکارت دانشآموزی رایگان عدد 222 را به شماره 30006860 پیامک کنید
@Gilan_tanhamasir
#رفیق_شهید
هر شهیــدی↓
که دوسش داری🌱
کوچه ی دلتــ❤رو به نامش کن😌👌
#رفیق_شهید_شهیـدت_میکنه
@Gilan_tanhamasir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺جمعیتی که پیر میشود و مسئولانی که چارهای نمیکنند
نرخ رشد جمعیت ایران طی دهههای اخیر رو به کاهش نهاده و رکورد کاهش موالید توسط ایران در سطح جهان شکسته شده، زنگ خطری که مدتهاست به صدا در آمده ولی سیاست مشخصی برای پیشگیری از خطرات آن دیده نمیشود
گزارش برنامه #چوب_خط راجع به کاهش و سالخوردگی جمعیت را در ایران ببینید
@Gilan_tanhamasir
💠مواظبت بر حلال و حرام و کیفیت در عبادات💠
🌟(بسم الله الرحمن الرحیم)🌟
چیزهای عجیب و غریب از علما نقل شده که چه اندازه مواظب حلال و حرام بودهاند، بلکه مواظبت آنها بر مستحبات نیز بیش از ما بوده و صاحب کرامت بودهاند. آقایی که خود او و نیز پدرش از اهل کرامت بودند، نقل کرد که پدرش با آن کرامات و مقامات، در حال رکوع و سجود تنها سه مرتبه «سُبْحانَ الله» میگفت. آنها کیفیت را در عبادات ملاحظه میکردند، نه کمیّت را. همین جریاناتی را که در آن قرار داریم و میبینیم، همان علما که فقه و اصول اشتغال داشتند از پیش میدیدند و خبر میدادند، بدون اینکه اظهار کنند که ما اهل کرامت و علم غیب هستیم. آقایی میگفت: جماعتی بودیم، آقا امام زمان عجلاللهتعالیفرجهالشریف تشریف آوردند و امامت کردند، ولی حمد و سوره را حسابی ساده قرائت فرمودند.
💎خدا میداند همین عبادتهای ساده و مختصر اگر از اهلش صادر شود چه اثرها دارد، ولی مفصّل آن از غیر اهلش بیاثر است. مطلب اجلّ از آن است که با گفتوشنود، تفهیم و تفهّم شود. از خدا میخواهیم که لیاقت دهد تا به ما الهام شود!
📚در محضر بهجت، ج۱، ص ۱۰۸
@Gilan_tanhamasir