هیئت منتظران ظهور شهر گلدشت
🎥شایعه سکته سردار قاآنی حین بازجویی به جرم جاسوسی این تحلیل رو بشنوید تا حقیقت رو متوجه خواهید شد ـ
این کلیپ با دقت گوش دهید و به شایعات توجه نکنید و توطئه دشمن داخلی وخارجی را خنثی کنیم انشاالله..
🛑رژیم صهیونیستی دیشب منزل روحانی و مبلغ فعال لبنانی شیخ عباس الشامی رو با موشک هدف قرار داد و چهار فرزندش شهید شدند و خودش و همسرش زخمی.
🔺این روحانی شب جمعه دعای کمیل انلاین برگزار کرد و برای پیروزی مقاومت دعا کرد
ـــ ـ ـ ـــ ـ
۞ لشکر انقلابی
✖️@LASHKARENGELABI
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴ویدئویی از خلبانی دکتر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در سفر به بیروت
حضور مقامات رسمی و بلندپایه جمهوری اسلامی ایران در لبنان و منطقه منجر به افزایش روحیه نیروهای مقاومت هم در بعد سیاسی و هم در بعد نظامی میشود.
پیام جمهوری اسلامی ایران واضح است: ما با همه قوا پشتیبان مقاومت و حزبالله و دوستانمان در منطقه هستیم.
ـــ ـ ـ ـــ ـ
۞ لشکر انقلابی
✖️@LASHKARENGELABI
قدرت نمایی ایران در آسمان بیروت زیر آتش صهیون / دکتر قالیباف در سفر به لبنان خودش خلبان پرواز بود🇮🇷
✅تصویری از دکتر قالیباف در آسمان بیروت
@Gol_Nodbeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 قالیباف با حضور در ضاحیهٔ بیروت از محل حملهٔ هواییِ رژیم صهیونیستی دیدن کرد
#وعده_صادق۲
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
♨️پیوند مهسا و استر را در تابلوی نصب شده در خیابان در اسرائیل دیدید؟
این #یهود مکار ، احمقانه خود را لو داد.
حالا رد یهود را در اغتشاش سال ۱۴۰۱ و نفوذیها و فریب خورده ها بهتر می توان شناخت.
دختره مهسا کومله همون استری هست که نه جسم بلکه روح نیمی از زنان ومردان ما را به لجن کشید همون شیطانی که باعث کشف حجابها وبی بندو باریها گسترده در ایران اسلامی شد.
5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
شوخی شوخی با رهبرم شوخی☺️
گروهجهادیرسانهایهتنا👇🌱
[@Hatnaa]
.
25.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
بگو الهی آمین...🤲
اگه خوشت اومد، به عشق سید علی خامنهای در نشر ویدیو همراهی کن🌹
✅ مجید جوادی
گروهجهادیرسانهایهَــتـنـا🌱
[@Hatnaa]
#سید_علی_خامنهای
#آرامش
.
7.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سخنان طوفانی امام جمعه انقلابی بغداد درباره نماز جمعه نصر به امامت رهبر انقلاب اسلامی
🔹آیتالله مجاهد سید یاسین الموسوی «دام ظله»:
ایران محور مقاومت هست و همانگونه که امام خامنه ای نائب امام زمان (عج) بیان فرمودند اگر آمریکا واسرائیل بخواهند به جنایت هاشون ادامه بدهند دستشان را قطع خواهیم کرد
این ضربه اولیه ایران بود ولی اگه اسراییلی ها ادامه بدن چنان ضربه ای خواهند خورد که آرزو کنند این دنیا نباشند
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🚨همیشه « خبردار » باش 👇👇
@khabardar_ir
هیئت منتظران ظهور شهر گلدشت
🔰پیکر سردار نیلفروشان کشف شد 💢بسم الله الرحمن الرحیم با سپاس و شکرگزاری به درگاه پروردگار یکتا و
🔴تشیع پیکر شهید نیلفروشان در مشهد،تهران و اصفهان/مقام معظم رهبری بر پیکر این شهید نماز خواهند خواند.
🔹فرمانده سپاه اصفهان:پیکر شهید نیلفروشان ابتدا به مشهد و تهران منتقل خواهد شد و مقام معظم رهبری نماز میت را اقامه خواهند کرد و بعد از آن پیکر این شهید بزرگوار در اصفهان تشییع خواهد شد.
باما همراه باشید
@Gol_Nodbeh
💥قاآنی به شکار رفته بود،برمی گردد...
🔴 اعترافات جاسوس ارشد حزب الله به دستگیری های بزرگی منتهی می شود ؛ اولین افسر موساد در لبنان دستگیر شد
◾پس از اینکه سید حسن نصرالله با خیانت یک مقام ارشد حزبالله به شهادت رسید تیم ویژهای از وزارت اطلاعات ، سازمان اطلاعات سپاه و حفاظت اطلاعات سپاه و اطلاعات سپاه قدس تشکیل و در پی موضوع برآمدند.
◾پس از اینکه دایره افراد مشکوک به سه نفر رسید، این تیم ویژه با یک طرح ایزایی در پی کشف جاسوس اقدام کردند. در این طرح اعلام شد که در یک ساعت معین سید هاشم صفی الدین در مکانی معین در ضاحیه با برخی افراد حزبالله جلسه فوقالعاده دارد.
◾این طرح برای کشف جاسوس ریخته شده بود ، تنها دو نفر از افراد مورد وثوق حزبالله و ایران و سه نفر مشکوک به جاسوسی از زمان و مکان جلسه سید هاشم صفی الدین مطلع بودند و بلافاصله تمام ارتباطات سه نفر مشکوک مورد رصد و شنود قرار گرفته شد و متاسفانه نفر دوم با یک تلفن ویژه که افسر رابط موساد به وی داده بود ، زمان و مکان اعلام شده توسط تیم های امنیتی ایران را به موساد اطلاع داد.
◾جالب اینکه موساد سریعاً مکان و زمان را به ارتش اسرائیل داد و با بمبهای سنگرشکن مکان را مورد اصابت قرار دادند در حالی که در مکان مورد نظر هیچ کس وجود نداشت و جالبتر اینکه هنوز اسرائیل فکر می کند که سید هاشم صفی الدین را ترور نموده 😁 و هر روز خبری ضد و نقیض اعلام می کند.
◾پس از دستگیری جاسوس موساد که در حزب الله لبنان مقام بسیار مهمی دارد تحت بازجویی فنی قرار می گیرد و اولین اعتراف او منجر به دستگیری «یهوشوا تارتکوفسکی» در بیروت می شود.
◾یهوشوا تارتکوفسکی افسر رابط موساد در پوشش یک روزنامه نگار با پاسپورت انگلیسی وارد لبنان شده است و به عنوان رابط جاسوس حزبالله شروع به فعالیت نموده است.
◾پیش بینی می شود اعترافات این جاسوس منجر به دستگیری های گسترده ای در سطوح مختلف دولت و سازمانها و ادارات لبنان شود .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نتانیاهو به حرف آمد: خوردیم بدجوری خوردیم
🔹این کلیپ را اون کسانی نگاه کنند که دلواپس جواب اسرائیل هستند، بخصوص اون عده از افرادی دقت کنند که می گویند، موشکهای ایران که اثر نداشت!!