12.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥دیدار هزاران نفر از مردم کرمان و خوزستان با رهبر انقلاب در حسینیه امام خمینی(ره)
💻 Farsi.Khamenei.ir
#سلیمانی_آسمانی
#طوفان_الاقصی
هدایت شده از موکب آنلاین با ولایت تا ظهور
6.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👆بازنشر /سخنان طوفانی حجت الاسلام رفیعی در مراسم سالگرد سردارشهید حاج حسین بادپا علیه سخنان و اقدامات رذیلانه ی #احمدی_نژاد #حسن_روحانی و #سید_محمد_خاتمی
♦️ من تو دل شب نفرینشان می کنم. چون با همین انتخابات و در همین نظام به مسئولیت و ریاست جمهوری رسیدند. باهمین نظام به قدرت رسیدند. حالا ویدئو پر میکنند علیه رهبری و علیه نظام صحبت می کنند. حرفهایی که خودشون در اون زمان کسی جرات نمی کرد بهشون چیزی بگه. خدا ازشما نگذره . شما پیش خدا مسئولید. بترسید از خدا. جواب باید بدید روز قیامت. عجیبه که اینطور ادمها خودشون رو پیرو شهید سلیمانی میدونند. شهید سلیمانی که می فرمود والله والله والله عاقبت بخیری در گروی پیروی از ولایت فقیه هست. خجالت بکشید.
👆پ ن ؛
خدا حفظ کند حاج آقا رفیعی را که بدون ملاحظه و مصلحت و منفعت شخصی و جناحی اینطور مقتدرانه روشنگری می کند.
ضربه سپاه به امارات که هیچگاه رسانه ای نشد ...
#بازنشر
🔸️از بین شیخ نشین های حاشیه جنوبی خلیج فارس هیچ کشوری به اندازه امارات متحده عربی نسبت به ایران ادعاهای ارضی نداشته است.
🔸️همچنین این کشور کوچک با جمعیت حدود ۲ میلیون بومی ، همواره مواضع متخاصمانه ای نسبت به جمهوری اسلامی داشته و در موارد متعدد خاک خود را از لحاظ سیاسی ، امنیتی و نظامی در اختیار کشورهایی قرار داده که نسبت به جمهوری اسلامی دشمنی ورزیده اند.
🔸️آخرین عمل نامطلوب ابوظبی در رابطه با ایران ، به رسمیت شناختن دولت اسرائیل است که حساسیت بسیار زیادی را در سران تهران برانگیخت.
🔸️میان نیروهای نظامی ۲ کشور نیز بارها در خلیج فارس تنش هایی به وقوع پیوسته که بسیاری از آنها به علت رعایت حسن همجواری هیچگاه رسانه ای نشد.
🔸️در یکی از این موارد نیروی دریایی سپاه پاسداران حدود ۱۰ سال پیش حاکمیت ایران را بر سکوهای نفتی مبارک تثبیت نمود .
🔸️ریشه این اختلاف به سال ۱۹۶۹ برمی گشت که حاکم وقت شارجه مجوز اکتشاف و بهره برداری از منابع نفتی اطراف خود را به کمپانی آمریکایی BUTTES واگذار کرد.
🔸️مدت این قرار داد ۴۰ ساله بود و شرکت نفتی مزبور در ۹ مایلی جزیره بوموسی میدان نفتی جدیدی را کشف کرد که نام مبارک را بر آن نهادند.
🔸️در سال ۱۹۷۱ نیروی دریایی شاهنشاهی ، حاکمیت ایران را بر جزایر ۳ گانه بوموسی ، تنب بزرگ و کوچک تثبیت کرد و از آنجا که طبق قوانین حقوق دریاها تا شعاع ۱۲ مایلی اطراف جزایر ، جزو آبهای سرزمینی ایران بود مناقشه بر سر حاکمیت این میدان آغاز شد .
🔸️ در نهایت در مصالحه ای ، ایران از مخالفت خود با برداشت شرکت آمریکایی از این منابع صرفنظر کرد، به شرطی که نیمی از عواید آن بین ایران و امیرنشین شارجه تقسیم گردد.
🔸️ این قرار داد ژانویه سال ۲۰۰۹ پایان می یافت اما امارات متحده عربی که از پشتیبانی ایالات متحده برخوردار بود و با ملاحظه به این که کارمندان شرکت های نفتی آمریکایی همچنان بر روی تاسیسات میدان نفتی مبارک کار می کردند به خود این حق را داد تا سکوها را تخلیه نکرده و تولید نفت را از این منابع ادامه دهد.
🔸️سران اماراتی به اخطارهای متعدد ایران بی توجهی کردند تا این که در نهایت نیروی دریایی سپاه پاسداران در یک عمل بسیار سریع و غافلگیر کننده هنگام تعویض شیفت کارکنان سکوها که از طریق شناور انجام می گرفت ، به آنجا حمله کرده و تمام کارگران و کارکنان را سوار شناور مزبور نموده و همراه با نفراتی که قرار بود جایگزین شوند، به ساحل امارات فرستادند و روی سکوهای مبارک مستقر شدند.
🔸️از آنجا که احتمال واکنش متقابل می رفت بلافاصله به تمام واحدها در خلیج فارس آماده باش داده شد اما طرف اماراتی جرات عکس العمل به خود نداد و از آن روز پرچم جمهوری اسلامی بر روی این سکوها به اهتزار درآمد و سیطره ایران بر این منابع نفتی تحکیم شد .
📌لازم به ذکر است این عملیات تا امروز با توجه به لزوم حفظ رابطه حسنه با همسایگان و اصل حسن همجواری رسانه ای نشده بود .
علیرضا_تقوی_نیا
🆔@Dailynotes20
.
🔸 شهید حاج قاسم سلیمانی 🔸
💎 بعید است صد سال دیگر هم کسی مثل آیت الله حائری شیرازی بیاید! 💎
این آیتالله حائری شیرازی، من فکر نمیکنم حوزه علمیه صد سال دیگر هم بتواند مثل این [شخص] را متولد کند. یک دانه است!
یک وقت یکی از محافظان ایشان تعریف میکرد که ایشان به ما گفت: «سه تا لباس کارگری بگیر و بیار و به کسی هم نگو».
سه تا لباس کارگری گرفتیم و آمدیم و با آیت الله حائری و یک نفر دیگر رفتیم سر میدان!
یک ماشین آمد و گفت: «من شما دو تا جوان را میخواهم، اما این پیرمرد به درد من نمیخورد». گفت: «ما هرسه تایمان باهم هستیم. ما سه تا را بُرد و با هم کارگری کردیم».
ایشان (آیتالله حائری) اینطور خودشان را شکستند. آدم هرچی بالاتر میرود، باید بیشتر خودش را بشکند. هرقدر خودش را شکست، بالاتر میرود. اگر باد کرد، میماند. خیلی باید مراقبت کرد.
اگر انسان مقام معنوی پیدا کند، باید کاملا از آن مراقبت کند.
(بیانات شهید سلیمانی در منزل شهید لنگریزاده؛ کرمان | آذر ۱۳۹۶ )
@haerishirazi
🆔@Dailynotes20
🔴متکبرها به بهشت نمی روند
✍ امام علی علیه السلام:
خداوند، مخلوقات خود را آزمایش میکند، تا بد و خوب از هم مشخص شوند و تکبّر و خودپسندی را از آنها دور کند.
پس، از آنچه خداوند نسبت به ابلیس انجام داد عبرت گیرید، زیرا اعمال فراوان و کوششهای مداوم ابلیس با تکبّر از بین رفت.
او شش هزار سال عبادت کرد، امّا با ساعتی تکبّر، همه را نابود کرد.
👈چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگری همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند؟
نه؛ هرگز! خداوند هیچ گاه انسانی را برای عملی وارد بهشت نمیکند که برای همان عمل، فرشتهای را محروم کرده است.
📚 نهج البلاغه ، خطبه ۱۹۲
🆔@Dailynotes20
🔘#مصباح_فکر ا #انتخابات
☑️ پاسخی کوتاه به اتهامات آقای محسن هاشمی نسبت به مرحوم آیت الله مصباح یزدی(ره)و طرفداران ایشان:
🖋 حجت الاسلام عیسی معلم؛ دانش پژوه دکترای گروه کلام و فلسفه دين
1️⃣ آیت الله مصباح نقش مردم در حکومت اسلامی را بسیار اساسی و حیاتی می دانند. ایشان به صراحت معتقدند که «اگر مردم موافق نباشند، حاکمیت دینی برقرار نمیشود؛ چراکه چنین حاکمیتی با قهر و غلبه تحقق نمییابد.»(حکیمانه ترین حکومت، ص۳۳۹).
2️⃣ در مستند آن زمستان که در مورد زندگی علامه مصباح یزدی(ره) است ایشان در مورد نقش مردم میفرمایند: «حرف خدا این است که ما زمینه را آماده کنیم اما اینکه چه میشود، هرچه که مردم انتخاب کنند می شود... این سنت خداست که کارها با انتخاب مردم پیش برود وگرنه میتوانست کاری کند که یزید سکته کند و امام حسین(ع) شهید نشود ولی این کار را نکرد.» (دقیقه ۵۱ تا ۵۵ مستند: B2n.ir/t89466 ).
3️⃣ خصوصیت بارز آیت الله مصباح این است که مسائل را به صورت جامع و منسجم میبینند لذا در عین اینکه نقش مردم را حیاتی میدانند اما مشروعیت حکومت اسلامی را مبتنی بر رای مردم نمیدانند و میفرمایند: «برگزاری انتخابات و مراجعه به آرای مردم، از دیدگاه عقیدتی ما هیچگاه مشروعیتآور نیست تا با منفیشدن آرای عمومی، مشروعیت نظام باطل شود، بلکه آرای مثبت و موافق مردم، عامل تحقق حاکمیت دینی است»(همان) این بیانات ایشان همان چیزی است که در قانون اساسی کشور ذیل اصل چهارم و پنجاه و ششم آمده است.(لینکی برای اطلاعات بیشتر از دیدگاه آیت الله مصباح: B2n.ir/p89932 .
4️⃣ مسئله آخر اینکه اگر نقش مردم صرفا در مقبولیت نظام(نه مشروعیت آن) به معنای زینتی دانستن رای مردم است، پس اکثر فقهای شیعه از جمله مقام معظم رهبری ( B2n.ir/b21296 ) و همچنین امام خمینی(ره) نیز رای مردم را زینتی میدانند. امام خمینی(ره) میفرمایند: « اصولاً آنچه باید در نظر گرفته شود خداست نه مردم، اگر صد میلیون آدم، اگر تمام مردم دنیا یک طرف بودند و شما دیدید که همه آنان حرفی میزنند که بر خلاف اصول قرآن است، بایستید و حرف خدا را بزنید(صحیفه امام، ج ۱۳، ص ۵۳)» و اساسا مسئله تنفیذ حکم توسط ولایت فقیه در قانون اساسی به همین معناست که رای مردم مقبولیت آور است نه مشروعیت آور. کافی است متن تنفیذهای امام خمینی(ره) را مرور کنیم تا دیدگاه ایشان در مورد نقش مردم را متوجه شویم ( B2n.ir/f14414 ).
5️⃣ کسی این نسبت دروغ را به ایشان می دهد که پدر مرحومش معتقد بود اگر مشارکت حداقلی باشد ولی ما سر کار باشیم بهتر از این است که مشارکت بالا باشد و ما سر کار نباشیم. این را با یک جستجوی ساده می توانید به نقل از حسن روحانی که از مریدان مرحوم هاشمی رفسنجانی است پیدا کنید.(آدرس لینک: B2n.ir/a61747 ).
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
وبگاه | فکرت | مدرسه فکرت | رادیوفکرت
[001] صوت استاد ابوطالبی.mp3
23.69M
❇️ آیا علما و حوزههای علمیه با امام خمینی و انقلاب اسلامی مخالف بودند؟
🎙 حجتالاسلام والمسلمین مهدی ابوطالبی؛ معاون پژوهش و مدیر گروه #تاریخ و اندیشه معاصر مؤسسه امام خمینی
♨️ آنچه خواهید شنید (روی زمانها کلیک کنید همان بخش از صوت پخش خواهد شد):
🔺 مواضع سیاسی علما در طول تاریخ 01:45
🔺 قیام ها زمان پهلوی 10:35
🔺 سکولاریسم در حوزه 12:07
🔺 آیا امام تنها بود؟ 13:15
🔺 شاگردان امام 19:57
🔺 موافقت یا مخالفت علما با تشکیل حکومت؟! 14:44
🔺 سکوت مقطعی برخی از علما 32:24
🔺 بیانیه آیت الله العظمی خویی 37:52
🔺 همراهی و موافقت علما تا به امروز 41:34
🎞 فیلم کامل:👇🏻
Aparat.com/v/tzqKi
#امام_خمینی
#انقلاب_اسلامی
🆔@Dailynotes20
هدایت شده از فکرت
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
محفل گفتوگومحور با عنوان؛
☑️ "مردم در منطق آیتالله مصباح"
✔️واسازی کجروایتهای دگراندیشان؛ ناظر به مباحث دکتر سید صادق حقیقت
باحضور
👤 مهدی جمشیدی؛ عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
12.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ | #محفل
💠 مقلدان و مترجمان در قامت نو اندیش دینی!
▪️آقای صادق حقیقت! اندیشهی شما و بزرگان شما مقلد و مترجمید، پس نواندیش دینی نیستید. حداقلهای اخلاقی را در روایت یک متفکری مانند مصباح یزدی رعایت کنید.
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
@Fekrat_Net