✨منظور از راهکار قیمتی رفع ناترازی بنزین چیست؟
پیرو اظهارات وزیر نفت دولت آقای پزشکیان مبنی بر اینکه «راهکارهای قیمتی برای رفع ناترازی بنزین، در دستور کار نیست»، چند اقتصادخوانده که از افراد تاثیرگذار در سیاستهای اقتصادی دولت شهید رئیسی بودند و این اواخر، دولت سیزدهم را به گرانسازی بنزین نیز راضی کرده بودند، فریاد اعتراض سردادهاند که چرا میخواهید راهکار قیمتی برای رفع ناترازی را کنار بگذارید.
اما منظور از عبارت زیبای «راهکار قیمتی برای رفع ناترازی» که اینها دنبالش هستند، چیست؟
ناترازی، یعنی میزان مصرف بنزین کشور بیش از تولید است. این موضوع، دلایل متعددی دارد. یکی پرمصرف بودن خودروها، دیگری جهانیسازی قیمتها که باعث شده تمایل پالایشگاهها به تولید بنزین کم شود، دیگری سیاست آقای زنگنه وزیر نفت دولتهای هفتم، هشتم، یازدهم و دوازدهم که پالایشگاهسازی را کثافتکاری میدانست، دیگری اضافه شدن سالانه بیش از یک میلیون خودرو به ناوگان حمل و نقل کشور که با هوا کار نمیکنند و بنزین میخواهند...
برای حل این معضل، دو راهکار وجود دارد: ۱- راهکار غیرقیمتی ۲- راهکار قیمتی.
راهکار غیرقیمتی، یعنی کممصرف کردن خودروها، سهمیهبندی بنزین تا زمان تراز شدن تولید و مصرف، ساخت پالایشگاه برای افزایش تولید و...
اما راهکار قیمتی، یعنی افزایش قیمت بنزین. سوالی که پیش میآید این است که افزایش قیمت چگونه میخواهد معضل ناترازی را حل کند؟
پاسخ این است که وقتی بنزین گران شد، بخشی از مردم قدرت خرید بنزین را از دست میدهند و در نتیجه، مصرف کل کشور کم میشود و صورت مسئله پاک میشود.
اما سوال اینجاست که با گرانی بنزین، کدام قشر از مردم دیگر نمیتوانند بنزین مصرف کنند؟ چه کسانی از سفر کردن محروم میشوند؟ سرمایهداران یا مستضعفان؟!
سیاست گرانسازی بنزین، دقیقا مانند سیاست گرانسازی ارز است. میگویند اجازه دهید دلار به اندازهای گران شود که یک عده از مردم توان خرید کالای وارداتی را نداشته باشند. در نتیجه، تقاضا برای ارز کم شود و ناترازی ارزی رفع شود.
اما آن کالای وارداتی که باید مردم نتوانند تهیه کنند چیست؟ متاسفانه بخش قابل توجهی از واردات ما، غذای دام و طیور است. حرفشان این است که اجازه دهید دلار به قدری گران شود تا قیمت غذای دام و طیور برای دامداران و مرغداران سر به فلک بکشد و در نتیجه، قیمت گوشت و مرغ و لبنیات و... نجومی شود. وقتی چنین شد، مستضعفان دیگر توان خرید گوشت و مرغ را از دست میدهند و نیاز دامدار و مرغدار به خوراک وارداتی دام و طیور کم میشود و در نتیجه، تقاضای ارز کاهش مییابد و معضل ناترازی رفع میشود!
اما نکته اینجاست که هرگز، موضوع را با این ادبیات بیان نمیکنند که مردم متوجه شوند چه بلایی قرار است سرشان بیاید. میگویند «راهکار قیمتی حل ناترازی».
البته این سیاست قیمتی، چه درباره بنزین و چه درباره ارز و چه سایر کالاها، بدون ذینفع نیست. هم گرانسازی بنزین ذینفع دارد، هم گرانسازی ارز. شرکتی که سالانه یک میلیارد دلار صادرات دارد، اگر نرخ ارز از ۴۰ هزار تومان به ۶۰ هزار تومان افزایش یابد، بدون کمترین زحمتی ناقابل ۲۰ هزار میلیارد تومان کاسب میشود. این ذینفعان، باید هم دنبال اقتصاددانهایی باشند که گرانیها را تئوریزه کنند.
انگس استوارت دیتون برنده جایزه نوبل اقتصاد و استاد اقتصاد دانشگاه پرینستون که دچار عذاب وجدان شده و کتاب افشاگرانه «اقتصاد در آمریکا» را نوشته است، میگوید: «بر خواننده این کتاب حرجی نیست اگر فکر کند که ما [اقتصاددانان نئوکلاسیک] انسانهای رذلی هستیم که صرفا منافع مادی خودمان برایمان اهمیت دارد. اینکه ما لابیگر و توجیهگر سرمایهدارانی هستیم که سخاوتمندانه بابت کارهایمان به ما پاداش میدهند».
@syjebraily
🆔@Dailynotes20
🔻پیامکهایی که گوشی شما را هک میکند
🔸بهتازگی پیامکی از سوی برخی سودجویان با عنوان «ابلاغیۀ الکترونیکی علیه شما ثبت شد» به برخی مشترکان ارسال شده است. این پیامک شامل لینکی است که حاوی یک بدافزار است که گوشی شما را آلوده میکند.
🔸پیشتر پیامکهایی با محتوای مشابه توسط سودجویان به منظور کلاهبرداری یا جاسوسی با عناوین مختلف به مشترکان ارسال میشود.
🔸پلیس فتا در این رابطه میگوید: پیامک اصلی سامانه ثنا با سرشماره ADLIRAN و سازمان امور مالیاتی با سرشماری MALIAT ارسال میشود و سایر پیامکها با هدف کاهبرداری ارسال میشود و مردم باید مراقب باشند.
🆔@Dailynotes20
هدایت شده از موکب آنلاین با ولایت تا ظهور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | پیاده روی و حضور علامه بحرالعلوم در مشایه
.
♻️ آقای پزشکیان داستانپرداز خوبی است!
🔹 آقای پزشکیان داستانپرداز خوبی است. این را من به شما میگویم که معلم داستاننویسی هستم.
🔹 توی داستانگویی ما یک جرقه داریم، یک تجربه داریم، یک هستهی مبتنی بر واقعیت داریم که با خیال خودمان بسطش میدهیم و پروارش میکنیم و آب و رنگش میدهیم و تبدیلش میکنیم به انبوهی از شخصیتها و دیالوگها و موقعیتها و اتفاقها ما توی داستان تلاش میکنیم همه اینها را باورپذیر بسازیم و جلو ببریم.
🔹 خوانندههای داستان با شخصیتهای داستانی ذوق میکنند، با آنها غمگین میشوند همراه میشوند و اصلا یکی خودشان را همرای و نظر با شخصیها میدانند.
🔹 آقای پزشکیان توی صحن علنی مجلس، داستانسرایی کرد، نمایندههای ساده و الکیانقلابی هم ذوق کردند و نظرهاشان عوض شد و با شخصیت پشت تریبون همذاتپنداری کردند و رای دادند.
🔹 فارغ از جلسات کممایهی این روزهای مجلس که به زودی دربارهاش خواهم نوشت، جلسهی پایانی رای اعتماد، نمایشی بود از سادگی سطحینگری و غیرانقلابیگری.
🔹 من نمیدانم سناریونویس جلسهی رای اعتماد چه کسی بوده، ولی هر که بوده خوب نویسندهای بوده.
🔹 من رهبر انقلاب را میشناسم حرفهایشان را دنبال میکنم، با نقطههای بنیادی نظرهایشان آشنا هستم و رویهی حکمرانی و مدیریتشان را هم میبینم برایم مثل روز روشن است، بیاغراق میگویم مثل روز روشن است که آقای رییس جمهور برای رای اعتماد وزیرانش از کاه کوه ساخت و از هیچ همهچیز!
🔹 اجرای آقای رییس جمهور روی سن مجلس طوری بود که انگار یک روز رفتهاند بیت رهبری دیزی گذاشتهاند وسط و لیست وزرای پیشنهادی را دادهاند دست رهبری و رهبری هم هرچه آقای رییس جمهور گفته را تایید کرده و تازه روی بعضیها اصرار هم داشته و این وسط حتی اگر کسی خودش هم نمیخواسته وزیر بشود زنگ زدهاند که هی فلانی! دستور آقاست که بیا سر فلان وزارت خانه.
🔹 یک طوری این کابینه به پای رهبری نوشته شد، که کابینه خود آقای خامنهای در زمان ریاست جمهوریشان هم به پایشان نوشته نشد!
🔹 حالا وسط این داستانسرایی اوضاع نمایندههای مجلس دیدنی است که غرق در داستان آقای رییسجمهورند و بهبه میگویند و با داستان همذاتپنداری میکنند.
🔹 خیلی از این بزرگواران مجلسنشین از انقلابیگری، فقط سلام بر امام و شهدا و رهبر انقلاب را در اول نطقهایشان بلدند. بیشتر از این تویشان خبری نیست. کاش میشد آن نمایندههایی که به همهی وزرا رای مثبت دادند را پیدا میکردیم توی بیلبوردهای شهری اسم و عکسشان را میزدیم و میگفتیم اینها را ببینید؛ اینها بیرایترین و بینظرترین آدمهای مجلساند! خودشان بلد نیستند چیزی را تحلیل کنند، هر کس بیایید و بگوید از آن بالاها گفتهاند فلان، اینها رای میدهند، اینها را ببینید توی زندگی مثل اینها نباشید، ماست نباشید به بچههایتان اینها را نشان بدهید و بگویید یاد بگیرند خودشان هم فکر کنند، نظر بدهند، انتخاب کنند.
🔹 شاید بعدها این نمایندهها درس عبرتی بشوند که چهارتا آدم حسابی بیشتر وارد مجلس بشود.
🔹 من مخالف کابینه وفاق نیستم مخالف این هم نیستم یک بار مجلس بیاید همه کابینه یک رییسجمهور را تایید کند. من مخالف تبدیلکردن صحن تصمیمهای سیاسی کشور به تئاترم. من مخالف زودباوريم.
🔹 خیلی زود معلوم میشود که این هزینهای که از رهبری شده واقعی نبوده این حرفها دقیق نبوده، این وسط، واسطههایی بودهاند که آش را شور کردهاند و اصلا ماجرا این طوری که در مجلس تصویر شده نبوده. خیلی زود معلوم میشود ولی روسیاهی این ماجرا حالاحالاها به چهره بعضیها باقی میماند.
✍ محمدرضا جوان آراسته
🆔@Dailynotes20
این داستان تاریخی زیبا را با تامل بخوانید و تحلیل کنید.
آیا تاریخ تکرار خواهد شد؟
آیا کاملا درس گرفتهایم؟
نبرد تاریخی چالدران در ۸۹۳ خورشیدی (۵۰۸ سال پیش)
پس از نبردهای متعدد شاه اسماعیل صفوی و تفوق بر رقبای داخلی و خارجی به خصوص شیبک خان ازبک ، سلطان سلیم عثمانی به شدت احساس خطر کرد و در پی جنگ با این قدرت نوظهور برآمد .
از علل دیگر جنگ چالدران می توان به تمایل مردم شرق ترکیه به مذهب تشیع و دیدگاه های صوفی گرایانه شاه اسماعیل و پیروی از عوامل متمایل به ایشان مانند شاهقلی بابا تکلو و نورعلی خلیفه روملو و شورش های مکرر در آن مناطق و همچنین تحویل ندادن سلطان بایزیدسوم پسر عموی سلطان سلیم که به دربار صفوی پناهنده شده بود را نام برد .
شاه اسماعیل به دلایل داخلی و خارجی تمایلی به جنگ نداشت اما پس از توهین های مکرر سلطان سلیم ، در نهایت به نبرد وادار شد و بخشی از سپاهش را که متشکل از ۴۰ هزار قزلباش آذربایجانی بود را در چالدران مستقر کرد .
البته قسمتی دیگر را به فرماندهی زینل خان شاملو در شرق نگاه داشت تا بتواند در صورت حمله ازبکان خطر آنان را دفع کند.
این اولین اشتباه شاه اسماعیل بود زیرا چالدران دشتی مسطح بود که توپخانه و تفنگ نیروهای عثمانی می توانست به راحتی در عرصه نبرد نیروهای ایرانی را هدف قرار دهد.
پس از مدتی محمدخان استاجلو حاکم دیاربکر نیز به شاه صفوی پیوست ؛ او با در پیش گرفتن استراتژی زمین سوخته تمام آبادی ها و چاهها و مزارع را در سر راه خود به آتش کشید و سختی های بسیاری را به لشکرهای متعدد عثمانی وارد ساخت.
محمدخان که فردی با تدبیر بود و از قدرت توپخانه ارتش عثمانی اطلاع داشت، پیشنهاد داد که تا توپخانه آنان( که عدد آن به ۳۰۰ عراده می رسید ) مستقر نشده است باید در یک شبیخون آنان را نابود کرد ؛ پیشنهاد وی توسط سرلشکر دیگر ارتش ایران یعنی نورعلی خلیفه روملو تایید گردید اما یکی دیگر از فرماندهان نزدیک به شاه صفوی یعنی دورمیش خان شاملو(حاکم اصفهان) این عمل را به دور از جوانمردی دانست و اظهار داشت : نیروهای ما در هر شرایطی از پس ترکان برخواهند آمد و نیازی به اینگونه اقدامات نیست(شاه طهماسب پسر ارشد شاه اسماعیل و جانشین او همیشه دورمیش خان را به سبب شکست چالدران لعن می کرد).
شاه اسماعیل جوان نیز که غرور فتوحات گذشته را در سر داشت با پیشنهاد دورمیش خان موافقت کرد و آماده نبرد در روز روشن شد.
سپاه ۴۰ هزار نفری آذربایجان ایران در برابر ارتش ۱۴۰ هزار نفری ترکان عثمانی در ابتدای نبرد پیروز بود و میمنه ارتش ترکان در هم شکست و وضعیت برای آنان تا جایی حاد شد که سلطان سلیم قصد عقب نشینی داشت که ناگهان خبردار شد سنان پاشا با نیروهای کمکی رسیده و توپخانه نیز آماده انجام آتشباری است .
در مقابل سپاه ایران فاقد سلاح آتشین بود که دو علت داشت؛ یکم ناجوانمردانه بودن استفاده از توپ و تفنگ در اذهان ایرانیان و دیگری اتکای ارتش صفوی به سواره نظام سرعتی و در نتیجه ۳۰۰ توپ قدرتمند عثمانی، جنگاوران آذری را مانند برگ درخت بر زمین می ریختند .
شاه اسماعیل مجبور شد خود راسا به توپخانه حمله کند و تعدادی از توپ ها را از کار انداخت اما در اثنای عملیاتش در میان تعداد زیادی شتر و قاطر و اسب رمیده از صدای آتشباری گرفتار شد و توسط ترکها محاصره گشت.
شاه اسماعیل به شدت زخمی گشت و در محاصره تعدادی سرباز ترک قرار گرفت که در این لحظه یکی از ملازمانش به نام سلطانعلی میرزا افشار برای منحرف کردن آنان فریاد زد شاه ایران منم و در نتیجه آنان از شاه اسماعیل دست برداشته و وی توانست از مهلکه بگریزد ؛ سلطانعلی میرزا اگر چه بلافاصله گردن زده شد اما توانست با فداکاری خود جان شاه را حفظ کند و با این کار ایران را از خطر سقوط حتمی نجات دهد.
شاه صفوی پس از از دست دادن ۴۰ هزار نظامی توانمند بالاجبار با ۳۰۰ نفر به تبریز عقب نشینی کرد و پس از آن به همدان رفت.
ترکان عثمانی وارد تبریز شدند و چنان جنایتی در حق آذربایجانی های ایران کردند که مورخان از بیان اعمالشان شرم دارند.
ارتش سلطان سلیم ۸ روز در تبریز ماند و مجبور به عقب نشینی شد و سپس شاه اسماعیل مجددا وارد تبریز گشت و فرمان داد تمام آذربایجان بزرگ سیاه پوش شود و سادات نیز عمامه سیاه به سر کنند.
پس از جنگ چالدران مناطقی از عراق و ترکیه امروزی همچون دیاربکر به دست عثمانی افتاد و خطر همسایه شرقی برای آنان تا حد زیادی رفع شد.
شاه اسماعیل نیز پس از این جنگ با توجه به این که افسانه شکست ناپذیری اش فروریخته بود و ۲ تن از همسرانش اسیر دشمن شده بودند به شدت دچار افسردگی شد و نتواست روحیه خود را بازیابد و چند سال بعد در سن ۳۶ سالگی درگذشت.
از این جنگ خونین چه عبرت هایی میتوان گرفت؟
🆔@Dailynotes20
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 سفارش آیت الله وحید خراسانی به زائرین اربعین:
🔵 «شب و روز اربعین را وقف دعای فرج امام زمان علیه السلام کنید همه دست به دعا بلند کنند و برای تعجیل فرج دعا کنند»
#اربعین_مهدوی
____________________
#نویسندگان_حوزوی_مازندران
🆔 @howzavian_mazandaran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ
اگر خواستید تمدنی رو نابود کنید این ۳ کارو انجام بدید!
🆔@Dailynotes20
انجام مرحله نخست عملیات مقاومت علیه دشمن صهیونیستی در انتقام شهادت فرمانده فواد شکر
حزب الله: «همانا از مجرمان انتقام خواهیم گرفت».
ابتدا با استعانت از خداوند متعال مرحله اول با موفقیت کامل به پایان رسیده است. مرحله هدف قرار دادن پادگان ها و سایتهای اسرائیلی برای تسهیل عبور پهپادهای انتحاری به سمت هدف مورد نظرشان در اعماق رژیم است. الحمدلله پهپادها طبق برنامه گذشتند.
دوم، تعداد موشکهای کاتیوشا پرتاب شده تا کنون از 320 راکت به سمت سایتهای دشمن فراتر رفته است.
ثالثاً، سایتهایی که به یاری خداوند متعال هدف قرار گرفتند و مورد اصابت قرار گرفتند:
1- پایه مرون
۲- پادگان ناوه زیو
3- پایه جعتون
4- پادگان زائوره
5- پایگاه السهل
6- پادگان کلا در جولان اشغالی سوریه
7- پادگان یواو در جولان اشغالی سوریه
8- پایگاه نفح در جولان اشغالی سوریه
9- پایگاه یاردن در جولان اشغالی سوریه
10- پایگاه عین زیتم
11- پادگان راموت نفتالی
چهارم، بقیه جزئیات در مورد عملیات نظامی در بیانیههای بعدی خواهد آمد.
🔴مراکز شینبت و موساد در هم کوبیده شد.
🔻اهداف مهمی در تل آویو هدف قرار گرفته است. بر اساس گزارشهای موجود اقدام حزب الله در شلیک بیش از ۳۰۰ راکت کاتیوشا به سمت اهداف نظامی در شمال سرزمینهای اشغالی برای عبور موفق دهها فروند پهپاد انتحاری بوده که برای انهدام چند هدف خاص و مهم پرواز کردهاند.
🆔@Dailynotes20
هدایت شده از موکب آنلاین با ولایت تا ظهور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فرمانده کل سپاه در پاسخ به مردم در مرز خسروی: خبرهای خوبی از انتقام میشنوید، انشاءالله
🔴 عملیات اربعین حزب الله و راهبرد دشمن شکن امام خامنه ای
✅ امام خامنه ای دیروز در مراسم اربعین در حضور دانشجویان در جملاتی کوتاه، ضمن مشخص نمودن اَشکال و محدوه میدان نبرد با ظلم، تکلیف قطورترین پرونده ظلم و ستم جبهه متحد کفر در منطقه را مشخص نمودند فرمودند:
إِنِّي سِلْمٌ لِمَنْ سَالَمَكُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حَارَبَكُمْ، یعنی کارزار بین جبهه حسینی و یزیدی تمام ناشدنی نیست..؛ تمام!!
1⃣ سر شکل گیری و استقامت محور مقاومت و قدرتنمایی دیروز حزب الله را در این فرمایشات باید جستجو نمود؛
2⃣ محاسبات و معادلات نظامی منطقه بر مبنای مورد تصریح امام مقاومت مدتهاست که دگرگون گردیده، چنانکه حزب الله با "عملیات اربعین" ضمن عبور از خط قرمز رژیم صهیونیستی یعنی هدف قرار دادن تلاویو شمال تا جنوب اسرائیل را به تعطیلی کشاند، تنها دفاع موثر اسرائیل هم دروغ پردازی بود؛
3⃣ خط دفاعی و گنبد آهنین صهیونیستها تنها با شلیک همزمان سیصد و بیست موشک کاتیوشا فروپاشید و عمق ۱۱۰ کیلومتری سرزمینهای اشغالی با پهپاد مورد تهاجم قرار گرفت اما مهمتر از آن، فروپاشی تخیل شکست ناپذیری "یزیدیان" زمان با عملیات "حسینیان زمان" است؛
4⃣ انتخاب زمان اربعین حسینی برای مرحله نخست انتقام از سوی حزب الله در حقیقت حامل یک پیام راهبردی بود:
"تاکید بر نقشه راهی که امام خمینی" مشخص نمود که راه قدس از کربلا میگذرد،
امری که حوادث و واقعیت های آینده میدان نبرد بیش از پیش آن را به منصه ظهور خواهد رساند؛
5⃣ با این عملیات، جنگ روانی و فرسایشی محور مقاومت تشدید گردید؛ از مرزهای شمالی تا گوشدان در عمق سرزمینهای اشغالی حالت فوق العاده امنیتی اعلام گردیده و رعب و وحشت هفته های اخیر ضریب بالایی پیدا کرد و رسما اشغالگران میدان نبرد روانی را باخته اند موج فرار از سرزمینهای اشغالی تشدید گردیده؛
6⃣ سید مقاومت با بیان این مطلب که اگر در ضربه به مقر سری ۸۲۰۰ گلیلوت در شمال تلآویو به اهداف خود نرسیده باشیم مرحله بعدی عملیات آغاز خواهد شد، در حقیقت "معادله سیطره وحشت" بر ساکنان غاصب را تثبیت نمود امری که به مرور "فرسایش و فروپاشی" سیاسی و اجتماعی رژیم صهیونیستی را در پی خواهد داشت.
7⃣ "مارک دوبوویتز (Mark Dubowitz) استراژیست معروف آمریکائی رئیس اندیشکده صهیونیستی دفاع از دموکراسی ها (FDD) و از معماران تحریمهای اقتصادی ایران، اخیرا در اظهاراتی صریح ضمن اعتراف به اینکه آیت الله خامنه ای یکی از برجستهترین و متفکرترین و استراتژیکترین رهبران غرب آسیا بلکه دنیا است، تصریح کرد:
وی با اجرای سیاست حلقه آتش پیرامون اسرائیل، بدنبال درگیر کردن تلاویو در یک جنگ فرسایشی و اضمحلال درونی آن است!
وَقَذَفَ فِي قُلُوبِهِمُ الرُّعْبَ ۚ يُخْرِبُونَ بُيُوتَهُمْ بِأَيْدِيهِمْ وَأَيْدِي الْمُؤْمِنِينَ فَاعْتَبِرُوا يَا أُولِي الْأَبْصَارِ (۲/ حشر)
🖌میراحمدرضا حاجتی
@hajati
🆔@Dailynotes20
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌍 سعید حجاریان تئوریسین اصلاحات:
شکل دادن نظر مردم برای ما از شکل دادن خمیر بازی کودکان ساده تر است
🔹 حجاریان به نقل از شهید لاجوردی:
لاجوردی به خود من همواره میگفت که شما از منافقین هم بدتر و خطرناکتر هستید.
میگفت رجوی دوراندیش نبود خیلی زود دست خود را رو کرد، اما شما خودتان را برای آینده آماده کردهاید و منتظر فرصت هستید تا شرایط به نفع شما مهیا شود.
🆔@Dailynotes20
15.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سارقان اینترنتی منتظر یک کلیک هستند.
گاهی با یک کلیک اشتباه کلید تلفن همراه خود را به سارقان هدیه میدهید. مستندی از عملیات پلیس فتا پایتخت و دستگیری باند کلاهبرداران پیامکی با عناوین پیامک ابلاغیه ثنا،هدیه رئیس جمهوری،سهام عدالت و ...
🆔@Dailynotes20
🚨#توجه
جنگ آینده جنگ روایتها
آخرین جنگ آخرالزمانی جنگ رسانه است.
دقت کردید در چهار پنج روز گذشته اخبار انواع انفجارها و حذف شدن مامورین ارشد موساد در فضای مجازی گفته میسه ولی هیچ دنباله ای نداره
یعنی ازش نه فیلم نه عکس در نمیاد بیرون
میدونید دلیلش چیه؟!؟
دلیلش اینه که مردم وقتی عکس و فیلمی از اون اتفاق نبینن باور نمیگنند و در جنگ روایتها اونی پیروزه که بتونه شبهه بندازه و افکار عمومی رو مهندسی کنه.
مثال:
وقتی ما پایگاه عین الاسد رو ١٣ موشک زدیم چند عکس محدود از این اتفاق به بیرون درز کرد.
و چون عکسها شدت تخریبها رو نشون نمیداد، شروع کردن به ایجاد شبهه که اینها زمین خالی رو زدن، اینها با توافق زدن و این حرفها
حتی از آمار کشته ها و زخمی هاشون هم حرفی نزدن
چون دلیلشان هم این بود که نباید اون حس انتقام گرفتن در مردم بوجود بیاد و بگن اینها با دو تا موشک سر و ته قضیه رو هم آوردن
ولی در واقعیت چیز دیگری اتفاق افتاد
شما بربد محدوده پایگاه عین الاسد رو بررسی کنید.
١٣ تا موشک مستقیم خورد داخل پایگاه
مگه پایگاه چقدر مساحت داره که موشک با سر جنگی یک تنی وقتی توش بخوره آسیبی نبینه
اونوقت تا یک هفته هواپیما و هلیکوپتر بود که از اونجا زخمی ها و کشته ها رو منتقل میکرد.
بعد خیلی راحت گفتن با ما هماهنگ شده بود😏
بعد مردم میگن ببین حاج قاسم رو ترور کرذن اینا در جوابشون ١٣ تا موشک زدن به زمین خالی
پس نیروی نظامی ما بی عرضه است
اینها با این عملیات روانی ، همراهی مردم رو نسبت به این انتقام از بین میبردن.
در عملیات وعده صادق هم همین طور
اسرائیل اعلام کرد اگر فیلم و عکسی منتشر بشه عقوبتش اعدامه
خروجی فیلم و تصویری که ما دیدیم خیلی ناچیز بود.
در همون فیلم و عکس ناچیز چیزی بالغ بر ٢٧ مورد برخورد موشک ثبت شده اما جوری تو فضای مجازی اینها شروع به شبهه افکنی کردن که این عملیات رو یک عملیات سطح پایین جلوه بدن.
تعداد شبهات در مورد وعده صادق به قدری زیاد بود که یک عده میگفتن هیچ موشکی از ما اصلا به اسرائیل نرسیده
ولی آیا واقعیت این بود؟
هم آمریکا در عین الاسد و هم اسرائیل در عملیات وعده صادق متوجه قدرت ما شدن
اسرائیل در عملیات طوفان الاقصی غافلگیر شد و انواع و اقسام فیلمها ازشون بیرون اومد.
متوجه شدید که چه بلایی سرشون اومده
فرمانده شون رو با شورت گرفتن و عکس انداختن ازش
و آبرو ریزی شد برای اسرائیل
ولی با یک چرخش سریعا فاز مظلومیت برداشتن که اینها به زن و بچه ما رحم نکردن و این حرفها
صهیونیستها استاد رسانه اند
در زمان ترور شهید فخری زاده، انواع و اقسام تکنیکهای رسانه ای رو به کار گرفتن تا روحیه مردم ما رو تضعیف کنند
ما در عوض شهید فخری زاده چندین دانشمند موشکی و هسته ای و امنیتی شون رو زدیم.
دریغ از یک انعکاس
مثلا وقتی پدر موشکی شون تو هتل حذف شد گفتن هتل آتیش گرفته بود ولی نگفتن قبلش ٢٠ ضربه چاقو خرده بود و جنازشم سوزونده بودن.
در مورد حذف مامور ارشدشون رو قایق تفریحی، گفتن قایق چپ شده و مامورشون غرق شده
کدوم مامور و نیروی ارشد عملیاتی با چپ کردن قایق غرق میشه ؟؟؟
کسی که انواع و اقسام تکنیکهای فرار از آب و تحمل درد و ... اینها رو دیده
تو زمان وعده صادق این همه موشک و پهپاد ما به هدف خورد ولی جوری تشکیک ایجاد کردن که خیلی از مردم ما واقعا شک کردن که موشکی اصابت کرده یا نه
در عوض چند تا موشک و یک پهپاد سبک وارد ایران کردن که همون لحظه اول پودرش کردیم ولی گفتن ما یک نقطه مهم و استراتژیک رو زدیم در حالی که سقف یه سوله رو زده بودن و جالبه که مردم خیلی ها قبول کردن که اینها یک نقطه بسیار مهم ما رو زدن
اینه قدرت رسانه
👈🏻به نظر بنده الان، مهمتر از جنگ موشکها، جنگ روایتهاست
الانم ما در جنگ روایتها باختیم
الانم توی همین چند روزه، چندین و چند افسرشون رو حذف کردیم ولی همه رو سانسور کردن تا خبرش نپیچه
ولی اینبار قراره جوری بزنیم که نتونن سانسور کنن
ولی این جمله حکیم بزرگوار و رهبر فرزانه مون این روزها چقدر لازمه که فرمود فضای مجازی رو به محلی برای سیلی زدن به دشمن تبدیل کنید.
جنگ، جنگ روایتهاست
جنگ سانسورهاست
جنگ روایت اول هاست
جنگ مهندسی افکار عمومیه
ما قبل از هر جنگی باید در زمینه رسانه قوی بشیم.
به هوش باشید که خرمشهرها در پیش است.
برای همینه اصرار دارم این مطالب رو بخونی و برای رفیق های دیگه ات بفرستی تا در جهاد رسانه، شما هم سهمی داشته باشی.
هر یک نفری که بتونی به این جبهه وصل کنی به همون اندازه برای ظهور نقش آفرینی کردی.
پس یه بسم الله بگو و بیا پای کار جهاد رسانه و روایتها
✔️ جامعه نیازمند تبیین و آگاهیست
🆔@Dailynotes20
🔴تفاوت سعودی با عراقیها در میزبانی از زائران
🔹روزنامه ای مصری نوشت: آیا می دانيد؟
🔻سعودی: اگر بیش از دو میلیون حاجی وارد خاکش شود اعلام نارضایتی میکند؟
عراق: اگر کمتر از 20 ملیون زائر داشته باشد ناراحت است!
🔻سعودی: برای اداره دو میلیون حاجی وزارت تشکیل داده است!
عراق: کوچکترین موکب چای (چای ابوعلی یا همان چای امام حسین علیه السلام) امور هشت میلیون زائر رو میچرخونه!
🔻سعودی: در مقابل خدماتی که ارائه میده دلار میگيره!
عراق: تمام خدماتش کاملا رایگان است!
🔻سعودی: حج برایش موسم بهره وری اقتصادی است!
عراق: زیارت را موسم بخشش و عطا میدونه!
🔻سعودی: دو ميليون حاجی باعث ترافیك و مسدود شدن راهها ميشه!
عراق: دو ملیون رقمی طبیعی در یک خیابان کربلاست!
🔻سعودی: افزون بر هزینه هنگفتی که میگيرد، بر سر حجاج منت هم میگذارد!
عراق: از زائران بابت هر گونه کوتاهی عذرخواهی میکند!
🔻سعودی: ورود ده هزار حاجی به یک خیابان باعث خفگی و مرگ مردم شد!
عراق: اگر سه ملیون زائر در خیابان باشه مسؤول موکب يه نگاه ميندازه به خیابان و میگه: خيابون خلوته پس کو زوار؟!
اری، این اگر اعجاز نیست، پس چیست ؟
🆔@Dailynotes20
هدایت شده از موکب آنلاین با ولایت تا ظهور
13.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پخش فیلمهای مبتذل در فلسطین توسط اسرائیل
🔰 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
40.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سفرنامه_اربعین ۱۴۰۳
روایتگری از حرم با صفای حضرت سلمان فارسی محمدی رحمة الله عليه
حجتالاسلام غریب رضا
____________________
#نویسندگان_حوزوی_مازندران
🆔 @howzavian_mazandaran
💫پیشفروش شماره یک فصلنامه «حکمت و بیان» مجله اختصاصی تبلیغ
«بازشناسی خلأهای تبلیغ از منظر شهید صدر(ره)»
نگاهی به تحول تبلیغ از منظر شهید صدر(ره)
تبلیغ مرسوم در ترازوی نقد
هنگامهی پوستاندازی در تبلیغ فرارسیده
📝 تبلیغ رضاخانی!
نگاهی به رعایت عدم استقلال در تبلیغ دین
. تبلیغ تراز، خلاق و محرک
.ضرورت تکامل در تبلیغ دین
.بررسی تفاوت دو رویکرد از معنای دین و دین داری
.تبلیغ هالیوودی آری یا خیر؟
.بررسی آسیبی مهم در امر تبلیغ
.آخرین زنگ خطر
.نگاهی به ضرورت تبلیغ برای دوری از استحاله فرهنگی
.تحول تبلیغ از«گذشته نهضت» تا «آینده نظام»
.نگاهی به ضروت تحول تبلیغ در نهاد حوزه
.شناخت متن دین، مخاطب دین و روش دین
.فقه تبلیغ پیچیدهتر از فقه رایج!
.چرایی اصالت محتوا در تبلیغ بر روش
.شروعی تازه در ادبیات دینی!
.گذر از مفهوم به تصویر در تبلیغ
💬 کاری از «مرکز تخصصی تبلیغ دارالحکمه» باتولیت استاد علیرضا پناهیان
🟥پیش فروش از سایت انتشارات حکمت و بیان (ناشر آثار استاد علیرضا پناهیان)
✅ مرکز تخصصی تبلیغ دارالحکمه
📗 @HEKMATVABAYAN_ir
👌@howzavian
ابطال یک دروغ بزرگ
🔻در بررسی صلاحیت وزیران پیشنهادی (با استناد به بی دقتی آقای پزشکیان) چنین القا شد که کلیت کابینه با نظر رهبر انقلاب چیده شده و مجلس نباید صلاحیت وزیران را احراز کند.
🔹اما امروز رهبر انقلاب بیان کردند: آقای رئیس جمهور برای انتخاب وزیران با من #مشورت کردند. #برخی را تایید و برخی را هم تاکید کردم. #تعداد_بیشتری را هم نمیشناختم و #نظری_نداشتم".
🔻تعداد بیشتر یعنی حداقل نصف به علاوه یک. و چنان که از خبرها بر می آید و سیره رهبر انقلاب بوده، ایشان نهایتا درباره سه ۳-۴ از وزرا نظر اثباتی و تاییدی داده و درباره بقیه نظری نداده اند.
🔹نکته قابل توجه این که بنابر اعلام آقای کوثری نماینده مردم تهران : "وزیر اطلاعات در جلسه کمیسیون امنیت اعلام کرد دست ما برای اعلام استعلام وزرا بسته است، و فقط تابعیت و محکومیت قضایی را اعلام میکنیم".
🔻بنابراین، افراطیون مدعی اصلاحات، دو دروغ را با هم گفتند تا الزام قانونی بررسی صلاحیت وزیران در مجلس را دور بزنند: کابینه در هماهنگی کامل با رهبری بسته شده(!) و درباره یکایک وزیران پیشنهادی، استعلام گرفته شده و بنابراین نیازی به بررسی مجدد مجلس نیست!
🆔@Dailynotes20
❌ سیاست ورزی مخرب
اصولگرایان از تبعات سیاست تعدیل کاملا آگاه بودند. آنها میدانستند که حذف ارز ۴۲۰۰ به زندگی مردم ضربه خواهد زد. میدانستند اجرای این سیاست آثار اجتماعی ناگواری خواهد داشت؛ اما به جای جراحی توبره سرمایهداران، سفره مستضعفان را جراحی کردند.
مردمی که با گرانسازی ارز به زیر خط فقر سقوط کردند، پولی نداشتند که صدای زجر کشیدنشان را در فضای مجازی وایرال کنند. سر صندوق رای، انتقام این جنایت را از جریان اصولگرا گرفتند؛ چه با مشارکت نکردنشان، چه با رای دادن به جریان رقیب دولت اصولگرا.
✍سید یاسر جبرائیلی
🆔@Dailynotes20
📣 بسته 13جلدی فلسفه برای کودک (بخش معرفت شناسی)
🔹(برگرفته از سلسله درس های مبانی اندیشه اسلامی-طرح ولایت)
🔺نویسنده : سیدمحمدمحسن میرمرشدی
🔸انتشارات موسسه امام خمینی رحمه الله
1-میهمانی خرگوش (اهمیت شناخت)
2-دارویی برای پدر (اهمیت معیار در معرفت)
3-ماجرای کرم کوچولو (خطاناپذیری علم حضوری)
4-شربت خوشمزه (اهمیت مشخص بودن معیار)
5-نقاشی خرس کوچولو (ارزش علم حضوری در حالات درونی)
6-موش کور و قاشق (ارزش معرفت)
7-پرسش کفشدوزک (خطا در معرفت حسی)
8-دایره چهار گوش (ارزش قضایای بدیهی)
9-صدای عجیب (ارجاع علوم نظری به بدیهی)
10-شیرینی گمشده (ارزش تجربه نسبت به علوم عقلی)
11-پرنده کم حافظه (نقل و ارزش معرفتی آن)
12-شکارچی و برکه آب (ارزش کارشناسی و مرجعیت)
13-نمک شیرین (تعارض معرفت ها و راه های ترجیح)
🔅 لینک خرید آنلاین مجموعه 🔅
▫️ روابطعمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🖥 @iki_ac_ir
سیاستودیانت|حجتالاسلامابوطالبی
@aboutalebi57
مخالفان رای اعتماد به امثال ظفرقندی بازنده سخنان امروز رهبر معظم بودند و یا برنده آن؟
🔹هر بار حضرت آقا فرمایشی دارند، به جای اینکه مغز حرف را بگیریم و تبدیل به سوخت و سرمایه رشد و وحدت کنیم، همان را میکنیم مبنای اختلاف و دعوا!
الان هم برخی دوستان خودی، با تحریف صحبتهای رهبری، به کسانی که طبق نص فرمایش آقا جلوی فتنه گرانی چون ظفرقندی ایستادند می گویند دیدید خطا کردید؟
▪️ایشان امروز و در خصوص رای مجلس دو محور را تاکید کردند:
1. تکذیب تایید تک تک اعضای کابینه
صریحا فرمودند اکثر افراد را شناخت کامل نداشتند و نظری ندادند
2. تاکید بر برکات رای آوردن کل کابینه و حمایت مجلس
♨️ در محور اول بازنده کیست؟
پزشکیان که موضع آقا را تحریف کرد
ریاست مجلس که دربرابر سخیفترین نوع مایه گذاشتن از رهبری سکوت کرد
انقلابیونی که بازی خوردند.
⭕️ اما محور دوم:
در کانالها جمله آقا تحریف شده واینطور آمده: رهبر معظم: کمک مجلس به دولت در رای به همه کابینه ارزنده بود.
اما ایشان گفتند:
خدا را شکرگزاریم که بحمدالله دولت با همت رئیس جمهور محترم و با کمک ارزندهی مجلس شکل گرفت. این را خدا لطف کرد به شما و به ما و به کشور که بحمدالله همه وزرا از مجلس، با اعتماد مجلس به آنها به سلامتی بیرون آمدند.
♨️یعنی ایشان کلمه ارزنده را برای کمک به دولت بکار بردند اما نمی دانم چرا این دوستان آن را به رای به کل کابینه چسباندند؟ اگر واقعا خرده شیشه ای وجود ندارد چرا عین جمله را نگفتند؟
▪️اما باز، مساله اصلی جای دیگر است
🌀بدون تعصب به این گزاره ها نگاه کنید:
1. رهبر معظم در پاسخ به پیشنهاد آشتی ملی خاتمی: ملت با کسانی که در فتنه 88 بسیجی را لخت کردند قهر است و آشتی ندارد.(یعنی در ورای منطوق فوق، مفهوم این است که سیاسیون حامی فتنه ولو غیرمباشر، دستشان به خون آلوده است). همچنین ایشان بارها و بارها فتنه را خط قرمز دانستند
2. رهبر معظم 5 تیر 1403 در خصوص کابینه جدید: کسانی که ذره ای زاویه با انقلاب دارند به درد شما(برای کابینه) نمی خورند.
3. ظفرقندی همواره و از فتنه 78 تا 88 و 1401 همواره در خط مقدم خباثت و فتنه گری بوده چه برسد به زاویه(با جستجویی ساده کارنامه سیاهش را ببینید)
⁉️ خب. شما اکنون نماینده مجلسید و باید این سه گزاره را کنار هم بگذارید. آیا در تکلیفتان تردید و هیچ جای توجیه و تفسیری هست؟ آیا حق تفسیرهای عجیب و مصلحت سنجی های تهوع آور را در زیر پا گذاشتن امر ولی دارید؟
و آیا عمل این فرمان صریح رهبر تندروی است؟
⭕️ و اما ادامه گزاره ها:
4. آقا: بنده بیشتر اعضای کابینه را نمی شناختم و نظری ندادم...
▪️با توجه به این گزاره می توان به مقصود حضرت آقا پی برد. طبعا وقتی رهبر معظم تک تک اعضا را به طور کامل نمی شناسند، نمی توانند در خصوص رای مثبت و یا منفی به تک تک آنها تشکر یا تقبیحی داشته باشند! بلکه تقدیر ایشان به اصطلاح طلبه ها اجمالی و نه تفصیلی بوده است
ایشان در حقیقت کلان حمایت کلی مجلس از رای آوردن کل کابینه را ارج نهاده و آن را سرمایه و تکلیف مضاعف دولت دانسته اند. همانطور که بارها تاکید کردهاند به صورت مصداقی و ریز ورود نداشته و ندارند
جالب اینکه اکنون برخی عزیزان خودی، از انتقادات خود به قالیباف شرمنده شده اند؛ درحالی که با یک جمله متشابه و دارای تفسیر و تبصره از ولی امر، نمیتوان محکمات و اوامر قطعی ایشان را زیر سوال برد.
عزیزانی که با عدم دقت و برداشت خطا از فرمایشات ولی امر، معتقدند مخالفت با فتنهگرانی چون ظفرقندی مخالف مشی رهبری و سخنان امروزشان بوده است، در این تناقض گیرخواهند کرد که چگونه ایشان پیشتر و بارها بر آشتی نداشتن و عدم وفاق با فتنه گران و نیز دوری جستن از کسانی که ذررره ای زاویه با انقلاب دارند تاکید داشته اند؟
✍ علی صدر
____________________
#نویسندگان_حوزوی_مازندران
🆔 @howzavian_mazandaran
🔻نَقلی که عقول را ربود:
تأسّف از تنزّل امر سیاسی
🖊مهدی جمشیدی
۱. آیتالله خامنهای در دیدار با رئیسجمهور و هیئت دولت تصریح کردند که دربارۀ «بیشترِ» وزرای پیشنهادیِ رئیسجمهور و در مقام مشورت به ایشان گفتم: «نمیشناسم و نظری ندارم». در این گفته، دو نکته وجود دارد: نخست اینکه ایشان، «همۀ وزرای پیشنهادی» و یا حتی اکثریّت آنها را نمیشناختند و تأیید نکردند و این برخلاف روایتی است که مدعی بود «همۀ وزرا» به تأیید ایشان رسیده است و بدینجهت باید به همۀ آنها رأی داد؛ دیگر اینکه با وجود آنکه ایشان دربارۀ بیشترِ وزرای پیشنهادی، شناخت و نظری نداشتند، اما این افراد به «مجلس» معرفی شدند و این یعنی لازمۀ معرفی وزرا به مجلس، «تأیید رهبر» نیست و مجلس باید بهطور «مستقل» و «مسئولانه» تصمیم بگیرد و تصوّر نکند که معنی مشورت رئیسجمهور با رهبر انقلاب این است که اگر مجلس به برخی از وزرا، رأی اعتماد ندهد، این است که در برابر موضع رهبر انقلاب ایستاده است. خطای اخیر رئیسجمهور در «روایتپردازیِ ناراست» از مشورت با رهبر انقلاب، و همچنین «سادهنگری» و «ناپختهگی» و «نسجیدهکاریِ» اکثریّت مجلس در اطمینانِ مطلقِ به نقل رئیسجمهور - که هم برخلاف سیره و منطقِ رهبر انقلاب بود و هم ناسازگار با عقلانیّت انقلابی – تبدیل به یک تجربۀ تأسّفبرانگیز در دولت و مجلس شد.
۲. سخن رهبر انقلاب نشان داد که موضعِ جوانِ نوپایی همچون امیرحسین ثابتی، درست بود و عقلای سیاسیکارِ اصلاحطلب و اصولگرا، ره به خطا بردند و نامعقول و کودکانه عمل کردند؛ درحالیکه در طول یک هفته، وی را به شهرتطلبی و تندروی و خودنمایی متهم کردند و در جهت ترور شخصیّت او کوشیدند. او درست عمل کرد، اما مخالفان پُرمدعایش، نشان دادند که از «فهم سیاسی»، بهرۀ ناچیز دارند؛ هرچند سالهاست که در عرصۀ سیاسی و مجلس، حضور دارند. بسیار در همهجا بودهاند اما اندک آموختهاند؛ مدعیاند، اما تهیدست هستند؛ از عقلانیّت انقلابی - که به هر بهانه بر زبان خویش، لفظ آن را جاری میکنند - جز همین لفظِ القاشده و رسانهای، درک و تحلیلی ندارند؛ و در اثر یک نطقِ بیمنطقِ کوتاه، هیجانزده و اغوا میشوند و استدلالها و شواهد را بهراحتی کنار میگذارند. وقتی مجلس در چنین موقعیّت ساده و پیشپاافتادهای، اینچنین «عاجز» و «عوامزده» و «زودباور» است، در موقعیّتهای دشوار و پیچیدۀ سیاسی، هرگز نمیتوان به آن تکیه کرد. باید به حال انقلاب گریست که امر سیاسی در آن اینقدر تنزل یافته که اکثریّت نمایندگان مجلسش، از عوامِ کوچهوبازار، «سطحیتر» و «احساسیتر» نظر میدهند. اگر معرکهای رخ بدهد که حیات و تقدیر انقلاب به آن وابسته باشد، هرگز نمیتوان به چنین مجلسی دلخوش داشت؛ زیرا بهآسانی میتوان آن را به بازی گرفت و با یک نقلقولِ بیاساس، رأی آن را جابجا کرد. این وضع به آن معنی است که حتی در میان نیروهای سیاسی نیز، عقلانیّت رو به ضعف و کاستی نهاده و کجروایتها میتوانند اینان را نیز در بازیِ ساختهگیِ خویش، هضم کنند.
۳. به عنوان یک برداشت راهبردی و پهندامنه باید گفت امر سیاسی در جامعۀ کنونی، سخیف و سطحی و فرومایه شده و عقول در برابر احساسات، زانو زدهاند و تفکّر مستقل و خلافآمد، به انحطاط کشیده شده است. همهچیز به «روایت» وابسته شده و هرکه بتواند جریان رسانهای بیافریند و موج روایتی ایجاد کند، برنده خواهد بود. دیگر «استدلال»، مؤثّر نیست، بلکه بیمنطقی و قشریگری و تعصّب و لجاجت و هیجانزدگی، رایج گردیده است. تنها صدایی که شنیده نمیشود، استدلال است. بهآسانی میتوان دروغ گفت و انتخاب شد. کسی دربارۀ «صدق» و «کذب»، پرسش نخواهد کرد و «دلیل» نخواهد طلبید. «تفکّر»، دچار بنبست شده و این در سیاست، بیش از همهجا خود را نشان میدهد. امر سیاسی، به شارلاتانیسمِ گرهخورده به قدرت، فروکاهیده شده و نظریۀ مردمسالاریِ دینی، استحاله شده است. هرکه به معیارهای اصیل انقلاب، متعهدتر و وفادارتر است، تندرو و افراطی و متحجّر خوانده میشود و بوقلمونصفتهای دَمدَمیمزاج و آفتابپرستهای رنگپذیر، به مظهر عقلانیّت انقلابی یا اصلاحطلبیِ مردمگرا تبدیل شدهاند. الفاظ با معانیِ حقیقیشان بیگانه شدهاند تا سیاستِ معطوف به سعادت، به سیاستِ معطوف به قدرت تبدیل شود. امر سیاسی در اینجا، مبتنی بر مردمسالاری است، اما برآمده از منطق و عقلانیّت نیست، همچنانکه نسبتی با انقلابیگریِ مؤمنانه ندارد. هنگامیکه سازوکارهای تعلیم و تربیت دینی، علیل شوند و نفسانیّت در سیاست، جولان بدهد، شاید بتوان از مردمسالاری سخن گفت، اما نمیتوان از مردمسالاریِ دینی سخن گفت. و این مرض تا جایی پیش میرود که حتی مجلسی که باید عصارۀ ملّت باشد، به تجلّیگاهِ فروبستگیِ عقلانیّت و استقلال نظر تبدیل میگردد.
🆔@Dailynotes20
.
♻️ آیا حُسن مسعود پزشکیان هم قُبح معرفی میشود؟
🔰 حمید رسایی: از جمله ویژگیهای قابل تحسین آقای پزشکیان، مردمی بودن ایشان است. پزشکیان بر خلاف روحانی که شخصیتی عصا قورت داده داشت و در نهایت تبختر با اطرافیانش برخورد میکرد، پزشکیان شخصیتی خاکی و مردمی دارد تا جایی که باید مراقب بود گاه از این طرف بوم نیفتد.
در دیدار امروز دولت، مقام معظم رهبری با اشاره به این خصلت رئیس جمهور و با توجه به هجمهای که توسط رسانههای غربگرا، لیبرال و سکولار نسبت به رؤسای جمهور قبل شده و رفتارهای مردمی آنها را رفتارهای عوامانه یا پوپولیستی معرفی کردهاند، از آقای پزشکیان خواستند تا تحت تأثیر این القائات رسانهای قرار نگیرند و سفرهای استانی و حضور در بین مردم را فراموش نکنند.
حال باید منتظر بود و دید، رسانههایی که پیش از این احمدینژاد و شهید رئیسی را به خاطر روحیه مردمی بودنشان مینواختند و مسخره میکردند، با مسعود پزشکیان چگونه رفتار میکنند.
🆔@Dailynotes20