.
♻️ آیا حُسن مسعود پزشکیان هم قُبح معرفی میشود؟
🔰 حمید رسایی: از جمله ویژگیهای قابل تحسین آقای پزشکیان، مردمی بودن ایشان است. پزشکیان بر خلاف روحانی که شخصیتی عصا قورت داده داشت و در نهایت تبختر با اطرافیانش برخورد میکرد، پزشکیان شخصیتی خاکی و مردمی دارد تا جایی که باید مراقب بود گاه از این طرف بوم نیفتد.
در دیدار امروز دولت، مقام معظم رهبری با اشاره به این خصلت رئیس جمهور و با توجه به هجمهای که توسط رسانههای غربگرا، لیبرال و سکولار نسبت به رؤسای جمهور قبل شده و رفتارهای مردمی آنها را رفتارهای عوامانه یا پوپولیستی معرفی کردهاند، از آقای پزشکیان خواستند تا تحت تأثیر این القائات رسانهای قرار نگیرند و سفرهای استانی و حضور در بین مردم را فراموش نکنند.
حال باید منتظر بود و دید، رسانههایی که پیش از این احمدینژاد و شهید رئیسی را به خاطر روحیه مردمی بودنشان مینواختند و مسخره میکردند، با مسعود پزشکیان چگونه رفتار میکنند.
🆔@Dailynotes20
🔴 عذرخواهی پیشکش، بیتفاوت نباشید!
⏪ گلایه حسین شریعتمداری از #سکوت نابه جای بعضی مسئولان نظام و اعضای دفتر رهبری بابت جفایی که در مسأله کابینه پیشنهادی پزشکیان بر رهبر معظم انقلاب واقع شد
حسین شریعتمداری:
🔹دیروز رهبر معظم انقلاب در دیدار رئیسجمهور محترم و اعضای هیئت دولت با حضرت ایشان به صراحت و وضوح ادعاهای مطرح شده درباره این که انتخاب همه وزرا با هماهنگی ایشان بوده است را به صراحت رد کردهاند و اشاره به تایید برخی و تاکید برخی همان است که همواره به عنوان یک روال تعریف شده و قانونی انجام میگرفته و در هر دو یادداشت کیهان نیز به آن اشاره شده بود.
🔹اکنون این سؤال از مراکز ذیربط و شماری از شخصیتهای نظام مطرح است که چرا با بیتفاوتی از کنار ماجرای یاد شده عبور کرده و با سکوت خود به دشمنان تابلودار، فرصت سوءاستفاده و متهم کردن نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به مهندسی بودن انتخابات، نفی آزادیهای مدنی و نمایشی بودن مردمسالاری دینی را دادهاند!
🔹بالاخره بدون تعارف باید گفت کسانی که از روند ماجرا و روال تعریف شده حضرت آقا در اینگونه موارد اطلاع داشتهاند -که یک مسئول نظام نمیتواند اطلاع نداشته باشد- با سکوت یا کجفهمی خود، به دشمنان نظام فرصت سوءاستفاده دادهاند و به قول شهید بزرگوار حاج قاسم سلیمانی برای دشمن کوچه باز کردهاند که جرم بزرگی است و اما، با دشمنان نظام سخنی نیست ولی با همه کسانی که درون نظام تعریف میشوند، این توصیه در میان است که «عذرخواهی پیشکش، بیتفاوت نباشید!».
🆔@Dailynotes20
هدایت شده از موکب آنلاین با ولایت تا ظهور
تصویری دیده نشده
اقتدای شهید محمدعلی رجایی به شهید سرهنگ جواد فکوری
#نمازاول_وقت
#هفته_دولت
👑 تاج تاج علی الرأس سیدعلی سیستانی! 🇮🇷
🎤 شب اربعین، یه دسته عزاداری عراقی اومد حرم امام حسین علیهالسلام. بعد از چند دقیقه، مداح یه شعارو پشت بلندگو گفت و بقیه تکرار کردن. شعاری که اولین بار بود میشنیدم!
👑 شعارشون این بود: «تاج! تاج! علی الرأس! سیدعلی سیستانی!»
یعنی:
«تاج سر ماست! تاج سر ماست! سیدعلی سیستانی!»
🇮🇷 آیت الله العظمی سیستانی ایرانی هستن و متولد مشهدن. بخش زیادی از دروس حوزوی رو هم در مشهد خوندن. طبق بعضی نقلها، هنوز هم تابعیت عراقی ندارن!
🇮🇶 شیعیان عراق مثل بقیه شیعیان، ملاک نیابت امام زمانو «فقاهت» و «عدالت» میدونن. با مرزهای جغرافیایی کاری ندارن و رهبری ایشونو پذیرفتن!
🩸 مثل «شهید ابوجاسم محمد جبر العیفاری» که مقلد امام خمینی(ره) بود و اومد ایران. با صدام جنگید و توی مشهد دفن شد!
🎞 فیلمو از اینترنت برداشتم. گویا برای اربعین نیست. حرم حضرت عباس علیه السلام هم هست. اون شب گوشی نداشتم؛ ولی یه مقدار شبیه همین حال و هوا بود.
#اربعین
کافه اربعین
🆔@Dailynotes20
ماشاالله... حزبالله!
دی ماه ۹۴ ماجرای حمله به سفارت عربستان رخ داد. حمله به حزباللهیها با کلیدواژه «تندرو» دوباره شروع شد. حتی مجله همشهری جوان طرح جلد خودش را به این ماجرا اختصاص داد و تیتر زد: «تندروها مشغول کارند».
(به اینکه بعدا مشخص شد متهم اول این حمله از قضا جریانی نزدیک به آقای قالیباف است و حالا مجلهی همان اقای قالیباف نعل وارونه میزد کار ندارم!)
اشتباه بودن حمله به سفارت عربستان مخصوصا چند سال بعد از حمله به سفارت انگلیس مشخص بود. بخشی از جریان متعهد و متدین دچار یک خطای واضح و بین شده بود و حالا بهانه لازم به دست جریان غربگرای مستقر در نشریات اصلاحطلب و البته مذهبی صورتیهای مستقر در نشریاتی چون همشهری جوان افتاده بود تا با الفاظی چون تندرو به جان حزباللهیها بیفتند.
اما سیام همان ماه رهبر انقلاب که خود منتقد حمله به سفارت عربستان بودند به دفاع از حزباللهیها بلند شدند:
«...جریان مؤمن را، جریان انقلابی را، جوانان حزباللّهی را متّهم نکنید به تندروی؛ اینها همان کسانی هستند که با همهی وجود، با همهی اخلاص در میدان حاضرند، آنجایی هم که دفاع از مرزها لازم باشد، دفاع از هویّت ملّی لازم باشد، مسئلهی جان دادن و خون دادن مطرح باشد، همینها هستند که به میدان میآیند. به صِرف اینکه یک جایی یک قضیّهای واقع بشود که مورد قبول و تأیید نباشد، فوراً پای حزباللّهیها را [وسط] بکشند، مثل قضیّهی سفارت عربستان که البتّه کار بسیار بدی بود، کار غلطی بود و هرکسی کرده باشد کار غلطی است؛ جماعت مؤمن را، جوانهای انقلابی را که هم انقلابیاند -چون بنده با این جوانها تا حدود زیادی و از دور و نزدیک اُنس دارم- هم خیلی اوقات عقلشان و فهمشان و تعقّلشان هم از بعضی از بزرگترها خیلی بیشتر است، خوب میفهمند، خوب تحلیل میکنند، خوب مسائل را تشخیص میدهند و سینهچاک انقلابند، سینهچاک اسلامند، به این بهانه ما تضعیف کنیم که فلان قضیّه در فلانجا اتّفاق افتاده است که اتّفاق بدی بوده! بله، سفارت عربستان که هیچ، در سفارت انگلیس هم که چند سال پیش، آن اتّفاق افتاد، بنده بدم آمد؛ اصلاً هیچ قابل قبول نیست اینجور عملیّات؛ این عملیّات عملیّات بسیار بدی است، به ضرر کشور و به ضرر اسلام و به ضرر همه است؛ این را بهانه قرار ندهند برای اینکه جوانهای انقلابی ما را مورد تهاجم قرار بدهند.»
حمله به سفارت اشتباه بود اما داشتند به بهانه این اشتباه یکی از ظرفیتهای بزرگ رشد و دفاع انقلاب و کشور را از ریشه میزدند و این باعث شد تا رهبر انقلاب ضمن انتقاد از آن اشتباه، از ساحت حزبلله و جوانان پرشور انقلابی دفاع کنند.
این روزها که باز همان جریان غربزده و البته مذهبیصورتی به جان حزباللهیها افتادهاند و به بهانهها مختلف از انتخابات گرفته تا رای اعتماد مجلس با تندرو و سوپرانقلابی گفتن دارند انتقام چهارم و سوم شدن مولایشان را میگیرند، یاد این دفاع تمامقد رهبری از حزباللهی ها افتادم.
آنجا که خطا مبرهن بود، رهبری راضی نشدند عدهای با زدن انگ تندروی انقلابیها را دلسرد و از عرصه کنشگری بالکل حذف کنند، حالا با چه حجتی و به چه دلیلی اینطور به جان این بخش قابل توجه از رایدهندگان انتخابات و... افتادهاید و آنها را بخاطر تفاوت سلیقه سیاسی و... منکوب میکنید؟
این روزها میگذرد؛ تلخی دو شکست پیاپی هم انشاالله از ذائقه شما پاک خواهد شد، اما این کشور و این انقلاب همچنان به جوانان پرشور انقلابی و حزباللهی نیاز خواهد داشت. به آنها انگ نزنید، برچسب نچسبانید و سعی در دلسرد و گوشهگیر کردن آنها نداشته باشید.
ماهبندان | محمدرضا شهبازی
🆔@Dailynotes20
هدایت شده از موکب آنلاین با ولایت تا ظهور
تشبیه شهید رئیسی به امیرکبیر
توسط رهبر حکیم انقلاب نه از روی احساس یا محبت کلامی بلکه دقیق و سنجیده بود
هدایت شده از موکب آنلاین با ولایت تا ظهور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌یحیی سعود، نماینده ی مجلس اردن، مدت کوتاهی بعد از این سخنان، در تصادفی مشکوک کشته شد...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #حتما_ببینید | مأمور انگلیسی که اول چوپانی لال بود و بعد سیّد شد!
📛این تنها یک نمونه از صدها و بلکه هزاران مورد نفوذ بیگانگان در امور کشور ما است که پس از گذشت سالها کشف شده است.
#روشنگری
#نفوذ
🆔@Dailynotes20
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️عوامل موثر در #جنگ_ترکیبی
📌«میخواهند ملت را از راههای اطلاعرسانی جدا کنند...»
🎤به روایت رهبر معظم انقلاب(۱۴٠۲/۱/۱)
✍دقیقا اصلیترین حربه در جنگ ترکیبی با محوریت شناختی، همین جداسازی مردم از رسانههای رسمی نظام و سوق دادن آنها بسمت رسانههای معاند است؛ آنگاه به راحتی میتوانند جای «جلاد و شهید»، «ظالم و مظلوم»، «خیانت و خدمت» را عوض کنند!
🆔@Dailynotes20
🔴 رهبر انقلاب، از مجلسی که به سه وزیر پیشنهادی رای نداد هم تشکر کرده است
🔰این سخنان را رهبر انقلاب در شهریور سال ۹۲ و در اولین دیدار با دولت یازدهم (دولت اول حسن روحانی) بیان کردند:
"از مجلس محترم هم من #تشکّر میکنم که با رأی #خوبی و در مواردی با رأی بسیار بالا و برجستهای وزیران را تأیید کردند و کار را در واقع دولت و مجلس آغاز کردند."
۱۳۹۲/۰۶/۰۶
👈 این تشکر از مجلس در آن سال، در حالی بود که اتفاقاً چند روز قبل از آن، نمایندگان مجلس به ۳ وزیر پیشنهادی روحانی رای نداده بودند. با این وجود، دولت تشکیل شد.
بنابراین:
🔻اولاً، تشکر رهبر انقلاب از مجلس دوازدهم بابت رای اعتماد به وزرای پیشنهادی، مختص به این دوره نیست و در ادوار قبلی حتی با وجود عدم رای به چند نفر هم سابقه داشته است.
🔻ثانیاً، به هیچ عنوان نفی کننده مسئولیت نمایندگان مجلس نیست. آنها در برابر هر رای موافق یا مخالف خود به وزرای پیشنهادی، باید پاسخگو باشند.
🔻ثالثاً، رهبر انقلاب، پیش از رای اعتماد مجلس به نمایندگان، در دیدار با آنها شروط چندگانه و معیارهایی را برای انتخاب وزرا به رئیس جمهور و نمایندگان بیان کردند. این یعنی اینکه ایشان از نمایندگان انتظار داشته اند که این موارد را بر افراد پیشنهادی تطبیق دهند.
👈 نمایندگانی که این شروط رهبر انقلاب را مراعات کردند، خوش به حالشان و کسانی که مراعات نکردند، اگر پاسخگو نیستند، حداقل به کارشان افتخار نکنند!
🆔@Dailynotes20
توئیت عالی #مهدی_ترابی درباره دختر محجبه در میان پنج ستاره المپیاد نجوم ایران
مگه حجاب محدودیت نبود؟
🆔@Dailynotes20
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴این کلیپ رو بفرستید برای کسی که میگه :
چون رهبری فرمودند از پزشکیان حمایت کنید دیگه هیچ انتقادی نباید ازش کنیم.
#انتقاد_میکنیم
🆔@Dailynotes20
ظاهرا فردا جمعه ۹ شهریوره،
آغاز هفته بانک داری اسلامی.🙂
امروز هم پنجشنبهست و اموات چشم بهراه.
شادی روح #دیوارنگاره_میدان_ولی_عصر (عج) صلوات بلند.
مافیای بانکی سلامت باشه.
و همچنان بانکها غلط میکنند...
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
📻 @RadioMaVa
____________________
#نویسندگان_حوزوی_مازندران
🆔 @howzavian_mazandaran
هدایت شده از موکب آنلاین با ولایت تا ظهور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آفرییییییییییییییییییییییین
🔴حنانه فقط مدال نجوم نداره
حنانه و مادرش مدال اخلاق دارن
حنانه و مادرش مدال نجابت هم دارن
حنانه و مادرش مدال قدردانی هم دارن
حنانه و مادرش خیلی مدالهای قیمتی دیگری هم دارن
◀️لحظهی اهدای گل توسط حنانه خانم(برندهی مدال طلای جهانی نجوم) به مادرش و قدردانی از مادر
26.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴عامل امنیتی سازمان سیا در لباس روحانیت.
🔹️فیلم کوتاه برای بالا بردن سواد امنیتی که
بر اساس یک پرونده واقعی تهیه شده است. آمریکا توسط این فرد قصد داشته به صنایع نظامی ایران در وزارت دفاع نفوذ کند
🆔@Dailynotes20
⭕️ کابینه وفاق ملی !
🔹در تاریخ 31 مرداد 1403 در صحن علنی مجلس شاهد یک رویداد کم سابقه بودیم یعنی رای اعتماد به کل اعضای کابینه آقای پزشکیان . حتی برخی وزرایی که سابقه ضد انقلابی حمایت از فتنه خائنانه 88 داشتند نیز رای گرفتند ؛ وزرایی که از آشوب ها و اغتشاشات ضد انقلابی 1401 نیز حمایت کرده بودند ، رای گرفتند ؛ برخی وزرایی که متهم پرونده های مفاسد اقتصادی بودند نیز رای گرفتند ! این ماجرا چیزی نبود جز نادیده گرفتن ضوابط و معیارهایی که مقام معظم رهبری تعیین کرده بودند .
🔹جناب آقای پزشکیان ! در ماجرای رای اعتماد به وزرا ، جنابعالی اظهاراتی خلاف واقع را به رهبری نظام نسبت دادید و مدعی شدید که کل وزرای پیشنهادی را با رهبری هماهنگ کرده اید و وانمود ساختید که ایشان با کل اعضای کابینه موافقت کرده اند. شما با این ادعای خلاف واقع و کذبی که مطرح کردید ، بخشی از نمایندگان را فریب دادید و توانستید برای همه وزرای پیشنهادی رای اعتماد بگیرید .
🔹جناب آقای قالیباف می بایست در اینجا به جنابعالی اخطار قانون اساسی می داد که برخی سخنان جنابعالی نقض اصول 121 و 122 قانون اساسی است ولی متاسفانه سکوت کردند .
البته جمعی از نمایندگان انقلابی عضو فراکسیون انقلاب اسلامی ، با رای ندادن به چهار وزیر مسئله دار ، پایبندی خود به ضوابط و معیارهای رهبری نظام را نشان دادند اما متاسفانه دیگران این کار را نکردند .
🔹جناب آقای پزشکیان ! رویه جنابعالی با رویه شهید آیت الله رئیسی 180 درجه تفاوت دارد . ایشان همیشه خودش را سپر بلا و هزینه رهبری می کرد ، اما جنابعالی برعکس ، همواره رهبری را سپر بلا و هزینه خود و اطرافیانتان می کنید .
🔹جناب آقای پزشکیان ! شما هیچ دوستی بهتر از جناب آقای قالیباف پیدا نخواهید کرد . در انتخابات ریاست مجلس دوازدهم ، شما و دوستانتان در مجلس ، یعنی جناح اصلاح طلب مجلس ، به حمایت از جناب آقای قالیباف برخاستید و ایشان را به ریاست مجلس برگزیدید . در عوض ایشان هم در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری ، این خدمت شما را جبران کردند و تمام همت خود را برای پیروزی شما به کار گرفتند .
در واقع اگر حمایت های آقای قالیباف نبود ، جنابعالی هم رئیس جمهور کشور نبودید .
🔹در ماجرای معرفی وزرای پیشنهادی به مجلس هم اگر جلسات متعدد هماهنگی های جنابعالی با آقای قالیباف نبود و اگر جناب آقای قالیباف نهایت ظرافت و طراحی و مدیریت صحنه را انجام نمی داد ، به هیچ عنوان برخی وزرای مسئله دار شما موفق به اخذ رای اعتماد از مجلس نمی شدند . لذا رای اعتماد به کل اعضای کابینه را نیز مدیون حمایت های جناب آقای قالیباف هستید .
🔹در واقع باید گفت کل جناح اصلاح طلب کشور مدیون جناب آقای قالیباف هستند و اگر ایشان نبودند ، جناح اصلاح طلب بعید بود که تا ده سال دیگر هم بتوانند به عرصه سیاسی کشور برگردند و قوه مجریه را در دست بگیرند . اصلاح طلبان حتی در خواب هم نمی دیدند که به این زودیها بتوانند به عرصه سیاسی کشور بازگشته و دولت را در دست بگیرند . لذا جناح اصلاح طلب در کشور، یک تقدیر و تشکر و یک سپاسگزاری بزرگ به جناب آقای قالیباف بدهکار است .
در واقع باید گفت کابینه وفاق ملی! کابینه وفاق پزشکیان ، خاتمی ، روحانی و قالیباف است .
🔹پس از جلسه بسیار تاسف بار 31 مرداد ، جناب قالیباف مجلس را به مدت 24 روز به بهانه تعطیلات تابستانی تعطیل کرد تا در نتیجه جنابعالی با خیال راحت بتوانید انتصابات افراد مشکوک و مسئله دار خود را انجام دهید ـ کسی را به عنوان سخنگوی دولت منصوب می کنید که برخی سخنرانی های وی شبیه سخنرانی های مریم رجوی می باشد ؛ علیرغم همه هشدارها ، هنوز ظریف را که انتصاب وی خلاف صریح قانون می باشد ، برکنار نکرده اید ؛ در صحنه ای دیگر ، خودتان به یک بهانه نیروی انتظامی را تخریب و به آنان حمله کرده و نقش اپوزیسیون نظام را بازی می کنید ـ و همه اینها به گونه ای صحنه سازی شده تا نمایندگان ملت به خاطر تعطیلی مجلس ، نتوانند هیچ صدای اعتراضی علیه این اقدامات جنابعالی بلند کنند .
دکتر کامران غضنفری
@kamranghazanfari
نماینده مجلس از تهران
🆔@Dailynotes20
هدایت شده از موکب آنلاین با ولایت تا ظهور
💢امیرکبیر زمانهات را بشناس
♦️۳ سال تولیت آستان قدس
♦️۳ سال ریاست قوه قضائیه
♦️۳ سال رئیس جمهور ایران
🌹تکرار نمی شوی امیرکبیر زمان
❤️امام خامنهای:چهارسال زود میگذرد لکن در همین مهلت زود گذر کارهای بزرگ میتوان کرد. امیرکبیر سه سال در کشور حکومت کرد؛ کارهای بزرگی را بنیانگذاری کرد. خود آقای #رئیسی_عزیز ما سه سال حکومت کرد و ریاست کرد کارهای خوبی ایشان انجام داد و بعضی کارها را پایهگذاری کرد که انشاءاللّه ثمرهاش را بعدها کشور خواهد دید.
درددل یک دانشجو با استاد آزاد ارمکی(به بهانهی صحبتهای جنجالی ایشان)
استاد عزیز سلام؛
به عنوان دانشجویی که سالها پای درس اساتیدی چون شما نشستهام، اجازه دهید کلامتان را مرور کنیم.
در برنامهای فرمودید: "صداوسیما صبح تا شب آموزش دینی میدهد ، سرمایه را بگذارید برا جاده سازی...چرا اینقدر روحانی تولید میکنید و... "
🔹استاد عزیز، صدها #انتقاد به سیستم حوزه و روحانیت وارد است اما یکبار هم که شده سیستم #دانشگاه را بررسی کنیم؛
🔹چند درصد از دانشجوها پس از هزینههای میلیاردی بیتالمال، به درد جامعه میخورند و اساسا #انگیزهی_اصلاح جامعه را دارند؟آنچه ما در دانشگاه تبریز( وسایر دانشگاهها)دیدیم خیلی نادر بود.
ضمنا نه رییس دانشگاه آخوند بود نه مدیر گروه نه وزیر علوم! از حدود ۱۳۰واحد درسی هم که خواندیم فقط ۲ استاد آخوند داشتیم!
در دانشگاهها که دست آخوندها نیست چه کرده ایم و چقدر با #نقطهی_مطلوب فاصله داریم؟
🔹چندین استاد متخصص مدیریت و روانشناسی و ... داشتیم، غالبا هم معترض به نظام و... حالا میفهمم مثل شما مهمل میگفتند و کشور دست خودتان بوده!
اتفاقا دو استاد جامعه شناس هم داشتیم (یادم هست ۱۵ سال پیش دنبال کتاب «مبانی جامعه شناسی بروس کوئن Bruce Kohen » بودم که همکارتان معرفی کرده بود! ۴۰سال است دانشگاهها برمحور همین آموزههای غربی میچرخند نه بر محور نهجالبلاغه! )
در هر دولتی از ۱۹ #وزیر چندتایشان آخوند بوده اند؟ ۱۸دانشگاهی و ۱ آخوند؟ یا برعکس؟ از بین ۲۷۰ نمایندهی مجلس چند نفر روحانی بودند؟ ۱۰٪یا ۲۰٪؟ ۸۰ درصد دانشگاهی بوده اند و همکاران شما!
حالا کدام قشر باید طلبکار باشد؟ حوزویان یا دانشگاهیان ؟
🔹 فرمودید جایی پیدا نمیکنید که روحانی در آن نباشد!
استاد بزرگوار، آموزش و پرورش نیاز به روحانی دارد ( که نداریم!) نوجوانانی که در سن بلوغ به هزاران مشکل گرفتارند نیاز به یک بزرگتر برای #راهنمایی یا حداقل درددل دارند، حضور روحانیت چه آسیبی برایشان دارد؟ اگر روحانیون پای صحبت جوان و نوجوان ننشیند، شما حاضرید برایشان وقت بگذارید ؟ یا اصلا حضور در مدرسه را دونِ شأن خود میدانید ؟ حضور در #پادگانها چطور؟ قبول میکنید با حداقل حقالزحمه (و گاهی رایگان) به این مراکز بروید و کمکی بکنید؟
حضور در مراکز بهزیستی چطور؟
همهی اینها نیاز به روحانی دارند و برای اکثرشان روحانی نداریم، مدارس و پادگانها که هیچ، حتی بیش از ۵۰درصد #مساجد ما روحانی ندارند!
با کدام آمار میگویید روحانی زیاد داریم؟
🔹 فرمودید مردم را بیفرهنگ حساب کردهاند که همه چیزتان را ما باید درست کنیم. نگاهی به رویکرد #مبلغین دین بکنید، آیا به جز «تبیین و ارائهی آموزههای دینی» اجبار و الزامی هم میبینید؟ اتفاقا این یعنی پیشفرض این است که شما مردم عقل دارید و توان #تشخیص و انتخاب؛ و وظیفهی مبلغ دین (همچون انبیا) صرفا #تبیین و ارائهی آموزههاست ، نه الزام و اجبار!
🔹 فرمودید این سرمایهها را بگذارید برای جاده سازی و... .
از میلیاردها پولی که صرف فوتبال میشود نمیخواهید بگویید؟
راستی بودجهی دانشگاهها را هم با حوزههای علمیه مقایسه کنید،
میدانید استاد حوزه ساعتی ۲۵هزار میگیرد و استاد دانشگاه ماهی ۲۰میلیون؟ خندهدار است نه؟
🔹استاد عزیز ؛ بنده بعد از حدود ۹سال تحصیل در رشتههای مدیریت و روانشناسی و مشاوره ، و زندگی با دانشجویانی با افکار متفاوت، با فضای دانشگاه خوب آشنا هستم خروجیاش را هم در جامعه میبینم ، اینکه لباس روحانیت متفاوت است و به چشم میآید دلیل نمیشود از میلیونها دانشجو و استاد غافل شویم و نپرسیم: «راستی این همه استاد و دانشجو برای کشورشان چه کردهاند»!
کاش به جای حرفهای عوامفریبانه و بیپایه کمی هم علمی و بر اساس آمار صحبت کنید!
🖌مجید ابطحی فارغالتحصیل دانشگاه دولتی تبریز
پینوشت: منکر ارزش کار دانشگاه و دانشجو نیستیم، غرض پاسخ به استاد ارمکی است و سخن در مقایسهی کارآمدی دو فضای علمی (حوزه و دانشگاه) است.
#روحانیت
#استاد_آزاد_ارمکی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🔘 ایشان، برتا بنز، همسر کارل بنز
در حال راندن اولین خودرو بنزینی جهان هستند.
🔶️ پوشش همسر یک سرمایه دار آلمانی و در آستانه ورود به عصر مدرنیته کاملا رسمی و عفیفانه است.
🔸غرب جایگاه زن را در جامعه از ملکه مادر به ابزار کار و کالای جنسی تغییر داد چون نظام سرمایه داری برای افزایش سود به نیروی انسانی مفت و مطیع نیاز داشت.
🔸اولین مانع بهره برداری از زن برای سود، پوشش بود و مانع بعد تعهد به خانواده و فرزند آوری!
🆔@Dailynotes20
🔻سید یاسر جبرائیلی جواب ادعای پزشکیان را می دهد
🔸آیا این ادعا که دولت بابت خرید بنزین ۸ میلیارد دلار پول میدهد، صحیح است؟ آیا واقعا دولت بنزین را ۳۰ یا ۴۰ هزار تومان میخرد و ۱۵۰۰ تومان میفروشد؟
پاسخ، خیر است!
🔸واقعیت این است که دولت حتی یک دلار بابت خرید بنزین پرداخت نکرده است.
⛽️ بر اساس گزارش کارشناسان و به استناد مستندات موجود، خدمت رئیس جمهور محترم عارضم که از سال ۱۳۸۶ تا امروز، دولت جمهوری اسلامی نفت خام را با تخفیف ۵ درصد نسبت به قیمت فوب خلیج فارس، به پالایشگاههای داخلی میدهد. اما پالایشگاهها بابت نفت پولی به دولت پرداخت نمیکنند.
⛽️ پالایشگاهها بنزین و ۴ فرآورده اصلی دیگر (گازوئیل، نفت سفید، مازوت و گاز مایع) را به قیمت فوب خلیج فارس با نفت دریافتی از دولت، تهاتر میکنند.
🔸به عبارت سادهتر، دولت نفت میدهد، ۵ فرآورده از جمله بنزین میگیرد، بدون اینکه ریالی رد و بدل شود.
🆔@Dailynotes20
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺🎥 امروز اصلی ترین جنگ با خدا #برهنگی است
👆نکاه دقیق به مقوله #حجاب
🔺امروز اصلی ترین جنگ با خدا همین برهنگی است.
🔺حجاب امروز به مثابه تنباکو در زمان میرزای شیرازی است
🔺در یک شرایط تنباکو در اولویت اول مسائل دین قرار گرفت
🔺مگر هیچ چیز مهمتر از تنباکو نبود؟!
🔺مگر ربا مهمتر از تنباکو نبود؟!
▪️حجتالاسلام قنبریان
____________________
#نویسندگان_حوزوی_مازندران
🆔 @howzavian_mazandaran
یوپ لامیر و منش جنسی ابنسینا 🔻
👳🏻♂ «یوپلامیر» ابنسیناپژوه و مستشرق هلندی است که رشته اقتصادش را رها کرد و به پژوهش در فلسفه و منطق فیلسوفانی چون #فارابی و #ابنسینا و #ملاصدرا در دانشگاه مصر و لبنان پرداخت و نیز در سالهای ۲۰۰۵ و ۲۰۰۶ در تهران در منطقه درکه ساکن بود و به تحقیق در نسخ خطی موجود در کتابخانههای ایران اشتغال داشت.
او کتابی منتشر کرد به نام (شهوت ابنسینا) تا نشان دهد که افسانهی علاقهی ابنسینا به شهوترانی و صیغه کردن افراطی زنان برساختی ناشی از تهمتهای دشمنان او بوده است؛
😳 چندان که گفتند این فیلسوف و طبیب در اثر کثرت شهوترانی با زنان به بیماری قولنج مبتلا شد و در اصفهان درگذشت.
قائلان و باورمندان این دیدگاه در نسخ کهن کم نیستند تا جایی که خاورشناسانی چون گوستاو لوبون و جانمکگینیس و گلمان و سهیل افنان نیز حرفهای آنها را تکرار کردهاند.
#ابن_خلکان به تمسخر بیتی دربارهی ابنسینا ساخت که:
و لم یشف ما نابه بالشفا
و لم ينج من موته بالنجاة
يعني:
نه كتاب شفايش وي را از قولنج شفا داد و نه کتاب نجاتش از مرگ نجاتش بخشید.
اما لامیر که به زبان عربی و فارسی مسلط است نخست با بررسی نسخههایی از زندگی ابنسینا که به شاگردش ابوعبیدجوزجانی فیزیکدان و فیلسوف دیکته کرده، دریافت که بخشهایی از جملات آن کتاب تقطیع شده تا این عبارت زیر را نتیجه گیرند:
(ویشتغل بالمجامعة کثیرا فأثر فی مزاجه… حتی صار امره فی السنه… اصاب الشیخ قولنج)
با صرفنظر از نقطهچینهای عبارت بالا ابتلای بوعلی به قولنج در اثر افراط در شهوت و مجامعت با زنان بوده.
این عبارت به صورت تقطیع شدهی فوق در نسخی چون «تتمه الصوان الحکمه» بیهقی و «وفیاتالاعیان» ابنخلکان و همچنین «نزهه الارواح» شهرزوری و ابن القفطی و ابن ابیاصیبه از جوزجانی روایت شده که قولنج حکیم معلول کثرت شهوترانی وی عنوان شده است.
بعدها مستشرق معروف «گلمان» با اعتماد و اتکای به این نسخهها همین حرف را تکرار میکند و در میان دیگر خاورشناسان چون یک اپیدمی تکثیر میشود.
✅ لامیر ابتدا با تحقیق در رسالهی خود شیخ بنام (رسالة فيالقولنج) درمییابد که ابنسینا چهار نوع قولنج را شناسایی و برای آن ۶۰ عامل ابتلا را معرفی کرده که شهوت و مجامعت با زنان جزو هیچکدام آنها نبوده است.
❇️ در ادامه لامیر در اثنای تحقیقات خود به نسخهای از املای جوزجانی که در دانشگاه استانبول نگهداری میشود دست پیدا میکند که تا حدی مشکل برایش حل میشود و مشخص میشود مولفان نامبرده در بالا از عبارت یادشده با نقطهچین کلماتی را حذف کردهاند تا قولنج شیخ را به عامل شهوترانی او نسبت دهند.
در نتیجه لامیر با توجه به قدمت این نسخه درمییابد نظر شیخ و دیدگاه جوزجانی به هیچ وجه قولنج را مرتبط با کثرت رابطه جنسی معرفی نکردهاند.
و این شیطنت دشمنان شیخ در تقطیع کلام جوزجانی بوده که به چنین تصوری دامن زده است.
⁉️ اما بدخواهان ابنسینا که بودهاند که دست به حذف و تحریف عبارات او زدهاند؟
مشخص است که بعد از کتاب (تهافتالفلاسفه) #غزالی، متکلمان پس از او به دیدهی یک مرتد در ابنسینا نظر میکردند، و برای تثبیت این ارتداد نیاز به نسخهی زندگینامه #جوزجانی داشتند تا شیخالرئیس را شرابخوار و آوازخوان و عشقباز و شهوتران جلوه دهند؛ این توصیفات از هرزگی، ارتداد او را استوارتر جلوه میداد.
و برای رسیدن به چنین هدفی نیاز داشتند (از «فقیل» تا «حقها» در عبارت شیخ ، یک تقریر کامل) را حذف کنند که پرفسور لامیر توانست این غش و حذف را در نسخه استانبول از کتاب کشف و افشا کند.
✴️ این اثر «یوپ لامیر» توسط مترجم و پژوهنده افغانستانی عتیق اروند به فارسی برگردانده شده است.
که از لینک زیر قابل دریافت است
👇👇👇👇
https://gozaare.com/%d8%b4%d9%87%d9%88%d8%aa-%d8%a7%d8%a8%d9%86%d8%b3%db%8c%d9%86%d8%a7/#_ftnref7
🆔@Dailynotes20