🌀بیش از نیمی از زنان آمريكايى رفتارهاى ناخوشایند جنسى را تجربه کردهاند. | ABC
🔸 ٣ نفر از هر ١٠ زن رفتارهاى نامناسب جنسى را از جانب همكاران مرد تحمل میکنند و يکچهارم از جانب كسانى كه قادرند بر وضعيت شغلىشان تأثير بگذارند!
🔸کمتر از نصف (۴۲%) زنانی که مزاحمت جنسی را در محیط کار تجربه کردهاند، این مزاحمتها را به مقام بالاتر گزارش میکنند.
در میان زنانی که رفتارهای نامناسب جنسی را در فضای شغلی تجربه کردهاند از هر ۱۰ نفر، ۸ زن میگویند این رفتارها به حدّ مزاحمت جنسی رسیده و یکسوم میگویند از این هم فراتر رفته و مورد آزار جنسی قرار گرفتهاند. به بیان دیگر ۳۳ میلیون زن آمریکایی مزاحمت جنسی و ۱۸ میلیون زن، آزار جنسی را در فضای شغلیشان تجربه کردهاند.
🔸تقریباً تمامی این زنان (۹۵%) میگویند معمولاً مردان مزاحم در محیط کار مجازات نمیشوند؛ ۷۵% مردم آمریکا مزاحمت جنسی در محیط کار را یکی از مشکلات جامعهی آمریکا میدانند و ۶۴% آنرا مشکلی جدی میدانند.
t.co/8FwPPhppoT
🔸 بر اساس آخرین گزارش نقشهی خانواده جهانی Map of Family ایالات متحدهی آمریکا بیش از ۴۱% زنازاده دارد!
#نتایج_انقلاب_جنسی
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 استاد #حسن_عباسی در برنامه عصر شبکه افق:
#ببینید | روزی خواهد آمد که غربیها به ما میگویند که باید همجنسبازی را قانونی کنید!!
📛 متوسط هر سه ماه، یک کشور ازدواج (همباشیِ) همجنسبازان را در مجلسش تصویب میکند!
🗓 تقریبا ده سال دیگر، بیشتر جهان همباشیِ همجنسبازان را تصویب کردهاند و ایران را محکوم خواهند کرد که تو، ناقض حقوق بشری!
📌 عاقبت پروژه #نرمالیزاسیون
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
🔹 تبلیغات کشورهای مخالف همجنسبازی در لندن ممنوع شد!
بر این اساس از این پس کشورهای قطر، امارات، عربستان، یمن، ایران، افغانستان، سومالی، برونئی، نیجریه، سودان، موریتانی و غیره حق تبلیغ روی وسایل نقلیه عمومی لندن را نخواهند داشت.
@dachstudien
جنبش مردمی حلالزادهها
🔹 تبلیغات کشورهای مخالف همجنسبازی در لندن ممنوع شد! بر این اساس از این پس کشورهای قطر، امارات، عرب
📛 ۲۴کشور متمدن، به رسم زشت ۴هزار سال قبل یه قوم نفرین شده، یعنی همجنسبازی وجهه قانونی و رسمی میدهند. صدا از دیوار در میاد، از وزارت خارجهی ما در نمیاد!
ولی شهرداری لندن به خودش حق میده کشورهای مخالف همجنسبازی، از جمله ایران رو از تبلیغ در لندن منع کنه!
https://twitter.com/M_Hajarr/status/1126921125341036544?s=19
#تمدن_لواط
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
🔺رئیس جمعیت مامایی کشور: متخصصان زنان برای آسانی کار خود، زنان باردار را به انجام #سزارین تشویق میکنند در حالی که در تمام دنیا زایمان سزارین منسوخ شده است.
🔺سزارین عوارضی مانند عفونت و چسبندگی به همراه دارد. از آنجایی که انجام سزارین برای متخصص زنان از انجام #زایمان طبیعی بسیار راحتتر است، این نوع زایمان در بیمارستانها تشویق میشود. برای انجام زایمان طبیعی به مراتب باید وقت بیشتری از سزارین گذاشت.
🔺وقتی خانمی سزارین میشود میزان باروری خود را محدود میکند. این فرد یا یک بار یا دو بار میتواند زایمان کند؛ در حالی که در زایمان طبیعی این طور نیست.
https://www.instagram.com/p/BxSFI4KpIN2/?igshid=dw09nrqqn8sx
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎦 #ببینید شورای نظارت صداوسیما کجاست دقیقاً❓
📛 این چه اراجیفی است به خورد مردم میدید آخه توی عزیزترین ماه خدا؟
رابطه دارند؟
چه رابطهای است؟
لعنت بر این فرهنگ و مروجان این فرهنگ! ...
🔗 https://twitter.com/maTwitterBot/status/1126563758653022208
#هم_باشی
#گناه_زنا
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
جنبش مردمی حلالزادهها
📸 t.me/RHMedia/13
📍روزگار عجیب دختران شایسته
🔹مهم نیست که محصول تبلیغشده مخصوص زنان باشد یا نه؛ از لوازم حمام و کلمن آب گرفته تا شربت و آدامس خروسنشان، تصویر یک زن پای ثابت همه آگهیهای متعددی است که دهه پنجاه در صفحات مجلات و روزنامههای مختلف از جمله دو مجله مشهور «زن روز» و «تهران مصور» کار میشد. تبلیغاتی تمام رنگی که علاوه بر لباس باز و گاهی نیمه برهنه زنان، آرایش ویژه آنها قابل توجه است و یکی از نمودهای اصلی استفاده ابزاری از زن در دوران پهلوی است.
🔹«زن روز» پرتیراژترین مجله قبل از انقلاب است که از ۱۳۴۳ با پرداختن به موضوعات مختلف مربوط به زنان، بیانکننده نوع نگاهی بود که در آن سالها به زن ایرانی وجود داشت. در بخشی از یک آگهی رپرتاژ این مجله میخوانیم: «برای احراز شخصیتی جدید به تغییر چهره و زیبایی خود متوسل شدم، ولی پی بردم که این تغییرات کافی نیست و برای تکمیل آن احتیاج بهعوض کردن رنگ موهای خود دارم».
🔹 یکی از سوژههای اصلی زن روز، گزارش با آبوتاب مسابقه «دختر شایسته» بود. مسابقهای که این مجله با کپیبرداری از نوع فرنگیاش، مبدع آن بود و دختران ایرانی را تشویق میکرد شایسته بودنشان را با معیارهای این مسابقه محک بزنند. بیشتر این معیارها البته بر اساس استانداردهای فرنگی بود؛ چه به خاطر غربی بودنِ خود مسابقه و چه در ادامه خودباختگی عجیبی که آن سالها در مقابل فرنگیها وجود داشت.
📝 [برای بررسی بازنمایی شخصیت و هویت زنان در نشریات قبل از انقلاب، نگاهی به دو مجله مشهور و پرخواننده «زن روز» و «تهران مصور» انداختهام. در این گزارش بخوانید: fna.ir/brg4zv]
✍ سیده راضیه حسینی
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
جنبش مردمی حلالزادهها
📸 t.me/RHMedia/12
💠 امام خمینی، رهبری مقتدر، همسری عاشق
🔹مردی که سالها بعنوان رهبرِ یک انقلاب مردمی، جلوی شرق و غرب ایستاد و ابهتش دنیایی را تحت تأثیر قرار داد، در زندگی شخصی، عشقی مثالزدنی نسبت به همسرش داشت.
🔹نوه امام میگوید: «یک بار که خانم به مسافرت رفته بودند، آقا خیلی دلتنگی میکردند. وقتی ایشان اخم میکردند، همه به شوخی میگفتند اگر خانم باشند آقا میخندند، وقتی نباشند آقا ناراحت هستند و اخم میکنند. خلاصه، ما هر چه سر به سر آقا گذاشتیم، اخمشان باز نشد. بالاخره من گفتم خوشا به حال خانم که شما این قدر دوستش دارید. ایشان گفتند: خوش به حال من که چنین همسری دارم. فداکاری که خانم در زندگی کردهاند، هیچکس نکرده است.»
🔹اعضای خانواده امام میگویند ایشان همسرشان را یک همراه، همراز و یک همفکر میدانستند. بانو خدیجه ثقفی برای امام جایگاه و احترام ویژهای داشتند. دخترشان میگوید: «اگر بگویم آقا کوچکترین توقعی از همسرشان نداشتند، دروغ نگفتهام. حتی میتوانم بگویم در طول شصت سال زندگی، هیچ وقت یک لیوان آب از خانم نخواستند.همیشه خودشان اقدام میکردند».
🔹در کنار تمام اینها، امام تقید خاصی به کمک به همسرشان داشتند. فاطمه طباطبایی عروس امام نقل میکنند: «خانم میگفتند که چون بچّههایشان شب تا صبح گریه میکردند و ایشان مجبور بودند تا صبح بیدار بمانند، امام شب را تقسیم کرده بودند؛ مثلاً دو ساعت ایشان بچّه را ساکت میکردند و خانم میخوابیدند و بعد، دو ساعت خودشان میخوابیدند و خانم بچّه را نگه میداشتند».
🔹امام اعتقادشان به موظف نبودنِ زن به انجام امورات خانه را به تدبیری برای بیشتر شدن عشق و محبت در درون خانواده تبدیل کرده بودند. یکی از اعضای خانواده ایشان میگوید آقا به پسر و نوههایشان القا میکردند که از زنانشان انتظار کاری نداشته باشند و اگر کار کردند، محبت کردهاند. در سوی دیگر به دخترها توصیه میکردند که کار کنند و اینگونه محبت خود به همسر و فرزندان را نشان دهند.
[ روایت کامل زندگی عاشقانه امام را در این لینک بخوانید: fna.ir/bp1r7c]
✍ سیده راضیه حسینی
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
🔹 روزنامه بیلد با طرح روی جلد روز گذشته خود، حذف قانون #چندهمسری در آلمان را به چالش کشید.
این روزنامه با یک پناهجوی سوری که دارای سه همسر و ۱۳ فرزند (به زودی ۱۴ فرزند) است مصاحبه کرد که مایل است به همراه خانواده خود تابعیت و گذرنامه آلمانی دریافت کند.
چند همسری برای مردان در آلمان ممنوع است و مردان خارجی که دارای چند همسر باشند طبق قوانین در گذشته نمی توانستند تابعیت آلمان دریافت کنند، اما به گفته وزارت کشور آلمان این قانون لغو شده و به همین علت گروه های راستگرا و روزنامه های جنجالی مانند بیلد به آن انتقاد شدیدی کردند.
@dachstudien