🎙رهبر معظم انقلاب
⚠️بسیار زشت است که عده ای از امام و انقلاب دم می زنند و با فتنه گران همکاری یا از آنان حمایت می کنند.
این نمیشه، این نمیشه
بنده موضع ام در این باره کاملا صریح است.
📌روی مسئله فتنه حساسم
این پدیده -دم زدن از امام و انقلاب و حمایت از فتنه گر- پدیده بسیار بدی است، بسیار زشت است، این پدیده را اصلا ما نمی پذیریم.۱۳۹۵/۰۴/۱۲
🗒️@HamQalam
🔸️مادرم نمک غذایش را هم از اهل بیت میخواهد، همیشه هم به ما سفارش میکند جای دیگری خبری نیست، دنیا را بگردید باز میرسید به همین جا.
مادر را همیشه متوسل دیدم، اما اگر کار به بنبست میرسید بیشتر متوسل امالبنین بود. هروقت صاحبخانه را پشت در میدید، پنج صلوات هم کافی بود تا مادرِ ماهِ بنیهاشم کارش را راه بیاندازد.
موقع گرفتن تاکسی، موقع خوردن دارو، موقع عیادت مریض حتی ایام شادی و عروسی، دعایش امالبنین بود و همان پنج صلوات.
🔸️داشتم میخواندم با تلویزیون «که ای سروسامانم، شور بهارانم، جان و جهان من، کشورم ایرانم...» که مدال طلا را به زور و به جبر از ما گرفتند.
🔸️اینکه مدال طلا برق میزند شکی نیست؛
اینکه شکست رکورد المپیک به نام خودت و پرچم کشورت شیرین است هم شکی نیست، اما خیلی چیزها خیلی مرامها رنگ طلا را میبرد، آن هم مرامی که در عصر بلندشدن پرچمهای رنگینکمانی، پرچم مادرِ ماه بنیهاشم را بالا میبرد، حتی اگر طلا برود، حتی اگر ناداوری کنند، حتی اگر داغ بماند به دلت برای رکوردی که شکستی...
🔸️سرت را بالا بگیر مرد! که در عصر بیدینی و دنیّت فرزندان شیطان، تو سرفرازی و پرچمدار پهلوان اسطورهای. این اتفاق که کام دلمان را تلخ کرد، در محاسبات پسر امالبنین محفوظ است.
این پرچم چه بخواهند و چه نخواهند، بالاتر از تمام پرچمها میماند و میدرخشد.
طلای مرام و معرفت مبارکت باشد آقا #صادق_بیت_سیاح...
✍🏻#فاطمه_میریطایفهفرد
🗒️@HamQalam
🔻شهادت کمال انسان
✍🏻معصومه پازکی
🔴مصطفی ملکیان متفکر اصلاح طلب در برنامه ای با عنوان "مستند معنا" به موضوع شهادت می پردازد و در تلاش است تا با جداانگاری عقلانیت و اخلاق با دین و مذهب شهادت بر محور عقلانیت و اخلاق را ستایش و متعلق به ملت و شهادت در راه دین و مذهب را ذم و بهانه ای برای حفظ قدرت و سرمایه حکومت بر شمارد.
او برای رفع توهم متدینین ادامه می دهد شهادت آرمان نیست بلکه وسیله ای است تضمین شده برای رسیدن به رضای الهی، مقام قرب یا به ورود به بهشت. او آرمان را مطلوب بالذات و فی نفسه می داند که انسان به خاطر آن زندگی می کند و شهادت را مطلوب بالذات نمی داند زیرا از انظر ایشان انسان زندگی نمی کند برای کشته شدن بلکه وسیله ای تضمین شده است برای اینکه متدین را به مقام رضا و تقرب و ورود به بهشت برساند.
🔴جناب ملکیان چنان عقلانیت را در مقابل دین و مذهب قرار داده که گویا هیچ ربطی به هم ندارند و از همان ابتدا مغایر یکدیگر بوده اند در حالی که اثبات آموزه های دینی با عقلانیت است.
در فرهنگ دینی شهادت آرمان فرد متدین است چرا که او زندگی نمی کند برای کشته شدن بلکه زندگی می کند برای تکامل و رسيدن به مقام قرب الهی كه اوج آن به شكل شهادت در راه خدا تجلّى مىكند.
شهادت کمال انسان متدین است که در سایه اعتقادات برحق دینی و عبادت و بندگی به آن نائل می شود.
🗒️@HamQalam
🔴در پاسخ عرض می کنیم که؛ بله، بنا به تفسیری از عبارت قرانی "لا اکراه فی الدین" ما معتقدیم که در انتخاب دین تحمیلی وجود ندارد، البته این عدم تحمیل به این معناست که اجبار و اکراه تکوینی نفی شده است، یعنی خداوند متعال به اجبار مکانیکی کسی را به سوی دینداری سوق نمی دهند، اما این به این معنا نیست که از جهت تشریعی نیز کسی را مکلّف به دینداری و مسلمان شدن نکند، زیرا هدف از خلقت جن و انس چیزی جز عبودیت آنها نیست و این عبودیت تنها با پذیرش دین الهی محقق میشود. ضمن اینکه معنای﴿لا إِکْراهَ فِی الدِّینِ﴾؛ این است که نمیتوان یک اعتقاد را به اجبار به کسی قبولاند؛ ولی دلالتی بر این معنا ندارد که پس هر دینی را خواستید میتوانید انتخاب کنید.
🔴در ثانی باید به این نکته توجه داشت که بعد از پذیرش دین، عمل به آموزه های دینی واجب است، بله ورود در حریم خصوصی افراد و رصد آن ها جایز نیست اما در مواردی هم شرع و هم قانون عمل به آموزه های دینی و الزامات قانونی را لازم می دانند و حتی وجود مقدس حضرات معصومین (ع) هم در آن مدارا و مسامحه را جایز نمیدانستند و عدم انعطاف و برخورد های سختگیرانه به همراه مجازات های شرعی خود ضمانت اجرایی برای عملی شدن فرامین دینی توسط مسلمانان در فضای اجتماع است که از آن جمله میتوان به گزینههای زیر اشاره کرد؛
ادامه👇👇
🔸انعطاف ناپذیری در برنامههای دینی؛
برنامهها و تعالیم دینی انبیا اعم از عقاید، احکام و اخلاق که با ادله قطعی جزء دین شمرده میشوند بههیچوجه قابل تسامح نیستند و به این بهانه که مورد پذیرش مردم نمیباشند و دردسرساز و مشکل آفرین هستند، نمیتوان آنها را مورد مسامحه قرار داد.
🔸عدم تساهل در حدود الهی؛
از نظر اسلام، اقدام مخالفان اگر منافع شخصی انسان را بهخطر اندازد و عفو و مدارا، ظلمپذیری و ذلّت نباشد، شایسته است انسان شیوه مدارا و تساهل در پیش بگیرد. اما اگر اقدام مخالفان در تعارض با حدود الهی باشد، چون انسانیّت انسان در گرو رعایت حقوق الهی میباشد، مسامحه جایی ندارد و باید به اقدام عملی روی آورد. مهمترین اقدام عملی که در اسلام تأکید فراوانی بر آن شده «امر به معروف و نهی از منکر» است که دارای شروط و مراحلی است. اما کمترین ثمره آن نظارت عمومی و حراست از احکام و حدود الهی است.
مهمترین وظیفه حکومت اسلامی و فلسفه تأسیس آن اجرای احکام و حدود الهی است. از اینرو، برخورد قاطع پیامبر بهعنوان حاکم اسلامی در صدر اسلام با متخلّفان را شاهدیم و در آیات قرآن نیز بر اجرای احکام و حدود الهی تأکید شدهاست؛
🔸عدم تسامح در عدالت اجتماعی و حقوق مردم؛
هدف کلی ادیان الهی برقراری موازین عدالت اجتماعی است تا زمینه تکامل اخلاقی و معنوی همه افراد پدید آید. در مواردی که حقوق شخصی مطرح هستند، میتوان تسامح نمود، اما جایی که عدالت اجتماعی و حقوق افراد دیگر مطرح است، تسامح در کار نیست و باید با قاطعیت برخورد نمود.
✍🏻طیبه زاهدی
🗒️@HamQalam
هدایت شده از KHAMENEI.IR
✍ جلال آل قلم
👈 یادداشت آیتالله خامنهای درباره جلال آلاحمد
🔹️آنچه در پی میآید پاسخهای رهبر انقلاب به پرسشهای انتشارات رواق است که در سال ۱۳۵۸ و در تبیین منش فکری و عملی جلال آلاحمد مرقوم کردهاند. متن سوالات رواق هم اینک در دست نیست، اما از فحوای پاسخ ها قابل حدس است، سؤالاتی چون نحوه آشنایی با ایدههای آلاحمد، ساحتهای نقش آفرینی فرهنگی او، واپسین منزل فکری وی و نقش او در بسترسازی برای انقلاب و... نگاه جامعالاطراف رهبری به کارنامه آلاحمد، به ویژه واپسین فصل آن، بازگوکنندهی نکات مهمی است که میتواند جلال پژوهان را مددکار باشد.
🔍 متن یادداشت آیتالله خامنهای را بخوانید:
farsi.khamenei.ir/amp-content?id=8018