🔺️شهیده بنت الهدی صدر الگویی برای بانوان طلبه در امر تبلیغ
#شهیده_بنت_الهدی_صدر
#تبلیغ
✅️#هم_قلم
https://eitaa.com/joinchat/3157918277Cde3f56c11d
💠 رهبر معظم انقلاب؛
"عظمت زنی مثل بنت الهدی از هیچ یک از مردان شجاع و بزرگ، کم تر نیست.
حرکت او حرکتی زنانه بود
حرکت آن مردان، حرکتی مردانه است
اما هر دو حرکت، حرکت تکاملی و حاکی از عظمت شخصیت و درخشش جوهر و ذات انسان است.
این گونه زن هایی را باید تربیت کرد و پرورش داد."
#تربیت_دینی
#شهیده_صدر
✅️#هم_قلم
https://eitaa.com/joinchat/3157918277Cde3f56c11d
🔻یوم الهدم روز فاجعه خشونت افراطی
از تخریب قبرستان بقیع تا تخریب غزه
♨️یوم الهدم، نامی است که بر حادثه تخریب گسترده قبرستان بقیع در مدینه منوره در سال ۱۳۴۴ قمری نهاده شده است این رویداد دردناک در پی محاصره مدینه و به فتوای مفتیان وهابی صورت گرفت که با هدف جلوگیری از زیارت قبور ائمه اطهار (ع) و دیگر بزرگان اسلام انجام شد.
💢قبرستان بقیع، به عنوان یکی از مهمترین اماکن مقدس در تاریخ اسلام، آرامگاه چهار امام معصوم، شهدای صدر اسلام، صحابه رسول خدا (ص) و سادات بنیهاشم است. تخریب قبرستان بقیع به دست وهابیون، واکنشهای شدیدی از سوی کشورهای مختلف، به ویژه ایران، به دنبال داشت. این اقدام خشونتآمیز که با برداشتهای سطحی و افراطی از آموزههای اسلامی توجیه میشد، باعث تنش و تیرگی روابط میان ایران و عربستان سعودی شد.
💢وهابیون با تفسیری متحجرانه و تندروی از دین، ساخت بارگاه و مرقد بر قبور ائمه اطهار(ع) را شرک میدانستند و با تخریب این اماکن مقدس، به شعائر دینی اهانت میکردند. این گروه با خشونت و بیرحمی، جان انسانهای بیگناه را میگرفتند و قبور را ویران میکردند. اعمال آنها بر پایه تفسیری تحریف شده از دین انجام میشد و باعث ایجاد نفرت و تنش در جهان اسلام شد.
♨️این خشونت افراطی، متأسفانه در عصر حاضر نیز در قالب جنگهای ناجوانمردانه و کشتار بیرحمانه مردم بیگناه فلسطین، غزه و لبنان ادامه دارد.
یوم الهدم، یادآور این واقعیت تلخ است که خشونت و تندروی مذهبی، چه پیامدهای ویرانگری برای جهان دارد و چه ضرورت دارد که در برابر هرگونه خشونت مذهبی و افراط گرایی ایستادگی کرد.
✅️این واقعه، ضرورت حفظ میراث فرهنگی و مذهبی و مبارزه با خشونت و افراط گرایی را بیش از پیش نمایان میکند، همچنین یادآور اهمیت همزیستی مسالمتآمیز ادیان و مذاهب و لزوم درک متقابل و احترام به اعتقادات یکدیگر است.
✍️استاد#مریم_خدادادی
✅️#هم_قلم
https://eitaa.com/joinchat/3157918277Cde3f56c11d
🔻اصول سرمایه گذاری در مکتب اهل بیت علیهم السلام
📌سرمایهگذاری از منظر ائمه اطهار علیهمالسلام صرفاً یک فعالیت اقتصادی نیست، بلکه بخشی از سبک زندگی دینی و اجتماعی شیعه محسوب میشود که بر پایه اصولی چون مشروعیت درآمد، عدالت اقتصادی، اجتناب از ربا، تلاش و تولید، پرهیز از اسراف و تقویت اقتصاد اسلامی بنا شده است. ائمه با نهادینه ساختن این اصول در میان پیروان خود، زمینهساز شکلگیری جامعهای پویا، مستقل و برخوردار از قدرت اقتصادی شدند.
💢با بررسی مشاغل شیعیان عصر حضور ائمه علیهمالسلام به این نتیجه میرسیم که همت و پویایی جامعه شیعی در تنوع مشاغل از روحیه کارآفرینی و توصیههای ائمه علیهمالسلام نسبت به این امر و افزایش سرمایه اقتصادی نشات گرفته است و شیعیان با تمام محدودیت های حکومتی و نظیر آن هیچگاه از کار و تلاش دست برنداشتند و این امر به صورت یک فرهنگ در جامعه شیعه ریشه دوانده است.
✅️این فرهنگ اقتصادی سبب ماندگاری جامعه شیعه است؛ زیرا در اقتصاد سیاسی، تنوع مشاغل و گستردگی آن از عوامل قدرت اقتصادی و سیاسی یک جامعه به شمار می رود و ثروت فراوان مالی و به تبع آن قدرت سیاسی را به دنبال دارد.
♨️فرهنگ اقتصادی فعال، در کنار پرهیز از وابستگی به حاکمیتهای ظالمانه و حضور هدفمند در بطن جامعه، موجب شد تا جامعه شیعه در طول قرون، با وجود فشارهای سیاسی، به بقای خود ادامه داده و زمینهساز تحولات فکری، فرهنگی و حتی سیاسی شود. از این رو میتوان گفت که اقتصاد شیعی، برخاسته از یک منظومه فکری عمیق و الهامگرفته از تعالیم اهلبیت علیهمالسلام، نقش مهمی در حفظ هویت و استمرار جامعه شیعی ایفا کرده است.
✍️#نجمه_صالحی|دبیر انجمن علمی تاریخ پژوهشگاه جامعه الزهرا
✅️#هم_قلم
https://eitaa.com/joinchat/3157918277Cde3f56c11d