💠 رهبر معظم انقلاب؛
"عظمت زنی مثل بنت الهدی از هیچ یک از مردان شجاع و بزرگ، کم تر نیست.
حرکت او حرکتی زنانه بود
حرکت آن مردان، حرکتی مردانه است
اما هر دو حرکت، حرکت تکاملی و حاکی از عظمت شخصیت و درخشش جوهر و ذات انسان است.
این گونه زن هایی را باید تربیت کرد و پرورش داد."
#تربیت_دینی
#شهیده_صدر
✅️#هم_قلم
https://eitaa.com/joinchat/3157918277Cde3f56c11d
🔻یوم الهدم روز فاجعه خشونت افراطی
از تخریب قبرستان بقیع تا تخریب غزه
♨️یوم الهدم، نامی است که بر حادثه تخریب گسترده قبرستان بقیع در مدینه منوره در سال ۱۳۴۴ قمری نهاده شده است این رویداد دردناک در پی محاصره مدینه و به فتوای مفتیان وهابی صورت گرفت که با هدف جلوگیری از زیارت قبور ائمه اطهار (ع) و دیگر بزرگان اسلام انجام شد.
💢قبرستان بقیع، به عنوان یکی از مهمترین اماکن مقدس در تاریخ اسلام، آرامگاه چهار امام معصوم، شهدای صدر اسلام، صحابه رسول خدا (ص) و سادات بنیهاشم است. تخریب قبرستان بقیع به دست وهابیون، واکنشهای شدیدی از سوی کشورهای مختلف، به ویژه ایران، به دنبال داشت. این اقدام خشونتآمیز که با برداشتهای سطحی و افراطی از آموزههای اسلامی توجیه میشد، باعث تنش و تیرگی روابط میان ایران و عربستان سعودی شد.
💢وهابیون با تفسیری متحجرانه و تندروی از دین، ساخت بارگاه و مرقد بر قبور ائمه اطهار(ع) را شرک میدانستند و با تخریب این اماکن مقدس، به شعائر دینی اهانت میکردند. این گروه با خشونت و بیرحمی، جان انسانهای بیگناه را میگرفتند و قبور را ویران میکردند. اعمال آنها بر پایه تفسیری تحریف شده از دین انجام میشد و باعث ایجاد نفرت و تنش در جهان اسلام شد.
♨️این خشونت افراطی، متأسفانه در عصر حاضر نیز در قالب جنگهای ناجوانمردانه و کشتار بیرحمانه مردم بیگناه فلسطین، غزه و لبنان ادامه دارد.
یوم الهدم، یادآور این واقعیت تلخ است که خشونت و تندروی مذهبی، چه پیامدهای ویرانگری برای جهان دارد و چه ضرورت دارد که در برابر هرگونه خشونت مذهبی و افراط گرایی ایستادگی کرد.
✅️این واقعه، ضرورت حفظ میراث فرهنگی و مذهبی و مبارزه با خشونت و افراط گرایی را بیش از پیش نمایان میکند، همچنین یادآور اهمیت همزیستی مسالمتآمیز ادیان و مذاهب و لزوم درک متقابل و احترام به اعتقادات یکدیگر است.
✍️استاد#مریم_خدادادی
✅️#هم_قلم
https://eitaa.com/joinchat/3157918277Cde3f56c11d
🔻اصول سرمایه گذاری در مکتب اهل بیت علیهم السلام
📌سرمایهگذاری از منظر ائمه اطهار علیهمالسلام صرفاً یک فعالیت اقتصادی نیست، بلکه بخشی از سبک زندگی دینی و اجتماعی شیعه محسوب میشود که بر پایه اصولی چون مشروعیت درآمد، عدالت اقتصادی، اجتناب از ربا، تلاش و تولید، پرهیز از اسراف و تقویت اقتصاد اسلامی بنا شده است. ائمه با نهادینه ساختن این اصول در میان پیروان خود، زمینهساز شکلگیری جامعهای پویا، مستقل و برخوردار از قدرت اقتصادی شدند.
💢با بررسی مشاغل شیعیان عصر حضور ائمه علیهمالسلام به این نتیجه میرسیم که همت و پویایی جامعه شیعی در تنوع مشاغل از روحیه کارآفرینی و توصیههای ائمه علیهمالسلام نسبت به این امر و افزایش سرمایه اقتصادی نشات گرفته است و شیعیان با تمام محدودیت های حکومتی و نظیر آن هیچگاه از کار و تلاش دست برنداشتند و این امر به صورت یک فرهنگ در جامعه شیعه ریشه دوانده است.
✅️این فرهنگ اقتصادی سبب ماندگاری جامعه شیعه است؛ زیرا در اقتصاد سیاسی، تنوع مشاغل و گستردگی آن از عوامل قدرت اقتصادی و سیاسی یک جامعه به شمار می رود و ثروت فراوان مالی و به تبع آن قدرت سیاسی را به دنبال دارد.
♨️فرهنگ اقتصادی فعال، در کنار پرهیز از وابستگی به حاکمیتهای ظالمانه و حضور هدفمند در بطن جامعه، موجب شد تا جامعه شیعه در طول قرون، با وجود فشارهای سیاسی، به بقای خود ادامه داده و زمینهساز تحولات فکری، فرهنگی و حتی سیاسی شود. از این رو میتوان گفت که اقتصاد شیعی، برخاسته از یک منظومه فکری عمیق و الهامگرفته از تعالیم اهلبیت علیهمالسلام، نقش مهمی در حفظ هویت و استمرار جامعه شیعی ایفا کرده است.
✍️#نجمه_صالحی|دبیر انجمن علمی تاریخ پژوهشگاه جامعه الزهرا
✅️#هم_قلم
https://eitaa.com/joinchat/3157918277Cde3f56c11d
🔻زنان مواظب باشند، راه مبارک انقلاب را گم نکنند
♨️انقلاب آمد و رفتار خانمها و جهت حرکت زنهای کشور ما را صد و هشتاد درجه عوض کرد؛ یعنی پشت به آن سمت و رو به سمت نور و رشد و فهم علمی و اخلاقی و سیاسی و حضور در میدانها و رشد شخصیتهای بشری و فایده بخشیدن برای جامعه به معنای واقعی، مواظب باشید از این راه برنگردید.
📌زنها مواظب باشند این راه مبارک انقلاب را گم نکنند؛ امروز سرگرم شدن به زروزیور برای زن مسلمان ایرانی انقلابی عیب است. امروز پر کردن سر و سینه و دست از زیورآلات و بت قرار دادن زیور و آرایش و مد و لباس برای زن انقلابی مسلمان ایرانی ننگ است. آن کسی که در پی این گونه چیزهاست، ارزشش پایین است.
✅️طلا برای زن ارزش آفرین نیست بی اعتنایی به طلا ارزش آفرین است. مُد برای زن ارزش آفرین نیست، بی اعتنایی نسبت به مدهای دام گونه ی ساخته و پرداخته ی دشمنان برای زن ارزش است.
زن مسلمان شخصیت خودش را پیدا کرده است، مواظب باشید این شخصیت را گم نکند ازدواجها در دوران انقلاب و به برکت آن آسان شد؛ چون تشریفات و سخت گیریها کم شد. نگذارید دوباره به خانه ی اول برگردیم. پدران و مادران نسبت به مقدمات غیر لازم ازدواج سخت گیری نکنند؛ جوانان که سخت گیری یی ندارند. بگذارند ازدواج اسلامی انجام بگیرد. بگذارند ازدواج برای دختر مسلمان و زن جوانی که در محیط اسلامی است، مثل ازدواج فاطمه ی زهرا (س) باشد؛ ازدواجی با پیوند عشقی معنوی و الهی و جوششی بی نظیر میان زن و مرد مؤمن و مسلمان و همکاری و همسری به معنای واقعی بین دو عنصر الهی و شریف، اما بیگانه از همهی تشریفات و زروزیورهای پوچ و بی محتوای ظاهری، این است ازدواج درست زن مسلمان و تربیت فرزند و اداره ی محیط خانه و البته اندیشیدن و پرداختن به همه چیز جامعه و دین و دانش و فعالیت اجتماعی و سیاسی اسلام این است.
▫️منبع؛ بیانات #امام_خامنهای برگرفته از کتاب #بانوی_تراز
✅️#هم_قلم
https://eitaa.com/joinchat/3157918277Cde3f56c11d
آقا مرتضی #آوینی میگفت: «مَشک رنجهای انقلاب را به دندان کشیدهایم، دست و پا دادهایم، اما آن را رها نکردهایم.»
ما هم تا زندهایم آن مشک را رها نخواهیم کرد حتی به اشک.
✅️#هم_قلم
https://eitaa.com/joinchat/3157918277Cde3f56c11d
بررسی صلح و جنگ در سیره اولیاء دین
🔴 برخی روشنفکران داخلی؛ مقابله نظامی با دشمن را با عباراتی چون تندروی، عدم فرصت شناسی و عملی خلاف عقلانیت تعبیر می کنند و آن را با سیره "صلح طلبی" پیامبر اکرم(ص) و ائمه معصومین(ع) در تضاد می دانند در حالی که این نوع از حرکت دقیقا بر اساس منویات آن بزرگواران می باشد.
♨️ائمه معصومین(ع) نیز در صورت فراهم بودن شرایط و همراهی مردم همواره بر اصل مبارزه پافشاری داشتند دوران کوتاه حکومت امیر المومنین(ع) و امام حسن مجتبی(ع) و بعد از آن قیام سیدالشهدا(ع) خود گواهی روشن بر این مدعاست.
✅ بررسی صلح در کنار جنگهای متعددی که پیامبر(ص) داشته اند دارای اهمیت بسیاری است، آن چنان که پیامبر(ص) پس از تشریع جهاد، حمله اصلی خود را متوجه مکه و مشرکین قریش نمودند. شش سال استراتژی جهاد با قریش، نشانگر اهمیت دادن پیامبر(ص) به مبارزه با قریش و تضعیف آنها می باشد.
✅ صلح حدیبیه در شرایطی واقع شد که پیامبر(ص) تا آن زمان شش سال به جنگ با دشمن پرداخته بود و در آن سال از نظر قدرت و موقعیت در وضعیت بهتری نسبت به شش سال قبل بودند اما با این وجود پیامبر(ص) صلح را برمی گزیند.
✅ پیامبر اکرم(ص) با در نظر گرفتن هدف غایی که گسترش اسلام در سراسر جهان بود، باید دامنه دعوت خویش را کمکم به خارج از محدوده مدینه و مکه و حتی شبه جزیره بگستراند. تا سال ششم پیامبر(ص) توانسته بود تا اسلام را در منطقه حجاز گسترش دهد و دشمنان خویش را در این منطقه به قدر کافی تضعیف نماید.
ادامه دارد....
✍️استاد#طیبه_زاهدی
✅️#هم_قلم
https://eitaa.com/joinchat/3157918277Cde3f56c11d
⭕️ مذاکره مستقیم/غیر مستقیم؟!⭕️
📌دیروز پسر مرجانه، حسین بن علی را بین ذلت و عزت مخیر کرد و او عزت ابدی را انتخاب کرد.
قرنها گذشت!
تاریخ خوانده ها خوب میدانند تاریخ چیزی جز تکرار نیست!
📌امروز دوباره اسطوره پلیدی عالم
شریک خون طفلان غزه
مجسمه دروغ و خیانت
قاتل قهرمان ما
فرزند حسین را مخیر کرد در دوراهی #جنگ و #مذاکره مستقیم!
نامه داد و با لحن تهدید ،گدایی مذاکره کرد!
📌یک جهان منتظر واکنش فرزند حسین بودند!
هر چند همه خوب میدانستند در قاموس نگاه او چیزی به نام ترس و تسلیم وجود ندارد!
📌فرزند حسین سینه سپر کرد!
از بلاغت کلامش مدد گرفت
و باز هم طوفانی به پا کرد!
او ایستاد و گفت:
"از مذاکرهی با آمریکا هیچ مشکلی حل نمیشود. دلیل: تجربه ی ما در دههی ۹۰...
دولت آن روز ما نشست مذاکره کرد، رفتند، آمدند، نشستند، برخاستند، مذاکره کردند، گفتگو کردند، خندیدند، دست دادند، رفاقت کردند، همهکار کردند، یک معاهدهای هم تشکیل شد؛در این معاهده، طرف ایرانی خیلی هم سخاوت به خرج داد، امّا همان معاهده را آمریکاییها عمل نکردند...معاهده برای این بود که تحریمهای آمریکا برداشته بشود...از این تجربه استفاده کنیم... با یک چنین دولتی مذاکره نباید کرد؛ مذاکره کردن عاقلانه نیست، هوشمندانه نیست، شرافتمندانه نیست."(بیانات ۰۳/۱۰/۱۹)
📌با این صراحت ،قطعا شیطان بزرگ خواب #مذاکره_مستقیم با ایران را هم نخواهد دید!
با نامه کذایی او هم_ از آنجا که میدانستیم عزت و غرور ایرانی را نشانه گرفته _معامله ای درخور شد!
آنچنانکه چند سال پیش هم نامه ای مشابه ،زیر پای نخست وزیر ژاپن قرار گرفت! و رسانه های جهان از آن تصویر کوچک،عزت ایران را به تمام دنیا مخابره کردند!
📌نیروهای نظامی مان به حالت آمادهباش در آمدند!
سپاه با هوشمندی کامل از #شهر_موشکی رونمایی کرد
سروصدای رسانهای در رابطه با #سلاح_پلاسمایی بپا شد!
یک مقام نظامی ایرانی به حمله متقابل ایران به پایگاه امریکایی در دیهگو گارسیا اشاره کرد!
ظاهرا همینها موجب عقبنشینی آمریکا از موضع کوبیدن بر طبل جنگ شد!
✨️اما رهبری مدبر ایران که خود اِشراف کامل بر نتایج مذاکره با آمریکا را دارد و آن را محکم نهیب زده است و در عین حال رهبری بی خبر از جو روانیِ به پا شده در خصوص مذاکره نیست، خوب میداند که هنوز هم بخشی از جامعه نیاز به اقناع تجربی بیشتر دارند ،او ولی و پدر جامعه است نه حاکم مستبدشان!
او با اِشراف به حوزه روابط دیپلماتیک یقین دارد که سر میز مذاکره مستقیم با عهد شکن قلدر نشستن، یعنی شأنیت دیپلماتیک و اعتبار قائل شدن برای او!
پس در عین حال که با زیرکی تمام و به رغم اصرار او، این شأنیت را برایش قائل نمیشود و او را لایق یک هم کلامی ساده دیپلماتیک هم نمیداند اما مسیر مذاکره غیر مستقیم را (که نشاندهنده پیام عدم اعتماد وعدم احترام مرسوم دیپلماتیک است) نمیبندد تا هم آن بخشِ شاید قابل توجه از جامعه را به بلوغ سیاسی کامل در این خصوص برساند (میدانیم که فرق حکومت اسلامی با حکومت های دیکتاتوری در این است که به دنبال رشد و بلوغ فکری و سیاسی مردم و انتخاب آگاهانه آنان است تا تحمیل مسائل به آنان)
و هم اینکه در عین حال این آخرین مسیر عزتمندانه و مقتدرانه حل مسائل را که مذاکره با واسطه است سد نکند.
📌به این ترتیب انتخاب فرزند حسین همچنان عزت است!
او با اقتدار و استحکام، دست مخملی شیطان را برای مذاکره پس می زد!
و سایه جنگ را هم با مدد از وَ أَعِدُّوا لَهُمْ مَا اسْتَطَعْتُمْ مِنْ قُوَّة کماکان دفع میکند!
✍️#عاطفه_خرّمی
✅️#هم_قلم
https://eitaa.com/joinchat/3157918277Cde3f56c11d
هم قلم
بررسی صلح و جنگ در سیره اولیاء دین 🔴 برخی روشنفکران داخلی؛ مقابله نظامی با دشمن را با عباراتی چون ت
نمونه تاریخی از رویه پیامبر اسلام
در جنگ و صلح
✅ قریش بزرگترین و اصلی ترین دشمن پیامبر(ص)، تمام سعی خویش را در مخالفت با پیامبر به کار برده بود، اینک مشخص شده بود قریش دیگر توان وارد ساختن ضربه اساسی به مدینه را ندارد. پیامبر(ص) با بسیاری از قبایل منطقه نیز ارتباط برقرار نموده است و باید به نقاط دوردست تر بپردازد. دو ابرقدرت روم و ایران هنوز به اسلام دعوت نشده بودند. لحن نامه هایی که پیامبر(ص) به سران کشورها نوشتند لحن قاطعی بود. این لحن، آمادگی برای هرگونه خطر احتمالی را می طلبید و پیامبر(ص) باید از قبل چنین آمادگی را فراهم سازد. پیامبر(ص) دریافته بود که برای پرداختن به خارج از شبه جزیره، می بایستی در منطقه ثبات حکم فرما شود و پیامبر(ص) دیگر منازعی در منطقه نداشته باشد. لازمه پرداختن به خارج، حضور بلامنازع در منطقه است و برای این کار یا باید دشمن مقهور شود و یا اینکه خاطر جمع شد که دیگر از ناحیه وی مزاحمتی ایجاد نخواهد شد. بدین سبب پیامبر(ص) با حرکت به سوی مکه نمایشی از قدرت را طرح ریزی می نمایند، مانوری که منجر به صلح حدیبیه شد و بوسیله آن ایشان توانست به مقصود خویش، ایجاد ثبات در منطقه و تبلیغ اسلام درخارج شبه جزیره برسد.
✅ پیامبر اکرم(ص) برای تحمیل صلح بر دشمن به منطقه آمده بود، لذا باید از یک سو از موضع قوی با دشمن برخورد مینمود و از یک سو باید با هوشیاری کامل مانع از هرگونه سنگ اندازی در راه صلح شود و از دیگر سو باید از موضعی قوی و برتر با مسئله برخورد نماید. برای تحمیل صلح علاوه بر قراردادن دشمن در محظورات سیاسی، مهمترین کار ترساندن وی از قوه نظامی است. بدین خاطر وقتی اولین فرستاده قریش برای تهدید به نزد پیامبر (ص) آمد ایشان با قاطعیت هرچه تمامتر فرمودند: "قریش چه گمان می گند؟ به خدا سوگند در راه دین خدا که مرا بدان مبعوث نموده آن قدر می جنگم تا خدا آن را پیروز گرداند و یا اینکه جان خود را بر سر این راه گذارم و از میان روم."
وقتی چون حضرت اطلاع یافت که قریش قصد دارد راه را بر ایشان ببندد پس از مشورت با اصحاب، اعلام کردند یا مهلت به آنها می دهیم و یا می جنگیم.
این تهدیدهای جدی که جلوه بارز آن در بیت رضوان عینیت یافت باعث شد تا قریش تدریجا به خود آمده و وحشتی در آنان ایجاد شود و به فکر مذاکره برای صلح بیفتند.[1]
📌در نهایت ذکر این نکته لازم است که تا زمانی که ملت، دولت، امت و امام امت بر امری توافق داشته باشند مخالفت عدهای ساده اندیش، خللی در انجام امور ایجاد نمی کند.
1. جلیلی، سعید، سیاست خارجی پیامبر "ص"
✍️استاد#طیبه_زاهدی
✅️#هم_قلم
https://eitaa.com/joinchat/3157918277Cde3f56c11d