🍃🥀 شهادت در برف و الهام به مادر شهید
🔹️ مادر 🍃🥀شهيد «محمدعلي اصلانی» : «محمدعلی» چون تنها پسرم بود بعد از مرگ پدرش کفیل من و از سربازی معاف شد اما در دلش شوق جبهه رفتن بود.
من به او می گفتم: مادرجان! من به جز تو كسي را ندارم پيش من بمان و به جبهه نرو ، تا اينكه يك روز محمد علی رضایت گرفت و رفت
🍃🥀 محمد علی در چند مرحله اعزام شد و به جبهه رفت و سرانجام در یکی از شبهای سرد و برفی دیماه خبر شهادتش را آوردند.
روزي كه به شهادت رسيد انگار به من الهام شده بود، برف مي آمد و خيلي هوا سرد بود.
من و دخترم در خانه بودیم. دردی به جانم نشست و به دخترم گفتم: نمي دانم انگار يك چيز به کمر من خورده و خيلي درد مي كند. و به یاد محمد علی گریه میکردم و خوابم برد و در خواب دیدم گلوله ای به پشت محمد علی اصابت و روی برف افتاده و به شهادت مي رسد. آن شب انگار من هم گلوله خورده بودم و چنین احساسی داشتم.
🔹️ صبح آمدند وگفتند: پسرت به شهادت رسيده است وچند روز بعد پیکرش را آوردند.
🔹️ به راستی چگونه پاسخ این "مادران شهدا" را که این چنین تنها سرپناه وامید خود را فداکردند را خواهیم داد.
دفاع_مقدس
شهادت_در_برف
#همراه_شهدا
@Hamrahe_Shohada
4_5956079188019517174.mp3
2.41M
منم باید برم
آره! برم، سرم بره
نذارم هیچ حرومی؛
طرفِ حرم بره...😔
#همراه_شهدا
@Hamrahe_Shohada
نگاھتان وجودمان را
از عشـق لبریز میکند ؛
ما عاشق نگاه یاران هستیم ...
#شهدا_همیشهنگاهے
#همراه_شهدا
@Hamrahe_Shohada
همراه شهدا🇮🇷
°•| 🌿🌸 ﺍﻟﺴَّﻠﺎﻡُ ﻋَﻠَﻴْﻚِ ﻳَﺎ ﻓَﺎﻃِﻤَﺔُ اَلْزَهرا 📌خاطرات شهید سید #مجتبی_علمدار قسمت 7⃣ #پایان_ج
°•| 🌿🌸
ﺍﻟﺴَّﻠﺎﻡُ ﻋَﻠَﻴْﻚِ ﻳَﺎ ﻓَﺎﻃِﻤَﺔُ اَلْزَهرا
📌خاطرات شهید سید
#مجتبی_علمدار
قسمت 8⃣
#خاکریز_بعد_از_جنگ
🍃اواخر سال 1367 سید هم آمد خوزستان و در اطلاعات عملیات لشکر مشغول شد. یک شب با سید رفتیم سراغ یکی از خاکریزهای به جا مانده از دوران جنگ. سید نشست روی خاکریز و دستش را کرد توی خاک و بالا آورد. مشتش پر از خاک بود. رو به من کرد و گفت: « مجید، امروز وظیفه من و تو اینه که این خاکریز رو گسترش بدیم و بیاریم توی شهرها. تیر و توپ و تفنگ دیگه تموم شد. ما باید توی شهر خودمون، کوچه به کوچه، مسجد به مسجد، مدرسه به مدرسه، دانشگاه به دانشگاه، کار کنیم. باید بریم دنبال جوان ها. باید پیام این هایی را که تو خون خودشون غلتیدند رو ببریم توی شهر.»
🍃گفتم اگه این کار بکنیم چی میشه. گفت: «جامعه بیمه میشه. گناه در سطح جامعه کم میشه. مردم اگه با شهدا رفیق بشن، همه چی درست میشه. اون وقت جوانها میشن، یار امام زمان (عج).» بعدش ادامه داد: «ما نمی توانیم چکشی و تند برخورد کنیم، باید با نرمی و آهسته آهسته کار خودمون را انجام بدیم.
🍃 باید خاطرات کوتاه و زیبای شهدا را جمع کنیم و منتقل کنیم. نباید منتظر باشیم که ما را دعوت کنند. باید خودمان بریم دنبال جوان ها. البته باید قبلش روی خودمان کار کنیم. اگه مثل شهدا نباشیم بی فایده هست. کلام ما تاثیر نخواهد داشت.»
🍃سید می گفت: «من فرصت زیادی ندارم. به این آسمان پرستاره اروند من بیشتر از سی سال عمر نمی کنم، اما از خدا خواسته ام به من توفیق کار برای شهدا را بدهد.
📙کتاب علمدار، صفحه 86 الی 89
ادامه_دارد....
#همراه_شهدا
بہ یہ ابراهیم هادے درون نیاز دارم
ڪه سرم فریاد بڪشه بگہ:
مشڪل ما اینہ ڪه واسہ خدا ڪار نمےڪنیم...
#همراه_شهدا
@Hamrahe_Shohada
6.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بلند شو علمدار.....
سیده زینب💔
#همراه_شهدا
@Hamrahe_Shohada
🔻حکایت الان ماست...!
از مقداد پرسیدند هنگام حمله به خانه حضرت زهرا و امیرالمومنین چه کار کردی؟
گفت: ما مامور به سکوت بودیم ولی دست به قبضه شمشیر و چشم در چشم علی منتظر اشاره بودیم
#همراه_شهدا
@Hamrahe_Shohada
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اهمیت و ارزش ولایت و محبت حضرت امیرالمؤمنین
علی علیه السلام
آیت الله حسینی قزوینی در این کلیپ به روایت های مختصری در باب محبت حضرت امیرالمؤمنین علی علیه السلام پرداخته اند.
آیت الله حسینی قزوینی
#همراه_شهدا
@Hamrahe_Shohada
🥀 غیرت ایرانی
✨افغانها تو یک هفته افغانستان رو تقدیم طالبان کردن
سوریها تو یک هفته سوریه رو تقدیم تحریر الشام کردن
ولی مردم خرمشهر 34 روز با دست خالی جلوی ارتش بیشرف صدام که جزو ابرقدرت های جهان بود مقاومت کردن اینه غیرت ایرانی!
👈بله خیلی فرق داره؛ که عرق ملی داشته باشی !!!
#همراه_شهدا
@Hamrahe_Shohada
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جذبه داره اقتدار سرشاره
کافیه بره میدون ذوالفقارو برداره
🎤 کربلایی #حسین_طاهری
#دوشنبه_های_امام_حسنی💚
#همراه_شهدا
@Hamrahe_Shohada
25.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌴 بنما توکل بر خدا
📽 فیلمی خاطره برانگیز از دوران دفاع مقدس و حال و هوای رزمندگان اسلام در جبهه ها
با نوحه ای از #حاج_صادق_آهنگران
🎙با کاروان کربلا ، با راهیان نینوا
کن بی درنگ عزم سفر
بنما توکل بر خدا
این کاروان عشق را
شور حسینی بر سر است
آماده ی رفتن شده
در کار رزمی دیگر است
مهدی امام منتظر
بر این سپه سرلشگر است
بیرق به دوشان ، صف به صف
کرده لوای حق بپا
بنما توکل بر خدا...
#همراه_شهدا
@Hamrahe_Shohada