حَنـʜᴀɴɪɴـین'🤍
شهیده شهربانو میرزایی✨
شهیده شهربانو میرزایی فرزند علیاصغر در تاریخ 6دی سال1304 در روستای تشنیز متولد شد. وی شیرزن غیرتمند مؤمن و پرورشدهندهٔ شهیدی بود که او را در عملیات رمضان تقدیم اسلام نمود.
ایشان در فعالیتهای گوناگون اجتماعی و راهپیماییها شرکت کرده و فعالیتهای سیاسی چشمگیری در زمان شاه انجام میداد. با مطلع شدن رژیم شاه از فعالیتهای ایشان، فرماندهی نظامی وقت آبادان سرهنگ اسفندیاری به منزل آن شهیده هجوم برده، به جستجوی منزل ایشان پرداختند. اما خود شهربانو در بیست و چند روز که تحت بازجویی بود، تنها چیزی که میگفت این بود که «من فقط از خدا میترسم!»
او یکی از چهرههای کوشا در مبارزه با بدحجابی و بیعفتی بود که با بیانی زیبا و
شیوا بدحجابان را دعوت به رعایت حجاب مینمود. آن هنگام که جسم سوخته و زغال شده فرزندش را تحویل او دادند، نه تنها گریه نکرد، بلکه او را بوسید و به دیگر پسرانش تأکید مینمود که مبادا گریه کنید که دشمنشاد شویم و خود نیز با کمک فرزندانش جگرگوشهاش را در قبر گذاشته و خطاب به او گفت: مادرم، شیرم حلالت!
سپس برای مردم سخنرانی کرده در حالی که میگفت: ما باید برای صدور انقلاب چیزهای بیشتری را تقدیم نماییم، این مقدار چیزی نیست.
شهیده میرزایی صبح روزی که بیمارستان مسلمین شیراز را بمباران کرده بودند، به کمک امدادگران رفته و زنان شهیده را غسل و کفن میکرد همان شب –که شب شهادت او بود– همسایهها را در منزل خود جمع کرده، پس از پذیرایی به آنان وصیت کرد که: اگر من زیر آوار ماندم، نگذارید کسی بدن مرا ببیند. خود را زودتر به من برسانید و مرا بپوشانید.
شهادت
شهیده شهربانو میرزایی سرانجام در تاریخ 26اسفند سال1366 در سن 62سالگی در شیراز در بمباران هوایی به شهادت رسید(:
مزار ایشان در بهشت صادق«ع» در بوشهر قرار دارد و از وی 8فرزند به یادگار مانده است.
السلامعليالحسين
وعليعليأبنالحسين
وعليأولادالحسين
وعلياصحابالحسين✨
#امام_حسین_من♥️
حَنـʜᴀɴɪɴـین'🤍
شهیده سیمین ترسائی✨
شهیده سیمین ترسائی در تاریخ 1خرداد سال1363 در خانوادهای مذهبی متولد شد. پدرش کارگر بود و روزگار به سختی میگذشت. چون فرزند ارشد خانواده بود و یکبرادر و سهخواهر کوچکتر داشت، بار خیلی از کارهای منزل و رتق و فتق امور خواهران و برادر با او بود. دوران تحصیلش را با وجود تمام این مشکلات تا مقطع دیپلم در زابل سپری کرد.
پس از آن که مدرک دیپلم را دریافت نمود، ششسال در نهضت سوادآموزی منطقه محروم چابهار مشغول به خدمت شد. درضمن خدمت، تحصیلات دانشگاهی را نیز در مقطع کارشناسی دانشگاه آزاد چابهار ادامه داد.
وی به شرکت در مراسم مذهبی و مخصوصاً مجلس عزای امامحسین«ع» علاقه خاصی داشت.
شهادت
شهیده سیمین ترسائی سرانجام در 24آذر سال1389 هنگامی که برای شرکت در مراسم عزاداری به میدان فرمانداری چابهار رفته بود، زمانی که آخرین دسته عزاداری در هنگام عبور از آنجا بود دو عامل تروریست انتحاری خود را در میان جمعیت عزادار منفجر کردند، کربلایی شد:)
هدایت شده از سیدِ خیرالامور | سیدنا
22.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ریلز
از فلسطین بگو!
🔻 @seyyedoona
حَنـʜᴀɴɪɴـین'🤍
شهیده سَمَنبَر عالیپور✨
شهیده سمنبر عالیپور در سال1336 در خانوادهای محروم در روستای سرمستان از توابع شهرستان دیر دیده به جهان گشود. دوران کودکی را تا سن 6سالگی در زادگاهش گذرانید. به علت فشار کدخدایان محل خانواده وی به ناچار مهاجرت را برگزیدند و به دیر عزیمت نمودند.
او در سن 7سالگی به مدرسه رفت و در همین سن شروع به نماز خواندن کرد. با توجه به هوش سرشاری که داشت، از دانشآموزان ممتاز و رتبهٔ اول کلاس بود.
شهیده عالیپور دورهٔ ابتدایی را با موفقیت کامل به اتمام رساند، اما به علت فقر خانواده نتوانست به تحصیلاتش ادامه دهد.
پانزدهساله بود که ازدواج نمود. در همین ایام بود که انقلاباسلامی به رهبری امامخمینی«ره» در شهرها و نقاط مختلف کشور توسعه یافت، با توجه به اینکه بندر دیر از کانونهای انقلابی استان بوشهر بشمار میرفت و راهپیماییها و تظاهرات به صورت گسترده در این بندر انجام میگرفت، شهیده نیز چون سایر مردم در راهپیماییها شرکت فعال داشت.
شهادت
در روز سوم محرمالحرام سال1399 مصادف با 13آذر سال1357 پس از تجمع مردم در حسینیه اعظم شهر دیر، راهپیمایی با شکوهی صورت گرفت.
با پیمودن مسافتی مزدوران شاه اقدام به تیراندازی کردند که منجر به جراحت عدهای شد. شهیده عالیپور نیز از ناحیه کمر مورد اصابت گلوله قرار گرفت.
خون زیادی از او رفته بود. وقتی تظاهرکنندگان وی را به بهداری رساندند، او به شهادت رسیده بود:)
هدایت شده از گاندو
18.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
May 11
حَنـʜᴀɴɪɴـین'🤍
آن روز نزدیک است که بگوییم:
قاسم نبودی ببینی، قدس آزاد گشت:)🇵🇸✌️🏻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇵🇸
ما داغ داریم...!
زور داغ بیشتر از ایناست
#طوفان_الاقصی
یک؛
خیلی از همین بلاگر ها، مذهبی های صورتی و بازیگران؛ سر سفره هفت سینشان به جای قران، دیوان حافظ گذاشتند تا مثلا ابراز کنند که با دین مخالفند.
ولی ؛سعدی و حافظ هردو از شیوخ و آخوندهای طراز اول زمان خود بوده و پس از هفتصد سال هنوز بر تاریخ ادبیات و حکمت دنیا می درخشند..