💢 کاش شورای نگهبان اینقدر پیشرفته شده بود که این آدم رو بخاطر اینکه میخواد دولت ملی مدرن تشکیل بده رد صلاحیت میکرد برای رئیس جمهوری اسلامی شدن نه به هر دلیل سیاسی یا امنیتی دیگر...
اندیشه هجری | امیر گودرزی
@Hejri_Thought
💠 فَمَا الفَقرُ؟ قالَ شَرَهُ النَّفسِ إلى کُلِّ شَیءِ.
🔻سرتاپای نظام اقتصادی امروز بشر، تزریق فقر به انسانهاست. در این نوع از حکمرانی اقتصادی، یکی از مهمترین شاخصها تولید ناخالص داخلی یا GDP است که یک اقتصاد زمانی موفقتر است که نرخ جیدیپی بالاتری داشته باشد؛ یعنی هرچه بیشتر تولید کند و از آن درآمد کسب کند. این نرخ جیدیپی بالا مستلزم بازار گستره در جامعه و مصرف بیشتر است. هر چه مصرف در یک جامعه بیشتر باشد نرخ جیدیپی را بالاتر میبرد لذا عالمان علم اکانومی غالباً مستقیم یا غیرمستقیم مروج مصرفگراییاند.
🔻برای اینکه مردم یک جامعه مصرف کنند باید طمع و حرص و آز آنها به کالاها و خدمات تحریک شود و در اینجا تبلیغات است که وظیفه نیازسازی را بر عهده دارد. این سخن امام علیه السلام را اگر امروز فهم کنیم، این نظام اقتصادی، در حال تولید فقر است، فقری که امام آن را آزمندی نسبت به هر چیز تعریف میکنند.
اندیشه هجری | امیر گودرزی
@Hejri_Thought
🔻نه مرسی، ممنون!
اگه قراره اینجوری که تهران رو ساختی ایران رو هم بسازی که وامصیبتا.
این جمله رو موافقین رأی به قالیباف زیاد تکرار میکنن که تهران رو با سرعت ساخت
اگر نگاه سیستمی داشته باشیم ( کلاننگری، همهجانبهنگری و آیندهنگری) بدیهیه که این نوع از ساختن در تعارض با مسیر و اهداف انقلابه!
ساختن شهر یک کار صرفا مهندسی و بولدوزری نیست که این رو امتیاز بدونیم!
اندیشه هجری | امیر گودرزی
@Hejri_Thought
36.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥 اگر جمهوری اسلامی دچار شاهسلطانحسینها بشود، کار جمهوری اسلامی تمام خواهد بود.
💠 رهبر معظم انقلاب اسلامی:
«شجاعت در برابر هیبت دشمن، جزو شاخصهاست. در مقابل دشمن اگر مسئولین کشور احساس رعب و خوف بکنند، بر سر ملت بلاهای بزرگ خواهد آمد. آن ملتهائی که ذلیل و مقهور دست دشمن شدند، عمدهی علت این بود که مسئولان - پیشروان قافلهی ملت - شجاعت لازم، اعتماد به نفس لازم را نداشتند. گاهی در بین آحاد مردم عناصر مؤمن، فعال، فداکار، آمادهی به جانبازی هستند، منتها مسئولین و رؤسا وقتی خودشان این آمادگی را ندارند، نیروهای آنها هم از بین میرود و این ظرفیت هم نابود میشود. آن روزی که شهر اصفهان در دورهی شاه سلطان حسین مورد غارت قرار گرفت و مردم قتل عام شدند و حکومت باعظمت صفوی نابود شد، خیلی از افراد غیور بودند که حاضر بودند مبارزه و مقاومت کنند؛ اما شاه سلطان حسین ضعیف بود.
اگر جمهوری اسلامی دچار شاه سلطان حسینها بشود، دچار مدیران و مسئولانی بشود که جرأت و جسارت ندارند؛ در خود احساس قدرت نمیکنند، در مردم خودشان احساس توانائی و قدرت نمیکنند، کار جمهوری اسلامی تمام خواهد بود.» (۱۳۸۷/۹/۲۴)
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=4992
هدایت شده از کانال رسمی استاد حسن عباسی
✅ هوالحکیم
لا حول و لا قوه الا بالله
العلی العظیم
🔸 همانند ۱۳۹۲
رأی ما به سعید انقلاب،
برای دفع جبهه اشقیا،
و زمینه سازی برای
نیل به تمدن اسلامی.
ان شاء الله
✍ حسن عباسی
@Hasanabbasi_ir
33.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺ما نامسئله ها را مسئله می کنیم
◀️ تحلیل استراتژیک #انتخابات
👤 #علی_رهجو کارشناس #تحلیلگر_مسائل_استراتژیک
💡اندیشکده - رسانکده معیار
📽 لینک مشاهده در یوتیوب با کیفیت بالا:
https://youtu.be/3aznEWmAI4k
💢 هویت دینی کاملا دنبال نماینده خودش در سپهر سیاسی کشوره، نمایندهای که بتونه واقعاً نمایندگی کنه براش، به همین سبب با اینکه کل نظام و مقدسات خرج قالیباف شد ولی چون قالیباف رو نماینده هویتی خودش نمیدید بهش اقبال نکرد و رفت سمت جلیلی.
💢 هر چقدر که بهش گفتند قالیباف اجراییه و امتحان پس داده است و بهتر میتونه معیشت رو درست کنه (که بیراه هم نمیگفتن) ولی باز رفت سمت نماینده هویتی خودش چون معیشت اولویت اولش نیست.
✅ خصوصاً پس از فتنه ۱۴۰۱ و هجمهای که به این هویت شده و منزویش کرده در جامعه.
◀️ رأی بالا آوردن ثابتی و رسایی و نبویان در مجلس هم ذیل همین تحلیل میاد.
جریان حزبالله کاری نداره که «مذهبیهای یواش» مدام در حال تکفیر امثال رسایی و ثابتی و ... به عنوان تندرو و سوپرانقلابی و... هستن!
در ناخودآگاهش متوجه اینه که مطالبات من، که غالباً دینی و فرهنگیه، از زبان همین تندروها بیرون میاد نه امثال اطرافیان قالیباف و تکنوکراتهای مذهبی.
اندیشه هجری | امیر گودرزی
@Hejri_Thought
22.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 هویت و معماری
💢 معماری و ساخت کالبد جامعه هم میتواند هویتزا باشد هم هویتزدایی کند.
هویت پیوند عمیقی با مکان و محیط زندگی دارد و هرگاه بنایی ایجاد میکنیم یا فضایی به وجود میآوریم باید این سوال را از خود بپرسیم که «چه هویتی تولید میکنیم؟»
#معماری_و_هویت #حس_مکان
اندیشه هجری | امیر گودرزی
@Hejri_Thought
💢قبلاً با برخی دوستان بحث میکردم میگفتم مهمترین خطر برای اربعین اینه که تبدیل بشه به تور و عدهای عامدانه یا احمقانه به فکر پول درآوردن ازش بشن. این نمونهاش
💢 در آینده بجای موکبهای مردمی در مسیر پیادهروی منتظر ساخت هتلها و مجتمعهای تجاری تفریحی باشید
اندیشه هجری | امیر گودرزی
@Hejri_Thought
🔞 رابطهی کثیف پدر اگزیستنسیالیسم با مادر فمینیسم / فواحش تمدن غرب
#کتاب_شناسی | چندی است کتاب رابطه ننگین نوشته بیانکا لمبلین را ترجمه کردهام و به نشر لوگوس تحویل دادهام.
آدم از دیدن این همه ستم، حماقت و نکبت در لجنزار اگزیستانسیالیسم شگفتزده میشود.
بیانکا دختری بود که در هفده سالگی اول دوبوار او را فریب داد و سپس در یک رابطه سه نفری با سارتر قرار داد.
تصویری که فمینیستها تا همین یک دهه پیش از سیمون دوبوار - که او را «مادر فمینیسم» میدانند - عرضه میکردند، تصویر یک زن آزاد، توانمند و هوشمند بود که کنترل رابطهاش با سارتر را در دست داشت و «عاملیت» او کیفیت همراه بودن آنها را تعیین میکرد.
این کتاب، و البته اسنادی که به مدد اینترنت در اختیار ماست، به خوبی نشان میدهند که این یک تصویر وارونه است.
دوبوار تنها به این دلیل این رابطه ناهمسنگ و توهینآمیز را پذیرفت که میدانست اصرار او برای یک رابطه جدیتر و محترمانهتر باعث میشود سارتر را از دست بدهد.
در پنج دههای که سارتر و دوبوار با هم بودند، دوبوار همه رقبا را یکی یکی و به مدد هوش و حوصله خود از میدان به در کرد.
نامههای او و همچنین کنشهای او به خوبی نشان میدهند که دوبوار یکسره از همه این زنان خشمگین بوده است.
❌ تنها کسی که دوبوار نتوانست او را از میدان به در کند، آرلت الکایم دخترخوانده الجزایری سارتر بود.
الکایم دختر جوانی بود که اول همخوابه سارتر بود اما چند سال بعد سارتر تصمیم گرفت او را به فرزندی خود بپذیرد! (تا همین چند سال پیش آدمهای فاضل عکسهای آرلت الکایم را به ما نشان میدادند و سارتر و دوبوار را میستودند؛
برداشت ما در آن زمان این بود که سارتر و دوبوار به صورت نمادین و به عنوان اعتراض به سرمایهداری و استعمارگری، یک دختر مسلمان الجزایری را به فرزندخواندگی پذیرفته بودند؛ تصویری غلط اندر غلط که اگر اینترنت نبود، میرفت جوانی ما را هم مثل جوانی بسیاری دیگر بر باد دهد)!
دوبوار در آخر عمر با آرلت درگیر بود اما پس از مرگ سارتر دیگر کاری از او ساخته نبود؛ آرلت وارث سارتر بود و دوبوار -قانونا- هیچ کارهی سارتر.
گذشته از آن، سارتر حسرت داشتن بچه و لذت مادرانگی را به دل دوبوار گذاشت و دوبوار تصمیم گرفت در آخر عمر دختری به نام سیلوی لبون (که پیشتر با هم روابط عاشقانه داشتند) را به فرزندی بپذیرد.
#اینستاگرام 👈 احسان شاهقاسمی
⚠️ بعدها دوبوآر که خودش را قربانی میدید و سرخورده شده بود، با همین عقده، فمینیسم را پایهگذاری کرد!
🗓 به بهانه سالروز تولد ژان پل سارتر، بیست و یکم ژوئن ۱۹۰۵
#فیلسوفان_بدکردار
@StPathology
💢 جمهوری اسلامی در منطقه غرش میکنه
و در داخل تبدیل به یک شیری شده که دندوناش رو کشیدن و اقتدار رو کنار گذاشته
❌ تا زمانی که اقتدار برنگرده عقبنشینی با سرعت ادامه داره
دهها بار گفتیم که با اقتدار جلوی کشف حجاب و عریانی رو بگیرید وگرنه باید بعدش با پروژههای بعدی مثل همجنسبازی روبهرو شوید.
اندیشه هجری | امیر گودرزی
@Hejri_Thought
هدایت شده از برنامه تلویزیونی امتداد
9.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فوتبال و فلسفه
پیشنمای قسمت یازدهم امتداد
فوتبال، سال ها نبرد تیم ها بر سر عبور توپ از خطوط دروازه ها. و نبرد برای سرگرم کردن توده های مبهوتِ مستطیل سبز. این قسمت از امتداد پس از فیلم ها و فضای مجازی و گیم و موسیقی به یک ورزش میپردازد؛ فوتبال و فلسفه.
#مرکز_سیمرغ
@mtedaad