eitaa logo
کتابفروشی | هِلال مُنیر 📚
882 دنبال‌کننده
1.9هزار عکس
217 ویدیو
25 فایل
. هُـــوَ الــرَّزَّاقُ 🍀♥️ 💯 مـعـرفـی و تـوزیـع کتـاب‌هـای شـاخص بـا #۱۵_درصد_تخفیف بـا امـکان #پرداخت_درب_منزل 🌱 💌 ثبت سفارش : @admin_helal_ab 🔅 ارتباط با من : @mahdiranjkesh 📞 شماره تماس : (‌‌09917051751) رنجکش 🗓️ تأسیس : 1401/12/13 .
مشاهده در ایتا
دانلود
«کار من بود» 🔹مجموعه روزگار ایران، روایت تاریخ پهلوی تا پیروزی انقلاب اسلامی با طرحی متفاوت است که در آن خاطرات و روایت‌های گوناگون رجال سیاسی ایران جمع‌آوری شده‌است. 🔸در این کتاب از نشر راه‌یار با شیوه تاریخ شفاهی با اطلاعات کمتر خوانده‌شده‌ای مواجه می‌شویم که قدرت مقایسه با گفتمان‌های دیگر تاریخی را به مخاطبان می‌بخشد.
چگونه مردم به کودتا تن دادند؟🤔 💠 شما در جلد اول این اثر با نام «کار من بود» به پاسخ یک سوال مهم دست می‌یابید که چگونه مردم طالب قانون و مبارزان مشروطه، به کودتا تن دادند؟ این اثر با قلم محمد رحمانی چهار برهه مهم تاریخی را مرور می کند که شامل: فراز و فرود‌های سطلنت قجری، قرارداد 1919، کودتای 1299 و دولت صد روزه می شود.
کتابفروشی | هِلال مُنیر 📚
#معرفی_کتاب «کار من بود» 🔹مجموعه روزگار ایران، روایت تاریخ پهلوی تا پیروزی انقلاب اسلامی با طرحی مت
📚 نام : « کار من بود » نویسنده : محمد رحمانی قالب کتاب : تحقیق تعداد صفحه : ۲۳۰ نوع جلد : شومیز ➖➖➖➖➖➖ 🔰 قیمت ۳۵ هزار تومان قیمت با ۱۵٪ تخفیف : ۲۹٫۷۵۰ تومان🌱 ➖➖➖➖➖➖ سفارش کتاب به صورت کارت به کارت: 🆔 @admin_helal_ab سفارش از طریق لینک سایت : 🌐
کتابفروشی | هِلال مُنیر 📚
سلام و درود خدمت اعضای گرامی❤ آدینه تون بخیر 🌸 این هفته ، هفته #دفاع_مقدس هستش انشاالله دو روز از
شنبه ، یکشنبه و دوشنبه روزهای تخفیف ۲۰ درصدی ما خواهد بود 😍 هفته ❤ جهت ثبت سفارش ؛ من اینجام 👇🏼 🆔 @admin_helal_ab همچنین میتوانید خرید خود را از طریق لینک سایت ثبت کنید .🌸
تخفیف ویژه به مناسبت هفته دفاع مقدس 🎁 ویژه مدارس وپایگاهای بسیج مخمل ۵۰*۷۰امام ورهبری وسردار در طرح مختلف »» قیمت : ۶۰ هزار تومان محصولات فرهنگی عطش آران وبیدگل ،خ نواب ،ادب دهم ،ک شهید هاشمی 🆔 @atashansar
«پرواز تا بی نهایت» 🔹 کتاب پرواز تا بی نهایت توسط جمعی از نویسندگان نوشته شده و به خاطره ها و سبک زندگی می پردازد. 🔸 این کتاب پر است از تجربه های تلخ و شیرین. کتابی ست که هر صفحه اش حرفی برای گفتن دارد و هر جمله اش بزرگی مردی را نشان می دهد که در راه وطنش سفر حج را رد کرد و به شهادت رسید.