فرهنگیان(1).pdf
185.8K
🔴📣 اطلاعیه مسابقات قرآن و عترت فرهنگیان شهرستان عنبرآباد
بسمه تعالی
قابل توجه کلیه همکاران و فرهنگیان محترم که در مسابقات قرآن و عترت ثبتنام نموده اند:
با سلام و احترام
🔺مسابقات مرحله شهرستانی عنبرآباد در روز سه شنبه مورخ ۸ اسفند ماه رأس ساعت ۹ صبح در محل اداره آموزش و پرورش شهرستان عنبرآباد برگزار می گردد.
🔺 این دور از مسابقات در چهار رشته مختلف حفظ قرآن ، قرائت تحقیق ، نهج البلاغه و روش تدریس احکام برگزار می گردد.
🔺 مسابقات رشته حفظ 10جزء در مرحله شهرستان، استان و کشور از 10 جزءپیوسته (اول یا آخر قرآن) است و از هر شرکت کننده دو سؤال از 15 تا 8 سطر پرسیده خواهد شد.
🔺در رشته قرائت تحقیق در مرحله شهرستانی، به صورت قرعه کشی از محتوای آیات ده جز اول قرآن کریم مسابقه برگزار می گردد..
🔺در رشته نهج البلاغه موضوعات در ابتدای سال تحصیلی اعلام شده و شرکت کنندگان می بایست طبق موضوعات اعلام شده به تهیه مقاله بپردازند.
🔺در رشته نهج البلاغه شرکت کنندگان می بایست علاوه بر تحویل مقاله خود به ارائه آن بپردازند. 5 .در رشته روش تدریس احکام شرکت کنندگان می بایست طبق سرفصل های اعلام شده علاوه بر تحویل طرح درس نوشته شده خود به تدریس آن بپردازند.
🔺محتوای مسابقات و عناوین تدریسی در رشته روش تدریس احکام در فایل پیوستی ارائه گردیده است.
🔺اطلاع رسانی به همکاران فرهنگی جهت دریافت ضوابط عمومی و اختصاصی مسابقات بر عهده مدیران مدارس می باشد.
(کارشناس قرآن عترت و نماز مدیریت آموزش و پرورش شهرستان عنبرآباد)
@Hossein_qoran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠آموزش درستخوانی قرآن کریم
درس۲۴|حروف ناخوانا(۴)«و»«ا»«ی» ناخوانا
ثانیه 0:12 👈🏻«و»«ا»«ی» ناخوانا در کلماتی از قرآن نوشته شدن ولی خونده نمیشن
ثانیه 0:29 👈🏻بصورت کلی در مورد الف ناخوانا رو داریم...
ثانیه 0:46 👈🏻هفت کلمهی قرآنی روی الف اونها علامت شبیه بیضی قرار گرفته و موقع اتصال این کلمات این الف رو نمیخونیم
دقیقه 1:05 👈🏻حرف«ی» گاهی آخر بعضی کلمات ناخوانا هست...
#استاد_قاسمی
#روانخوانی
#تجوید
@Hossein_qoran
🔴عوامل ضعف #سيستم_ايمنی_بدن؛
🔻مصرف زياد شيرينی
🔻اضافه وزن
🔻کمبود آب بدن
🔻استرس
🔻مصرف غذاهای چرب
🔻آلودگی هوا
🔻استعمال دخانیات
🔻کمبود روی
@Hossein_qoran
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: سه شنبه - ۰۸ اسفند ۱۴۰۲
میلادی: Tuesday - 27 February 2024
قمری: الثلاثاء، 17 شعبان 1445
🌹 امروز متعلق است به:
🔸زین العابدین و سيد الساجدين حضرت علي بن الحسين عليهما السّلام
🔸باقر علم النبی حضرت محمد بن علی عليه السّلام
🔸رئيس مكتب شيعه حضرت جعفر بن محمد الصادق عليهما السّلام
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹امروز مناسبتی نداریم
📆 روزشمار:
▪️13 روز تا آغاز ماه مبارک رمضان
▪️22 روز تا رحلت ام المومنین حضرت خدیجه علیه السلام
▪️27 روز تا ولادت امام حسن مجتبی علیه السلام
▪️30 روز تا اولین شب قدر
▪️31 روز تا ضربت خوردن امام علی علیه السلام
✅ با ما همراه شوید...
@Hossein_qoran
#سلامامامزمانم
ای یار سفر کرده اگر که ز تو دوریم
حس میکنم انگار که نزدیک ظهوریم
ای نور که کعبه شده دل تنگ اذانت
مردان جهادند همه منتظرانت...
ای بودم از نبودِ تو نابود می شوم
می سوزم از فراقِ تو و دود می شوم
آقا بیا و با دَمِ عیساییت ببین
نابودم و زِ بودِ تو موجود می شوم
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج_
آموزش حفظ قرآن
✍✍استاد مجرّب
🌹🌹در مسیر حفظ قرآن ظرافت هایی وجود دارد که فقط افرادی که با موفقیت این طریق را پیموده اند، نسبت به آن آشنایی دارند. لذا برای رسیدن به یک حفظ مطلوب، شما باید بتوانید از راهنمایی های یک استاد خوب و آگاه که خود حافظ قرآن بوده و بر محفوظاتش مسلط است، بهره گیرید. بهترین و مؤثرترین شیوه بهره مندی از استاد، حضور در کلاس حفظ و ارائه محفوظات خویش برای ایشان است.
@Hossein_qoran
💢روشهای تثبیت محفوظات💢
❕ یکی از مشکلات حفاظ قرآن و شاید سخت ترین مرحله کار آنها مرحله تثبیت محفوظات است.
همان گونه که بزرگان گفته اند: الدَّرْسُ حَرْفٌ و التَّکرارُ الفٌ ، تکرار نکردن محفوظات و بی توجهی به آنها موجبات فراموشی و از یاد رفتن محفوظات و به هدر رفتن زحماتی که حافظ کشیده است را به دنبال دارد. لذا برای حفظ این سرمایه عظیم معنوی باید مسئله تثبیت محفوظات را جدّی گرفت. در این راستا نکات زیر به محضر خوانندگان عزیز تقدیم می گردد.
✔ الف) مرحله تثبیت با توجه به طول مدت حفظ متفاوت خواهد بود؛ به گونه ای که اگر کسی مدت حفظ او یکساله بوده است، باید حداقل 6 سال تمرین مداوم داشته باشد تا به مرحله تثبیت محفوظات برسد و هر مقدار مدت حفظ طولانی تر باشد، مدت تثبیت به همان نسبت کوتاه تر می گردد.
✔ ب) بهترین راه تثبیت محفوظات تکرار روزمرّه ایات است که حداقل خواندن روزی 2 جزء برای حافظات کل تا مدت 3 سال ضروری می رسد.
✔ ج) یکی از مهم ترین نکاتی که منجر به تثبیت محفوظات می گردد، وارد کردن قرآن به عرصه زندگی و در ارتباط بودن با ایات است. کسی که در خلال ساعات شبانه روز هیچ گونه احساس نیازی به ارتباط با قرآن پیدا نمی کند ، قرآن وارد زندگی او نشده است. برای این منظور، موارد زیر به عنوان پیشنهاد خدمت خوانندگان عزیز تقدیم می گردد:
✅تدریس قرآن در زمینه های مختلف خصوصاً دایر کردن جلسه حفظ از بهترین و مفیدترین راهها برای وارد کردن قرآن به عرصه زندگی شخص است.
✅تدریس قرآن از فضیلت فراوانی نزد اهل بیت علیهم السلام برخوردار است. در روایتی از حضرت صادق علیه السلام نقل شده است که همه موجودات حتی ماهیان دریا برای معلم و متعلّم قرآن استغفار می کنند.
اکنون که شما از مقام متعلّم و آموزنده قرآن فارغ شده اید، باید به مقام آموزگاری قرآن نایل شوید تا هم از فیض فراوان آن بهره مند شوید و هم در سایه ارتباط مستمرّ با نوآموزان به تکرار محفوظات و تثبیت آن بپردازید.
✅ آشنایی با فضایل سور و ایات قرآنی و برنامه ریزی برای عمل به آنها خصوصاً در ایام خاص مانند ماه مبارک رمضان. به عنوان مثال خواندن سوره واقعه در هر شب تأکید شده است و سبب افزایش روزی است. خواندن سوره های اسراء و کهف در شب جمعه سفارش شده و روایت است که هر کس سوره اسراء را در هر شب جمعه بخواند نمیرد تا حضرت مهدی علیه السلام را دریابد.
✅ در شبهای ماه مبارک رمضان خواندن هزار رکعت نماز به شیوه ای خاص که در مفاتیح الجنان شرح داده شده، فضیلت فراوانی دارد و اگر کسی در حال نماز قرآن بخواند، ثواب مضاعفی می برد. چقدر خوب است که در هر رکعت از این هزار رکعت بخشی از محفوظات خود را بخوانیم و بدین وسیله کل قرآن را در نماز ختم کنیم. همان گونه که برادران اهل سنت هم به این عمل با فضیلت پای بند هستند. البته نمازهای شبهای ماه رمضان در عین فضیلت فراوانی که دارد، باید به صورت فرادا خوانده شود و به جماعت خواندن این نمازها بدعت و حرام است.
✅ این نکته را نیز در این بخش اضافه می کنیم که به فتوای فقهای شیعه، خواندن یک سوره کامل پس از حمد، در نمازهای مستحبی لازم نیست و بنابراین حافظ قرآن می تواند در هر رکعت خود یک صفحه و یا کمتر و بیشتر از قرآن را بخواند.
✔ 3. بهره بردن از ایات در زندگی روزمرّه برای تفهیم بسیاری از مقاصد. همان گونه که می دانید عده ای از حفاظ از این توانایی برخوردار هستند که بسیاری از خواسته های خود را با ایات قرآن بیان کنند. این مهارت بدون تمرین به دست نمی اید و حافظان قرآن می توانند با توجه به معانی ایات و استفادة از آنها در محاورات خود، علاوه بر کسب فیض و نورانیت، به تکرار و ترویج ایات در جامعه و تثبیت محفوظات بپردازند؛ همان گونه که «فضّه» خادمه حضرت زهرا سلام الله علیها، مدتها جز با قرآن سخن نگفت.
✔ د) بعد از پایان دوره تثبیت و ملکه شدن ایات در ذهن ، نیاز به تکرار ایات کمتر می شود، اما باز هم حافظ قرآن از تکرار بی نیاز نیست و حداقل باید روزی نیم تا یک جزء را از حفظ قرائت نماید.
@Hossein_qoran